Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
- kataramenos5
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Δε κατάλαβα ,τα βάζω στη μετάφραση του google και μου βγάζει το ίδιο ακριβώς με το μεταφραστή 

να που χρησίμεψαν κάπου τα κουτσογερμανικά του φροντιστηρίου
έγραψες Καρλ.
Για να κάνω και εγώ το σχόλιό μου, τα πρώτα 5 λεπτά της συνέντευξης ήταν όλο viel spass και gern για τους νέους παίχτες. Τα παιδιά αυτά που το πρωί τα κοιτούσε στα μάτια, δεν ήθελε να τα "πουλήσει" το βράδυ. Το πρώτο μήνυμα ήταν: εσάς τους νέους δεν σας βλέπω σαν αγγαρεία ή σαν αποπαίδια.
Οι ΑΡΔ (ή μήπως Α.Ρ.Δ.
άρχισαν να ρωτάνε για μεταγραφές. Εκεί έπεσε το δεύτερο μήνυμα: τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Ο Στέβενς δεν πρόκειται να ζητήσει παίχτη επειδή ο ΠΑΟΚ έχει λεφτά, αν όμως κάποιος παίχτης που ενθουσιάζεται με την ιδέα να παίξει στον ΠΑΟΚ απαιτήσει λεφτά, ο Στέβενς θα ζητήσει από τον ΠΑΟΚ να τα δώσει.
Στην συνέχεια περάσαμε σε ερωτήσεις για το στυλ παιχνιδιού και για τα προκριματικά. Το τρίτο μήνυμα ήταν: θα παίζουμε για τη νίκη. Είτε έχουμε καριοφύλια, είτε έχουμε κανόνια, σκοπός μας είναι η νίκη, αν έχουμε την ποιότητα να προσφέρουμε και θέαμα δεν μας χαλάει, αλλά κατά βάση ακολουθούμε το παράδειγμα Ρεχάγκελ.

έγραψες Καρλ.
Για να κάνω και εγώ το σχόλιό μου, τα πρώτα 5 λεπτά της συνέντευξης ήταν όλο viel spass και gern για τους νέους παίχτες. Τα παιδιά αυτά που το πρωί τα κοιτούσε στα μάτια, δεν ήθελε να τα "πουλήσει" το βράδυ. Το πρώτο μήνυμα ήταν: εσάς τους νέους δεν σας βλέπω σαν αγγαρεία ή σαν αποπαίδια.
Οι ΑΡΔ (ή μήπως Α.Ρ.Δ.

