Football Manager

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Football Manager

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το FM έχει ΑΝΑΓΚΗ από ένα shout που θα τους λες "Είστε τιτίκες!" μπας και παίρνουν τα πάνω τους... :twisted:
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

Το 13 το αγόρασα με 15 € αλλά δεν με ενθουσίασε όσο έπαιξα και έκανα refund... Δεν μου άρεσε το ui βασικά.. Ενώ στα άλλα κολλούσα αμέσως αυτό δεν με τράβηξε, λυπήθηκα τα 15 € και τα ζήτησα πίσω :-P

Tapatalked!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και γω με τα προηγούμενα είχα κόλλημα και αυτό το παράτησα μέσα σε ένα μήνα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος για το κύπελλο, Μάρτιος πρώτης χρονιάς στο FM 2013.
2-3 στην Τούμπα και το έκανα save και λέω "δε γαμείς, θα πάρω τη ρεβάνς!".

Παίζω τον επαναληπτικό, κερδίζω 0-2 και στο 80' με κολλάει πρώτη φορά το Manager!!! :twisted:
Έκτοτε, έχω ξαναπαίξει καμιά 10αριά φορές τον ίδιο αγώνα από χθες και όλο χάνω... Έχω δοκιμάσει πολλά συστήματα και συνεχώς χάνω...έχω φάει μέχρι και 6άρα, ρεσιτάλ του Jacobo :oops:

Απλά δεν είχα πού αλλού να πω τον πόνο μου... Τον είπα στο FB, τον είπα στη μάνα μου, τον είπα στην κοπέλα μου...είπα να σας πρήξω και εσάς! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

ρωτα τον δωνη,πως να κατεβασεις την ομαδα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τον πήρα τηλέφωνο και με απάντησαν κάτι Έλληνες με ρωσική προφορά..ή Ρώσοι με ελληνική προφορά, δεν κατάλαβα ακριβώς.
Και με είπαν ότι τον έχουν αιχμάλωτο και ότι καίνε κάτι γραβάτες, μισά τα είπαν, δεν κατάλαβα πολλά...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Στο manager 2014 θα υπάρχει και η ελληνική γλώσσα. Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα και για κάποιους μέχρι τώρα αποτρεπτικός παράγοντας για να παίξουν το παιχνιδι. Αρκεί φυσικά η μετάφραση να μην είναι για τη τσαπου.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

RoMaN έγραψε:Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος για το κύπελλο, Μάρτιος πρώτης χρονιάς στο FM 2013.

Παίζω τον επαναληπτικό, κερδίζω 0-2 και στο 80' με κολλάει πρώτη φορά το Manager!!! :twisted:
Έκτοτε, έχω ξαναπαίξει καμιά 10αριά φορές τον ίδιο αγώνα από χθες και όλο χάνω... Έχω δοκιμάσει πολλά συστήματα και συνεχώς χάνω...έχω φάει μέχρι και 6άρα, ρεσιτάλ του Jacobo :oops:

Απλά δεν είχα πού αλλού να πω τον πόνο μου... Τον είπα στο FB, τον είπα στη μάνα μου, τον είπα στην κοπέλα μου...είπα να σας πρήξω και εσάς! :mrgreen:
Το γ@μησες που το γ@μησες, πάνε γίνε προπονητής και στο βάζελο και παίξε με τερματοφύλακα τον βιτόλο.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

@roman
:D :D :D :D :D :D :D :D

τελευταια βοηθεια που σου δινω,παρε τον προπονητή των επιτυχιών,εχει και ειδικότητα στα ντερμπυ,μονο θα πρεπει να ξερεις πορτογαλικά γιατι ακόμα με το ζορι καλησπέρα λεει

Θετικο για τους καινουριους,αρνητικό για τους παλιούς που συνηθήσαμε την ορολογία
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
RoMaN έγραψε:Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος για το κύπελλο, Μάρτιος πρώτης χρονιάς στο FM 2013.

Το γ@μησες που το γ@μησες, πάνε γίνε προπονητής και στο βάζελο και παίξε με τερματοφύλακα τον βιτόλο.
:lol: :lol: :lol: :lol:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Στο manager 2014 θα υπάρχει και η ελληνική γλώσσα. Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα και για κάποιους μέχρι τώρα αποτρεπτικός παράγοντας για να παίξουν το παιχνιδι. Αρκεί φυσικά η μετάφραση να μην είναι για τη τσαπου.
Βγαίνουν εδώ και καιρό πάντως κάτι αρχεία με ελληνική μετάφραση μόνο για τους σχολιασμούς από το fmgreece..
Προσωπικά θα με "ξενέρωνε" ένα FM στα Ελληνικά.. Ακόμα και το κινητό μου στα Εγγλεζικά το έχω..και τον PC...
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Εγώ θα συνεχίσω στα αγγλικά, δεν υπάρχει περίπτωση.

Ρε roman αγόρι μου γιατί κάνεις load/save τόσο πολύ τσούζει ; :mrgreen: :mrgreen:

του χρόνου δίνω πανελλαδικές τι fm και μαλακίες :? :(
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

PAOKSaLoNiCa έγραψε:Ρε roman αγόρι μου γιατί κάνεις load/save τόσο πολύ τσούζει ; :mrgreen: :mrgreen:

Τι τσούζει, πλάκα με κάνεις;; Σε λέω νικούσα 0-2!!! :twisted:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Απλά μια επιλογή είναι, αν δε σας αρέσει το γυρνάτε στην αγγλική γλώσσα και κανένα πρόβλημα. προσωπικά θα το περιμένω να βγει, τέλη Οκτώβρη ως συνήθως και θα τη τιμήσω την ελληνική μετάφραση αρκεί όπως είπα να μην είναι χάλι μαύρο. Αν και με τόσα πολλά χρόνια προϋπηρεσία στο fm έχω μάθει όλες τις ιατρικές και αθλητικές ορολογίες και στα αγγλικά. Ζω για τη στιγμή που θα με κάνει ερωτήσεις ο Γιώργος Μίνος στο press conference.
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Θα βάλεις το νο14 σαν poacher και τον κλάους πάγκο.

θα προσπαθήσω να βρω φωτογραφία από παλιό save να δεις παιχνίδι που με έκανε ο κοντός :opaokara: :opaokara: 9.70 rating αν θυμάμαι καλά.

κλαίω για τον Μίνο army :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

PAOKSaLoNiCa έγραψε:Θα βάλεις το νο14 σαν poacher και τον κλάους πάγκο.

θα προσπαθήσω να βρω φωτογραφία από παλιό save να δεις παιχνίδι που με έκανε ο κοντός :opaokara: :opaokara: 9.70 rating αν θυμάμαι καλά.

κλαίω για τον Μίνο army :opaokara: :opaokara:
Ο Σαλπιγγίδης poacher;;; Με την καμία! Χίλιες φορές να βάλω Alister Tangani (πετάει ο πιτσιρικάς στην U20), παρά αυτόν..
Αλλά τόσο απελπισμένος που είμαι πλέον... Θα το δοκιμάσω και θα σε πω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”