Football Manager
- Μπαρκαρούτσος
Re: Football Manager
Το FM έχει ΑΝΑΓΚΗ από ένα shout που θα τους λες "Είστε τιτίκες!" μπας και παίρνουν τα πάνω τους... 

- charlie_pace
Το 13 το αγόρασα με 15 € αλλά δεν με ενθουσίασε όσο έπαιξα και έκανα refund... Δεν μου άρεσε το ui βασικά.. Ενώ στα άλλα κολλούσα αμέσως αυτό δεν με τράβηξε, λυπήθηκα τα 15 € και τα ζήτησα πίσω
Tapatalked!

Tapatalked!
- Μπαρκαρούτσος
Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος για το κύπελλο, Μάρτιος πρώτης χρονιάς στο FM 2013.
2-3 στην Τούμπα και το έκανα save και λέω "δε γαμείς, θα πάρω τη ρεβάνς!".
Παίζω τον επαναληπτικό, κερδίζω 0-2 και στο 80' με κολλάει πρώτη φορά το Manager!!!
Έκτοτε, έχω ξαναπαίξει καμιά 10αριά φορές τον ίδιο αγώνα από χθες και όλο χάνω... Έχω δοκιμάσει πολλά συστήματα και συνεχώς χάνω...έχω φάει μέχρι και 6άρα, ρεσιτάλ του Jacobo
Απλά δεν είχα πού αλλού να πω τον πόνο μου... Τον είπα στο FB, τον είπα στη μάνα μου, τον είπα στην κοπέλα μου...είπα να σας πρήξω και εσάς!
Παίζω τον επαναληπτικό, κερδίζω 0-2 και στο 80' με κολλάει πρώτη φορά το Manager!!!

Έκτοτε, έχω ξαναπαίξει καμιά 10αριά φορές τον ίδιο αγώνα από χθες και όλο χάνω... Έχω δοκιμάσει πολλά συστήματα και συνεχώς χάνω...έχω φάει μέχρι και 6άρα, ρεσιτάλ του Jacobo

Απλά δεν είχα πού αλλού να πω τον πόνο μου... Τον είπα στο FB, τον είπα στη μάνα μου, τον είπα στην κοπέλα μου...είπα να σας πρήξω και εσάς!

- Μπαρκαρούτσος
Τον πήρα τηλέφωνο και με απάντησαν κάτι Έλληνες με ρωσική προφορά..ή Ρώσοι με ελληνική προφορά, δεν κατάλαβα ακριβώς.
Και με είπαν ότι τον έχουν αιχμάλωτο και ότι καίνε κάτι γραβάτες, μισά τα είπαν, δεν κατάλαβα πολλά...
Και με είπαν ότι τον έχουν αιχμάλωτο και ότι καίνε κάτι γραβάτες, μισά τα είπαν, δεν κατάλαβα πολλά...
- PAOK_NORTH_ARMY
Στο manager 2014 θα υπάρχει και η ελληνική γλώσσα. Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα και για κάποιους μέχρι τώρα αποτρεπτικός παράγοντας για να παίξουν το παιχνιδι. Αρκεί φυσικά η μετάφραση να μην είναι για τη τσαπου.
- PAOK_NORTH_ARMY
Το γ@μησες που το γ@μησες, πάνε γίνε προπονητής και στο βάζελο και παίξε με τερματοφύλακα τον βιτόλο.RoMaN έγραψε:Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος για το κύπελλο, Μάρτιος πρώτης χρονιάς στο FM 2013.
Παίζω τον επαναληπτικό, κερδίζω 0-2 και στο 80' με κολλάει πρώτη φορά το Manager!!!![]()
@roman
τελευταια βοηθεια που σου δινω,παρε τον προπονητή των επιτυχιών,εχει και ειδικότητα στα ντερμπυ,μονο θα πρεπει να ξερεις πορτογαλικά γιατι ακόμα με το ζορι καλησπέρα λεει
Θετικο για τους καινουριους,αρνητικό για τους παλιούς που συνηθήσαμε την ορολογία

