Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
-
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Τρελα πουλαει ο προεδρος ! σε ποιον την πουλαει ειναι το θεμα...
διάβασα κάτι για Ρολαλντίνιο.
ΑΝ δεν είναι λάθος της μετάφρασης , προσωπικά ψιλοαισθάνομαι σαν τους ιθαγενείς που οι Σπανιόλοι πάνε να τους ρίξουν με καθρεφτάκια.
Για να είσαι οκ θα έπρεπε να πεις τα 6.5 χαρτιά για τι είδους συμβόλαιο είναι. Με εφορία? Χωρίς εφορία? Για πόσο χρόνο? Αν λες επίσημα τέτοια πράγματα , παθαίνεις 2 σκηνικά
1) Γίνεσαι αντικείμενο χλευασμού σε αλλόθρησκους και γενικά βγάζεις άσχημη εικόνα προς τα έξω όσον αφορά τη σοβαρότητα του μαγαζιού σου.
2) Δημιουργείς προσδοκίες σε έναν λαό που έχει χορτάσει από λόγια .. και έχει μπουχτίσει από αυτά...και έχει αναπτύξει άμυνες σιγά σιγά ώστε να μη τα πολυπιστεύει... Δε μπορείς να μιλάς με Ροναλντινιο όπως λες και να μου φέρνεις τον Ισπανο Φυτανίδη , το Πορτογάλλο Μόρα, το Κύπριο Γεωργιάδη και τον Έλληνα Τζιολη. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία μεταγραφή , μου φτάνει και μου περισσεύει το κασέρι που έδωσες για να φέρεις το Στεφενς αλλά μη παίζεις και με τη νοημοσύνη μας το κέρατό μου μέσα. Φτωχοί είμαστε , όχι μ@λ@κες
ΑΝ δεν είναι λάθος της μετάφρασης , προσωπικά ψιλοαισθάνομαι σαν τους ιθαγενείς που οι Σπανιόλοι πάνε να τους ρίξουν με καθρεφτάκια.
Για να είσαι οκ θα έπρεπε να πεις τα 6.5 χαρτιά για τι είδους συμβόλαιο είναι. Με εφορία? Χωρίς εφορία? Για πόσο χρόνο? Αν λες επίσημα τέτοια πράγματα , παθαίνεις 2 σκηνικά
1) Γίνεσαι αντικείμενο χλευασμού σε αλλόθρησκους και γενικά βγάζεις άσχημη εικόνα προς τα έξω όσον αφορά τη σοβαρότητα του μαγαζιού σου.
2) Δημιουργείς προσδοκίες σε έναν λαό που έχει χορτάσει από λόγια .. και έχει μπουχτίσει από αυτά...και έχει αναπτύξει άμυνες σιγά σιγά ώστε να μη τα πολυπιστεύει... Δε μπορείς να μιλάς με Ροναλντινιο όπως λες και να μου φέρνεις τον Ισπανο Φυτανίδη , το Πορτογάλλο Μόρα, το Κύπριο Γεωργιάδη και τον Έλληνα Τζιολη. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία μεταγραφή , μου φτάνει και μου περισσεύει το κασέρι που έδωσες για να φέρεις το Στεφενς αλλά μη παίζεις και με τη νοημοσύνη μας το κέρατό μου μέσα. Φτωχοί είμαστε , όχι μ@λ@κες
-
Μιλαει ο Σαββιδης, γιατι πουλας τρελα Σαββιδη... λες και ξερετε τι κανει οντως και αν οντως εχει πει στον ρονι να ερθει. Δηλαδη επειδη θελει το πρωταθλημα και υποσχεταο τοσα πρεπει να φερει 15 μπαμ? ΡΕΕΕΕ 3 παικτες πηρε και θα κανει αλλες 5-6 τι κομπλεξ βγαζετε ρε για τον ανθρωπο που μας εχει σωσει? καποιοι ειστε εκτος τοπου και χρονου και αντι να απολαυσετε το ταξιδι που μολις αρχισε σας χαλαει το ενα και ξινιζει το αλλο. Δε γουσταρετε ουτε τις αληθειες που ειπε? Μην στηριζετε και καθιστε στα φορουμ να βγαζετε τις εξυπναδες σας
zizu10 έγραψε:navigator11 έγραψε:Θα συμφωνήσω απόλυτα.Αχρείαστα λεκτικά ... τσαμπουκαλέματα δε νομίζω πως εξυπηρετούν σε τίποτα.
