Maximus έγραψε:Χαρείτε λίγο το ταξιδάκι ρε παίδες...
...έχουμε τα χίλια μύρια προβλήματα καθημερινώς, ας μην μιζεριάζουμε και με τον ΠΑΟΚ...
...τον καθένα θα τον κρίνει ο χρόνος...καλώς ή κακώς.
συμφωνώ με τον φασκόμηλο.

Maximus έγραψε:Χαρείτε λίγο το ταξιδάκι ρε παίδες...
...έχουμε τα χίλια μύρια προβλήματα καθημερινώς, ας μην μιζεριάζουμε και με τον ΠΑΟΚ...
...τον καθένα θα τον κρίνει ο χρόνος...καλώς ή κακώς.
toumpiotis35 έγραψε:Dimg4 έγραψε:toumpiotis35 έγραψε:[quote="sourmenetes"]
7.Προτεραιοτητα του ΠΑΟΚ ειναι τα χρεη η το πρωταθλημα για τον Σαββιδη?
Να μην σου βαλω πολλα.Εχει κανει δηλωσεις για ολα.Δεν μπορει εσυ θα καταλαβες να τα πεις και σε μενα
Με αυτο εδω καποιος σταματαει να ασχολειται με σενα που απο τα 10 σου σχολια τα 9 κραζουν τον Ιβαν.
Parolos έγραψε:Ρε μάγκες κουλάρετε..
Νταξ ο toumpiotis λέει κάποια πράγματα, ακούγεται.. όποιος θέλει συμφωνεί ή διαφωνεί..
Τί του την πέφτετε τώρα όλοι μαζί δεν έχω καταλάβει..
Το θέμα είναι να μιλάμε με επιχειρήματα κι όχι να λέμε τον καθένα οτι είναι ΑΡΔ ή θέλει επίτηδες να κάνει κακό κλπ..
Και στην τελική άρεσε σε κανέναν αυτό που είπε ο Ιβάν για το Ροναλντίνιο.. εμένα μου φάνηκε γραφικότητα..
kataramenos5 έγραψε: Κάποιοι εμφανίζονται μόνο οταν πάει να δημιουργηθεί πρόβλημα(ή έτσι ελπίζουν) με την εκάστοτε διοίκηση .Δεν είναι μόνο ο Ιβάν .Κρατάει χρόνια η κολόνια.
eorptol έγραψε:Parolos έγραψε:Ρε μάγκες κουλάρετε..
Νταξ ο toumpiotis λέει κάποια πράγματα, ακούγεται.. όποιος θέλει συμφωνεί ή διαφωνεί..
Τί του την πέφτετε τώρα όλοι μαζί δεν έχω καταλάβει..
Το θέμα είναι να μιλάμε με επιχειρήματα κι όχι να λέμε τον καθένα οτι είναι ΑΡΔ ή θέλει επίτηδες να κάνει κακό κλπ..
Και στην τελική άρεσε σε κανέναν αυτό που είπε ο Ιβάν για το Ροναλντίνιο.. εμένα μου φάνηκε γραφικότητα..
Κοιτα φίλε όταν κριτικάρεις κάποιον ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΊΣΑΙ ΣΩΣΤΌΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ-ΕΜΠΑΘΕΙΑ ...... ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ...
Dimg4 έγραψε:Εσενα "τουμπιωτη" κατι δε σου αρεσει στην ολη φαση. Ηρθε επενδυτης και βγαζεις ενα κομπλεξ απιστευτο