μεταγραφή Σαχπατζίδη δλδ ο Σεκού;john4serres έγραψε:στο φβ , ενας τον εγραψε:obanebane έγραψε:O olise εγραψε στο twiter οτι την παρασκευη θα ειναι στην πρωτη του ΠΑΟΚ.
Για μπειτε εσεις τα τσακαλια που ασχολειστε με αυτα να δουμε ισχυει.
you have practice on Friday , toumba is waiting for you
και ο Ολισε τον απαντησε:
you have practice on Friday , toumba is waiting for you:
see u there
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
-
Dimg4
εξτρέμ της Βόλφσμπουργκ με 9 γράμματα.... ποιος να' ναι ρε;Athens έγραψε:εχοΧωρικός έγραψε:Ο Σισοκό είναι παιχταράς.. μεγάλη μ@λκι@ που δεν τον πήραμε...τουλάχιστον να πάρουμε καναν άλλον έστω υποδεεστερο..εκεί στη Βόλσμπουργκ δεν έχουν άλλον εξτρέμ;;;![]()
υν καποιον...
Και να ριχνει και καμια ζεμπεκια!!!
«Έρχομαι να υπογράψω»
Συντάκτης: Χρήστος Παυλίδης
26 Ιουνίου, 2013 | 20:22
Την αισιοδοξία ότι την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Σεκού Ολίσε πριν από λίγο μιλώντας στο inpaok. Ο Λιβεριανός τόνισε ότι σύμφωνα με τη δική του πληροφόρηση ο ΠΑΟΚ και η ΤΣΣΚΑ έχουν συμφωνήσει σε όλα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα για ένα ακόμα χρόνο ως δανεικός.
Ο Ολίσε μάλιστα υποστήριξε ότι ετοιμάζει αποσκευές ώστε να έρθει νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει στην προπόνηση της Δευτέρας με την προοπτική να αναχωρήσει την Τετάρτη για την Αυστρία μαζί με την αποστολή. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα προφανώς αναμένοντας επίσημα απάντηση από την ομάδα της Μόσχας για την παράταση δανεισμού του Ολίσε που θεωρούσε δεδομένο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
inpaok
Συντάκτης: Χρήστος Παυλίδης
26 Ιουνίου, 2013 | 20:22
Την αισιοδοξία ότι την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Σεκού Ολίσε πριν από λίγο μιλώντας στο inpaok. Ο Λιβεριανός τόνισε ότι σύμφωνα με τη δική του πληροφόρηση ο ΠΑΟΚ και η ΤΣΣΚΑ έχουν συμφωνήσει σε όλα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα για ένα ακόμα χρόνο ως δανεικός.
Ο Ολίσε μάλιστα υποστήριξε ότι ετοιμάζει αποσκευές ώστε να έρθει νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει στην προπόνηση της Δευτέρας με την προοπτική να αναχωρήσει την Τετάρτη για την Αυστρία μαζί με την αποστολή. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα προφανώς αναμένοντας επίσημα απάντηση από την ομάδα της Μόσχας για την παράταση δανεισμού του Ολίσε που θεωρούσε δεδομένο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
inpaok
Ολισε ο ενας.
Ετοιμαζει βαλιτσες λεει και ερχεται τη Δευτερα για υπογραφες.
Ωραια απο τους δανεικους που μου αρεσαν φετος.
Σειρα η μεταγραφαρα στα χαφ αυτη την εβδομαδα.
Ετοιμαζει βαλιτσες λεει και ερχεται τη Δευτερα για υπογραφες.
Ωραια απο τους δανεικους που μου αρεσαν φετος.
Σειρα η μεταγραφαρα στα χαφ αυτη την εβδομαδα.
Περισσοτερο μου αρεσει ο σισοκο απο τον ολισε.
Αν ισχυει το δημοσιευμα μαλλον γι αυτο δεν προχωρησε
του σισοκο αφου ο ολισε ειναι πολυ πιο φθηνος.
- pirate_salonica
αν εχει δοση αληθειας θα προκειται για σπουδαια μεταγραφη απο αποψης πρεστιζ παρ'οτι ειναι ενα στυλ ποδοσφαιριστη που ποτε δε μου αρεσε.
