Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Odi »

paokpantou έγραψε:
Mario Jardel έγραψε:
Odi έγραψε:Πες μου ένα λόγο που ο Βάις των 4ρων γκολ με την Πεσκάρα είναι καλύτερη μεταγραφή π.χ από τον Μιγκέλ Βιτόρ των 24 συμμετοχών με την Μπενφίκα.

Τί σε κάνει να νομίζεις πως είναι ικανός επιθετικός αυτός ο παίκτης;

Ειναι δεξι εξτρεμ!
και τωρα δηλαδη προς το παρων ο gay θα εχει βαις και εμεις γεωργιαδη ολισε και ρομπερ???ο ρε που παμε ρε?χαχαχαχαχα
Προφανώς και οταν λέω επιθετικός παίκτης δεν εννοώ αποκλειστικά σέντερ φορ.Και ούτε είναι πολλά 4 γκολ για εξτρέμ που έπαιζε στην τελευταία ομάδα της Ιταλίας και δεν έπαιξε ούτε καν στις μισές αγωνιστικές.Άντε ξυπνάτε παντογνώστες.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

hitman έγραψε:Παίρνει και Maggio ο gay ;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
και μιας και ζηλεψαμε καποιον βαις μονο και μονο επειδη τον παιρνει ο γαυρος(εκτος απο εναν δυο το πολυ),ενω αν μας τον εστελναν σαν βιογραφικο και μονο θα γκρινιαζαμε...ωρα ειναι να ζηλεψουμε και για το μαντζιο.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Παρε τον Κριστιανο εσυ που θα χαρακτηρισεις κιολας....
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

fidel έγραψε:Λοιπόν έχουμε και λέμε σύμφωνα με αυτά που γράφτηκαν στον τύπο και από κάποιους αδελφούς εδώ μέσα για παίκτη ;) που αγωνίζεται στο δέκα απο λατινική Αμερική με πέρασμα απο Ευρώπη και παίζει στο Κονφεντερατιον ο παρακάτω:

Nicolás Lodeiro

http://www.transfermarkt.co.uk/en/nicol ... 72653.html

αριστεροποδαρο δεκαρι σε καλη ηλικια , και Λατινος !
ονειρο !
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ξέρω,ξέρω από youtube δεν παίρνεις παίκτη....................

[youtube]yyEq0thBQOE[/youtube]

[youtube]cCl7u4K0cvw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παλαιότερα ο Ολυμπιακός έπαιρνε Ριβάλντο, Καρεμπέ, Τζιοβάνι και Ζάχοβιτς. Μπροστά σ' αυτούς ο Weiss είναι μια μετριότητα. Ο άλλος (Αλμοδοβάρ, ή κάπως έτσι) πιθανόν να είναι λίγο καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ακομη ενα για να παλαβοσουμε

[youtube]QifWgeha8UM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο αμαλφιτανο ρε μαγκες που λετε καποιοι τον ξερατε και απο περυσι???

Δηλαδη,ποσο πιο υποδουλοι μπορουμε να γινομαστε??Δηλαδη αλλαζει επιπεδο με εναν ποδοσφαιριστη τυπου αμαλφιτανο και με εναν προπονητη τυπου στεφενς δεν αλλαζει??

Μαλλον οι αρδ ξερουν καλυτερα το αθλημα...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

tad έγραψε:Επειδή το τοπικ του Κώστα Παναγιωτούδη το έχετε κλειδωμένο θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για τον νέο δανεισμό του στον Πανιώνιο ... !!!

Έτσι όπως το βλέπω εγώ το παλικάρι αυτό αποδεικνύει στην πράξη ότι έχει το μυαλό στο κεφάλι του ...
Αριστούχος μαθητής σε σχέση με όλα τα άλλα παιδιά της γενιάς του στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι άκουσε τον Μπόλονι ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι σε αυτή την ηλικία των 19 ετών ο βασικός στόχος είναι ο παίχτης να παίζει ... μόνο έτσι θα βελτιωθεί συνεχώς ...

