Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από giapas »

Προσωπικά δε μου κάνει καμία διαφορά ο Τζαβέλλας.
Για να κάνει στην άκρη ο μπαρμπα-Λίνο πρέπει να έρθει πολύ καλός παίκτης και σίγουρο ο υπερεκτιμημένος πρώην κυανέρυθρος δεν είναι τέτοιος

Επίσης δε καταλαβαίνω τη τρεμούρα να τη πούμε μεταγραφικά στο γαύρο. Σίγουρα δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε όσο ο άλλος έχει το πάνω χέρι. Το παιχνίδι του πρωταθλήματος θα παιχτεί σε πόσο δεμένη ομάδα θα παρουσιάσει ο καθένας , τι ρόλο θα παίζουν οι απέξω και τα παραρτήματα και φυσικά κατά πόσο θα είναι ο κάθε ποδοσφαιρικός οργανισμός μια γροθιά...Σε όλα αυτά ο gay ξεκινάει με πλεονέκτημα , πράγμα που σταδιακά καλούμαστε να ανατρέψουμε.

Δε μπορώ να πω σε ποιες θέσεις θέλω παίκτες , απλά να σημειώσω τα χαρακτηριστικά τους....νιάτα+νεύρο+ταχύτητα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ταχύς ,τσαμπουκάς, ξεσηκωτικός , πρέπει να έχει καταιγιστικά 5λεπτα .. στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
από Armagedonas » 06 Δεκ 2012 22:38

ΕΓΚΛΗΜΑ αν παρθεί αυτός ο βετεράνος παλα'ιμαχος

είναι τελειωμένος,έχει να παίξει μπάλα 3-4 χρόνια
είναι 10 κιλά παραπάνω
δεν τρέχει
είναι κορεσμένος
δεν έχει καμία φιλοδοξία

ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ -και μάλιστα μέτριος-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

ΚΑΚΙΣΤΗ αρχή Σαββίδη!!!(αν γίνει)

ΠΑΛΙ οι συμβουλάτορες και οι παρατρεχάμενοι βασιλεύουν μάλλον....
Νικόλας-Αυτοί δεν μπορούν να στρίψουν!
Αυτά έγραφες για Κατσουράνη..Έτσι μέσα σε 10 λεπτά γιατί μου την βίδωσες βραδυάτικα..Σόρρυ για το οφ τόπικ.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Eγώ λέω ό,τι βλέπω.
Ο Κατσουράνης στον ΠΑΟ σερνότανε και μάλιστα τελευταία τον αποδοκίμασαν σε κάποια αλλαγή του.
Όταν ήρθε,αυτή ήταν η κατάστασή του.
Σε εμάς,βοήθησε αρκετά,όχι ότι έκανε και παπάδες πάντως.
Σε πολλά ματς,ίσως και λόγω λάθος θέσης,ήταν παρών-απών.

Ας παραδεχτώ ότι έπεσα έξω.
Αλλο μια προσωπική εκτίμηση και άλλο υπερβολές "είμαστε απίστευτα γυμνασμένοι και οι γαύροι αγύμναστοι και θα τους φάμε"!!!!την στιγμή που πήραν το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά.
Δεν είπα ούτε γελωτοποιό τον Μπόλονι,ούτε κορυφαίο δεκάρι τον....Τσουκαλά!!!

Τέλος πάντων,για να μην ζαλίζουμε τους υπολοίπους,δεν συνεχίζω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τον κατσουρανη όμως τον είχες σκισει κυριολεκτικά :):) ....και όσο για το ότι τον αποδοκιμασανε οι βαζελοι σε κάποια αλλαγή αυτο δεν λέει τίποτε τον κραξανε γιατι τον θεωρούσαν και αυτόν παιδί του βαρδινογιαννη όπως τον βυντρα.....
Γιαυτο λέω σε οτιδήποτε πιστεύουμε ας κρατάμε μια πισίνη ποτέ δεν ξέρεις και να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα ....τώρα ειναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος προπονητής που θα κάνει τις επιλογές του χωρίς να μας ρωτήσει και χωρίς να έχει στο μυαλό του δήθεν ήττες απο γαβρο σε μεταγραφικό επίπεδο
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Τα σπόρια έχουν πρωτοσέλιδο επικαλούμενα ισπανούς ΑΡΔ τον Κρίστιαν Φερνάντεζ της Αλμερία (Σεγούντα). Αριστερό μπακ χαφ 28 χρονών λέει είναι (στο transfermarkt τον έχει μπακ) και είχε 6 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα. Από βιογραφικό δε λέει και τρελά πράματα (σε σύγκριση πάντα με Ζίγκλερ και Πόουλσεν που ακουγόντουσαν). Τον έχει δει κανείς να πει καμιά γνώμη?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Armagedonas έγραψε:Eγώ λέω ό,τι βλέπω.
Ο Κατσουράνης στον ΠΑΟ σερνότανε και μάλιστα τελευταία τον αποδοκίμασαν σε κάποια αλλαγή του.
Όταν ήρθε,αυτή ήταν η κατάστασή του.
Σε εμάς,βοήθησε αρκετά,όχι ότι έκανε και παπάδες πάντως.
Σε πολλά ματς,ίσως και λόγω λάθος θέσης,ήταν παρών-απών.

