barlow4 έγραψε:Μη λες τετοια κ δεν φτανουν τα υπογλωσσια ως τοτε!
Μετα τις προσφατες απειλες συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες στα γραφεια της παε εφτασε δεμα που περιειχε τρια δαχτυλα του αντεμπαγιορ..

barlow4 έγραψε:Μη λες τετοια κ δεν φτανουν τα υπογλωσσια ως τοτε!
Μετα τις προσφατες απειλες συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες στα γραφεια της παε εφτασε δεμα που περιειχε τρια δαχτυλα του αντεμπαγιορ..

πολυ γελιο λεμεεεεεεace79grpaok έγραψε:che4 έγραψε:ace79grpaok έγραψε:για να κοψουμε λιγο τα αστεια ,πιστευετε οτι θα κλεισει κανενας μεχρι το τελος της εβδομαδας?ειχα δεν ειχα εκει το γυρισα!!!!οχι για μενα αλλα για την φουκαριαρα την μανα μου

ο κριστιαν σου κανει
τιποτα σε χαφ?γιατι ο κριστιαν με πεφτει μεγαλος στα μανικια

Ο Κίτσιου μόνο τέρμα έμεινε να παίξει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ΠΑΟΚ24 γράφει ότι θα δοκιμαστεί σαν δεξί μπακ ο Κίτσιου.
Όχι απαραίτητα ποιοτικότεροι, αλλά μάλλον συμφερότεροι.desperando έγραψε:απο την στιγμη που παικτες οπως ο σισοκο και ο πετριτς απορριφθηκαν ειμαι ησυχος αφου πιστευω οτι οι παικτες που μας ενδιαφερουν ειναι ποιοτικοτεροι απο αυτους
Δεν εχουμε Κωνσταντινιδη-Σκονδρα δεξια?Εχασα επεισοδεια?ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ΠΑΟΚ24 γράφει ότι θα δοκιμαστεί σαν δεξί μπακ ο Κίτσιου.

αματους ενδιεφερε αποκλειστικα να ειναι συμφεροτεροι, θα πηγαιναν και θα εκλειναν τον λουκας για παραδειγμα,οπου παει στην ελτσε με μια 300αρα συμβολαιο και κανα κατοσταρικο στην καρπατηΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι απαραίτητα ποιοτικότεροι, αλλά μάλλον συμφερότεροι.desperando έγραψε:απο την στιγμη που παικτες οπως ο σισοκο και ο πετριτς απορριφθηκαν ειμαι ησυχος αφου πιστευω οτι οι παικτες που μας ενδιαφερουν ειναι ποιοτικοτεροι απο αυτους
Συμφωνώ απόλυτα. Υποθέτω ότι κάτι τρέχει με τους Ουκρανούς ή τον ίδιο τον Lucas. Δεν τους πάει ο Σαββίδης μάλλον, ίσως λόγω της προηγούμενης "ατυχούς" διαπραγμάτευσης Ιανουαρίου.desperando έγραψε:αματους ενδιεφερε αποκλειστικα να ειναι συμφεροτεροι, θα πηγαιναν και θα εκλειναν τον λουκας για παραδειγμα,οπου παει στην ελτσε με μια 300αρα συμβολαιο και κανα κατοσταρικο στην καρπατηΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι απαραίτητα ποιοτικότεροι, αλλά μάλλον συμφερότεροι.desperando έγραψε:απο την στιγμη που παικτες οπως ο σισοκο και ο πετριτς απορριφθηκαν ειμαι ησυχος αφου πιστευω οτι οι παικτες που μας ενδιαφερουν ειναι ποιοτικοτεροι απο αυτους