Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- Mario Jardel
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Απλα αδερφε ειναι ΑΝΟΙΚΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ σαιτ.
Χωρια πουκαθως ο καθενας μπορει να γραψει ο,τι ονομα θελει δεν εχει νοημα.
Χωρια πουκαθως ο καθενας μπορει να γραψει ο,τι ονομα θελει δεν εχει νοημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Τρί 25 Ιουν 2013, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
συγχυζομαι οταν ενα ολοκληρο φορουμ να τα βαζει με ενα ατομοtoumpiotis35 έγραψε: 5.Ο Σαββιδης τιμωρει τον Δωνη και δεν τον πληρωνει με αποτελεσμα να παει ο Δωνης στα δικαστηρια η ολα αυτα οφειλονται σε λαθος του Βρυζα και τρεχει ο Δωνης τον ΠΑΟΚ στα δικαστηρια?
αλλα και συ ρε φιλε με το ζορι να βγαλεις κατι
οχι οτι σε ορισμενες ενστασεις σου δεν συμφωνω αλλα το παραχεσες
Αγαπητέ φίλε λόγιε ή Γιώργο όπως προτιμάς, καλύτερα να διευκρινήσεις σε τί αναφέρεσε γιατί και εγώ θα σε ρωτήσω το ίδιο "Για μένα το λές;;;"logios έγραψε:Στην σημερινή εποχή που μένουν ατιμώρητα εγκλήματα κατά του λαού από επώνυμους , τι πιο εύκολο να λες ότι θέλεις κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία ενός ψευδωνύμου σε ένα οπαδικό φόρουμ.
Δεν ξέρω αν αντίκειτε των κανόνων αλλά εγώ δηλώνω ονοματεπώνυμο
ΔΙΑΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
οποιος δεν ντρεπεται για τις αποψεις του ας κανει το ιδιο, αλληλοσεβασμός και εμπιστοσύνη δύσκολα οικοδομούνται με κρυφές ταυτότητες.
Υ.Γ. Νάι το nikolasf είναι Νικόλας Φρ.........άκης Αυτό μόνο ... Αλλά μοιάζει και με το βόρειο (nikolasf όπως λέμε olasf) σαλονικιότικο - τουμπιότικο μισό μου που δένει με το άλο μισό το κρητικό (άκης)

Γιατι το παιρνετε προσωπικα και δεν μενετε στην ουσια; Τι εξυπηρετει εν τελει η ανωνυμια; Ξεκινησα μια συζητηση σε λαθος νημα, απλα οι εμμονες μου δημιουργησαν την απορια κατα ποσο αυτες θα ισχυαν αν δεν υπηρχε η ανωνυμια και ειμασταν εκτεθειμενοι ως προσωπα και οχι φωνες σε ανωνυμο πληθος.
Συγγνωμη για το off
Συγγνωμη για το off
-
vlachodeutsch έγραψε:συγχυζομαι οταν ενα ολοκληρο φορουμ να τα βαζει με ενα ατομοtoumpiotis35 έγραψε: 5.Ο Σαββιδης τιμωρει τον Δωνη και δεν τον πληρωνει με αποτελεσμα να παει ο Δωνης στα δικαστηρια η ολα αυτα οφειλονται σε λαθος του Βρυζα και τρεχει ο Δωνης τον ΠΑΟΚ στα δικαστηρια?
αλλα και συ ρε φιλε με το ζορι να βγαλεις κατι
οχι οτι σε ορισμενες ενστασεις σου δεν συμφωνω αλλα το παραχεσες
Δεν καταλαβαινω ομως τι ακριβως ζητας απο μενα.Να μην λεω την γνωμη μου?
Η να μην διαβαζω αυτα που λεει ο μεγαλομετοχος οπως με προτρεπει ο logios?
Να ανταλλασονται δηλαδη απο μελος σε μελος μονο

