Odi έγραψε:Προσωπικά η αντίληψη μου για το ποδόσφαιρο είναι πως τα πάντα ξεκινούν από τον προπονητή.
Ένας εξαιρετικός προπονητής όπως είναι ο Στέφενς μπορεί να πάρει έναν παίκτη του 5 και να τον κάνει να παίζει για 8,ενώ ένας της πλάκας (ονόματα δεν λέμε) παίρνει έναν παίκτη του 8 και τον κάνει να παίζει για 5.
Δεδομένου του ρόστερ μας θεωρώ πως αν κα αργοί στην θέση 6 η ποιότητα θα ξεχειλίζει και θα καταπίνει τον αντίπαλο (Κατσούρ,Γκαρσία,Λαζάρ και ο Τζιόλης ακόμη),ενώ υπάρχει και ο Κάτσε που αν δουλευτεί από τον Στέφενς πιστεύω θα βγάλει μάτια.
Επομένως έχοντας μπροστά τον Κλάους,αλλά και τον Βούκιτς (τον οποίο πολλοί δείχνουν να μην υπολογίζουν για κάποιον ανεξήγητο λόγο),τον Λόρενς που είμαι πολύ περίεργος να τον δω μετά από προετοιμασία,αλλά και Σαλπιγγιδη θεωρώ πως το μόνο που λείπει είναι 2 γρήγοροι παίκτες στις πτέρυγες και πως εκεί πρέπει ν πέσουν τα λεφτά.Εκεί και στο 10αρι.Με 3 προσθήκες δηλαδή μπροστα πιστεύω θα είμαστε υπερομάδα για τα ελληνικά δεδομένα.
Έπειτα τα δύο κομμάτια που ακόμη λείπουν είναι ο στόπερ και το αριστερό μπακ.
Εν ολίγοις 5 μεταγραφές (οι 3 βαρβάτες) και δεν θα υστερούμε σε τίποτα από τον γκέι..Άποψη μου.
Λοιπόν Οdi
επειδή μονίμως τα βρίσκεις όλα τέλεια και αγγελικά πλασμένα και την πέφτεις σε όποιον εκφράζει την παραμικρή κριτική και κυρίως σε εμένα και μάλιστα ΕΙΡΩΝΙΚΑ,θα σου θυμίσω 3 ΠΟΣΤ σου
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ,ευτυχώς όμως λόγω τεχνολογίας ΤΑ ΓΡΑΠTA ΜΕΝΟΥΝ ή SCRIPTA MANENT
Αυτό που θέλω να πω ότι κάθε χρόνο λες τα ίδια περίπου,χωρίς να κρατάς ποτέ μια πισινή ή να δείχνεις κάποια εγκράτεια
Λυπάμαι,αλλά θα είμαι πολύ σκληρός μαζί σου
1.Όσο και να μην αρέσει ο Δώνης σε πολλούς, είναι καλύτερος από τον γελωτοποιό που είχαμε πέρσι. +10000 Ίσως είναι βαρυς ο χαρακτηρισμός αλλά ο άνθρωπας δεν τους έκανε καν προθέρμανση

2.Με τον Τσουκαλα είμασταν στο ίδιο λύκειο (είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος μ).Ο παίκτης είναι κλασικό 10αρι με φοβερή τεχνική κατάρτιση και αίσθηση του χώρου.Πολύ γρήγορος ειναι και με αντοχές.Πολύ καλό σουτ και τελείωμα φάσεων αλλά το μειονέκτημα του είναι οτι τρέχει μόνο όταν έχει την μπάλα και δεν μαρκάρει..Αν έχει δουλέψει και σ αυτό τότε είναι ενας ολοκληρωμένος παίκτης πλέον.
3. 2/10.11
Η μεγάλη μας διαφορά μας απ όσο εχω δει τον γκέι φέτος είναι η φυσική κατάσταση.Εμείς είμαστε απίστευτα γυμνασμένη ομάδα,ενώ ο γαύρος στο μισάωρο πάνω τα έχει φτύσει και ανασταλτικά,απλά δεν υπάρχει.Μετά το πρώτο 20λεπτο που θα αρχίσουν να πέφτουν αυτοί θα μπορούμε να τους κάνουμε ότι θέλουμε πιστεύω.
ΟΛΟΙ καρδιοχτυπάμε για την ομάδα,αλλά λίγη σύνεση δεν βλάπτει