Πιστεύω πολύ σε εσένα και χαίρομαι ότι θα παίζεις στον νιόνιο και ελπίζω να καταφέρεις να είσαι βασικός ...

Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και ότι θα έχω του χρόνου ένα ακόμα χαφ δικό μου στην ομάδα ...

Μακάρι και τα άλλα ταλαντούχα παιδιά να ακολουθήσουν τον σωστό δρόμο ...

στον πάγκο δεν πρόκοψε κανείς ... !!!
μηπως θα ηταν καλυτερο για το μικρο να συμμετειχε στην προετοιμασια της ομαδας μιας και τωρα εχεις Stevens και οχι το διπλωματουχο λαμογιο και μετα να πηγαινε στον Πανιωνιο;θεωρω πως θα κερδιζε αρκετα...

συμφωνω παντως με την επιλογη του να παει δανεικος και να παρει παιχνιδια απ'τη στιγμη που αποκτηθηκε ο Τζιολης...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Φαρμακοποιέ,όπως βλέπεις,κι αυτή η φουρνιά πάει προς....εξαφάνιση.
όπως η προηγούμενη με Βοσκόπουλο,Μανουσαρίδη,Δελήμπαση,Πεχλιβάνη κλπ

Ενθουσιάζονται κάποιοι με νέους παίκτες,χωρίς καν να τους έχουν δει ποτέ!μόνο επειδή είναι νέοι

έχουμε ψύχωση στο συγκεκριμένο θέμα.
από τους 100 νεαρούς,2-3 θα κάνουν καριέρα στον ΠΑΟΚ,οι 5-6 σε μικρομεσαίες ομάδες και οι άλλοι θα 90 θα χαθούν αθόρυβα..

ΥΓ Άμα ψάξεις εδώ μέσα,πριν 3-4 χρόνια κάποιοι "απαιτούσαν" δεκάρι τον Μανουσαρίδη και τον Τσουλάκο!!!
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Για πακετο λαζοβιτς-λουκας κ σαντα κρουζ ψηνεστε?
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

gergeo4 έγραψε:Για πακετο λαζοβιτς-λουκας κ σαντα κρουζ ψηνεστε?
Αδερφε εαν ερθουν αυτοι μετακομιζω απο Πατρα Θεσσαλονικη και αγοραζω και κανα 10αρια διαρκειας....λαζοβιτς λουκας εχω φαει αρρωστεια σοβαρη απο τον Δεκεμβρη!!!!!ειδικα για Λούκας!!!!
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Εγω τον ηξερα και τον βαις και τον αμαλφιτανο... και οχι δεν τους λεμε παικταραδες επειδη πανε στον γαυρο.. τους λεμε γιατι ΕΙΝΑΙ παικταραδες ελεος!! Αν ερχοταν ο βαις σε μας θα εκανα κολωτουμπες πλακα κανεις??
Και ο λοντειρο ειναι μεαγλο παιχτρονι εννοειται.. αλλα ειπαμε , ειναι δυσκολο να φερεις (ακομα) και τετοιους παικτες που απο οτι φαινεται μερικοι δεν τους ξερετε και τους βγαζετε και αχρηστους.. Ειμαι σιγουρος οτι και τον σισε παλτο θα τον βγαλετε , που ηρθε εδω 2 χρονια και εσπαγε πλακα καθε χρονο πρωτος σκορερ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

O Bάις που πήρε ο γκέι είναι πολύ καλός παίκτης! Είναι μεταγραφή από αυτές που πρέπει να κάνουμε.
:pano:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Και ειναι που ειναι δυσκολο οι ξενοι καλοι παικτες να εμπιστευτουν την καριερα τους σε ομαδες μιας χωρας σαν το ελλαντα, ερχεται και ο σκ@τοβαζελος και μας κανει διεθνως ρεζιλι.

Δεν τα βρηκανε λεει στον τροπο καταβολης των χρηματων με τον Φαντεμπερκ(πως τον λενε).
Δε δεχθηκε ο ανθρωπος να του δινουν χρηματα μονοπολης μια φορα τα 10 χρονια και τα μαζεψε και εφυγε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”