Mα ο λαος του ΠΑΟΚ θέλει να του εξηγούν το παραμικρό που γίνεται στην ΠΑΕ απο το σε ποιον μίλησε ο Ιβαν μετά τον αποκλεισμό μέχρι γιατί ο Τέο οδηγά Cayenne
Και τωρα που εγινε κι αυτο παλι καποιοι βρισκουν να πουν βλακειες
Εγώ πάντως μετά την σημερινή συνέντευξη νιώθω πως ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο..Πως έρχονται σπουδαία πράγματα και πως θα βρει η ομάδα τον δρόμο για τις επιτυχίες..
Την συνέντευξη την άκουγα με τον πατέρα μου ο οποίος μου είπε "Σαν χθες θυμάμαι που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο,ακούγαμε τα νέα για τον ΠΑΟΚ και δεν ξέραμε τί μας ξημερώνει..Πόση πρόοδο έχουμε κάνει από τότε..
Ολοι μαζί στήριξη στον ΠΑΟΚ μας και στον Ιβάν.
Την συνέντευξη την άκουγα με τον πατέρα μου ο οποίος μου είπε "Σαν χθες θυμάμαι που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο,ακούγαμε τα νέα για τον ΠΑΟΚ και δεν ξέραμε τί μας ξημερώνει..Πόση πρόοδο έχουμε κάνει από τότε..
Ολοι μαζί στήριξη στον ΠΑΟΚ μας και στον Ιβάν.
Dimg4 έγραψε:Μιλαει ο Σαββιδης, γιατι πουλας τρελα Σαββιδη... λες και ξερετε τι κανει οντως και αν οντως εχει πει στον ρονι να ερθει. Δηλαδη επειδη θελει το πρωταθλημα και υποσχεταο τοσα πρεπει να φερει 15 μπαμ? ΡΕΕΕΕ 3 παικτες πηρε και θα κανει αλλες 5-6 τι κομπλεξ βγαζετε ρε για τον ανθρωπο που μας εχει σωσει? καποιοι ειστε εκτος τοπου και χρονου και αντι να απολαυσετε το ταξιδι που μολις αρχισε σας χαλαει το ενα και ξινιζει το αλλο. Δε γουσταρετε ουτε τις αληθειες που ειπε? Μην στηριζετε και καθιστε στα φορουμ να βγαζετε τις εξυπναδες σας
Δε σε πιάνω τι σχέση μπορεί να έχει η στήριξη στο πρόεδρο με ζητήματα κοινής λογικής και σοβαρότητας.
giapas έγραψε:διάβασα κάτι για Ρολαλντίνιο.
To ξαναεγραψα giapas κατα τη γνωμη μου ηθελε να πει οτι προσπαθουμε να φερουμε εναν μεγαλο παιχτη στην ομαδα η αν το θες αλλιως απο το πανω ραφι οπως τους εχουμε βαφτισει στην ελλαδα αλλα αυτοι ουτε καν το σηζητουν.
Γιατι αποκλειεις δηλαδη ο ροναλντινιο η ο αιμαρ η ο φορλαν να εχουν δεχτει προταση απο τον ΠΑΟΚ?
Και γιατι αναφερεις τα ονοματα που εχουμε παρει η θα παρουμε δεν εχουν αυτοι υπαρξει συμπαιχτες με μεγαλα ονοματα?
Οι vitor,sisoko,τζιολης,κατσουρανης,σαλπιγγιδης,γκαρσια καποιοι ακομα που ξεχναω η καποιοι που θα ερθουν δεν ειχαν σουπερ σταρ ως συμπαιχτες?
Ο ανθρωπος ενα ονομα ειπε και εναν τετοιο θα προσπαθησει να φερει δεν ειπε οτι θα φερουμε τη μικτη κοσμου στον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ Το σιγουρο ειναι οτι η μεταφραση ειχε ψεγαδια,γιατι δεν γινεται να αποτυπωθουν πληρως τα ρωσικα στα ελληνικα οσο καλα και να ξερει καποιος τις δυο γλωσσες.
