Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Odi »

Και μια ερώτηση από εμένα..Τί είδατε στον Σίλντεφελντ και σας λείπει τόσο πολύ;
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

χαλιέστε με Vitor...
ο Βιερίνια δεν έκανε στην Πόρτο... σαπάκι τον είχαν...
άιντε ξεκολλάτε...
και εκείνος ήταν σε όλες τις Εθνικές μικρός αλλά δεν στέριωσε στην Πόρτο.
Ξεχνάτε εύκολα...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

ασε που ειναι και χαμηλοκωλης
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχω καλό προαίσθημα για την ομάδα που θα γίνει φέτος.. Θα γίνουν μεγάλα πράγματα και θα δούμε ποδόσφαιρο φέτος!
Δεν αγχώνομαι.. Πιστεύω πως μέχρι την Παρασκευή που θα γίνει η πρώτη προπόνηση, όλοι θα έχουν ανακοινωθεί (ναι, και ο Garcia)!

Έχω Stevens, δεν φοβάμαι..!

Αρκεί να μην έρθει ο Τζιώλης :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Armagedonas έγραψε:Ο Βίτορ ήταν δανεικός στην Λέστερ και μετά 'επαιξε 11 αγώνες στην Μπνεφίκα Β'?

Και κάποιοι πανηγυρίζετε?
Τί να πω,πάω πάσο
Εφαγα μπαν εξαιτιας σου αλλα συνεχιζεις και οι αλλοι συνεχιζουν να ειναι υπνωτισμενοι για την περιπτωση σου. Καλα το πας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε σταματηστε καποιοι επιτελους να την πεφτετε σε συνοπαδους σας μονο και μονο επειδη διαφωνειτε με την αποψη τους.2-3 ατομα ολα και ολα στραβωσαν με τον Βιτορ και εχουν σχολιαστει απο καμια 20ρια κανωντας το τοπικ μπουρδελο εδω και ποσες σελιδες με ειρωνειες,χαζα αστεια και προσωπηκες επιθεσεις διεκδικωντας προφανως μονο για τον εαυτο τους το αλαθητο του παπα.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

μη παμε στην λογικη πως καθε παιχτης ειναι και ενας βιειρινια
γιατι συνηθως το αντιθετο γινεται
καλες οι προσδοκιες αλλα να εχουν και μια βαση
δεν μιλαω για τον βιτορ αλλα γενικα

παραμυθι ειναι οτι δεν ερχονται μεγαλοι παιχτες εδω
ολα θεμα χρηματων ειναι

και τα χιλια διαρκεις γινονται δεκα χιλιαδες με μια μεγαλη μεταγραφη

υγ τι στεφενσ τι αλεφας ολα στο χορταρι θα κριθουν :lol:
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Τις επίσημες κινήσεις μέχρι τώρα δεν μπορείς παρά να τις χαρακτηρίσεις θετικές έως πολύ θετικές. Τα καλύτερα πιστεύω έρχονται. Αλλά ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο. Μην κράζετε τόσο εύκολα χωρίς να βάλετε το μυαλό σας κάτω. Εγώ έγραψα ότι μου φαίνεται λίγος ο Εφραίμ αν τον προορίζουν για βασικό και με σκίσατε. Έγραψα στο forum μετά από ένα χρόνο και ξενέρωσα. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και κάποιοι έχουν και μια ιστορία εδώ μέσα και έχουν αποδείξει αν είναι καλοπροαίρετοι ή όχι. Θα μπορούσα να την πέσω στον arisk που γράφαμε μαζί εδώ πριν 5 χρόνια? Από σεβασμό και μόνο όχι. Και σε όλα τα άλλα τσακάλια του τότε (Olivares, PARASANDALOS, ZORRO4, souidos k.o.k.) Τεσπά παράπονο έβγαλα αλλά δεν γαμείς.. ΠΑΟΚ είσαι! Χάρη (MOICAN) χαιρετίσματα φίλε ελπίζω να μη φάω άλλο πέσιμο και να τα ξαναπούμε εδώ μέσα!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αδελφε μπορει να τα "ακουσες"εσυ χωρις να φταις αλλα βλεποντας αυτη τη μιζερια απο 10-15 ατομα παιρνει πολλους η μπαλα.
Βγαινει μμια γκρινια χωρις λογο.Με λιγη σοβαροτητα αμα δει καποιος τα πραγματα κυλανε πολυ νορμαλ.

Ας ειμαστε ρεαλιστες.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

η θα γινει μπαμ η θα κανω μπαμ με τους νεοπλουτους συνοπαδους μου ελεος ρε αδερφια δεν παιζεσται με τιποτα

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εγω παντως αν ειχα τα λεφτα του ιβαν αυτους θα επαιρνα αντε μην ερθω και αγορασω εγω τον ΠΑΟΚ και σας φορτωσω με λιμα καντε υπομονη αλλιως αγοραζω τις μετοχες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ρε τσακάλια, έχει 83 ημέρες ακόμα για μεταγραφές..... :D

ΥΓ: με τους ελεύθερους..
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μου αρέσει σαν κίνηση ο Vitor. Καλός παίχτης σε πολύ καλή ηλικία για να βελτιωθεί. Έχουμε και τον κατάλληλο προπονητή να τον δουλέψει πιστεύω θα κερδίσουμε από αυτόν τον παίχτη και αγωνιστικά και ίσος οικονομικά σε δυο χρονάκια...

Νομίζω πιο κουραστικός από από αυτόν που γκρινιάζει για τους γκρινιάρηδες δεν υπάρχει. H ίδια κριτική σε όποια κίνηση κι αν κάνει η ΠΑΕ που συνήθως το αν είναι θετική η αρνητική εξαρτάται και από το υπάρχον κλίμα για τη διοίκηση και οι ίδιες κλισέ απαντήσεις προς αυτούς που "τολμάνε" να πουν ότι κάτι δε τους άρεσε. Είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για να γίνετε και συζήτηση αλλιώς δεν έχει νόημα το forum...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν είναι θέμα διαφοράς απόψεων,ούτε κριτικής.

Το ζήτημα είναι πως έχει διαφορά η κριτική (καλή ή κακή) με επιχειρήματα από τα απαξιωτικά και ειρωνικά σχόλια άνευ λόγου.

Τέλος πάντων κούρασα πολύ σήμερα δεν θέλω να δώσω συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτό είναι το θέμα Odi. Ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Και καλός υπάρχουν. Απλά μερικοί που την έχουν δει αυτόκλητοι προστάτες της ΠΑΕ και τιμητές των πάντων είναι αυτοί που συνήθως γραφουν απαξιωτικά και ειρωνικά σχόλια για συνοπαδους τους κι αυτοί που κάνουν μπουρδέλο το forum κάθε φορα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”