Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Nα δείτε αμα το κόψω εγώ τι ωραία που θα ναι.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ελα ηρεμήστε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χωρίς παρεξήγηση, αλλά μόλις ανακάλυψα ποιος είναι πραγματικά ο Τουμπιώτης!

http://paokweb.gr/podosfairo/item/3707- ... gitsa.html

:D :D

σοβαρά τώρα, έχει το δικαίωμα να εκμεταλεύεται τα αποτελέσματα του gis ενώ είναι "περιουσία" του ΠΑΟΚ; ;)
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Μανιπουλάρει;;;;;;

Πολύ γρήγορα φιλτράρεις , το κολπο του μεγαλομετοχου σε ομαδα , οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο καλυτερα για εμας........

Δεν θα σχολιασω τους σαφεστατους υπαινιγμους και συνεχισε να μας ξυπνάς για τα σχεδια επιβουλης των αλεπουδων.....[/quote]

Ποιους υπαινιγμους ρε φιλε ? Υπαινιγμος για κατι ειναι το γεγονος πως δεν ψαρωνω με ροναλντινιο και ντρογκμπα ? κοινη λογικη ειναι...μια χαρα ειναι η προεδραρα...στην τελικη πληρωνει και μπορει να λεει οτι γουσταρει..σιγα μην κατσει να ακουσει εσενα και μενα...

Κανεναν δεν θελω να ξυπνησω για τιποτα...την προσωπικη μου αποψη εκφραζω, πραγμα που αποτελει συνταγματικο μου δικαιωμα...γιατι μυγιαζεστε με το παραμικρο μερικοι ?[/quote]

Εάν δεν μπορείς να μεταφέρεις στον γραπτό λόγο αυτά που σκέφτεσαι δεν φταίω εγώ. Και ξεκινάω, είναι υπαινιγμός το "Του παει το κολπο του μεγαλομετοχου σε ομαδα" ή το "οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε,τοσο καλυτερα για ολους" , μάλλον είναι, και όλα δένουν με το "μανιπουλάρει" ( πέρα από τα άλλα έφριξα και με τον συγκεκριμένο νεολογισμό, Ελληνικά που να πάρει....) κοινώς χειραγώγηση.
Αποψη ας έχεις αλλά και αυτά που επισημαίνω αλήθεια είναι.
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Jeremy4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ειλικρινά ρε dimg4 , eorptol και sourmen απορώ που κάθεστε και σκάτε.Τα παμε 100 φορές ακόμα δε μαθατε? Κάποιοι εμφανίζονται μόνο οταν πάει να δημιουργηθεί πρόβλημα(ή έτσι ελπίζουν) με την εκάστοτε διοίκηση .Δεν είναι μόνο ο Ιβάν .Κρατάει χρόνια η κολόνια.Ψαξτε και λίγο τα ποστ του καθενός πρίν εμπλακείτε σε τέτοιες συζητήσεις .

Είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να ψάξω τα ποστ αυτού για τον οποίο γίνεται η συζήτηση. Είδα τις 10 πιο πρόσφατες σελίδες των ποστ του. 90% αυτών είναι στο "Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης", 5% στο "Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"... Και όλα στο ίδιο μοτίβο και ύφος...

Και πιο ειναι το συμπερασμα που εβγαλες?
toumpiotis35

Dimg4 έγραψε:
toumpiotis35 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Εσενα "τουμπιωτη" κατι δε σου αρεσει στην ολη φαση. Ηρθε επενδυτης και βγαζεις ενα κομπλεξ απιστευτο

Εγω λεω οτι φασκει και αντιφασκει.Εσυ πες αυτο που θελεις.Υπαρχει προβλημα και θες να μιλας μονο εσυ?
Μπορειτε να ζητησετε ποινικοποιηση σε οποιον κανει κριτικη η μιλανε για πραγματα που "χαλανε " το προφιλ του Ιβαν με ποινη τον εγκσλεισμο σε γκουλαγκ της Σιβηριας

χαχα φιλε εχεις θεματα ε? αυτο τωρα ειναι χιουμορ προφανως απο την πλευρα σου ή απλως κανεις μια γελοια προσπαθεια να με ειρωνευτεις.Εσυ καταλαβεςς οτι θελω να μιλαω μονος μου? Θελω να τονισω επιτελους οτι καποιοι ειστε εμπαθεις και κομπλεξικοι ανευ προηγουμενου. Αυτο θελω να τονισω.

Το τονισες.Και τι θελεις να γινει τωρα?Θεωρεις οτι εχεις την γνωση η την ικανοτητα να αποφασιζεις πιος εχει κομπλεξ και ποιος οχι?Σε φανταζεσαι ωρες ωρες παππουλη με γενειαδα ντυμενο στα ασπρα να περπατας στα συννεφα κια να διαλεγεις ποιος παει κολαση και ποιος παραδεισο?
toumpiotis35

Dimg4 έγραψε:
toumpiotis35 έγραψε:To κοβω εδω γιατι θα αρχισω να βριζω χοντρα.

