toumpiotis35 έγραψε:Nα σου δωσω και ενα δευτερο παραδειγμα
ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Μπορώ να πω ότι ένας ποδοσφαιριστής αγοράστηκε, έκανε 5 εκατομμύρια ευρώ και τι έγινε; Μπήκε στο καλάθι των αχρήστων. Μπορούμε να κάνουμε κάποια άλλα πράγματα. Ισως να μην καταλάβατε τι εννοούσα. Αυτές οι οικονομικές κυρώσεις, έχουν πάρει από εμάς τα χρήματα που θα μπορούσαμε να τα δώσουμε για να πάρουμε ποδοσφαιριστές. Και να πάρουμε έναν πολύ ακριβό ποδοσφαιριστή, δε θα συμπληρώσει την ομάδα, αλλά μία όχι και τόσο άνετη κατάσταση θα δημιουργήσει. Η ομάδα θα πρέπει να έχει το ίδιο επαγγελματικό επίπεδο.
ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ
Σήμερα, έχω κάνει προσπάθειες, για να φέρω στη Θεσσαλονίκη ενδιαφέροντες παίκτες και έχετε ακούσει ότι είχα συζητήσεις με Μπερμπάτοφ, Ντρογκμπά, Ροναλντίνιο.
Στην πραγματικότητα, προσέφερα 6,5 εκατομμύρια ευρώ στον Ροναλντίνιο αλλά δεν ασχολήθηκε.
Αυτό νομίζω στο απάντησα παραπάνω. Ξεκίνα κρίνε ένα ένα τα λεγόμενα του, του χρόνου τέτοια εποχή. Εγώ έτσι το κόβω το παραμύθι. Ακόμα και αυτός άλλωστε, προσπαθεί να ισσοροπεί τις καταστάσεις και είναι φανερό σε κάθε του πρόταση.
Σου λέει απο τη μία (πρίν αναλάβει) ότι εγώ δεν πιστεύω στους παίχτες που ξοδεύεις περιουσίες. ΟΚ κατανοητό. Μετά σου λέει το Ρόνι και εσύ μπερδέυεσαι. ΟΚ κατανοητό.
Μήπως όμως σε αυτό το μεσοδιάστημα, υπάρχει μια αυξαόμενη τάση-πίεση για μια τέτοια κίνηση; μήπως εν τέλει, για τον ίδιο ακριβώς λόγο σου έθεσε το πράδειγμα με το Ρόνι; λέω εγώ τώρα.