6.Aλέξανδρος Τζιόλης
- navigator11
Re: Aλέξανδρος Τζιόλης
Υγιής και επιτυχίες με την ομάδα εύχομαι.
Πιστεύω πως θα παρθεί παίχτης στύλ βιτόλο για το κέντρο.Δεδομένα το θέλω.
Πιστεύω πως θα παρθεί παίχτης στύλ βιτόλο για το κέντρο.Δεδομένα το θέλω.
Εγω δεν πιστευω οτι θα παρθει εκτος αν πουληθει ο κατσε,εχουμε 5 παιχτες για 2 θεσεις.
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλως ηρθες παλικαρε. ισως θα ηθελα εναν διαφορετικου τυπου ποδοσφαιριστη για την θεση του αμυντικου χαφ αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ο παικτης ειναι πολυ ποιοτικος,βεβαια καποιοι εχετε θεμα με την ταχυτητα και την εκριξη του παικτη αλλα αν ο παικτης διεθετε και αυτα τα χαρακτηριστικα θα ηταν παικτης που θα κοστολογουνταν 15 μυρια.
γενικα ειναι παικτης με αρκετα καλη τεχνικη για την θεση του,του αρεσει να παιζει απλο ποδοσφαιρο με την μια,διακρινετε για την ηρεμια του μεσα στο παιχνιδι,εχει την ικανοτητα να βγαλει ορθολογικα την μπαλα απο την αμυνα και επειδη τον ειδα σε καποια ματς της εθνικης διδιμο με τον κατσουρ στα χαφ και τα πηγαν αρκετα καλα δεν με προβληματιζει η ελειψη ταχυτητας καθως αυτη καλυπτεται απο το σωστο στησιμο ενος κανονικου προπονητη και απο την ποδοσφαιρικη ευφυια των παικτων.
επιπλεον με ενα κεντρο κατσουρ-τζιολη συν τους δυο κεντρικους αμυντικους συν τον επιθετικο θα ειμαι με διαφορα η πιο επικινδυνη ομαδα στα στημενα και οσα γκολ δεν εβαλα την χρονια που περασε θα τα βαλω φετος
γενικα ειναι παικτης με αρκετα καλη τεχνικη για την θεση του,του αρεσει να παιζει απλο ποδοσφαιρο με την μια,διακρινετε για την ηρεμια του μεσα στο παιχνιδι,εχει την ικανοτητα να βγαλει ορθολογικα την μπαλα απο την αμυνα και επειδη τον ειδα σε καποια ματς της εθνικης διδιμο με τον κατσουρ στα χαφ και τα πηγαν αρκετα καλα δεν με προβληματιζει η ελειψη ταχυτητας καθως αυτη καλυπτεται απο το σωστο στησιμο ενος κανονικου προπονητη και απο την ποδοσφαιρικη ευφυια των παικτων.
επιπλεον με ενα κεντρο κατσουρ-τζιολη συν τους δυο κεντρικους αμυντικους συν τον επιθετικο θα ειμαι με διαφορα η πιο επικινδυνη ομαδα στα στημενα και οσα γκολ δεν εβαλα την χρονια που περασε θα τα βαλω φετος
- Svartskalle 4
Σχεδον 5 χρόνια στο εξωτερικό, στα τρία κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα... σε μεσαίες εώς μικρές ομάδες αλλα αν έπαιζε σε υψηλότερο επίπεδο δεν θα ερχόταν πίσω στην Ελλάδα. Αυτο Προσωπικα τα λεει ολα.
Δεν τρελαθηκα αλλα τον θεωρω πολυ καλο ποδοσφαιριστη.
Εχω δει σαρδέλες, με μεγάλους προπονητές να γίνονται παιχταραδες και παιχταραδες - με άλλους - να γίνονται ¨παλτα¨.
Καλωσηλθες, να είσαι γέρος για όλα τα αλλα ειμαι σίγουρος.
Δεν τρελαθηκα αλλα τον θεωρω πολυ καλο ποδοσφαιριστη.
Εχω δει σαρδέλες, με μεγάλους προπονητές να γίνονται παιχταραδες και παιχταραδες - με άλλους - να γίνονται ¨παλτα¨.
Καλωσηλθες, να είσαι γέρος για όλα τα αλλα ειμαι σίγουρος.
Θετικη κινηση .. Ανεβαζει τον ανταγωνισμο στα χαφ..Να προσθέσω επισης πως έχει την δυνατότητα, που λατρεύουν οι προπονητές , όταν μας πιέζουν να "κουμπωνει" 3ο σέντερ μπακ και να καθαριζει Τον αέρα!!!
Υγεια και καλη δυναμη
Υγεια και καλη δυναμη
- PaOkArAsIrAkLiO
Σιδερένιος Αλέξανδρε και καλώς ήρθες στην ΠΑΟΚΑΡΑ!
Μην ακούς τίποτα, δώσε το 150% και κάτι μου λέει οτι θα τρίβουμε τα χέρια μας όπως με τον Κώστα.
Έμπειρος, δυνατός, ψηλός για να βοηθάει και πίσω, βασικό μέλος της Εθνικής, και με κίνητρο.
Δεν είναι η προσθήκη κέντρου που ξεσηκώνει, αλλά θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως και ανεβάζει το επίπεδο και γενικά και συγκρινόμενος με τον προκάτοχό του.
Μην ακούς τίποτα, δώσε το 150% και κάτι μου λέει οτι θα τρίβουμε τα χέρια μας όπως με τον Κώστα.
Έμπειρος, δυνατός, ψηλός για να βοηθάει και πίσω, βασικό μέλος της Εθνικής, και με κίνητρο.
Δεν είναι η προσθήκη κέντρου που ξεσηκώνει, αλλά θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως και ανεβάζει το επίπεδο και γενικά και συγκρινόμενος με τον προκάτοχό του.
@ Armagedon
Μπορούσες να πεις δύναμη,πάθος,εμπειρία,παραστάσεις,τσαγανό,φιλότιμο,κίνητρο,
Tα θεωρεις λιγα αυτα ?
ΟΚ. Μπορει να μην ξεχειλιζει απο ποιοτητα αλλα τα παραπανω δεν ειναι και αμελητεα ....
Ας βοηθησει την ομαδα εκει που θα κληθει και ολα τα αλλα ποσως με απασχολουν....
Μπορούσες να πεις δύναμη,πάθος,εμπειρία,παραστάσεις,τσαγανό,φιλότιμο,κίνητρο,
Tα θεωρεις λιγα αυτα ?

ΟΚ. Μπορει να μην ξεχειλιζει απο ποιοτητα αλλα τα παραπανω δεν ειναι και αμελητεα ....
Ας βοηθησει την ομαδα εκει που θα κληθει και ολα τα αλλα ποσως με απασχολουν....
Καλωσόρισες. Εύχομαι ότι καλύτερο...τα υπόλοιπα θέλω να τα αποδείξεις στο γήπεδο. Στον Αποέλ ήσουν ο καλύτερος τους παίκτης. Ελπίζω να το κάνεις και στον ΠΑΟΚ!