Ελληνικο τοπικ????moican4 έγραψε:Βλέπω νέο τόπικ να ανοίγεται...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
για να βγάλουμε "άχτι" ή γουστα;moican4 έγραψε:Βλέπω νέο τόπικ να ανοίγεται...
-
arrwstos
K_geo ίσως έχεις δίκιο. Θα αρκεστώ σε αυτό που είπε ο προπονητής. Θεωρώ ότι ο Βρύζας ΔΕΝ ξέρει, ο Huub όμως σίγουρα ξέρει οπότε ας περιμένουμε να δούμε. Όσο γι' αυτό που είπε ο Μοικανός, για Τζιόλη πιστεύω πάει.. Εξέφρασα τις ενστάσεις μου, αλλά δεν μπορώ παρά να περιμένω.
Μωρε ενστάσεις όλι ψιλοέχουμε, αλλά πλέον έχω καλό χαρτί στον...άσο.
Άρα, κάπως τα "χωνεύεις" και πάς παρακατω....

Άρα, κάπως τα "χωνεύεις" και πάς παρακατω....
-
arrwstos
Βέβαια τώρα είδα ότι ακούγεται ο Κάτσε για Μπεσίκτας. Οπότε σκέφτομαι με μια ενδεχόμενη πώλησή του, την απόκτηση ενός κόφτη με τα χαρακτηριστικά του (εξελιγμένα ίσως) σε μεγαλύτερη ηλικία. Πράγμα που δεν νομίζω και απεύχομαι, τον πιστεύω τον Κάτσε.
moican4 έγραψε:Βλέπω νέο τόπικ να ανοίγεται...
Του τζιολη η του εφραιμ;
arrwstos έγραψε:Βέβαια τώρα είδα ότι ακούγεται ο Κάτσε για Μπεσίκτας. Οπότε σκέφτομαι με μια ενδεχόμενη πώλησή του, την απόκτηση ενός κόφτη με τα χαρακτηριστικά του (εξελιγμένα ίσως) σε μεγαλύτερη ηλικία. Πράγμα που δεν νομίζω και απεύχομαι, τον πιστεύω τον Κάτσε.
Δεν παει πουθενα ο κατσε,εκτος αν πεσει πολυ χρημα απο τους τουρκους.
Νά και ο πρώτος δημοσιογράφος που συνδυάζει Τζιόλη με μενού.Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sportday.gr ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα βάλει σύντομα την υπογραφή του σε τριετές (πιθανότατα) συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.
[...]
Μπορεί και μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει κι η σχετική ανακοίνωση, μια κι σήμερα όλοι στο «Βελλίδειο» συζητούσαν ότι η τρέχουσα εβδομάδα θα περιλαμβάνει μενού με πολλές επενδύσεις.
Στέλιος Μοσχούλας
Πηγή:
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sportday.gr/%CE%9D%CE%95%CE%91/9770/%CE%9F-%C2%AB%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82%C2%BB-%CE%A4%CE%B6%CE%B9%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B9-%CE%BF-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%8C--- navigator11
Οφ τόπικ.Ρε συ Στέφανε,αδυνατώ να βρώ το τηλέφωνό σου από τη μια και μοναδική φορά που επικοινωνήσαμε.Δεδομένου του ότι τα pm προβλέπω πως θα επανέλθουν στην καθημερινότητά μας με το που ο ΓΔ θα ξανακαθίσει στον πάγκο της ομαδάρας μας και θα είναι πλέον σύνθημα στα χείλη σύσσωμου του οπαδικού-φίλαθλου κοινού μας για χρόνια,αν έχεις καταχωρίσει το δικό μου,κάνε έναν κόπο ρε αδερφέ.Ο χρόνος τρέχει,δεν έχω όλη τη ζωή μπροστά μου ...
δηλ. αν ο ΠΑΟΚ κανει εκπληκτικο προπονητικο κεντρο και γαματο γηπεδο θα ερθει παικτης σαν τον Ροναλντινιο?
φανταζομαι οχι γιατι μπορει παλι να επικαλεστει την ποιοτητα του ελληνικου πρωταθληματος και τα γηπεδα των υπολοιπων 14 ομαδων...
τεσπα εγω θελω να βλεπω μπαλα οταν ερχομαι στο γηπεδο και πιστευω οτι με τον Στεφενς θα το εχω...
τωρα αν φερει και εναν παικτη κραχτη δεν με χαλαει, η λογικη ομως οτι δινω λεφτα για υποδομες και οχι για παικτες δεν θα σε οδηγησει στον τιτλο του πρωταθληματος...και τοτε θα υπαρξει γκρινια
τρανο παραδειγμα ο Πηλαδακης που εκανε εξαιρετικο γηπεδο και η ομαδα του επεσε κατηγορια...
φανταζομαι οχι γιατι μπορει παλι να επικαλεστει την ποιοτητα του ελληνικου πρωταθληματος και τα γηπεδα των υπολοιπων 14 ομαδων...
τεσπα εγω θελω να βλεπω μπαλα οταν ερχομαι στο γηπεδο και πιστευω οτι με τον Στεφενς θα το εχω...
τωρα αν φερει και εναν παικτη κραχτη δεν με χαλαει, η λογικη ομως οτι δινω λεφτα για υποδομες και οχι για παικτες δεν θα σε οδηγησει στον τιτλο του πρωταθληματος...και τοτε θα υπαρξει γκρινια
τρανο παραδειγμα ο Πηλαδακης που εκανε εξαιρετικο γηπεδο και η ομαδα του επεσε κατηγορια...