Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από tsou »

Maximus έγραψε:Χαρείτε λίγο το ταξιδάκι ρε παίδες...
...έχουμε τα χίλια μύρια προβλήματα καθημερινώς, ας μην μιζεριάζουμε και με τον ΠΑΟΚ...
...τον καθένα θα τον κρίνει ο χρόνος...καλώς ή κακώς.

συμφωνώ με τον φασκόμηλο. :D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εσενα "τουμπιωτη" κατι δε σου αρεσει στην ολη φαση. Ηρθε επενδυτης και βγαζεις ενα κομπλεξ απιστευτο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ε καλα αυτο ειναι γνωστό πριν ακόμη αναλάβει ο Ιβαν
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

toumpiotis35 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
toumpiotis35 έγραψε:[quote="sourmenetes"]
7.Προτεραιοτητα του ΠΑΟΚ ειναι τα χρεη η το πρωταθλημα για τον Σαββιδη?

Να μην σου βαλω πολλα.Εχει κανει δηλωσεις για ολα.Δεν μπορει εσυ θα καταλαβες να τα πεις και σε μενα

Με αυτο εδω καποιος σταματαει να ασχολειται με σενα που απο τα 10 σου σχολια τα 9 κραζουν τον Ιβαν.

O Σαββιδης μια δηλωνει οτι προτεραιοτητα ειναι τα χρεη και μια το πρωταθλημα
Σαρεσε δεν σαρεσει[/quote]
Και τα δυο ειναι προτεραιότητα σε αρεσει δεν σε αρεσει
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Parolos έγραψε:Ρε μάγκες κουλάρετε..
Νταξ ο toumpiotis λέει κάποια πράγματα, ακούγεται.. όποιος θέλει συμφωνεί ή διαφωνεί..
Τί του την πέφτετε τώρα όλοι μαζί δεν έχω καταλάβει..

Το θέμα είναι να μιλάμε με επιχειρήματα κι όχι να λέμε τον καθένα οτι είναι ΑΡΔ ή θέλει επίτηδες να κάνει κακό κλπ..

Και στην τελική άρεσε σε κανέναν αυτό που είπε ο Ιβάν για το Ροναλντίνιο.. εμένα μου φάνηκε γραφικότητα..

Κοιτα φίλε όταν κριτικάρεις κάποιον ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΊΣΑΙ ΣΩΣΤΌΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ-ΕΜΠΑΘΕΙΑ ...... ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol τι ψαχνεις ρε φιλε? εδω μας εφερε ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ, πληρωνει ενα καρο λεφτα και αυτοι τον κατακρινουν γ@μησε τα... οτι ναναι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειλικρινά ρε dimg4 , eorptol και sourmen απορώ που κάθεστε και σκάτε.Τα παμε 100 φορές ακόμα δε μαθατε? Κάποιοι εμφανίζονται μόνο οταν πάει να δημιουργηθεί πρόβλημα(ή έτσι ελπίζουν) με την εκάστοτε διοίκηση .Δεν είναι μόνο ο Ιβάν .Κρατάει χρόνια η κολόνια.Ψαξτε και λίγο τα ποστ του καθενός πρίν εμπλακείτε σε τέτοιες συζητήσεις .
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kataramenos5 έγραψε: Κάποιοι εμφανίζονται μόνο οταν πάει να δημιουργηθεί πρόβλημα(ή έτσι ελπίζουν) με την εκάστοτε διοίκηση .Δεν είναι μόνο ο Ιβάν .Κρατάει χρόνια η κολόνια.

Κρατάει ναι ... πολλές φορές με άλλα nicknames ή με παρόμοια . Ο τρόπος και ο στόχος όμως είναι ίδιος.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Παντως , θα συμφωνησω με αυτο που λεει ο ηλικιωμενος του φορουμ με τα χαμομηλια ...Εχουμε ενα σωρο προβληματα στην καθημερινοτητα μας , ας χαλαρωσουμε λιγο και ας απολαυσουμε την ολη ιστορια ....

Περυσι τετοιες εποχες κοιτουσαμε ποιους θα αποδεσμευσουμε , σε ποιον θα πρωτοδωσουμε , πως θα παρουμε αδειοδοτηση , αν θα μας κυνηγησει η Ουεφα και παει λεγοντας ...

Ηρθε ο Ιβαν , πληρωνει , δεν αγχωνομαστε για προσφυγες , για χρεη προς τριτους , για αδειοδοτησεις , μας εφερε και εναν απο τους κορυφαιους προπονητες , απεδειξε - με τη χθεσινη συνεντευξη - οτι για παρα πολλα πραγματα ειχε γνωση , δεν κολωσε να αναγνωρισει το λαθος του ( βλ. Γκαρσια ) και εχει βαλει και 2 στοχους ...