σιγα χαλαρωσε, τρομαξαμε. Επειδη σε ταπωνουν ολοι και σου δειχνουν οτι εισαι ή λαθος ή το κανεις επιτηδες τρελαινεσαι και θα "βρισεις ασχημα" :lol: :lol: :lol:

Μπα προφανως εσυ δεν βλεπεις οτι εχω χαρακτηριστει εγκαθετος,με σχεδιο,κομπλεξικος,με αρχειο,οργανωμενος η σε οργανωση,με πολλαπλα nicknames,με περιεργη στατιστικη στην θεματολογια που επιλεγω,υποπτος και πολλα αλλα.
Προφανως η ευαισθησια σου ειναι επιλεκτικη
toumpiotis35

karlat85 έγραψε:Ακομα περιμενω να μου εξηγησεις τι ηθελε να μα πεις με τα ρωσσικα δημοσιευματα σχετικα με το δανειο σττην ρωστοφ

Ποιο ακριβως post εννοεις?Γιατι εισαι σιγουρα μπερδεμενος.Τοσο μπερδεμενος που για αλλα δανεια διαβαζεις και σε αλλα δανεια αναφερεσαι
Γιατι θα πρεπει να θελω κατι να πω με τα ρωσσικα δημοσιευματα?Εγω τα εγραψα?
toumpiotis35

K_geo έγραψε:χωρίς παρεξήγηση, αλλά μόλις ανακάλυψα ποιος είναι πραγματικά ο Τουμπιώτης!

http://paokweb.gr/podosfairo/item/3707- ... gitsa.html

:D :D

σοβαρά τώρα, έχει το δικαίωμα να εκμεταλεύεται τα αποτελέσματα του gis ενώ είναι "περιουσία" του ΠΑΟΚ; ;)

Το σιγουρο ειναι οτι εσυ δεν εισαι ο Λεμονακης
Αν ησουν θα ειχες περασει σεμιναρια στο συγκεκριμενο συστημα πριν να ερθεις στον ΠΑΟΚ και θα ησουν σαν κατι εν ελλαδι εξιδικευμενος συνεργατης της εταιρειας που νοικιαζει και δεν πουλαει το συστημα.και επεξεργαζεται η ιδια τα δεδομενα του και τα δινει στις ομαδες
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

toumpiotis35 έγραψε:
karlat85 έγραψε:Ακομα περιμενω να μου εξηγησεις τι ηθελε να μα πεις με τα ρωσσικα δημοσιευματα σχετικα με το δανειο σττην ρωστοφ

Ποιο ακριβως post εννοεις?Γιατι εισαι σιγουρα μπερδεμενος.Τοσο μπερδεμενος που για αλλα δανεια διαβαζεις και σε αλλα δανεια αναφερεσαι
Γιατι θα πρεπει να θελω κατι να πω με τα ρωσσικα δημοσιευματα?Εγω τα εγραψα?

Εσύ τα ποσταρες, νόμιζα ότι κάτι ήθελες να πεις, τότε που μας έβαζες να μεταφράζουμε, δεν θυμάσαι; σε είχα ρωτήσει και τότε
toumpiotis35

Αυτο εννοεις?
Αυτη την ειρωνεια?
karlat85 έγραψε:δεν μα ειπε το κυριοτερο,για να ησυχασουν μερικοι,τι εγινε με το δανειο,του αστρονομικου ποσου(για τα δεδομενα του),των 200.000 δολαριων προς την ροστοφ

Εισαι τοσο αφελης που σε δημοσιευμα για δανειο απο την τραπεζα της Μοσχας πολλαπλασιου ποσου που μιλαει για ελβετικες εταιρειες και off shore στην κυπρο που επαιρναν δανεια απο την Μαρφιν εσυ αναφερεσαι στα ποσα του Ροστωφ
Το δημοσιευμα ειναι εκει θελεις να το διαβασεις η δεν θελεις δεν μου καιγεται καρφι
Αν σε ενδιαφερει τι ακριβως θελει να πει το δημοσιευμα ρωτα αυτον που το εγραψε

karlat85 έγραψε:δεν μα ειπε το κυριοτερο,για να ησυχασουν μερικοι,τι εγινε με το δανειο,του αστρονομικου ποσου(για τα δεδομενα του),των 200.000 δολαριων προς την ροστοφ
Άβαταρ μέλους
karlat85

Και σε ξανά ρωτάω γιατί είμαι και λίγο αφελής, τι θες να μας πεις

ότι είναιαπατεωνας και ήρθε για λαμογια;η ότι είναι κακός άνθρωπος
Άβαταρ μέλους
karlat85

Εκτός και αν περιμένεις τον άγιο άνθρωπο, που πλούτισε κάνοντας αγαθοεργιες να έρθει και να μας σώσει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

]
toumpiotis35 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Εσενα "τουμπιωτη" κατι δε σου αρεσει στην ολη φαση. Ηρθε επενδυτης και βγαζεις ενα κομπλεξ απιστευτο

Το τονισες.Και τι θελεις να γινει τωρα?Θεωρεις οτι εχεις την γνωση η την ικανοτητα να αποφασιζεις πιος εχει κομπλεξ και ποιος οχι?Σε φανταζεσαι ωρες ωρες παππουλη με γενειαδα ντυμενο στα ασπρα να περπατας στα συννεφα κια να διαλεγεις ποιος παει κολαση και ποιος παραδεισο?
[/quote]

φιλε ψαξου...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τουμπιωτη μας τα ζαλισες ρε μαγκα,φιλικα στο λεω σταματησε το.
Καταλαβαμε ολοι τις επιφυλαξεις σου για τον ρωσο,το μελλον θα δειξει αν ειχες δικιο.
Οι προσωπικες αντιπαραθεσεις εδω μεσα δεν οδηγουν πουθενα,γιατι θες δε θες αυτο γινεται αυτη τη στιγμη εισαι σε αντιπαραθεση με σχεδον ολο το φορουμ.
Εκτος αν σου αρεσει να συμβαινει κατι τετοιο.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Νομιζω οτι οι αποψεις απο τον καθενα εκφραστηκαν.
Αραξτε και παντε για κανα μπανιο. Πιασαμε Ιουλιο οπου να ναι. Τουλαχιστον, καητε κατω απο τον ηλιο, και οχι εδωμεσα.

Αμα ειναι να διαβαζουμε διαλογους ας πιασουμε τον πλάτωνα καλυτερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”