Ελα ηρεμήστε.
Jeremy4 έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Ειλικρινά ρε dimg4 , eorptol και sourmen απορώ που κάθεστε και σκάτε.Τα παμε 100 φορές ακόμα δε μαθατε? Κάποιοι εμφανίζονται μόνο οταν πάει να δημιουργηθεί πρόβλημα(ή έτσι ελπίζουν) με την εκάστοτε διοίκηση .Δεν είναι μόνο ο Ιβάν .Κρατάει χρόνια η κολόνια.Ψαξτε και λίγο τα ποστ του καθενός πρίν εμπλακείτε σε τέτοιες συζητήσεις .
Είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να ψάξω τα ποστ αυτού για τον οποίο γίνεται η συζήτηση. Είδα τις 10 πιο πρόσφατες σελίδες των ποστ του. 90% αυτών είναι στο "Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης", 5% στο "Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"... Και όλα στο ίδιο μοτίβο και ύφος...
Dimg4 έγραψε:toumpiotis35 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Εσενα "τουμπιωτη" κατι δε σου αρεσει στην ολη φαση. Ηρθε επενδυτης και βγαζεις ενα κομπλεξ απιστευτο
Εγω λεω οτι φασκει και αντιφασκει.Εσυ πες αυτο που θελεις.Υπαρχει προβλημα και θες να μιλας μονο εσυ?
Μπορειτε να ζητησετε ποινικοποιηση σε οποιον κανει κριτικη η μιλανε για πραγματα που "χαλανε " το προφιλ του Ιβαν με ποινη τον εγκσλεισμο σε γκουλαγκ της Σιβηριας
χαχα φιλε εχεις θεματα ε? αυτο τωρα ειναι χιουμορ προφανως απο την πλευρα σου ή απλως κανεις μια γελοια προσπαθεια να με ειρωνευτεις.Εσυ καταλαβεςς οτι θελω να μιλαω μονος μου? Θελω να τονισω επιτελους οτι καποιοι ειστε εμπαθεις και κομπλεξικοι ανευ προηγουμενου. Αυτο θελω να τονισω.
Dimg4 έγραψε:toumpiotis35 έγραψε:To κοβω εδω γιατι θα αρχισω να βριζω χοντρα.
σιγα χαλαρωσε, τρομαξαμε. Επειδη σε ταπωνουν ολοι και σου δειχνουν οτι εισαι ή λαθος ή το κανεις επιτηδες τρελαινεσαι και θα "βρισεις ασχημα"![]()
![]()
karlat85 έγραψε:Ακομα περιμενω να μου εξηγησεις τι ηθελε να μα πεις με τα ρωσσικα δημοσιευματα σχετικα με το δανειο σττην ρωστοφ
K_geo έγραψε:χωρίς παρεξήγηση, αλλά μόλις ανακάλυψα ποιος είναι πραγματικά ο Τουμπιώτης!
http://paokweb.gr/podosfairo/item/3707- ... gitsa.html
![]()
![]()
σοβαρά τώρα, έχει το δικαίωμα να εκμεταλεύεται τα αποτελέσματα του gis ενώ είναι "περιουσία" του ΠΑΟΚ;
toumpiotis35 έγραψε:karlat85 έγραψε:Ακομα περιμενω να μου εξηγησεις τι ηθελε να μα πεις με τα ρωσσικα δημοσιευματα σχετικα με το δανειο σττην ρωστοφ
Ποιο ακριβως post εννοεις?Γιατι εισαι σιγουρα μπερδεμενος.Τοσο μπερδεμενος που για αλλα δανεια διαβαζεις και σε αλλα δανεια αναφερεσαι
Γιατι θα πρεπει να θελω κατι να πω με τα ρωσσικα δημοσιευματα?Εγω τα εγραψα?
karlat85 έγραψε:δεν μα ειπε το κυριοτερο,για να ησυχασουν μερικοι,τι εγινε με το δανειο,του αστρονομικου ποσου(για τα δεδομενα του),των 200.000 δολαριων προς την ροστοφ
karlat85 έγραψε:δεν μα ειπε το κυριοτερο,για να ησυχασουν μερικοι,τι εγινε με το δανειο,του αστρονομικου ποσου(για τα δεδομενα του),των 200.000 δολαριων προς την ροστοφ
[/quote]toumpiotis35 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Εσενα "τουμπιωτη" κατι δε σου αρεσει στην ολη φαση. Ηρθε επενδυτης και βγαζεις ενα κομπλεξ απιστευτο
Το τονισες.Και τι θελεις να γινει τωρα?Θεωρεις οτι εχεις την γνωση η την ικανοτητα να αποφασιζεις πιος εχει κομπλεξ και ποιος οχι?Σε φανταζεσαι ωρες ωρες παππουλη με γενειαδα ντυμενο στα ασπρα να περπατας στα συννεφα κια να διαλεγεις ποιος παει κολαση και ποιος παραδεισο?