Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
γι αυτο που αξιζει να αγωνιας δεν ειναι οι μεταγραφες μας αλλα η τιμωρια των τουρκων !!!φανταζεστε να παμε στους ισχυρους???αλλαζει καταρχιν και το πλανο των μεταγραφων καθως μπορεις να εξασφαλισεις τουλ θεση στους ομιλους του γιουροπα χωρις να περιμενεις καποιο θαυμα ,οποτε και οι ακριβες μεταγραφες θα εχουν αντικρυσμα
http://www.soccerplus.gr/article/38034- ... gko-forlan
λέτε?
Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για τον Ντιέγκο Φορλάν!
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντιέγκο Φορλάν φέρεται να έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, με…το προξενιό να το έχει κάνει ο Πάμπλο Γκαρσία, αν και οι δυσκολίες για μία τέτοια μεταγραφή είναι προφανείς και πολλές!
Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ ανήκει στην βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ από όπου επιδιώκει να αποδεσμευτεί και να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο Πάμπλο Γκαρσία με τον οποίο είναι φίλοι και συμπαίκτες στην εθνική, τον έψησε να μπει σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ!
Όπως καταλαβαίνει κανείς το εγχείρημα είναι τεράστιο και έχει πολλές δυσκολίες, αλλά αν επιτευχθεί τέτοια μεταγραφή θα γκρεμιστούν τα τείχη όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά σε όλη την επικράτεια από του ΠΑΟΚτσήδες!
Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για τον Ντιέγκο Φορλάν!
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντιέγκο Φορλάν φέρεται να έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, με…το προξενιό να το έχει κάνει ο Πάμπλο Γκαρσία, αν και οι δυσκολίες για μία τέτοια μεταγραφή είναι προφανείς και πολλές!
Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ ανήκει στην βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ από όπου επιδιώκει να αποδεσμευτεί και να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο Πάμπλο Γκαρσία με τον οποίο είναι φίλοι και συμπαίκτες στην εθνική, τον έψησε να μπει σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ!
Όπως καταλαβαίνει κανείς το εγχείρημα είναι τεράστιο και έχει πολλές δυσκολίες, αλλά αν επιτευχθεί τέτοια μεταγραφή θα γκρεμιστούν τα τείχη όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά σε όλη την επικράτεια από του ΠΑΟΚτσήδες!
- Mario Jardel
Θα μας τρελανεις βραδιατικα; 
Τιμωρειστε ρε τα τουρκακια να εχουμε ενα ακομη ατου ρε!!
Τιμωρειστε ρε τα τουρκακια να εχουμε ενα ακομη ατου ρε!!
αρδ: Ναι, καλησπέρα Πάμπλο, έχω κάτι να σε ρωτήσω.
Πάμπλο: Λέγε ρε λάχανο.
αρδ: Τελευταία δεν έχουμε τί σκατά να γράψουμε ρε γμτ και σκέφτομαι με τί να γεμίσω τη φυλλάδα μου.
Πάμπλο : Στα αρκίντια μου.
αρδ: Ε να ρε Πάμπλο, αύριο παρουσιάζεται και ο Στίβενς, ο καινούργιος προπονητής σας και λέω να γράψω για το τί θα φοράει.
Πάμπλο: Φόρμα.
αρδ: Φόρμα? Τί φόρμα?
Πάμπλο: Τη φόρμα που φοράν!
αρδ: Ποιά φόρμα ρε Πάμπλο? Πού τη φοράν?
Πάμπλο: Φοράν στον ΠΑΟΚ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΔ : "ΦΟΡΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ"
αρδ: Τελευταία δεν έχουμε τί σκατά να γράψουμε ρε γμτ και σκέφτομαι με τί να γεμίσω τη φυλλάδα μου.
αρδ: Ε να ρε Πάμπλο, αύριο παρουσιάζεται και ο Στίβενς, ο καινούργιος προπονητής σας και λέω να γράψω για το τί θα φοράει.
danirifle έγραψε:αρδ: Ναι, καλησπέρα Πάμπλο, έχω κάτι να σε ρωτήσω.
-
arrwstos
Καλοφόρετο το παλτό, πήγε βραζιλία για τα τελευταία ένσημα και έρχεται Ελλάδα για το εφάπαξ. Σχεδιασμός μηδέν, δεν πας πουθενά έτσι. Έτσι έκανε και η Μίλαν τα τελευταία χρόνια και είδαμε που κατήντησε. Τέτοιον ΠΑΟΚ ονειρεύεστε ρε? Τόπο στα νιάτα, τα έφηβα γεράκια να πάνε σε κάνα ντουμπάι ξέρω γω.
ΥΓ. Άντε για Μισίμοβιτς Αιμάρ κτλ είπαμε οκ, μπορεί τώρα που χεις και τα φράγκα, αλλά ποιός Φορλάν ρε θα μας τρελάνετε????
ΥΓ. Άντε για Μισίμοβιτς Αιμάρ κτλ είπαμε οκ, μπορεί τώρα που χεις και τα φράγκα, αλλά ποιός Φορλάν ρε θα μας τρελάνετε????
- opaoktsis4
πήγε για τα τελευταια ενσημα στη βραζιλία και εβαλε 20 γκολ για πλάκα..arrwstos έγραψε:Καλοφόρετο το παλτό, πήγε βραζιλία για τα τελευταία ένσημα και έρχεται Ελλάδα για το εφάπαξ. Σχεδιασμός μηδέν, δεν πας πουθενά έτσι. Έτσι έκανε και η Μίλαν τα τελευταία χρόνια και είδαμε που κατήντησε. Τέτοιον ΠΑΟΚ ονειρεύεστε ρε? Τόπο στα νιάτα, τα έφηβα γεράκια να πάνε σε κάνα ντουμπάι ξέρω γω.
Χρειάζονται 2-3 τέτοιοι παίχτες προσωπικότητες να ρίξεις διπλά τους τα ταλεντάκια και να μάθουν μπάλα..
-
arrwstos
Αν είχαμε τον Φορλάν και άλλους 2 της κλάσης του + το σημερινό ρόστερ σηκώναμε πρωτάθλημα κύπελλο και EL για χαβαλέ...
- kritikos44
νταξει μαγκες κλαση αλλα και 34 πια ο κυριος
τι στο καλο ?
αμυντικους παιρνουμε τους 23 χρονους και επιθετικους θελουμε παππουδια ?
αντιστροφα το παμε ?
τι στο καλο ?
αμυντικους παιρνουμε τους 23 χρονους και επιθετικους θελουμε παππουδια ?
αντιστροφα το παμε ?
Τέτοιοι παίχτες στην Ελλάδα σου κάνουν 35 goal..
Αλλά το δημοσίευμα μυρίζει από χιλιόμετρα οτι είναι της πλάκας.
Αλλά το δημοσίευμα μυρίζει από χιλιόμετρα οτι είναι της πλάκας.
-
arrwstos
Δυστυχώς parolos κάνει μπαμ ότι είναι παπάτζα. Άντε να προσγειώσεις τώρα το λαό του ΠΑΟΚ.