-
giapas έγραψε:διάβασα κάτι για Ρολαλντίνιο.
+++++++++++
obanebane έγραψε:To ξαναεγραψα giapas κατα τη γνωμη μου ηθελε να πει οτι προσπαθουμε να φερουμε εναν μεγαλο παιχτη στην ομαδα η αν το θες αλλιως απο το πανω ραφι οπως τους εχουμε βαφτισει στην ελλαδα αλλα αυτοι ουτε καν το σηζητουν.
Γιατι αποκλειεις δηλαδη ο ροναλντινιο η ο αιμαρ η ο φορλαν να εχουν δεχτει προταση απο τον ΠΑΟΚ?
Και γιατι αναφερεις τα ονοματα που εχουμε παρει η θα παρουμε δεν εχουν αυτοι υπαρξει συμπαιχτες με μεγαλα ονοματα?
Οι vitor,sisoko,τζιολης,κατσουρανης,σαλπιγγιδης,γκαρσια καποιοι ακομα που ξεχναω η καποιοι που θα ερθουν δεν ειχαν σουπερ σταρ ως συμπαιχτες?
Ο ανθρωπος ενα ονομα ειπε και εναν τετοιο θα προσπαθησει να φερει δεν ειπε οτι θα φερουμε τη μικτη κοσμου στον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ Το σιγουρο ειναι οτι η μεταφραση ειχε ψεγαδια,γιατι δεν γινεται να αποτυπωθουν πληρως τα ρωσικα στα ελληνικα οσο καλα και να ξερει καποιος τις δυο γλωσσες.
Bane , κρατάω πισινή όσον αφορά τη μετάφραση.. Επίσης πάω πάσο όσον αφορά το "πνεύμα" με βάση το οποίο είπε αυτό που είπε. Το δικό μου σχόλιο έχει να κάνει με τη περίπτωση που είναι αλήθεια και σοβαρά αυτό που είπε. Αν έδωσες 6.5 χαρτιά στο Ρονι και δεν ήρθε , σημαίνει ότι τα έχεις ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ να τα δώσεις σε οποιοδήποτε σου υποδείξει ο προπονητής σου. Άρα 99% θα τα δώσεις σε μια αντίστοιχου βεληνηκούς μεταγραφή. Άλλωστε , στην αγορά ποτέ δεν υπάρχει κάποιος που έχει να ξοδέψει και για "τεχνικούς" λόγους δε ξοδεύει. Εμένα μου φαίνεται ΠΟΛΥ παράξενο ο τωρινός ΠΑΟΚ να χτυπάει τον κάθε Ρονι. Απο πολλές απόψεις ... Προφανώς δεν έχω πληροφόρηση, απλά τα "σημάδια" ερμηνεύω σύμφωνα με τη λογική μου. Ούτε στραβοστόμης είμαι , ούτε τον έξυπνο κάνω. Απλά η ατάκα πέρι Ρονι μου φαίνεται ψευτομαγκιά και με προσβάλλει ως άτομο.
-
obanebane έγραψε:Σιγα μηπως δεν εβαζες + εσυ
άψογος ο γιάπας
στο κάτω κάτω αφού διαθέτεις 6 εκ για Ροναλντίνιο και σου λέει όχι,δωσε 1,5 για 4 παικταράδες
ή από 3εκ σε 2 παικταράδες
δηλαδή Ροναλντίνιο και μετά Τζιώλης?μέση οδός δεν υπάρχει?
Στο διαθεσιμα συμφωνουμε και το 6.5 μπορει να ηταν για παραδειγμα για 2 χρονια συμβολαιο.
Επισης δε σημαινει οτι θα δωσεις 6.5 σε καποιον που δεν τα αξιζει δηλ. τα εχω τα δινω αλλα εκει που πρεπει σε καποιον που θα μου κανει 25 χιλιαδες διαρκειας και sold out τη τουμπα σε καθε παιχνιδι και τετοιος ειναι ο ρολαλντινιο δεν νομιζω οτι διαφωνουμε σε αυτο.
