Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από rou »

Σε ποια χρονια εισαι εσυ και εχει εξελιχθει ετσι?? εγω ειμαι στο 13 οποτε ειναι λιγο πιο ρεαλιστικο

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

Για σενα που θες να συγκρινεις με τον Μεσσι........... :shock:

Εικόνα

και αλλοι 2 που ακουστικαν

Εικόνα

Εικόνα

Θα με συμπαθατε για τα μεγαλα (λογω εικονων) ποστ μου εεεε??? :roll:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Eιδα στα credits ποιοι είναι υπεύθυνοι για τις ελληνικες ομάδες,και μου πετάχτηκαν τα ματια εξω,παιζει να μην εχει σχεση κανει με μπαλα,και ποιος μεγαλος ΑΡΔ ειναι υπευθυνος για τον ΠΑΟΚ?????

Εικόνα

Ναι το στατιστικα των παικτων ελέγχοντες απο τον μεγαλο τσακαλεα

Πλεον για μενα τρολ οποιαδηποτε αναφορα σε στατστικα στο μανατζερ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

άρα rou παίζει τα χαρακτηριστικά του να είναι random σε μερικά σημεία.... :x

σε εμένα το έχω κάνει save στις 31-06 (με το καινούριο update) και απο εκεί φορτώνω και βλέπω :D

Πιθανών το γεγονός ότι έχει πάρει παιχνίδια στη Λοκομοτίβ σε εμένα να του ανέβασε τα στατιστικά.... :?

οκ.σορρυ και τέλος για τα φμ οφφ τοπικ... :yellowcard:
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

ελεος με το fm. μπαινεις στο φορουμ μεταγραφες και διαβαζεις μονο το τι λεει το fm.
... και μετα θελουμε και εχουμε αποψη για μεταγραφες...

μοντς, καντε ξεχωριστο φορουμ για fm, οποιος θελει να μπαινει να διαβαζει
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σωστα. Ρε παιδες το καψατε.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

σου ειπε κανεις οτι εμεις πιστευουμε αυτα που λεει το φμ? χαβαλε κανουμε οπως ειναι και το υφος του τοπικ.. αν ειναι να μην συζηταμε καθολου , παρα μονο οταν ανακοινονωνται οι μεταγραφες... Λιγες χαρες μας μεινανε πλεον , θα μας τις στερισετε κι αυτες? Ε και στην τελικη θα κανω την επανασταση μου να υπερασπιστω τους μανατζερικους και να πω οτι δεν μπορει τοσα χρονια να μας εχει δωσει τοσα και τοσα ταλεντα που εχουν αποδειχθει ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ τωρα , και να μην το λαμβανω υποψιν μου ρε συ.. Τον φερναντινιο για παραδειγμα τον ηξερες?? εγω τον ηξερα τοσα χρονια και να που επαληθεφθηκε το φμ γιατι αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι παικταρας (30 μυρια στην σιτυ)..
Αν κατσω να ψαξω , θα σου βρω χιλιαδες παικτες που τους ηξερα απο παλια και αλλους τοσους που σε 2-3 χρονια θα ακουσεις το ονομα τους και θα λες : ποιος μου το χε πει??
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Eτσι και αλλιως αυτα που λετε,εμεις που δεν ασχολουμαστε με φμ μεσαια και βραχεα,δεν τα καταλαβαινουμε,οποτε ανοιξτε ενα τοπικ για ερτζιανα και ξεσαλωστε,εμεις τι χρωσταμε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όντως καλό είναι σκρίνσοτ να μπάινουν στο τόπικ που έχει με τίτλο football manager.
Για οικονομία χώρου.
Κατα τα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω με τον rou.
Το 97 μέγιστο πουλέν ήταν ο Σέφτσένκο. Το 99 (άν δεν κάνω λάθος) πήγε στη Μίλαν.....
το 98 ή το 99 μέγιστο πουλέν ήταν ο Κακά. Το 01 (άν δεν κάνω λάθος), πήγε στη Μίλαν....... ;)
Κάτι Χαλίλοβιτς κτλ τους ξέρουμε εδώ και 2 χρόνια. Φυσικά δεν είνια πανάκεια, αλλιώς θα του...απαγόρευαν την κυκλοφορία τα γραφεία μάνατζερ και οι σύλλογοι προπονητών :D , αλλά είναι η μοναδική πηγή που μπορεί οποιοσδήποτε να έχει μια κάποια πληροφόρηση (& το γιουτουμπ και οι ΑΡΔ φυσικά :P )

