Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Δηλαδη το οτι πληρωνει τους παντες κ τα παντα ο ρωσσος δε μας φτανει , ασ τον κραξουμε κιολας γιατι καποιοι εδω μεσα μαθατε τοσα χρονια με μεταγραφες εκατομυριων κ τωρα ολοι ειναι δευτεροτριτοι.. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ απληρωτοι παιχτες κ προσφυγες για να γουσταρετε κ να περνετε παιχτεσ σαν το ληκι κ να λετε μεταγραφαρες... παντε παρτε διαρκειας που 3000 ειναι ντροπη για τον ΠΑΟΚ ετσι οπως ειναι τωρα.. να μη φοβασαι να πεσεις κατηγορια κλπ κλπ.
- john4serres
Ιnigo Lopez και Μiguel Vitor για αμυνα.
αλλο σεντερ μπακ δεν θα παρουμε πριν τα προκριματικα ???
Ρε το τοπικ είναι των μεταγραφών
Ακούστηκε νινης γνώμη κανείς
Εγώ πάντως όπως έγραψα και πριν με χίλια
αποδεικνύεται οτι δεν ξερουμε τι σημαινει να εχεις μια σχετικη οικονομικη επιφάνεια σαν ομαδα...αλλο εχω λεφτα κι αλλο σκορπαω αλλογιστα..
οι μεχρι τώρα κινήσεις ειναι με ρίσκο...μακάρι να βγουν...περιμένω 2 πολύ καλες μετεγγραφες μπροστά...
οι μεχρι τώρα κινήσεις ειναι με ρίσκο...μακάρι να βγουν...περιμένω 2 πολύ καλες μετεγγραφες μπροστά...
Για να παίξεις με τηνορτζελαντjohn4serres έγραψε:Ιnigo Lopez και Μiguel Vitor για αμυνα.
Λίνο λοπεθ βιτορ σκονδραας
Πόσο καλύτερο ήταν το σναου κοντρερας τσιριλο λίνο
Για να αποκλεισεις τη φενερ δηλαδη
και γω με χιλια φιλε che . παικτης που τον ξερουμε και ειναι παικταρα. και εχει και αυτο που ελεγα το match winning... οχι τοσο οσο αλλοι , αλλα το χει..
καλός για πάγκο...che4 έγραψε:Ρε το τοπικ είναι των μεταγραφών
Θα πάρουμε ρε αδερφέ..Εσένα δηλαδή ποιος σου είπε ότι δεν θα πάρουμε;che4 έγραψε:Για να παίξεις με τηνορτζελαντjohn4serres έγραψε:Ιnigo Lopez και Μiguel Vitor για αμυνα.
Για Νίνη συμφωνώ..Καλός παίκτης,αν κ δεν είχε την εξέλιξη π θα μπορούσε.
Πάντως σε ένα χρόνο Ιταλία έχει δέσει λίγο δε το ρίχνει όπως παλιά ο άνεμος έχει βελτιωθεί και τι είδα σε ένα ημίχρονο που έπαιξε με εθνική και ήταν άλλος παίχτης
Αν μπορούμε πρέπει με το χουμπ θα γίνει πολύ παιχτουρα
Αν μπορούμε πρέπει με το χουμπ θα γίνει πολύ παιχτουρα
Σου δειχνει να ξερει που βρισκεται?να καταλαβαινει?εγω με αυτα που λεει νοιωθω σαν ιθαγενης.
Αν ειχα τα λεφτα του κ ημουν προεδρος ακομα κ να μπορουσα να φερω το ροναλντινιο δςν θα το εκανα γιατι το δεκεμβρη θα μου ζητουσατε το μεσσι κ στα σοβαρα..
Κ γενικα εχω μια αρρωστεια με τα μεγαλα λογια πριν γινουν πραξη.μου τη σπαει η μεγαλομανια κ η επιδειξη.
Μπιζνες ηρθε να κανει η κονσομασιον.