τελευταια βοηθεια που σου δινω,παρε τον προπονητή των επιτυχιών,εχει και ειδικότητα στα ντερμπυ,μονο θα πρεπει να ξερεις πορτογαλικά γιατι ακόμα με το ζορι καλησπέρα λεει
Θετικο για τους καινουριους,αρνητικό για τους παλιούς που συνηθήσαμε την ορολογία
- Μπαρκαρούτσος
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Το γ@μησες που το γ@μησες, πάνε γίνε προπονητής και στο βάζελο και παίξε με τερματοφύλακα τον βιτόλο.RoMaN έγραψε:Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος για το κύπελλο, Μάρτιος πρώτης χρονιάς στο FM 2013.
Παίζω τον επαναληπτικό, κερδίζω 0-2 και στο 80' με κολλάει πρώτη φορά το Manager!!!![]()

Βγαίνουν εδώ και καιρό πάντως κάτι αρχεία με ελληνική μετάφραση μόνο για τους σχολιασμούς από το fmgreece..PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Στο manager 2014 θα υπάρχει και η ελληνική γλώσσα. Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα και για κάποιους μέχρι τώρα αποτρεπτικός παράγοντας για να παίξουν το παιχνιδι. Αρκεί φυσικά η μετάφραση να μην είναι για τη τσαπου.
Προσωπικά θα με "ξενέρωνε" ένα FM στα Ελληνικά.. Ακόμα και το κινητό μου στα Εγγλεζικά το έχω..και τον PC...
- PAOKSaLoNiCa
Εγώ θα συνεχίσω στα αγγλικά, δεν υπάρχει περίπτωση.
Ρε roman αγόρι μου γιατί κάνεις load/save τόσο πολύ τσούζει ;
του χρόνου δίνω πανελλαδικές τι fm και μαλακίες
Ρε roman αγόρι μου γιατί κάνεις load/save τόσο πολύ τσούζει ;

του χρόνου δίνω πανελλαδικές τι fm και μαλακίες

- Μπαρκαρούτσος
PAOKSaLoNiCa έγραψε:Ρε roman αγόρι μου γιατί κάνεις load/save τόσο πολύ τσούζει ;![]()
![]()
Τι τσούζει, πλάκα με κάνεις;; Σε λέω νικούσα 0-2!!!

- PAOK_NORTH_ARMY
Απλά μια επιλογή είναι, αν δε σας αρέσει το γυρνάτε στην αγγλική γλώσσα και κανένα πρόβλημα. προσωπικά θα το περιμένω να βγει, τέλη Οκτώβρη ως συνήθως και θα τη τιμήσω την ελληνική μετάφραση αρκεί όπως είπα να μην είναι χάλι μαύρο. Αν και με τόσα πολλά χρόνια προϋπηρεσία στο fm έχω μάθει όλες τις ιατρικές και αθλητικές ορολογίες και στα αγγλικά. Ζω για τη στιγμή που θα με κάνει ερωτήσεις ο Γιώργος Μίνος στο press conference.
- PAOKSaLoNiCa
Θα βάλεις το νο14 σαν poacher και τον κλάους πάγκο.
θα προσπαθήσω να βρω φωτογραφία από παλιό save να δεις παιχνίδι που με έκανε ο κοντός
9.70 rating αν θυμάμαι καλά.
κλαίω για τον Μίνο army

θα προσπαθήσω να βρω φωτογραφία από παλιό save να δεις παιχνίδι που με έκανε ο κοντός

κλαίω για τον Μίνο army

- Μπαρκαρούτσος
Ο Σαλπιγγίδης poacher;;; Με την καμία! Χίλιες φορές να βάλω Alister Tangani (πετάει ο πιτσιρικάς στην U20), παρά αυτόν..PAOKSaLoNiCa έγραψε:Θα βάλεις το νο14 σαν poacher και τον κλάους πάγκο.
θα προσπαθήσω να βρω φωτογραφία από παλιό save να δεις παιχνίδι που με έκανε ο κοντός![]()
9.70 rating αν θυμάμαι καλά.
κλαίω για τον Μίνο army![]()
Αλλά τόσο απελπισμένος που είμαι πλέον... Θα το δοκιμάσω και θα σε πω.