K_geo έγραψε:Εντάξει, λίγο φρικαλέα όσα διαβάζω παραπάνω....
ας κάνουμε λοιπόν μια καταγραφή της αλλοπρόσαλης σκέψης που επικρατεί στο μυαλό των ΠΑΟΚτΣηδων στην πρώτη μετα $$$ μεταγραφική περίοδο .
1. Ο Σιμάο Σαμπρόσα (32 ετών) είναι γέρος και παλτό, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ (32) ετών, είναι παιχταράς. Ο ένας φυσικά έπαιξε σε ΜΠΑΡΤΣΑ, Μπενφίκα και κανα δυό ακόμα χωριά της Ευρώπης και ο άλλος ήταν στη Ράγιος Βαγιεκάνος.
2.Ο γαύρος, που ΔΕΝ ΕΧΕΙ 6αρι είναι καλύτερος και πιο πλήρης στο κέντρο απο εμάς.ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΙΣΩΣ. και εκτός άν κάποιος θεωρεί αυτό το Φέιζα 6αρι.
3. Ο Βάις, με καριέρα (χρόνο συμμετοχής) σε Πεσκάρα και τρέχα γύρευε, είναι σίγουρα πιο ταλαντούχος απο τον Πορτογάλο μας που έπαιζε και σε μια Μπενφίκα και έχει ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ σε premier league. Και δεν ήταν και οι δύο ελεύθεροι....
4. Τον Κοντρέρας, τον Γκαρσία, τον Μουσλίμοβιτς και τον Κονσεισάο, τους πήραμε απο Ρεάλ, ΜανΓιου, Ίντερ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα και όχι απο κάτι χωριά που βολόδερναν μπάς και πάρουν σύνταξη.
5. Ο παιχταράς Ράγιος (?) ήλθε φυσικά απο την μεγάλη Άρσεναλ με εισήγηση του Βενγκέρ.
6. Το καλύτερο αρ. μπακ (σύμφωνα με τα λεγόμενα μερικών) Χολάβας, ήλθε απο την Μπάγερν του Μονάχου.
7. Εγώ σαν ΠΑΟΚ, έχω μεγαλομέτοχο που εδώ και 5 χρόνια τσεπώνει 25 μυριάκια απο το Τσ.Λ και δεν βάζει φράγκο στην ομάδα ο παλιο%$#%#$%$#@%.
και τέλος 8. ΌΧΙ, Ο ΛΙΝΟ ΜΕ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡ.ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΡ(Υ)ΣΙ ΟΛΙΒΑΡΕΣ.
ρε θα χαζέψουμε αρχές του μήνα......
ΥΓ: Επειδή μου άρεσε το chalenge. Έχω καλύτερο τέρμα, φυσικά 2 καλύτερα αρ.μπακ, δεξί μπακ (με επιφύλαξη για Σαλίνο), ίσως σέντερ μπακ (Πορτογάλο και αναμένωντας το πώς θα παρουσιαστεί το γαυροσκούλικο μετά τους ευλογημένους χιαστούς που έπαθε), σίγουρα 6αρι (οι άλλοι δεν έχουν), σίγουρα 8αρι(α). Στα άλλα την παλεύω μια χαρα, άν πάει όπως φαίνεται το παραμύθι.
Άιντα με την ισοπέδωση.