Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
10 μέρες το πάρα πολύ.. μετά δυστυχώς πέταξε το πουλάκι..
Επειδή έχω κατηγορηθεί οτι τάχα γκρινιάζω χωρίς λόγο , προκαλώ τον καθένα να ψάξει όλα τα ποστ.
Γκρίνιαζα για τον δωνάκο από το Μάιο αν δείτε.. τόσο γραφικός είμαι..
Και εν πάσει περιπτώση αν δεν μοιραστείς τις ανησυχίες σου για την ομάδα με συνοπαδούς σου με ποιους θα τους μοιραστείς? Όλοι το καλό θέλουμε. Άλλοι ανησυχούν περισσότερο άλλοι λιγότερο. Κάποιοι πέρσυ φωνάζαν για το δώνη και το διώξιμο του Μπόλονι, κι άλλοι έλεγαν "όλα καλά θα πάνε, περιμένετε να τον δούμε στο χόρτο".
Επειδή έχω κατηγορηθεί οτι τάχα γκρινιάζω χωρίς λόγο , προκαλώ τον καθένα να ψάξει όλα τα ποστ.
Γκρίνιαζα για τον δωνάκο από το Μάιο αν δείτε.. τόσο γραφικός είμαι..
Και εν πάσει περιπτώση αν δεν μοιραστείς τις ανησυχίες σου για την ομάδα με συνοπαδούς σου με ποιους θα τους μοιραστείς? Όλοι το καλό θέλουμε. Άλλοι ανησυχούν περισσότερο άλλοι λιγότερο. Κάποιοι πέρσυ φωνάζαν για το δώνη και το διώξιμο του Μπόλονι, κι άλλοι έλεγαν "όλα καλά θα πάνε, περιμένετε να τον δούμε στο χόρτο".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 02 Ιούλ 2013, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- soflodoras
Ακους Σαββιδακι? Θα μας φερεις παικταραδες και θα πεις και ενα τραγουδι. Και μεχρι Τριτη το απογευμα.Αντε μην ερθω απο το χανειο σου και τα κανω ολα λιμπα.Parolos έγραψε:Ε συγγνώμη που πάλι θα χαλάσω το κλίμα εγώ ο κακός, αλλά με αυτή την αποστολή στην Αυστρία δεν παιρνάς ούτε το εφηβικό της Βιέννης που παίξαμε πέρσυ..
Θυμάμαι τον εαυτό μου να πανηγυρίζει με την πρόκριση του CL και γελάω με τον εαυτό μου..
Μια φορά μας χαμογέλασε η π***άνα η τύχη να είμαστε στους ισχυρούς.. πως θα το ζήσω κι αυτό να αποκλειστούμε από καμιά Νόρτζελαντ.. το τραύμα με τους ισραηλινούς ακόμη δεν τον έχω ξεπεράσει..
Διορία μέχρι την άλλη Τρίτη να φέρουμε 7 παίχτες.. Κάντε το..
Τι ζω θεε μου...
Κάνε μας τη χάρη ρε σοφλο..
Δεν είναι απειλή, είναι διορία για να προλάβει να δέσει η ομάδα, αλλιώς το πουλάκι πέταξε όπως το γράφω και παραπάνω..
Δεν είναι απειλή, είναι διορία για να προλάβει να δέσει η ομάδα, αλλιώς το πουλάκι πέταξε όπως το γράφω και παραπάνω..
- ace79grpaok
μακαρι να μπορουσα να κοιμηθω τωρα και να ξυπνησω την επομενη των μεταγραφων ,με σπαει τα αρ@@@@α αυτη η κατασταση, να ειμαι σαν το πρεζονι που περιμενει την δοση του,οποιος ξερει και δεν λεει ειναι μεγαλος "παλιοχαρακτηρας"

Το θεμα δεν ειναι απλα να ερθουν παιχτες, το θεμα ειναι να προλαβουν να κανουν προετοιμασια και να αφομοιωθουν στην ομαδα πριν ειναι αργα (το αργα διαφερει αναλογα με τους στοχους της ομαδας)
Δεν ειναι οτι ειμαστε αχαριστοι, αλλα πως να το πω... Μπουκωσαμε απο μεταβατικες χρονιες... Εχει αδερφια που θεωρουν οτι παιχτες που ειναι στην ομαδα 2 και 3 χρονια δεν εχουν κριθει. Σεβαστη η αποψη τους, αλλα αυτο που δεν αντεχεται αλλο ειναι η προχειροτητα και οχι η αναμονη...
Δεν ειναι οτι ειμαστε αχαριστοι, αλλα πως να το πω... Μπουκωσαμε απο μεταβατικες χρονιες... Εχει αδερφια που θεωρουν οτι παιχτες που ειναι στην ομαδα 2 και 3 χρονια δεν εχουν κριθει. Σεβαστη η αποψη τους, αλλα αυτο που δεν αντεχεται αλλο ειναι η προχειροτητα και οχι η αναμονη...
Με την ιδια λογικη μπορει ο προεδρος να σου πει να εξαντλησεις τα διαρκειας και τις φανελες μεχρι τις 21 αλλιως δεν εχει αλλες μεταγραφες......
Δεν εχει λογικη αυτο. Μπορει ενας παιχτης να ελθει αρχες αυγουστου και να ειναι οκαλυτερος της χρονιας.
Δεν εχει λογικη αυτο. Μπορει ενας παιχτης να ελθει αρχες αυγουστου και να ειναι οκαλυτερος της χρονιας.
Έλα όμως που παίζεις έναν από τους στόχους σου 31 Ιουλίου.. τι να τον κάνω τον Αύγουστο...