Να παιζουμε πιγκ πογκ με τα

Δεν σε προέτρεψα να κάνεις το οτιδήποτε, σου τόνισα ότι τα δεδομένα αλλάζουν και πρέπει να συνεκτιμούνται σε κάθε νέα τοποθέτηση. Μου έκανες μία αντιπαραβολή δηλώσεων, λες δεν μεσολάβησαν οκτώ ( 8 ) μήνες, για να ψέξεις τον Σαββίδη ως αντιφατικό.
Και το ξαναγράφω τέτοια οργάνωση μόνο όταν υπάρχει σκοπός.
Την γλίτωσα την κάρτα

Και το ξαναγράφω τέτοια οργάνωση μόνο όταν υπάρχει σκοπός.
Την γλίτωσα την κάρτα

-
Φτασαμε στο σημειο που οποιος ακουει δινει σημασια και θυμαται τις δηλωσεις του μεγαλομετοχου ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ωστε να μπορει ανα πασα στιγμη να ανατρεξει σε αυτες να θεωρειται εγκαθετος,με οργανωμενο σχεδιο και οτι διαθετει αρχειο
Το καταλαβες?
Το καταλαβες?
Ρε μάγκες κουλάρετε..
Νταξ ο toumpiotis λέει κάποια πράγματα, ακούγεται.. όποιος θέλει συμφωνεί ή διαφωνεί..
Τί του την πέφτετε τώρα όλοι μαζί δεν έχω καταλάβει..
Το θέμα είναι να μιλάμε με επιχειρήματα κι όχι να λέμε τον καθένα οτι είναι ΑΡΔ ή θέλει επίτηδες να κάνει κακό κλπ..
Και στην τελική άρεσε σε κανέναν αυτό που είπε ο Ιβάν για το Ροναλντίνιο.. εμένα μου φάνηκε γραφικότητα..
Νταξ ο toumpiotis λέει κάποια πράγματα, ακούγεται.. όποιος θέλει συμφωνεί ή διαφωνεί..
Τί του την πέφτετε τώρα όλοι μαζί δεν έχω καταλάβει..
Το θέμα είναι να μιλάμε με επιχειρήματα κι όχι να λέμε τον καθένα οτι είναι ΑΡΔ ή θέλει επίτηδες να κάνει κακό κλπ..
Και στην τελική άρεσε σε κανέναν αυτό που είπε ο Ιβάν για το Ροναλντίνιο.. εμένα μου φάνηκε γραφικότητα..
- sunnyblack
Δίνει σημασία και πολύ καλά κάνει, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που κάθε θύμηση τη ντύνει με εσανς αμφισβήτησης-ειρωνίας και διάθεσης για αντιπαράθεση?toumpiotis35 έγραψε:Φτασαμε στο σημειο που οποιος ακουει δινει σημασια και θυμαται τις δηλωσεις του μεγαλομετοχου ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ωστε να μπορει ανα πασα στιγμη να ανατρεξει σε αυτες να θεωρειται εγκαθετος,με οργανωμενο σχεδιο και οτι διαθετει αρχειο
Το καταλαβες?
Δεν απαντας ρε παλληκαρι μου σε αυτα που σε ρωταω. Αλλαξαν οι συνθηκες; περασαν 8 μηνες ; Που το κακο στην τελικη να αλλαζεις αποψη οταν αλλαζουν τα δεδομενα. Με κουρασες δεν συνεχιζω.
-
Δεν εχει αλλαξει τιποτα απο αυτα που προφασιστηκεlogios έγραψε:Δεν απαντας ρε παλληκαρι μου σε αυτα που σε ρωταω. Αλλαξαν οι συνθηκες; περασαν 8 μηνες ; Που το κακο στην τελικη να αλλαζεις αποψη οταν αλλαζουν τα δεδομενα. Με κουρασες δεν συνεχιζω.
Πχ Δεν βρεθηκε λυση στο θεμα τον χρεων
Δεν αλλαξε το ιδιοκτησιακο καθεστως του γηπεδου
Δεν αλλαξε και η οικονομικη ζημια απο τον αποκλεισμο απο τo ουεφα και την τιμωρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος toumpiotis35 την Τρί 25 Ιουν 2013, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Toumpiotis35 πες μας την ιδανικη λυση στον ΠΑΟΚ οπως την σκεφτεσαι εσυ
-