Football Manager

Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Re: Football Manager

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Εικόνα

όαση λέμε !!! :D :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

1. Γιατί δεν κάνεις μεταγραφές;
2. Itandje τέρμα;;; :shock:
3. Αποστολόπουλος 7.8 rating;;; Με ντόπα τον έχεις;;; Παλτουδιά είναι σε εμένα...
4. Έχεις και Robert... Ντροπή!

Έβαλα τον Σαλπιγγίδη poacher. 0-2 ημίχρονο, 1-2 τελικό (το *ουνί ο Zeca στο 80κάτι) και έχασα....
Τα άχαστα έχασε ο Σαλπιγγίδης..ένα γκολ με κωλοφαρδία! Το άλλο ο Lazar σε κενή εστία, μετά από αναμπουμπούλα.
Έπρεπε να πάρω Παπάζογλου απ'τον Ο.Φ.Η. (1ος σκόρερ είναι με 10κάτι γκολ...αλλά ξεφούσκωσε μετά τον Γενάρη).

Πάμε ξανά.
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δεν έχω λεφτά για μεταγραφές, οπότε έκανα μια αξιοπρεπή πορεία και έχασα το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες, προτείμησα εφόσον υπάρχει ένα σε γενικές γραμμές γεμάτο ρόστερ να πάω την χρονιά έτσι, και μου βγήκε.

Itanje τέρμα αφού με το καινούριο patch kai db από fmgreece Jacobo είναι τραυματίας !!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εγκαταλείπω την προσπάθεια μετά από συνεχόμενους αποκλεισμούς (οι περισσότεροι μετά από νίκη!) και ξαναπροσπαθώ αύριο...
Θα τους *αμ*** τη μάνα και θα **@*&$Υ( *~$*%%@ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
7 το πρωί αύριο θα ξυπνήσω και θα τους *αμήσω *αμώ το Manager μου μέσα!!!

Θα πάω στο Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος στη Τούμπα να τους ρίξουμε καμιά τεσάρα να πάρω το αίμα μου πίσω για όλην αυτήν την ψυχική ταλαιπώρια...! 8-)
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

PAOKSaLoNiCa έγραψε:Δεν έχω λεφτά για μεταγραφές, οπότε έκανα μια αξιοπρεπή πορεία και έχασα το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες, προτείμησα εφόσον υπάρχει ένα σε γενικές γραμμές γεμάτο ρόστερ να πάω την χρονιά έτσι, και μου βγήκε.

Itanje τέρμα αφού με το καινούριο patch kai db από fmgreece Jacobo είναι τραυματίας !!
Ο Jacobo ειναι καλυτερος απο τον Itandje στο να καθοδηγει την αμυνα.Εγω ειδα πολυ βελτίωση όταν τον έβαλα στην αμυντικη λειτουργια της ομάδας.Δυστυχώς με τα 50000 που μας δίνει δε μπορεις να πάρεις έναν επιθετικό που θέλει η ομαδα καθως εμενα ο Σαλπι έμεινε έξω για 3 μήνες.Αλλα ούτε κι εναν σωστό αμυντικο
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Το κακο ειναι οτι δεν πουλιέται και ο
Σαλπι για να γλυτώσεις τα 1,4 εκ που ειναι πάρα πολλα !! Άντε
Να μπει underwriter sugar daddy ο Ιβάν του χρόνου να μην μας βγαίνει η πίστη κάθε χρόνο.

Sent from my iPhone5..jealous ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

zizu10 έγραψε:Δυστυχώς με τα 50000 που μας δίνει δε μπορεις να πάρεις έναν επιθετικό που θέλει η ομαδα καθως εμενα ο Σαλπι έμεινε έξω για 3 μήνες.Αλλα ούτε κι εναν σωστό αμυντικο
Εγώ πήρα επιθετικό (Marco Sau), τέρμα (Olexandr Rybka, αν κι εδώ έκανα τεράστια *αλακία και τον πληρώνω 750.000 για 4 χρόνια..ψάξε και θα καταλάβεις), εξτρέμ (Karim Yoda), αμυντικό χαφ (Alex Zambrano), πλάγιο μπακ (Hrvoje Cale, Samoel Cojoc), σέντερ μπακ (Edson) στην πρώτη μεταγραφική περίοδο και μια χαρά με έφτασαν τα χρήματα... Φυσικά έχω ζητήσει καναδυό αυξήσεις του transfer και payroll budget...