Τεσπα εντάξει μετά από το βομβαρδισμό επιχειρημάτων με πείσατε και έχω να πω τα εξής:
Πολύ καλή η αποστολή των 28 παιχτών γεμάτη από ταλέντο.
Ίσως είναι η πιο πλήρης από όσο θυμάμαι ΠΑΟΚ.
Συμφωνώ με Χουμπ οτι 28 παίχτες είναι πολλοί οπότε ας κόψει 4-5 να δέσει καλύτερα το υπάρχον ρόστερ που σφύγγει από ποιότητα..
Πιστεύω οι νέοι θα δώσουν νέα πνοή και κουράγιο στους μεγάλους 34+ , και θα γίνει μια εκ νέου νεαρή δυναμική ομάδα που θα πετάει τον αντίπαλο και θα τον στριμώχνει στα σχοινιά.
Αυτό το ρόστερ με γεμίζει φιλοδοξίες, κρίμα που κόπηκε ο Ρομπέρ θα τον ήθελα για βασικό και πιστεύω άξιζε μια ευκαιρία ακόμη.
Επίσης τώρα που κόπηκε ο Αποστολόπουλος πιστεύω οτι θα κινηθούμε για ένα ακόμη δεξί μπακ, που μακάρι να είναι ο Σειταρίδης.
Στις υπόλοιπες θέσεις είμαστε πλήρεις το πολύ πολύ ένα αριστερό μπακ με λίγα λεφτά για αναπληρωματικό του Λίνο επειδή μπορεί να βγάλει μόνο 40 ματς φέτος. Ένας Καράμπελας εδώ θα με κάλυπτε και με το παραπάνω.
Η νέα εποχή είναι εδώ, κι επιτέλους δικαίωση για τους πανηγυρισμούς μας που βγήκαμε CL καθώς το timing είναι εκπληκτικό. Η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη από ποτέ να διεκδικήσει με περίσσιες πιθανότητες την πρόκριση που όλοι ονειρευόμαστε.
Ανεβείτε στο τρένο το ταξίδι στα αστέρια και στο ντάμπλ ξεκινάει..
Τεσπα εντάξει μετά από το βομβαρδισμό επιχειρημάτων με πείσατε και έχω να πω τα εξής:
Συμφωνώ με Χουμπ οτι 28 παίχτες είναι πολλοί οπότε ας κόψει 4-5 να δέσει καλύτερα το υπάρχον ρόστερ που σφύγγει από ποιότητα..
Πιστεύω οι νέοι θα δώσουν νέα πνοή και κουράγιο στους μεγάλους 34+ , και θα γίνει μια εκ νέου νεαρή δυναμική ομάδα που θα πετάει τον αντίπαλο και θα τον στριμώχνει στα σχοινιά.
Αυτό το ρόστερ με γεμίζει φιλοδοξίες, κρίμα που κόπηκε ο Ρομπέρ θα τον ήθελα για βασικό και πιστεύω άξιζε μια ευκαιρία ακόμη.
Επίσης τώρα που κόπηκε ο Αποστολόπουλος πιστεύω οτι θα κινηθούμε για ένα ακόμη δεξί μπακ, που μακάρι να είναι ο Σειταρίδης.
Στις υπόλοιπες θέσεις είμαστε πλήρεις το πολύ πολύ ένα αριστερό μπακ με λίγα λεφτά για αναπληρωματικό του Λίνο επειδή μπορεί να βγάλει μόνο 40 ματς φέτος. Ένας Καράμπελας εδώ θα με κάλυπτε και με το παραπάνω.
Η νέα εποχή είναι εδώ, κι επιτέλους δικαίωση για τους πανηγυρισμούς μας που βγήκαμε CL καθώς το timing είναι εκπληκτικό. Η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη από ποτέ να διεκδικήσει με περίσσιες πιθανότητες την πρόκριση που όλοι ονειρευόμαστε.
ετσι μπραβο τελικα ολοι στρωνουνParolos έγραψε:Έλα όμως που παίζεις έναν από τους στόχους σου 31 Ιουλίου.. τι να τον κάνω τον Αύγουστο...
Στις υπόλοιπες θέσεις είμαστε πλήρεις το πολύ πολύ ένα αριστερό μπακ με λίγα λεφτά για αναπληρωματικό του Λίνο
επειδή μπορεί να βγάλει μόνο 40 ματς φέτος. Ένας Καράμπελας εδώ θα με κάλυπτε και με το παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Τρί 02 Ιούλ 2013, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
εγω θα το συνεχισω και θα πω οτι καλυτερα να τους παρουμε 31/8 23¨59 το βραδυ για να μας ζητησουν και λιγοτερα λεφτα!!!!

Μη λες τετοια κ δεν φτανουν τα υπογλωσσια ως τοτε!
Μετα τις προσφατες απειλες συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες στα γραφεια της παε εφτασε δεμα που περιειχε τρια δαχτυλα του αντεμπαγιορ..
Μετα τις προσφατες απειλες συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες στα γραφεια της παε εφτασε δεμα που περιειχε τρια δαχτυλα του αντεμπαγιορ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 02 Ιούλ 2013, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
άν είναι έτσι, να σταματήσει η μεταγραφική μέσα Ιουλίου, αφού μετά δεν θα έχει...αξία.
- ace79grpaok
για να κοψουμε λιγο τα αστεια ,πιστευετε οτι θα κλεισει κανενας μεχρι το τελος της εβδομαδας?ειχα δεν ειχα εκει το γυρισα!!!!οχι για μενα αλλα για την φουκαριαρα την μανα μου