Γενικά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! :lol: :lol: :lol:

ΥΓ: Κάντε κανα μπαμ γιατί αρχίσαμε την παχιά....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 01 Ιούλ 2013, 14:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

οκ αφου ΔΕΝ θελετε αλλο φμ , απο μενα τελος τα σκρινσοτ.. Τωρα για την αποψη μου δεν θα δεχτω παντως καμια υποδειξη (ενημερωρικα το λεω).. το που εχω δει εναν παικτη και πως κρινω καποιον ειναι δικο μου θεμα..
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

κανενα προβλημα αδερφε. τοπικ fm και ορματε.
γιατι να μπαινει καποιος στο τοπικ μεταγραφες και να κανει ειδικευση στο fm ;

οπως εσυ εχεις την απαιτηση να μην σου κοβουν το χαβαλε , ετσι εχουμε και εμμεις...
φορουμ μεταγραφες λεγετε και οχι φμ.

αφου ξερεις τι θα παιχτει σε κανα 2,3 χρονακια , δωσε βιογραφικο σε Ιβαν .Με αυτην την κριση θα αρπαξεις χοντρα λεφτουδακια . Τουλαχιστον να δουμε τις παιχτουρες που λες στην Τουμπα σε 2,3 χρονια..υπομονη κανουμε οσο θελεις αδερφε.
Μα ειναι δυνατον;Μετα καποιοι αναρωτιουντε γιατι χαθηκε η παλια φρουρα ;) και δεν γραφει...

ευτυχως ξαναεμφανιστηκε ο arisk :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

dolphinto, όλα καλά, αλλά στην τελευταία παράγραφο μου φαίνεται ότι ζητάς...πόλεμο :D