Τα χρεη και το πρωταθλημα...Δηλαδη σε ενα πρωταθλημα που περα του γαυρου δεν υπαρχει τιποτα αλλο ,με προπονητη του 1.3 εκατομμυριου , τι επρεπε να δηλωσει, οτι παμε να σωσουμε την κατηγορια ?

Ουτως ή αλλως θα ερθει η ημερα που θα κριθει και αυτος για τα πεπραγμενα του. Προς τι η βιασυνη , η επιφυλακτικοτητα και η καχυποψια ?

Τωρα αν ειπε και μια ατακα περι Ροναλντινιο και τι εγινε ? Δεν εθιξε και την ιστορια της ομαδας ...Αλλωστε και απο προηγουμενη συνεντευξη του εχειθ δειξει οτι καποιες στιγμες λειτουργει 100% με το θυμικο του .... Εδω ειχε πει οτι εχει ετοιμο το τραπεζι στο ξενοδοχειο για την κουπα του Τσ.λ. , ο Ροναλντινιο σας πειραξε ?

Που στο κατω-κατω της γραφης μπορει να ειναι και αληθεια ..Αλλα και να ηταν μια π@παρια , τι εγινε ? Πληγωσε κανενος τον εγωισμο , εθιξε κανενα ?
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

eorptol έγραψε:
Parolos έγραψε:Ρε μάγκες κουλάρετε..
Νταξ ο toumpiotis λέει κάποια πράγματα, ακούγεται.. όποιος θέλει συμφωνεί ή διαφωνεί..
Τί του την πέφτετε τώρα όλοι μαζί δεν έχω καταλάβει..

Το θέμα είναι να μιλάμε με επιχειρήματα κι όχι να λέμε τον καθένα οτι είναι ΑΡΔ ή θέλει επίτηδες να κάνει κακό κλπ..

Και στην τελική άρεσε σε κανέναν αυτό που είπε ο Ιβάν για το Ροναλντίνιο.. εμένα μου φάνηκε γραφικότητα..

Κοιτα φίλε όταν κριτικάρεις κάποιον ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΊΣΑΙ ΣΩΣΤΌΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ-ΕΜΠΑΘΕΙΑ ...... ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ...

Ποσες φορες θα πεις το ιδιο παραμυθι?Ποσες φορες ακομη θα σε καλεσω να αποδειξεις αυτα που λες οτι εχω πει και δεν θα απαντησεις?Το ιδιο ψεμα το διατηρεις επι εναμιση χρονο
toumpiotis35

Dimg4 έγραψε:Εσενα "τουμπιωτη" κατι δε σου αρεσει στην ολη φαση. Ηρθε επενδυτης και βγαζεις ενα κομπλεξ απιστευτο

Εγω λεω οτι φασκει και αντιφασκει.Εσυ πες αυτο που θελεις.Υπαρχει προβλημα και θες να μιλας μονο εσυ?
Μπορειτε να ζητησετε ποινικοποιηση σε οποιον κανει κριτικη η μιλανε για πραγματα που "χαλανε " το προφιλ του Ιβαν με ποινη τον εγκσλεισμο σε γκουλαγκ της Σιβηριας
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ακομα περιμενω να μου εξηγησεις τι ηθελε να μα πεις με τα ρωσσικα δημοσιευματα σχετικα με το δανειο σττην ρωστοφ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και εγώ φάσκω και αντιφάσκω (καθημερινά μαλιστα). και εσύ φάσκεις και αντιφάσκεις, και αυτός φάσκει και αντιφάσκει , και εμείς φάσκουμε και αντιφάσκουμε, και εσείς φάσκετε και αντιφάσκετε, και αυτοί φάσκουν και αντιφάσκουν.

Τουμπιώτη καλά το έκλεινα; ;) γιατί είμαι σίγουρος ότι το έχεις κάνει γαργάρα πλέον....

Δλδ τώρα είσαι σοβαρός που κάθεσαι και προσπαθείς να βγάλεις απο τη μύγα ξύγγι ή έχεις όντως, κάποιο άλλο σκοπό ρε φίλε. Δεν γίνεται 11 στους 10 να σου λένε ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζεις και εσύ να συνεχίζεις το ίδιο μοτίβο. Κάτι τρέχει με την πάρτυ σου.

Καλημέρα.

:pano:
toumpiotis35

To κοβω εδω γιατι θα αρχισω να βριζω χοντρα.
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Αμήν και πότε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”