Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
ελπιζω αυριο που μπαινει ιουλιος και μενουν και τυπικα ελευθεροι οι παιχτες να εχουμε ΜΠΑΜ
Πραγματικά δεν κουνιέται φύλλο μεταγραφικά..Ας ελπίσουμε πως είναι η νηνεμία πριν την καταιγίδα.
- fiorentinos
-
Συμφωνώ 1000%!!!!paoktzis έγραψε: στο ποδοσφαιρο ολα γινονται και ολες οι ομαδες που ειναι υποψηφιες παιζονται και μπορεις να τις αποκλεισεις (αν κανεις μεταγραφες , δεν ζηταω μεσι αλλα κατι καλυτερο απο αυτο που ειχα περσι εγω και απο αυτο που θα εχει φετος ο γαυρος)Ι [/b]
Με Άγιαξ αποκλειστήκαμε λόγω Τσιρίλο και λόγω ανυπαρξίας μεταγραφών(Ζουέλα κλπ)
Μετά νομίζω ακολουθούσε η Δυναμό Κιέβου,που κι αυτή παιζότανε..
Ο,τι πληρώνεις παίρνεις
Με δυνατές μεταγραφές,ο μεγάλος στην Ευρώπη ΠΑΟΚ κατά παράδοση,κοντράρει και Σάλκε και Άρσεναλ (και ίσως Μίλαν)
Δεν αποκλειστηκαμε λογω τσιριλο αλλα λογω του υπερπαικτη σουαρεζ...και του διαστηματος που τα χασαμε ....Ο ΑΛντιτοπ ο χαλιλ εχω να τον δω χρονια αλλα ειναι πολυ καλος φορ...χρονια στη γερμανια ηταν...Μακαρι..
Είπα είναι παικταράς αλλά τον σύγχυσα με τον Χαμίτ ο οποίος είναι Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ. Αυτός δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.Photis έγραψε:Είναι παικταράς αλλά είναι τούρκος.

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σε σύγκριση με τον αδερφό του που είναι εξτρεμαρα, αλλά και αυτός για τα δεδομένα μας μπορεί να σταθεί
Φυσικά το άρθρο βασίζετε ότι τον γνωρίζει o στεφενς, άρα υπόθεση κάνουν, εντάξει και o άγγελος γνώριζε τον πουρλιοτοπουλο αλλά δεν νομίζω να τον έπαιρνε σε καμιά ομάδα
Φυσικά το άρθρο βασίζετε ότι τον γνωρίζει o στεφενς, άρα υπόθεση κάνουν, εντάξει και o άγγελος γνώριζε τον πουρλιοτοπουλο αλλά δεν νομίζω να τον έπαιρνε σε καμιά ομάδα
Βλεπω ουργουαη-ιταλια παιδια αυτος ο ριος παιχταρα δεν τον ηξερα αλλα παιχταρα θα ηθελα πολυ ριος και φορλαν στην ομαδα
μεσο ιντερνετ το βλεπω ειναι στην παραταση μολις τον εβγαλε αλλαγη αλλα ρε φιλε τον ειδα πολυ τρεξιο σημερα και ουτε μια λαθος μαρκαρισμα σαν σκυλι ρε φιλε και δεν τον ηξερα καν δεν τον ειχα δει ξανα τωρα στον κονφετερεισον τον βλεπω
καλα ααν μποροθσαμε να παρουμε ριος και φορλαν θα ειχαμε ρολο φαβορι για τους ομιλους ... αλλα μη φουσκωνουμε τζαμπα τα μυαλα μας...
με ριος και φορλαν θα ειμασταν φαβορι για τους ομιλους,οταν εχουμε να
αντιμετωπισουμε ομαδες οπως η αρσεναλ,μιλαν κ.α???

αντιμετωπισουμε ομαδες οπως η αρσεναλ,μιλαν κ.α???