Τωρα αν δεν μπορεις να φερεις ροναλντινιο φερνεις για παραδειγμα μισιμοβιτς με τα μισα λεφτα και με μικροτερη ανταποδοτικοτητα.
Και τα ρεστα η τα δινεις σε εναν δυτερο μισιμοβιτς αν πιστευεις οτι και οι δυο μαζι θα σου δωσουν εμπορικα οτι ο ροναλντινιο μονος του η τα κρατας για αλλο σκοπο.
Νομιζω οτι καταλαβαινεις τι εννοω πανω κατω.
Αν δεν τα δωσεις καθολου, η πουλας παπα η δεν καταφερες να φερεις ουτε καν μισιμοβιτς.
Παντα υπαρχει ο κινδυνος να εκτεθει ο ρωσος αλλα δεν ειναι κανενα κοροιδο να βγαζει τοσες μεγαλοστομιες προς τα εξω χωρις να υλοποιει τιποτα.
Και η ελευση αυτου του προπονητη ειναι ενα πρωτο βημα προς αυτη την κατευθυνση.
Υ.Γ Μια αλλη εποχη ο ροναλντινιο στα 34 ισως θα ερχοταν ελλαδα οπως ηρθε και ο ριβαλντο αυτη την εποχη ειναι αδυνατον.
Οι καιροι ομως αλαζουν γρηγορα.
Επισης δε σημαινει οτι θα δωσεις 6.5 σε καποιον που δεν τα αξιζει δηλ. τα εχω τα δινω αλλα εκει που πρεπει σε καποιον που θα μου κανει 25 χιλιαδες διαρκειας και sold out τη τουμπα σε καθε παιχνιδι και τετοιος ειναι ο ρολαλντινιο δεν νομιζω οτι διαφωνουμε σε αυτο.
Τωρα αν δεν μπορεις να φερεις ροναλντινιο φερνεις για παραδειγμα μισιμοβιτς με τα μισα λεφτα και με μικροτερη ανταποδοτικοτητα.
Και τα ρεστα η τα δινεις σε εναν δυτερο μισιμοβιτς αν πιστευεις οτι και οι δυο μαζι θα σου δωσουν εμπορικα οτι ο ροναλντινιο μονος του η τα κρατας για αλλο σκοπο.
Νομιζω οτι καταλαβαινεις τι εννοω πανω κατω.
Αν δεν τα δωσεις καθολου, η πουλας παπα η δεν καταφερες να φερεις ουτε καν μισιμοβιτς.
Παντα υπαρχει ο κινδυνος να εκτεθει ο ρωσος αλλα δεν ειναι κανενα κοροιδο να βγαζει τοσες μεγαλοστομιες προς τα εξω χωρις να υλοποιει τιποτα.
Και η ελευση αυτου του προπονητη ειναι ενα πρωτο βημα προς αυτη την κατευθυνση.
Υ.Γ Μια αλλη εποχη ο ροναλντινιο στα 34 ισως θα ερχοταν ελλαδα οπως ηρθε και ο ριβαλντο αυτη την εποχη ειναι αδυνατον.