Στην συνέχεια περάσαμε σε ερωτήσεις για το στυλ παιχνιδιού και για τα προκριματικά. Το τρίτο μήνυμα ήταν: θα παίζουμε για τη νίκη. Είτε έχουμε καριοφύλια, είτε έχουμε κανόνια, σκοπός μας είναι η νίκη, αν έχουμε την ποιότητα να προσφέρουμε και θέαμα δεν μας χαλάει, αλλά κατά βάση ακολουθούμε το παράδειγμα Ρεχάγκελ.
- kataramenos5
Λες και ξέραμε οτι θα ρθεί και τό χαμε έτοιμο απο καιρό:
Εοεοε ΠΑΟΚ. Χουμπ
Εοεοε ΠΑΟΚ. Χουμπ
Εοεοε ΠΑΟΚ. Χουμπ
Εοεοε ΠΑΟΚ. Χουμπ
Αδερφε, μη λες τον Χουμπ, Χαμπο γιατι μου θυμιζει Χαβο και ξενερωνωkataramenos5 έγραψε:Βούρκωσα ρε Χάμπο όταν σε άκουσα.Απ το πώς μιλάει κάποιος μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα για το τι ανθρωπος είναι.Πιστεύω οτι θα μας πας πολύ ψηλά.
ΥΓ Αλληλοσεβασμός λέει...Εισαι μεγάλη π@@τανα ρε Χάμπο.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++kataramenos5 έγραψε:Λες και ξέραμε οτι θα ρθεί και τό χαμε έτοιμο απο καιρό:
Εοεοε ΠΑΟΚ. Χουμπ
Εοεοε ΠΑΟΚ. Χουμπ
- PAPA TSIBIKOS
Απόσπασμα από την συνέντευξη του προπονητή μας
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Για τον Πάμπλο Γκαρσία και την κατάστασή του:
"Ολοι θα πάρουν την ευκαιρία τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν τραυματίας πολύ καιρό. Θα είμαστε προσεκτικοί γιατί ένας παίκτης σε αυτή την ηλικία και με τραυματισμό θα θέλει το χρόνο του να μπει στην ομάδα. Σήμερα ήδη φάνηκε ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σήμερα είδατε ότι όταν ήρθε η ώρα του σουτ τον βγάλαμε. Θα είμαστε πολύ προσεκτικοί".
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κάποιος άλλος μετά από την επιστροφή του Γκαρσία από τραυματισμό τον έβαλε να βαράει τα ¨στημένα" για καμιά ώρα με αποτέλεσμα να ξαναπάθει θλάση.
Τυχαίο???Δεν νομίζω.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Για τον Πάμπλο Γκαρσία και την κατάστασή του:
"Ολοι θα πάρουν την ευκαιρία τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν τραυματίας πολύ καιρό. Θα είμαστε προσεκτικοί γιατί ένας παίκτης σε αυτή την ηλικία και με τραυματισμό θα θέλει το χρόνο του να μπει στην ομάδα. Σήμερα ήδη φάνηκε ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σήμερα είδατε ότι όταν ήρθε η ώρα του σουτ τον βγάλαμε. Θα είμαστε πολύ προσεκτικοί".
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κάποιος άλλος μετά από την επιστροφή του Γκαρσία από τραυματισμό τον έβαλε να βαράει τα ¨στημένα" για καμιά ώρα με αποτέλεσμα να ξαναπάθει θλάση.

Τυχαίο???Δεν νομίζω.
Και κάποιος άλλος, βέβαια, έλεγε ότι είναι έτοιμος να παίξει με τον αρη, αλλά ούτε και χθές μετά από 4 μήνες, ήταν έτοιμος να σουτάρει.
τι τα θες τα ταληρα?
λεει οτι ο γκαρσια ειναι γερος και δεν μπορει να κανει ουτε σουτ ο δωνης ειχε δικιο κτλ κτλ
πονεσε η επιστροφη του σε διαφορους κυκλους εντος του συλλογου
περιμενουν πως και πως να κανει καμια μαλακια ο γκαρσια για να βγαλουν χολη
υγΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
λεει οτι ο γκαρσια ειναι γερος και δεν μπορει να κανει ουτε σουτ ο δωνης ειχε δικιο κτλ κτλ
πονεσε η επιστροφη του σε διαφορους κυκλους εντος του συλλογου
περιμενουν πως και πως να κανει καμια μαλακια ο γκαρσια για να βγαλουν χολη
υγΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
H sυνεντευξη Ιβαν με φοβισε....ευτυχως η ποιοτητα λογου του Στεφενς με κραταει ησυχο....ειναι οτι χρειαζομασταν...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
KOSTAS54 έγραψε:Και κάποιος άλλος, βέβαια, έλεγε ότι είναι έτοιμος να παίξει με τον αρη, αλλά ούτε και χθές μετά από 4 μήνες, ήταν έτοιμος να σουτάρει.
Αν τσουζει τοσο πολυ η ''επιστροφη'' Xylocaine gel Κωθτακη.Προσοχη,οχι ληγμενη...
Ειπα μηπως εγω δεν καταλαβα.πραγματικα αξιοθρηνητος.KOSTAS54 έγραψε:Και κάποιος άλλος, βέβαια, έλεγε ότι είναι έτοιμος να παίξει με τον αρη, αλλά ούτε και χθές μετά από 4 μήνες, ήταν έτοιμος να σουτάρει.
Υγ.βροχη θα πεφτουν οι προτασεις.εγω ομως προτεινω ομαδα στη νεα ζηλανδια που εχουν και προηγμενη ποδοσφαιρικη νοοτροπια.