όαση λέμε !!!

Ο Jacobo ειναι καλυτερος απο τον Itandje στο να καθοδηγει την αμυνα.Εγω ειδα πολυ βελτίωση όταν τον έβαλα στην αμυντικη λειτουργια της ομάδας.Δυστυχώς με τα 50000 που μας δίνει δε μπορεις να πάρεις έναν επιθετικό που θέλει η ομαδα καθως εμενα ο Σαλπι έμεινε έξω για 3 μήνες.Αλλα ούτε κι εναν σωστό αμυντικοPAOKSaLoNiCa έγραψε:Δεν έχω λεφτά για μεταγραφές, οπότε έκανα μια αξιοπρεπή πορεία και έχασα το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες, προτείμησα εφόσον υπάρχει ένα σε γενικές γραμμές γεμάτο ρόστερ να πάω την χρονιά έτσι, και μου βγήκε.
Itanje τέρμα αφού με το καινούριο patch kai db από fmgreece Jacobo είναι τραυματίας !!
Εγώ πήρα επιθετικό (Marco Sau), τέρμα (Olexandr Rybka, αν κι εδώ έκανα τεράστια *αλακία και τον πληρώνω 750.000 για 4 χρόνια..ψάξε και θα καταλάβεις), εξτρέμ (Karim Yoda), αμυντικό χαφ (Alex Zambrano), πλάγιο μπακ (Hrvoje Cale, Samoel Cojoc), σέντερ μπακ (Edson) στην πρώτη μεταγραφική περίοδο και μια χαρά με έφτασαν τα χρήματα... Φυσικά έχω ζητήσει καναδυό αυξήσεις του transfer και payroll budget...zizu10 έγραψε:Δυστυχώς με τα 50000 που μας δίνει δε μπορεις να πάρεις έναν επιθετικό που θέλει η ομαδα καθως εμενα ο Σαλπι έμεινε έξω για 3 μήνες.Αλλα ούτε κι εναν σωστό αμυντικο
Δεν παίζει κανένα editor για το FM 13..;PAOKSaLoNiCa έγραψε:Το κακο ειναι οτι δεν πουλιέται και ο
Σαλπι για να γλυτώσεις τα 1,4 εκ που ειναι πάρα πολλα !! Άντε
Να μπει underwriter sugar daddy ο Ιβάν του χρόνου να μην μας βγαίνει η πίστη κάθε χρόνο.
Sent from my iPhone5..jealous ?
Καρντάσι 2 πράγματα αγοράζουμε κάθε χρόνο. Διαρκείας και fm.adamroxas έγραψε:FM 2012 μου βγαζει error και κρασαρει... μπορει να βοηθησει κανεις;
εχω το crack απο skidrow...
Κατα τα αλλα 4 ή 5 σεζον πηρα γιουροπα λιγκ και σουπερκαπ με ΠΑΟΚ
Χαχαχαχα λογω εξετασεων δεν αγορασα κανενα παιχνιδι, αν και για αυτο το fm πρεπει να τα σκασω...K_geo έγραψε:Καρντάσι 2 πράγματα αγοράζουμε κάθε χρόνο. Διαρκείας και fm.adamroxas έγραψε:FM 2012 μου βγαζει error και κρασαρει... μπορει να βοηθησει κανεις;
εχω το crack απο skidrow...
Κατα τα αλλα 4 ή 5 σεζον πηρα γιουροπα λιγκ και σουπερκαπ με ΠΑΟΚ
Θα το δοκιμασω...PAOKSaLoNiCa έγραψε:Το έκανε σε πολλούς, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά το fm, λογικά θα φτιάξει![]()
αλλά γιατί δεν κατεβάζεις το 2013 ;