Πρώτα, βέβαια, έκανα μεταγραφές στα τσικό... Εκεί πήρα πολλούς παίχτες!
PAOKSaLoNiCa έγραψε:Το κακο ειναι οτι δεν πουλιέται και ο
Σαλπι για να γλυτώσεις τα 1,4 εκ που ειναι πάρα πολλα !! Άντε
Να μπει underwriter sugar daddy ο Ιβάν του χρόνου να μην μας βγαίνει η πίστη κάθε χρόνο.

Sent from my iPhone5..jealous ?
Δεν παίζει κανένα editor για το FM 13..;
Όντως ο Σαλπιγγίδης παίρνει πάρα πολλά και (σε συνάρτηση με την αγωνιστική προσφορά του) δεν τα αξίζει καθόλου (και) στο Manager!
Το σπαστικό είναι ότι δεν δέχονται μειώσεις συμβολαίων. Αυτός ο τσόγλανος ο Garcia ειδικά, μεγάλη ντίβα την είδε! Αλλά αν τον διώξω με terminate contract θα θιχτούν οι άλλοι επειδή είναι αρχηγός! :evil:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δες για δανεικούς απο μποκα. Mino & blandi. ;)
επίσης δανεικό δές Joao Filipe (cb,βραζιλιάνος). Βάλε ρήτρες αγοράς, χαμηλές.

ΥΓ: ΑΝ παίζεις με το update ΜΕ ΣΑΒΒΙΔΗ SUGARDADY FOREGROUND.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 27 Ιουν 2013, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Από editor παίζει μόνο αυτός http://www.fmscout.com/a-fm-editor-live-2013.html με τον οποίο μπορείς να πειράξεις budget και payroll.

Απ'όσο θυμάμαι εγώ πήρα τον Hrvoje Cale όντως, και μετά πήρα επίσης ελεύθερους από γενάρη (της πρώτης χρονιάς)
Romario(RB) και Ronny(AMC/R)

Τον Σάλπι τον σιχάθηκα τόσο πολύ που έφτασα να τον κάνω terminate contract την δεύτερη χρονιά και αφού μου έκατσαν καλά regen !!

Περιπλανήθηκε για λίγους μήνες άνεργος όπου έφτασε να πάει στον Αστέρα Τρίπολης με 200κ τον χρόνο !!
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

FM 2012 μου βγαζει error και κρασαρει... μπορει να βοηθησει κανεις;
εχω το crack απο skidrow...

Κατα τα αλλα 4 ή 5 σεζον πηρα γιουροπα λιγκ και σουπερκαπ με ΠΑΟΚ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

adamroxas έγραψε:FM 2012 μου βγαζει error και κρασαρει... μπορει να βοηθησει κανεις;

Καρντάσι 2 πράγματα αγοράζουμε κάθε χρόνο. Διαρκείας και fm. :D
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Το έκανε σε πολλούς, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά το fm, λογικά θα φτιάξει :pano:

αλλά γιατί δεν κατεβάζεις το 2013 ;
Άβαταρ μέλους
adamroxas

K_geo έγραψε:
adamroxas έγραψε:FM 2012 μου βγαζει error και κρασαρει... μπορει να βοηθησει κανεις;

Καρντάσι 2 πράγματα αγοράζουμε κάθε χρόνο. Διαρκείας και fm. :D
Χαχαχαχα λογω εξετασεων δεν αγορασα κανενα παιχνιδι, αν και για αυτο το fm πρεπει να τα σκασω...
Άβαταρ μέλους
adamroxas

PAOKSaLoNiCa έγραψε:Το έκανε σε πολλούς, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά το fm, λογικά θα φτιάξει :pano:

αλλά γιατί δεν κατεβάζεις το 2013 ;
Θα το δοκιμασω...

Το 2013 δεν το εσπασε κανεις, οποτε θελει αγορα και steam, και εγω δεν μπορω να βασιστω στην συνδεση μου, καθως εχει δικια της αποψη και κανει οτι θελει :lol:
Παντως το εχω παιξει, λιγο με εβερτον... Εχει διαφορες με το 12, και η 3D engine πιο δυνατη (αν και εγω παιζω με 2D classic πιο πολυ)

Τεσπα, να δω τι θα γινει με το 12, γιατι εχω στησει ομαδαρα και λυπαμαι να την αφησω :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Έτσι πιστεύεις ότι δεν το έσπασε κανείς :lol:

ψάξε στο piratebay την έκδοση proper-cpy ;)

:opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”