ρε πειρατη κανονικα ο σαντα κρουζ ουτε εξω απ την τουμπα θα περνουσε και τωρα θα μας τον βγαλεις παλτο
εκτος αν κανεις πλακα και δεν καταλαβ το χιουμορ να σβησω το ποστ
εκτος αν κανεις πλακα και δεν καταλαβ το χιουμορ να σβησω το ποστ
Manuel Lanzini ρε μην κοιμόμαστε..
Μένει ελεύθερος δωστου εκεί 500.000 συμβόλαιο και τσίμπα τον..
http://www.transfermarkt.co.uk/en/manue ... 35853.html
[youtube]5LU5L_jPkzY[/youtube]
Ω ρε π***στη πόσο μεράκι το έχω έναν Αργεντινό μάγο για 10άρι...??
Τι αποθημένα μου έχεις αφήσει ρε Patricio Camps..??

Μένει ελεύθερος δωστου εκεί 500.000 συμβόλαιο και τσίμπα τον..
http://www.transfermarkt.co.uk/en/manue ... 35853.html
[youtube]5LU5L_jPkzY[/youtube]
Ω ρε π***στη πόσο μεράκι το έχω έναν Αργεντινό μάγο για 10άρι...??
Τι αποθημένα μου έχεις αφήσει ρε Patricio Camps..??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 26 Ιουν 2013, 19:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4 έγραψε:Περισσοτερο μου αρεσει ο σισοκο απο τον ολισε.
Aυτα τα πολυ πιο φθηνος να τα λες εκει που τα τρωνε,εδω αν εισαι μαγκας και σωστος αφου ξερεις θα μιλας με νουμερα αυτα παιρνει ο ενας αυτα ο αλλος.
Στο θεμα μας τωρα η δικη μου αποψη ειναι οτι οι δυο παιχτες ειναι στο ιδιο επιπεδο,με τον ολισε ισως λιγο καλυτερο τακτικα απο τον πρωην βαζελο.
Εγω βρισκω καλυτερο τον ολισε απο τον σισοκο, και εχει και ενα συν στο οτι ήδη ξερει την ομαδα λιγο καιρο.
Δεν ειναι καλη ιδεα να τους διωξουμε ολους και να παρουμε αλλους. Σε ενα μηνα παιζουμε.
Δεν ειναι καλη ιδεα να τους διωξουμε ολους και να παρουμε αλλους. Σε ενα μηνα παιζουμε.
- trel@menos
πιο φθηνος ενας παικτης που επαιζε 3 χρονια στην τσσκα βασικοτατος με τοσες συμμετοχες, ευρωπες κτλ. απο εναν παικτη που στην βολφσμπουργκ ηταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας και η μονη του γεματη χρονια ηταν φετος στον βαζελο?
μαλιστα..
δεν λεω οτι ο ολισε ειναι καλυτερος απο τον σισοκο. προσωπικα το πιστευω αλλα θα δειξει στο γηπεδο αυτο.
και για να μιλησουμε με νουμερα η τσσκα ζητουσε 5 μυρια για ολισε και οι γερμανοι 700 χιλιαρικα.
για να μην δημιουργουμε εντυπωσεις τζαμπα.
μαλιστα..
δεν λεω οτι ο ολισε ειναι καλυτερος απο τον σισοκο. προσωπικα το πιστευω αλλα θα δειξει στο γηπεδο αυτο.
και για να μιλησουμε με νουμερα η τσσκα ζητουσε 5 μυρια για ολισε και οι γερμανοι 700 χιλιαρικα.
για να μην δημιουργουμε εντυπωσεις τζαμπα.
Παιχτης της σειρας ο ολισε.Τελοσπαντων γουστα ειναι αυτα.obanebane έγραψε:markos4 έγραψε:Περισσοτερο μου αρεσει ο σισοκο απο τον ολισε.
Aυτα τα πολυ πιο φθηνος να τα λες εκει που τα τρωνε,εδω αν εισαι μαγκας και σωστος αφου ξερεις θα μιλας με νουμερα αυτα παιρνει ο ενας αυτα ο αλλος.
Στο θεμα μας τωρα η δικη μου αποψη ειναι οτι οι δυο παιχτες ειναι στο ιδιο επιπεδο,με τον ολισε ισως λιγο καλυτερο τακτικα απο τον πρωην βαζελο.