Η ελλειψη σοβαροτητας γεννα τετοια προβληματα.αν ελεγε ηρθαμε σιγα σιγα να χτισουμε εναν ΠΑΟΚ αυταρκη κ χωρις προβληματα τι θα λεγαμε?φυγε?ευχαριστω θα λεγαμε.αυτος λεει παλαβομαρες.μοστραρει πιτσι πιτσι με πουτιν κλπ.τι ειναι αυτα?ιθαγενεις ειμαστε.1000 δικια εχει ο παρολος αλλα ας μην τρωμε τσαμπα παραμυθια.οταν κανει πραξεις μετα ας πει οτι θελει κ καβαλα στ'αλογο.
Αν ειχα τα λεφτα του κ ημουν προεδρος ακομα κ να μπορουσα να φερω το ροναλντινιο δςν θα το εκανα γιατι το δεκεμβρη θα μου ζητουσατε το μεσσι κ στα σοβαρα..
Κ γενικα εχω μια αρρωστεια με τα μεγαλα λογια πριν γινουν πραξη.μου τη σπαει η μεγαλομανια κ η επιδειξη.
Μπιζνες ηρθε να κανει η κονσομασιον.
Η ελλειψη σοβαροτητας γεννα τετοια προβληματα.αν ελεγε ηρθαμε σιγα σιγα να χτισουμε εναν ΠΑΟΚ αυταρκη κ χωρις προβληματα τι θα λεγαμε?φυγε?ευχαριστω θα λεγαμε.αυτος λεει παλαβομαρες.μοστραρει πιτσι πιτσι με πουτιν κλπ.τι ειναι αυτα?ιθαγενεις ειμαστε.1000 δικια εχει ο παρολος αλλα ας μην τρωμε τσαμπα παραμυθια.οταν κανει πραξεις μετα ας πει οτι θελει κ καβαλα στ'αλογο.
Μάλλον δε το έγραψα σωστά θεωρώ τη φετινή τετράδα όπως την έγραψα καλύτερη απ την τότε και μη γελατεOdi έγραψε:Θα πάρουμε ρε αδερφέ..Εσένα δηλαδή ποιος σου είπε ότι δεν θα πάρουμε;che4 έγραψε:Για να παίξεις με τηνορτζελαντjohn4serres έγραψε:Ιnigo Lopez και Μiguel Vitor για αμυνα.
Για Νίνη συμφωνώ..Καλός παίκτης,αν κ δεν είχε την εξέλιξη π θα μπορούσε.
Ο βιτορ και ο λοπεθ είναι παιχταραδες θα δείτε
- Mario Jardel
Για το Νινη συμφωνω. Ειναι ηδη αρκετα καλος(ειδικα για Ελλαδα) και μπορουμε να τον βοηθησουμε να εξελιχθει κι αλλο. Εχει περιθωρια ακομη... Αλλωστε και ο Βιειρινια δεν ηταν στν πρωτη νιοτη(για ταλεντο) οταν ηρθε.
Για μένα ο νινης είναι μεταγραφή πολύ καλυτερηαπ τον Αργεντινό 32χρονο του γαυρου
Ξέρει την Ελλάδα χεί προσόντα και είναι 23 και έχει να αποδείξει πολλά για να παει Μουντιάλ
Φέρτον ρε ιβαν
Ξέρει την Ελλάδα χεί προσόντα και είναι 23 και έχει να αποδείξει πολλά για να παει Μουντιάλ
Φέρτον ρε ιβαν
μην τάξεις του παιδιού παιχνίδι και του οπαδού μεταγραφή...έχεις καεί και στις 2 περιπτώσεις...
- john4serres
οντως ο Νινης ειναι καλη επιλογη, γιατι ειναι και πολυθεσιτης.
δανεικος με οψιον η καλυτερη λυση.
δανεικος με οψιον η καλυτερη λυση.