Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
-
arrwstos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Ρε παιδιά λέει ο άνθρωπος ότι δεν έχουν σημασία τα ονόματα αλλά η ομάδα. Το λάθος ΠΟΥ είναι? Για την ακρίβεια είπε σίγουρα θέλουμε μεγάλα ονόματα, αλλά μεγάλα ονόματα δεν συνεπάγεται μεγάλη ομάδα. Η κατήφεια για γλύκους και πέλκες γιατί ακριβώς έπεσε? Που το ακούσατε αυτό? Πείτε μου να το ακούσω και γω δηλαδής να μη χαίρομαι τζάμπα για το ότι έχουμε έναν σοβαρό προπονητή που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Καλά θα ήταν να αντιληφθούμε ότι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη μεταγραφή μας φέτος είναι ο η ίδιος ο Stevens.
Και αυτό το γουστάρω παρα πολύ.
Οποιος άλλος έρθει ευπρόσδεκτος βεβαια. Αλλα ας έχουμε συναίσθηση σωστών αναλογιών.
Και κάτι άλλο: θα δούμε και τωρινούς παίκτες να δουλεύονται διαφορετικά και θα τρίβουμε τα ματια μας για κάποιους.
Οποιος άλλος έρθει ευπρόσδεκτος βεβαια. Αλλα ας έχουμε συναίσθηση σωστών αναλογιών.
Και κάτι άλλο: θα δούμε και τωρινούς παίκτες να δουλεύονται διαφορετικά και θα τρίβουμε τα ματια μας για κάποιους.
- desperando
- Επικοινωνία:
Στο ρόστερ ξέρω πολύ καλά τι ιδιότητες έχουμε και ποιες λείπουν. Στην πορεία θα δω αν υπάρχει η ευκαιρία να πάρει η ομάδα κάποιο παίκτη. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να δουλέψουμε με το υπάρχον ρόστερ".arrwstos έγραψε:Ρε παιδιά λέει ο άνθρωπος ότι δεν έχουν σημασία τα ονόματα αλλά η ομάδα. Το λάθος ΠΟΥ είναι? Για την ακρίβεια είπε σίγουρα θέλουμε μεγάλα ονόματα, αλλά μεγάλα ονόματα δεν συνεπάγεται μεγάλη ομάδα. Η κατήφεια για γλύκους και πέλκες γιατί ακριβώς έπεσε? Που το ακούσατε αυτό? Πείτε μου να το ακούσω και γω δηλαδής να μη χαίρομαι τζάμπα για το ότι έχουμε έναν σοβαρό προπονητή που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
μπορεις να μου εξηγησεις τι θελει να πει με αυτη του την προταση?
- kataramenos5
Πεστα ρε Καρλ.Μας δείχνει το δάσος κι εμείς κοιτάμε το δάχτυλοkarl έγραψε:Καλά θα ήταν να αντιληφθούμε ότι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη μεταγραφή μας φέτος είναι ο η ίδιος ο Stevens.
Στο γήπεδο δίνουν το παρών οι Γλύκος, Μελίσσας, Χακόμπο, Γιακουμής, Κατσικάς, Λόπεθ, Σαββίδης, Λόρενς, Πόζογλου, Λίνο, Βούκιτς, Κουλούρης, Γκαρσία, Β. Παπαδόπουλος, Σκόνδρας, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης, Αποστολόπουλος, Κχαρτιάντι, Γιάννου, Ποζατζίδης, Γεωργιάδης, Μωυσιάδης, Κίτσιου, Στάμου, Τζανδάρης
ο χουμπ δεν ξερει εγω ξερω οτι με αυτους απ το γαυρο συν κορακια συν ομαδες δορυφορους εισααι 30 βαθμους πισω .... δε λεω οτι ο χουμπ ειπε κατι κακο απλα μαυτους συν τζιολη κατσουρανη σαλπι και πορτογαλο και ολισε δε πας για πρωταθλημα που ειπε ο ιβαν οποιος διαφωνει ας μας πει πως ο σαβιδης θα παρει μαυτους πρωταθλημα .... οταν λεω ο χουμπ δεν ξερει δεν ξερει τι γινετε στο ελλαδισταν της σουπερλιγδας
ο χουμπ δεν ξερει εγω ξερω οτι με αυτους απ το γαυρο συν κορακια συν ομαδες δορυφορους εισααι 30 βαθμους πισω .... δε λεω οτι ο χουμπ ειπε κατι κακο απλα μαυτους συν τζιολη κατσουρανη σαλπι και πορτογαλο και ολισε δε πας για πρωταθλημα που ειπε ο ιβαν οποιος διαφωνει ας μας πει πως ο σαβιδης θα παρει μαυτους πρωταθλημα .... οταν λεω ο χουμπ δεν ξερει δεν ξερει τι γινετε στο ελλαδισταν της σουπερλιγδας
- kataramenos5
μολις γυρισα...