Ας παραδεχτώ ότι έπεσα έξω.
Αλλο μια προσωπική εκτίμηση και άλλο υπερβολές "είμαστε απίστευτα γυμνασμένοι και οι γαύροι αγύμναστοι και θα τους φάμε"!!!!την στιγμή που πήραν το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά.
Δεν είπα ούτε γελωτοποιό τον Μπόλονι,ούτε κορυφαίο δεκάρι τον....Τσουκαλά!!!

Τέλος πάντων,για να μην ζαλίζουμε τους υπολοίπους,δεν συνεχίζω.
:shock:

Ενώ εγώ δεν λέω οτι βλέπω..Βλέπω ότι νιώθω και οτι μου λέει ο Πητ Παπαδάκος.

Και εν πάσει πειρπτώσει προτιμώ να είμαι υπερβολικά αισιόδοξος έχοντας πίστη στην ομάδα παρά μια κινητή μίρλα που βλέπει τα πάντα στραβά.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Εχει κανεις εικονα απο τον Κριστιαν; Εχει κοντα 90 συμμετοχες στην πριμερα, φετος με την Αλμερια κερδισε την ανοδο. Εβαλε και αρκετα γκολ για τη θεση του. Ωραια ακουγονται αυτα αλλα αν καποιος μπορει να αναλυσει τα χαρακτηριστικα του... Οσο για τον Σιμαο, μεγαλο ονομα, αγνωστο σε τι κατασταση ειναι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Επειδη δεν πολυψαχνω τα στατιστικα και με κινδυνο να εκτεθω οπως με την περιπτωση γιοβανοβιτς (αντερλεχτ) που νομιζα οτι δεν πολυεπαιξε φετος,θα πω οτι ο σιμαο τις 5-6 φορες που ειδα την εσπανιολ επαιζε και μαλιστα ηταν απο τους κορυφαιους.
Το σκαρι του τον βοηθαει να κρυβει τα χρονια του,νομιζω οτι εχει ακομα να δωσει αλλα θα προτιμουσα κατι καλυτερο λογω κυριως ηλικιας αλλα και κινητρων για μπαλα.
Οσο για τον αριστερο μπακ δεν εχω αποψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Κυρ 30 Ιουν 2013, 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τους ισπανούς (συμφωνώ απόλυτα με μανιακό) δεν τους εμπιστεύομαι για την αμυντική γραμμή.
παραδοσιακά δε βγάζουν παίχτες πίσω

ο συγκεκριμένος απ'ότι φαίνεται όμως έχει φουλ χρονιές όπου και να πήγε, με πολύ καλά στατιστικά
λογικά θα είναι σκυλί και θα έχει φυσική κατάσταση δυνατή

όσο για σιμάο... μπορεί να ακουστεί "κάπως", αλλά στα 33 του δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό σιμάο που βλέπαμε.
μου θυμίζει κονσεισάο η φάση... έχει χάσει σπιρτάδα και πλέον παίζει με την τεχνική και την εμπειρία του.
φυσικά δεν έχει και το τσαγανό του σέρτζιο κάτι πολύ σημαντικό

δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ταχύτητα στις πτέρυγες, δε νομίζω ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Αυτος ο Μανιας λεει τιποτε; Παντως εχει μια λογικη αν παρει τη θεση του Γιαννου στο ροστερ. Ο Γιαννου ειχε τις ευκαιριες του, ας δοκιμασουμε κατι καινουριο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

[youtube]g4OeA77R7d0[/youtube]
φερτον χθες
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Παιδιά χαλαρώστε λίγο με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις (είπα ΛΙΓΟ γιατί σε γενικές γραμμές καλά τα πάτε). Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν κάποτε κάποιος είπε οτι ο τάδε είναι άμπαλος και δεν θα ακουμπήσει και μετά "ο τάδε" έκανε παπάδες και δερβίσηδες (ή το αντίθετο, τον είπαν παικταρα κτλ κτλ). Μη φυτιλιάζεστε ρε σεις τζάμπα και βερεσέ. Κουβέντα κάνουμε.

