για ποιο λογο μια γενικευμενη προταση,εσυ την προσωποποιεις?shark4 έγραψε:Κάναμε μια ανάλυση και είδα ότι οι παίκτες είχαν κάκιστη φυσική κατάσταση. Αλλά που να τη βελτιώσουν; Στα μπουζούκια;
Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται -δια στοματος προεδρου- Κλαους ....
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Κανουμε και πλακα ρε Ντεσπερ ....Τοσα ειχε ακουσει ο Κλαους ....
- desperando
- Επικοινωνία:
- navigator11
zissos έγραψε:πολύ μπλα-μπλα, δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Η ομάδα μόνο μπορεί να κλείσει στόματα. Τα του οίκου μη εν δήμω
Θα συμφωνήσω απόλυτα.Αχρείαστα λεκτικά ... τσαμπουκαλέματα δε νομίζω πως εξυπηρετούν σε τίποτα.
Αυτη σημερα ειναι η πιο σημαντικη συνεντευξη των τελευταιων χρονων για τον ΠΑΟΚ. Ειναι σημερα που ο φιλαθλος του ΠΑΟΚ μπορει πραγματικα να καταλαβει τι θελει ο Σαββιδης απο την ομαδα , πως την φανταζεται και πως νομιζει οτι θα τα καταφερει.
Το πολύ μπλα-μπλα χρειάζεται όταν μιλάς σε ένα λαό γεμάτο κουφιοκέφαλους. Αυτά που είπε επεξήγησαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και ας τσαμπουκαλεύτηκε..ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

+1Photis έγραψε:Το πολύ μπλα-μπλα χρειάζεται όταν μιλάς σε ένα λαό γεμάτο κουφιοκέφαλους. Αυτά που είπε επεξήγησαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και ας τσαμπουκαλεύτηκε..ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

Εισαι ηγετης Ιβαν.Στρατηγος με ολη τη σημασια της λεξης.Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή επιρροή, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι αρκετή για να ξέρουμε πως θα χτίσουμε τη βάση. Δε θέλω να παραπονεθώ και να νομίζετε ότι είμαι αδύναμος. Είμαι ισχυρός μεταξύ των ισχυρών, Μελετώ την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.
- sourmenetes
- Moderator
Μετα απο παρα πολλα χρονια ο ΠΑΟΚ εχει εναν πολυ σοβαρο ανθρωπο να ηγειται.
Ντομπρος,ΠΑΟΚΤΣΗΣ,ΠΟΝΤΙΟΣ.
Ντομπρος,ΠΑΟΚΤΣΗΣ,ΠΟΝΤΙΟΣ.
- sourmenetes
- Moderator
Για το ιδιο λεγαμε...Photis έγραψε:Δε μιλάμε για το ίδιο πραμα ρεεεεεsourmenetes έγραψε:Αστο photi...
Μια χαρα του τα πε.Προπονηταρας ειναι και καταλαβε οτι με τον ΠΑΟΚ δεν παιζει ετσι απλα...![]()
- sourmenetes
- Moderator
Ολα χρειαζονται.navigator11 έγραψε:zissos έγραψε:πολύ μπλα-μπλα, δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Η ομάδα μόνο μπορεί να κλείσει στόματα. Τα του οίκου μη εν δήμω
Θα συμφωνήσω απόλυτα.Αχρείαστα λεκτικά ... τσαμπουκαλέματα δε νομίζω πως εξυπηρετούν σε τίποτα.
Ο κοσμος πρεπει και να ξερει γιατι η παραπληροφορηση καλα κρατουσε περυσι και βασικα πρεπει να ξερει οτι ο μεγαλομετοχος δε χαριζεται σε κανεναν..
Για τους οπαδούς έλεγα ρε συ.sourmenetes έγραψε:Για το ιδιο λεγαμε...Photis έγραψε:Δε μιλάμε για το ίδιο πραμα ρεεεεεsourmenetes έγραψε:Αστο photi...
Μια χαρα του τα πε.Προπονηταρας ειναι και καταλαβε οτι με τον ΠΑΟΚ δεν παιζει ετσι απλα...![]()

μια χαρα τα ειπε για του θεσμους του προπονητη
για το τι καναμε περσι
για τον αχαριστο γκαρσια
για τα βρισιδια
για οσους μοιραζουν αλαθητα
για τους ζζ
και πολλα αλλα
το θεμα ειναι θα καταλαβουμε η θα εχουμε τα ιδια σε καθε περιπτωση? εκει ειναι το θεμα
για το τι καναμε περσι
για τον αχαριστο γκαρσια
για τα βρισιδια
για οσους μοιραζουν αλαθητα
για τους ζζ
και πολλα αλλα
το θεμα ειναι θα καταλαβουμε η θα εχουμε τα ιδια σε καθε περιπτωση? εκει ειναι το θεμα
Mα ο λαος του ΠΑΟΚ θέλει να του εξηγούν το παραμικρό που γίνεται στην ΠΑΕ απο το σε ποιον μίλησε ο Ιβαν μετά τον αποκλεισμό μέχρι γιατί ο Τέο οδηγά Cayennenavigator11 έγραψε: Θα συμφωνήσω απόλυτα.Αχρείαστα λεκτικά ... τσαμπουκαλέματα δε νομίζω πως εξυπηρετούν σε τίποτα.
-
ρε φιλε εισαι θεος ! αυτο ακριβως, τιποτα αλλο !PaokArxis έγραψε:Δίνει πόνο η προεδράρα