Γιατί άλλωστε μετά τον Τζιώλη το αμέσως επόμενο είναι ο Ροναλντίνιο.. ενδιάμεσο δεν υπάρχει..soflodoras έγραψε:Σαββιδη!! Πιασε ενα Ροναλντινιο και δυο Βιειρινιες για τον κυριο εδω. Και γρηγορα γιατι βιαζεται!Parolos έγραψε:Ενώ ο Τζιόλης sourme ήταν αποτέλεσμα εκτενούς και μακροχρόνιου scouting και μεταγραφή που ψάχτηκε ως καλυτερη λύση..
Είναι όπως το συνηθίσεις όπως είπες.. Αν έχεις συνηθίσει μια ζωή στην υπομονή και στο "χαμηλά τη μπάλα",
στο "δε μπορώ να χτυπήσω το γαύρο ας είμαστε ρεαλιστές",
στο "εντάξει στόχος η 2η θέση το πολύ",
στο "μην ονειρεύεστε ομίλους CL",
στο "οι ζζ ξέρουν"...
Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό όμως.. κάπου το χάσαμε στο δρόμο..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- Mario Jardel
Και πεταγεται ο Μοικαν και γραφει εφτασεεεεεεε!!!
Οποτε βγαινει εκτακτο παραρτημα κ εκπομπες και αρθρα στο νετ με μπαμ μπουμ , Ροναλντινιους, Βιερινια, κλωνους! Ο Μινος παει προς Σταυρουπολη κλπ κλπ!

Οποτε βγαινει εκτακτο παραρτημα κ εκπομπες και αρθρα στο νετ με μπαμ μπουμ , Ροναλντινιους, Βιερινια, κλωνους! Ο Μινος παει προς Σταυρουπολη κλπ κλπ!
- soflodoras
Απο περιεργεια.....γκρινιαζες και για τον Κατσουρανη?Parolos έγραψε:Γιατί άλλωστε μετά τον Τζιώλη το αμέσως επόμενο είναι ο Ροναλντίνιο.. ενδιάμεσο δεν υπάρχει..soflodoras έγραψε:Σαββιδη!! Πιασε ενα Ροναλντινιο και δυο Βιειρινιες για τον κυριο εδω. Και γρηγορα γιατι βιαζεται!Parolos έγραψε:Ενώ ο Τζιόλης sourme ήταν αποτέλεσμα εκτενούς και μακροχρόνιου scouting και μεταγραφή που ψάχτηκε ως καλυτερη λύση..
Είναι όπως το συνηθίσεις όπως είπες.. Αν έχεις συνηθίσει μια ζωή στην υπομονή και στο "χαμηλά τη μπάλα",
στο "δε μπορώ να χτυπήσω το γαύρο ας είμαστε ρεαλιστές",
στο "εντάξει στόχος η 2η θέση το πολύ",
στο "μην ονειρεύεστε ομίλους CL",
στο "οι ζζ ξέρουν"...
Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό όμως.. κάπου το χάσαμε στο δρόμο..
Πάρολε, χωρίς παρεξήγηση, αλλά νομίζω κάνεις μερικές λανθασμένες γενικεύσεις και είναι πολύ νωρίς (ούτε Ιούνιο δεν κλείσαμε καλά καλά) για συμπεράσματα. Δεν νομίζω να πειράζει τον Στέφενς άν ο χψ παιχταράς έλθει στις 8 ή στις 1 του Ιουλίου. το θέμα είναι να έλθει. 
-
Μπαρκαρούτσος
Parolos έγραψε:Να σου πω κάτι.. και οι δύο θα είναι βασικοί.
Δεν υφίσταται η έννοια "βασικός" σε μια ποδοσφαιρική ομάδα που θέλει να συμμετάσχει ενεργά σε 3 διοργανώσεις (η μία απαιτητική και οι άλλες δύο είναι προς κατάκτηση).
Δηλαδή τι, θα κάνει 40 παιχνίδια κάποιος "βασικός";
Αν είναι έτσι, το επόμενο καλοκαίρι θα τον στείλεις 1 μήνα στις Σεϋχέλλες με 3 ξώβυζες να του κάνουν αέρα και ό,τι άλλο εκείνος θέλει, αλλιώς θα τον έχεις τραυματισμένο από τον Σεπτέμβρη.
Δεν τον ήθελα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Σου έφυγε η περιέργια?soflodoras έγραψε:Απο περιεργεια.....γκρινιαζες και για τον Κατσουρανη?Parolos έγραψε:Γιατί άλλωστε μετά τον Τζιώλη το αμέσως επόμενο είναι ο Ροναλντίνιο.. ενδιάμεσο δεν υπάρχει..soflodoras έγραψε: Σαββιδη!! Πιασε ενα Ροναλντινιο και δυο Βιειρινιες για τον κυριο εδω. Και γρηγορα γιατι βιαζεται!
Καλό θα είναι να ξέρεις τι γράφει γενικά ο άλλος κι αν είναι "γκρινιάρης" ή οχι προτού πατήσεις τα πλήκτρα..
Το κάναμε μόδα να ειρωνευόμαστε και καλά κατά της "γκρίνιας" κι όποιον πάρει ο χάρος..
δωσε μερικα παραδειγματα ενδιαμεσης λυσης παρολε..
αλλα please οχι τρανσφερμαρκτ.
ντε βινσεντι ας πουμε?
αλλα please οχι τρανσφερμαρκτ.
ντε βινσεντι ας πουμε?
Εγω δε ξέρω barlow εγώ θέλω Ροναλντίνιους και Βιειρίνιες όπως το πε ο soflodoras.
-
Μπαρκαρούτσος
Αν τραυματιστούν οι "Ροναλντίνιοι και οι Βιεϊρίνιες", ποιος θα παίξει στη θέση τους;
- Mario Jardel
- PAOKSaLoNiCa
RoMaN έγραψε:Αν τραυματιστούν οι "Ροναλντίνιοι και οι Βιεϊρίνιες", ποιος θα παίξει στη θέση τους;
Robert
Ο μεταγραφικος σχεδιασμος θα κριθει στις 2/9 οπου τελειωνει η μεταγραφικη περιοδος.
Μεχρι τοτε μοκο και ας τους αφησουμε να δουλεψουν.
Μεχρι τοτε μοκο και ας τους αφησουμε να δουλεψουν.
Barlow τον Pinto ας πούμε που θέλαμε τον θεωρείς κατώτερο χαφ από το τζιόλη?
Για να μην πω τον Rios που είπαν και πολλοί εδώ μέσα, εκείνος είναι ψιλοανέφικτος να το δεχτώ.
Για να μην πω τον Rios που είπαν και πολλοί εδώ μέσα, εκείνος είναι ψιλοανέφικτος να το δεχτώ.