ΥΓ : πρώτη προπόνηση του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε στη Μπάγιερν. Βγαίνει, πιτσιρικάς, ψαρωμένος (ήταν καλό παιδί ο Κάλε), κάνει οτι κάνει, τελειώνει η προπόνηση και ο βοηθός (νομίζω) προπονητή γυρνάει και λέει στους γύρω. Das wird nie einer (δλδ : δεν κάνει για τίποτα αυτός). Ε, νομίζω τη συνέχεια τη ξέρετε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε:Προσωπικά η αντίληψη μου για το ποδόσφαιρο είναι πως τα πάντα ξεκινούν από τον προπονητή.

Ένας εξαιρετικός προπονητής όπως είναι ο Στέφενς μπορεί να πάρει έναν παίκτη του 5 και να τον κάνει να παίζει για 8,ενώ ένας της πλάκας (ονόματα δεν λέμε) παίρνει έναν παίκτη του 8 και τον κάνει να παίζει για 5.

Δεδομένου του ρόστερ μας θεωρώ πως αν κα αργοί στην θέση 6 η ποιότητα θα ξεχειλίζει και θα καταπίνει τον αντίπαλο (Κατσούρ,Γκαρσία,Λαζάρ και ο Τζιόλης ακόμη),ενώ υπάρχει και ο Κάτσε που αν δουλευτεί από τον Στέφενς πιστεύω θα βγάλει μάτια.

Επομένως έχοντας μπροστά τον Κλάους,αλλά και τον Βούκιτς (τον οποίο πολλοί δείχνουν να μην υπολογίζουν για κάποιον ανεξήγητο λόγο),τον Λόρενς που είμαι πολύ περίεργος να τον δω μετά από προετοιμασία,αλλά και Σαλπιγγιδη θεωρώ πως το μόνο που λείπει είναι 2 γρήγοροι παίκτες στις πτέρυγες και πως εκεί πρέπει ν πέσουν τα λεφτά.Εκεί και στο 10αρι.Με 3 προσθήκες δηλαδή μπροστα πιστεύω θα είμαστε υπερομάδα για τα ελληνικά δεδομένα.

Έπειτα τα δύο κομμάτια που ακόμη λείπουν είναι ο στόπερ και το αριστερό μπακ.

Εν ολίγοις 5 μεταγραφές (οι 3 βαρβάτες) και δεν θα υστερούμε σε τίποτα από τον γκέι..Άποψη μου.

+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MANIAKOS έγραψε:Επισης συμφωνω με αυτα που λεει ο αρισκ πιο πανω....λεει πολλα ο ιβαν , θυμιζει λιγο κοκκαλη ....Με την ολοκληρωση του ροστερ θα χουμε εικονα για το αν το πρωταθλημα ειναι εφικτο στη θεωρια παντα..
ΕΛΕΟΣ!
Αν από τις μέχρι τώρα κινήσεις συγκρίνετε αυτούς τους δύο ως όμοιους, πάει! Το χάσαμε!
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

angelheart έγραψε:
ΥΓ : πρώτη προπόνηση του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε στη Μπάγιερν. Βγαίνει, πιτσιρικάς, ψαρωμένος (ήταν καλό παιδί ο Κάλε), κάνει οτι κάνει, τελειώνει η προπόνηση και ο βοηθός (νομίζω) προπονητή γυρνάει και λέει στους γύρω. Das wird nie einer (δλδ : δεν κάνει για τίποτα αυτός). Ε, νομίζω τη συνέχεια τη ξέρετε.
ο μεγαλος για τα ελληνικα δεδομενα Τσαϊκοφσκι, οταν ηταν προπονητης στην Μπαγερν ειχε πει για τον Γκερντ Μιλλερ οτι με τετοιο σωμα δεν μπορει να γινει επαγγελματιας.Στην πρωτη του σαιζον στην Μπαγερν σε 26 παιχνιδια στην Β Γερμανιας εβαλε 33 γκολ
Η συνεχεια γνωστη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”