εν τέλει με αυτόν τον Κριστιάν τί παίζει; τον κλείσαμε; γιατί μου φαίνεται καλή κίνηση. Και χώρο αλλά και ανάσες για το ΝτορβαΛίνο μας!
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Το FM είναι μία απο τις πιο έγγυρες πηγές για παίχτες που δεν γνωρίζουμε καθόλου.Επειδή μάλλον δεν γνωρίζετε την φιλοσοφία του παιχνιδιού και το πως λειτουργεί πρέπει να ξέρετε πως τα στατιστικά των παιχτών προέρχονται απο scouters και όχι τυχαία γι αυτό εξάλλου κι η βάση δεδομένων είναι τεράστια.Δεν αποτελεί φυσικά τον ακριβή τρόπο που μπορείς να βγάλεις συμπερασματα αλλά αποτελεί ίσως ένα μέσο που μπορείς να βγάλεις πολύ καλά συμπεράσματα για παίχτες που δεν τπυς έχει δει ποτέ σου.Τα στοιχεία του είναι κατα 90% πραγματικά και οπως είπε και έναν συνοπαδός μας πιο πάνω παίχτες που ξέρουν όσοι παίζουν τώρα Manager και δεν αποτελούν την πρώτη γραμμή στο real football αλλά στο παιχνίδι αν προχωρήσεις seasons τραβάνε το κουπί του παγκοσμίου ποδοσφαιρου θα τους δείτε σε 3 χρόνια και θα λέτε μα καλά που τους βρήκε αυτούς και εμείς που γνωρίζουμε απο FM θα πούμε αυτόν τον ήξερα και στο παιχνίδι έτσι γινόταν.Χαβαλέ κάνουμε κι επίσης δίνουμε κάποια στοιχεία για παίχτες (εγώ δεν το κάνω όσοι το κάνουν τελος πάντων δε με ενδιαφέρει).Εξάλλου πως θα βγάλεις εσύ συμπεράσματα για τον Βιτόρ που δεν εχεις δει ποτέ σου το πως είναι στα χαμηλα στα ψηλα κλπ.Εγώ τον Βιτός πριν 3 χρονιες τον είχα πάρει σε ομάδα που είχα στο FM για παράδειγμα και ήξερα 5 πράγματα γι αυτον.Και στο κάτω κάτω πολύ σοβαροφάνια σε μια περίοδος που αξίζει να κάνεις χαβαλέ δε μας ελαφρύνει απο την καθημερινότητα μας
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Δεν θυμαμαι να το επαιξα εξυπνος σε κανεναν για τις γνωσεις μου , ουτε χρειαζομαι δουλεια δευτερη να κανω. Το οτι ασχολουμαι με κατι που εσει οχι και μου δινει γνωσεις ομως δεν μπορεις να το αμφισβητισεις.. Οπως καποιος που ασχολειται μεχρι και επαγγελματικα με το στοιχιμα , ξερει απιστευτο ογκο ονοματων , ετσι και εγω που ασχολουμαι με τετοια πραγματα τυγχανει να ξερω επισης εναν πολυ μεγαλο ογκο ονοματων.. Και οχι το ελληνο-ρωσακι δεν το ηξερα η τον κριστιαν φερναντεζ (δεν ετυχε να ασχοληθω με αλμερια ποτε γιαυτο) αλλα τα 3/4 των ονοματων που ακουγονται , εγω τα ξερω τι να κανουμε τωρα? Και σου λεω με σιγουρια οτι παικτες σαν τον Βαις, τον χουραντο , κτλ ειναι διαμαντια και θα διαπρεψουν (ο χουραντο ηδη βασικα εχει πολυ καλη καριερα)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στο τέλος θα μας πείτε να φοράμε και γραβάτα πριν γράψουμε. :D
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Holypaok »

Αλήθεια αυτό που γίνεται εδώ το τελευταίο διάστημα είναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΌ.
Καταρχάς υπάρχει τοπικ για μάνατζερ καθώς και τοπικ για Ποιους παίκτες θα θέλαμε να αποκτήσουμε.Το να κάνει κάποιος μια αναφορά στο παρόν,στα στατιστικά ενός παίκτη στο παιχνίδι είναι θεμιτό.
Φίλε rou χωρίς διάθεση για παρεξήγηση και χωρίς να προσπαθώ να σου επιβληθω, αναφέρω ότι όλα τα ποστ σου έχουν να κάνουν με το παιχνίδι.Κι εγώ παίζω στον ελεύθερο χρόνο μου κι εμένα μου αρέσει να βρίσκω τα wonderkids μου κι εγώ πέρασα τη φάση στη ζωή μου που όταν είχα κουβέντα για ποδόσφαιρο πάντα ανακαλούσα μνήμες από τη database του παιχνιδιού κι έκανα την επίδειξη γνώσεων στους γύρω μου,αλλά θα σε παρακαλούσα προσωπικά εγώ για εμένα και χωρίς να μιλάω εκ μέρους άλλων γιατί δεν εχω το δικαίωμα, να μην κάνεις τόσο εκτεταμένη χρήση.Δεν επιθυμώ τη φίμωση σου ούτε απαιτώ να σταματήσετε να κάνετε αυτό που κάνετε: απλά ελέω έλλειψης πμ ζητάω από εδώ να περιορίσετε τη μέχρι σήμερα εκτεταμένη αποδεκτά από όλους αναφορά σας στο παιχνίδι
Ευχαριστώ πολύ και το εννοώ ότι γράφω όσο το δυνατόν φιλικοτερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”