ο νεαρος με την κοτσιδα σαν τον ροναλντινιο ποιος ηταν;
- desperando
- Επικοινωνία:
προπονητης ειναι δεν ειναι ο κοπερφιλντkataramenos5 έγραψε:30 βαθμούς με άλλους προπονητές μπορεί.Μ αυτόν 4-5 ίσως.
- desperando
- Επικοινωνία:
τον σαββιδη λες?Athens έγραψε:μολις γυρισα...
- evripidis4
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Το 10ρακι της Κολομβιας..Quintero..τετοιους πρεπει να κοιταμε..και γενικα στα πιτσιρικια της Κολομβίας έχει πολύ ενδιαφέρον παικτακια...
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
μου καμε εντυπωση...σαν ταλεντακι μου φανηκεdesperando έγραψε:τον σαββιδη λες?Athens έγραψε:μολις γυρισα...
πρεπει να βγαλω ολα τα ποστ μου ο μεταφραστης ειναι για τον πτσο αλλαξτε τον χθες
ευχαριστω ντεσπε για το βιντεο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Παρ 28 Ιουν 2013, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Αυτό ακριβώς,αυτός είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.Αυτό που είδαμε πέρσι ήταν πλασματικό.Η Καλλιθέα σ έκανε πλάκα ,τα ξεχάσατε?desperando έγραψε:προπονητης ειναι δεν ειναι ο κοπερφιλντkataramenos5 έγραψε:30 βαθμούς με άλλους προπονητές μπορεί.Μ αυτόν 4-5 ίσως.
Aσ'τα ποστ κι εξήγα..che4 έγραψε:πρεπει να βγαλω ολα τα ποστ μου ο μεταφραστης ειναι για τον πτσο αλλαξτε τον χθες
το βασικοτερο ειναι οτι ειπε οτι θα γινουν ολες οι αναγκαιες προσθηκες και γελωντας ειπε οτι επιτηδες δεν απανταει σε ερωτησεις μεταγραφων.απο κει και περα ειπε απλα γενικα οτι ειναι καλο να βγαζεις παιχτες και οχι οτι προτιμαει στον ΠΑΟΚ να δουλεψει με τους νεους που εχει...γενικα ο μμεταφραστης ειανι για σφαλιαρες πιστεψτε με...ας δουν και αλλοι τη συνεντευξη που ξερουν καλα γερμανικα ... τα γερμανικα μου ειναι σαν μητρικη γλωσσα και το χουμπ τον ξερω πολυ καλα σορρυ για την απογοητευση μου...ααλλα με τους αρδ και το μεταφραστη αυτα παθαινεις...αν δεν αλλαξουν μεταφραστη μες τη χρονια θα γινουν τρελες παρεξηγησεις με τους αρδ αλλα δυστυχως και με τον κοσμο..ειπε οτι θελει μεγαλα ονοματα στην ομδα αλλα ο βλακς ξεχασε να το πει στη μεταφρση και επικεντρωθηκε στο οτι ειπε πως τα μεγαλα ονοματα δεν κανουν την ομαδα απο μονα τους