Οι καιροι ομως αλαζουν γρηγορα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 25 Ιουν 2013, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimg4 έγραψε:Μιλαει ο Σαββιδης, γιατι πουλας τρελα Σαββιδη... λες και ξερετε τι κανει οντως και αν οντως εχει πει στον ρονι να ερθει. Δηλαδη επειδη θελει το πρωταθλημα και υποσχεταο τοσα πρεπει να φερει 15 μπαμ? ΡΕΕΕΕ 3 παικτες πηρε και θα κανει αλλες 5-6 τι κομπλεξ βγαζετε ρε για τον ανθρωπο που μας εχει σωσει? καποιοι ειστε εκτος τοπου και χρονου και αντι να απολαυσετε το ταξιδι που μολις αρχισε σας χαλαει το ενα και ξινιζει το αλλο. Δε γουσταρετε ουτε τις αληθειες που ειπε? Μην στηριζετε και καθιστε στα φορουμ να βγαζετε τις εξυπναδες σας
Νομιζω οτι οσοι εκφρασαμε την επιφυλακτικοτητα μας για αυτα που λεει ο προεδρος μονο κομπλεξικοι δεν ειμαστε...Το να ακους, να σκεφτεσαι τι ακουσες, να το φιλτραρεις και να το κρινεις αναλογα δεν ειναι κομπλεξ φιλε μου...Εγω προσωπικα πιστευω στον Σαββιδη αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα με μανιπουλαρει με δηλωσεις για Μπερμπατοφ και Ροναλντινιο...Ο τυπος ειναι αλεπου και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα, αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα κρινω αυτα που λεει...Του παει το κολπο του μεγαλομετοχου σε ομαδα, τα λεει ωραια, γοητευει τον διψασμενο για διακρισεις κοσμο...Μαγκας ειναι και καραμπουζουκλης, ειναι επενδυτης και οχι ΠΑΟΚτσης,..οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε,τοσο καλυτερα για ολους...
Ωραία συνέντευξη και τεράστια, να έχουμε να σχολιάζουμε μέρες (αντί να μιζεριάζουμε κάθε μέρα «ακόμη δεν ήρθε ο Κρέσπο»;).
Φαντάζομαι αύριο τα πρωτοσέλιδα των αλλόθρησκων...
Γαβροφυλλάδα νο 1 (μετριοπαθής π.χ. «Φως»):
Υπέρτιτλος: Δεν ήμασταν έτοιμοι να νικήσουμε τον Ολυμπιακό
Τίτλος: Μόνο ο Μαρινάκης
Γαβροφυλλάδα Νο 2 (κάφρικη π.χ. «Πρωταθλητής»):
Τίτλος: Εκτός τόπου και χρόνου ο Σαββίδης
Υπέρτιτλος: Υποσχέθηκε θαύματα όπως νίκη επί της Μπαρτσελόνα, κατάκτηση του Ch.L. και το πιο δύσκολο, πρωτάθλημα.
Χανουμοφυλλάδα:
Υπέρτιτλος: Όλο το κατεστημένο κυνηγάει την Ένωση. Προκλητικός ο Ιβάν:
Τίτλος: «Να πληρώσει πρώτα η ΑΕΚ»
Υπότιτλος: «Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να μήν πληρώνουν»
Σκουληκοφυλλάδα:
Τίτλος: «Μόνο στον ΑΡΗ»
Υπέρτιτλος: Άκουσε την καρδιά του και απέρριψε πρόταση του συμπολίτη ο Ροναλντίνιο.
Υπότιτλος: «Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά για τον κόσμο του Α.Ρ.Η.» δήλωσε από τη Βραζιλία.

Φαντάζομαι αύριο τα πρωτοσέλιδα των αλλόθρησκων...
Γαβροφυλλάδα νο 1 (μετριοπαθής π.χ. «Φως»):
Υπέρτιτλος: Δεν ήμασταν έτοιμοι να νικήσουμε τον Ολυμπιακό
Τίτλος: Μόνο ο Μαρινάκης
Γαβροφυλλάδα Νο 2 (κάφρικη π.χ. «Πρωταθλητής»):
Τίτλος: Εκτός τόπου και χρόνου ο Σαββίδης
Υπέρτιτλος: Υποσχέθηκε θαύματα όπως νίκη επί της Μπαρτσελόνα, κατάκτηση του Ch.L. και το πιο δύσκολο, πρωτάθλημα.
Χανουμοφυλλάδα:
Υπέρτιτλος: Όλο το κατεστημένο κυνηγάει την Ένωση. Προκλητικός ο Ιβάν:
Τίτλος: «Να πληρώσει πρώτα η ΑΕΚ»
Υπότιτλος: «Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να μήν πληρώνουν»
Σκουληκοφυλλάδα:
Τίτλος: «Μόνο στον ΑΡΗ»
Υπέρτιτλος: Άκουσε την καρδιά του και απέρριψε πρόταση του συμπολίτη ο Ροναλντίνιο.
Υπότιτλος: «Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά για τον κόσμο του Α.Ρ.Η.» δήλωσε από τη Βραζιλία.