Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από fiorentinos »

arrwstos έγραψε:Εμένα ο Βιτόρ με φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, μπράβο στην διοίκηση. Βέβαια πιστεύω θα αποκτηθεί και άλλος σέντερ μπακ, ο οποίος θα αποτελεί λιγότερο ρίσκο από Λόπεθ και Βιτόρ. Ο Κατσικάς ως 4ος δεν με χαλάει (αρκεί να υπάρχει και κάποιο πιτσιρίκι πίσω του αξιόλογο για να μην αναγκαστούμε να πάμε σε αλχημείες λόγω τραυματισμών). Δηλαδή το σκεπτικό μου είναι Σέντερ μπακ ο άγνωστος χ, και ανάλογα τα δεδομένα του ματς Βιτόρ ή Λόπεθ. Όσο το σκέφτομαι δεν με χαλάει καθόλου, ίσα ίσα μου καλαρέσει.

Με Σκόνδρα - Κωνσταντινίδη είμαστε πολύ καλά δεξιά. Έναν να συμπληρώνει τον Λίνο αριστερά, και με Χακόμπο Γλύκο και κάποιον μικρό (Γιακουμή? Άλεξιτς?) η άμυνα κουμπώνει. Σίγουρα θα είναι μία δύο κλάσεις ανώτερη από πέρυσι. Εμένα αυτό με αρκεί.

Πάμε στο κέντρο. Έχεις Λαζάρ, Γκαρσία, Κάτσε, Κατσουράνη, Λόρενς, Βούκιτς. Για μένα πρέπει να αποκτηθεί ένας ΚΑΛΟΣ κόφτης. Δεν μπορείς να βασιστείς στον πιτσιρικά Κάτσε και τον - κακά τα ψέμματα - αρκετά μεγάλο Γκαρσία. Ο Τζιόλης που ακούγεται, δεν μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα, καθόλου όμως. Παρόλα αυτά κακός παίκτης δεν είναι, απλά πιστεύω δεν είναι αυτός που θα κάνει την διαφορά σε μία τόσο νευραλγική θέση (και με δεδομένο ότι δεν πας για την υπέρβαση στα στόπερ, θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνεις μια υπέρβαση σε μία βασική θέση καταστροφής της αντίπαλης ανάπτυξης).Στη θέση του οκταριού νομίζω είμαστε εντάξει. Για τον επιτελικό, δεν ξέρω τι παίζει με τον Λόρενς αλλά βλέπω να μας κουνάει μαντήλι, και ο Βούκιτς είναι μία αξιολογότατη λύση από τον πάγκο. Συνεπώς πρέπει να αποκτηθεί κάποιος επιτελικός, ο οποίος αν θες να είναι πραγματικά καλός, πρέπει να τα σκάσεις. Ας ελπίσουμε να γίνει έτσι. Δεν περιμένω Μισίμοβιτς και Αιμάρ, δε θέλω να δημιουργώ δύσκολα πραγματοποιήσιμες προσδοκίες, αλλά σίγουρα περιμένω έναν παίκτη με κάποια αρκετά καλά χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις πτέρυγες, Ολίσε και Καμαρά πιστεύω δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς. Και εξηγούμαι: έχουν καλά χαρακτηριστικά αλλά και πολλά κακά συνάμα. Δεν λέω, μπορεί με σκληρή δουλειά - προσωπική και του προπονητή - να καταφέρουν να σταθούν, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε τέτοιο ρίσκο ΚΑΙ για τις δύο πτέρυγες. Στα αριστερά ενώ πιστεύω τον Πόποβιτς πολύ, μου φαίνεται ότι ο Κοροβέσης θα είναι πιο αποτελεσματικός για αναπληρωματικός (ναι τον έχω παρακολουθησει τον Κοροβέση αρκετές φορές). Για βασικό θέλουμε ένα καλό όνομα με εμπειρία και ταχύτητα (χρήμα δηλαδή). Τώρα θα μου πείτε έχουμε και τον Σισσοκό που λογικά κλείνει. Δεν ξέρω, μου φαίνονται λίγο μπερδεμένα τα πράγματα στ' αριστερά. Στα δεξιά ένα καλό όνομα και μετά κάποιο μικρό ίσως? Δεν ξέρω και 'κει κάπου το χάνω... Στα σέντερ φορ θα ήθελα πώληση Κλάους και αγορά κάποιου δυνατού επιθετικού και Σάλπι αλλαγή ή και δίδυμο και κάποιο πιτσιρίκι ή κάποιον έμπειρο φθηνό από πίσω.

ΥΓ. Με έπιασε κι εμένα να κάνω μια να 'χαμε να λέγαμε ανάλυση :D

++++++1926

Στο μόνο που διαφωνώ είναι στην πώληση Κλάους. Φέρνεις έναν επιθετικό ανάλογης αξίας και άστους να σκιστούν για την θέση του βασικού. Λίγος ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χωρικός την Δευ 24 Ιουν 2013, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

markos4 έγραψε:Συμφωνω...σταδιακα θα γινουνε ομαδα...
Η ομαδα κατεβηκε πολλα σκαλοπατια με τους σωτηρες βρυζα,ζαγορακη.
Ολοι ξερουμε και λεγαμε ολη την χρονια οτι το περσινο ροστερ θελει ξηλωμα
και παλι απο την αρχη.Αυτο δεν γινεται σε μια χρονια.Για να γινει πρεπει να τα
σκασεις χοντρα...
έχεις δίκο μεγαλε!την ομαδάρα που παρέλαβε ο Ζαγόρ και ο Ζήσης μετα απ'τον μέγιστο Τζων Γου, την'έριξαν πολλά σκαλοπάτια κάτω!
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paoki_ έγραψε:1η χρόνια: κύπελλο, διεκδίκηση πρωταθλήματος,γιουροπα
2η χρόνια: χτύπημα πρωταθλήματος στα ίσα, πάλη για τσ.λ., κύπελλο και πάλι όχι όμως τόσο φανατικά αν το έχουμε ήδη παρει
3η χρόνια: Τσάμπιονς Λιγκ διεκδίκηση πρωταθλήματος,κυπελλο
απλα και ωραία η ιεραρχιση στόχων θα βοηθήσει κάποιους να χαλαρώσουν και να μην περιμένουν απο φέτος να γινει ο ΠΑΟΚ ουεφαλονα.
1η χρονιά (τωρινή): κατάκτηση κυπέλλου, κατάκτηση πρωταθλήματος (και αν βγούμε 2οι να μην έχουμε πάνω από 5 βαθμούς διαφορά από τον 1ο), είσοδος στους ομίλους του C.L. (εάν όχι, τότε τουλάχιστον 32 Europa).
2η χρονιά: Νταμπλ και 16 C.L. (αν πάρουμε πρωτάθλημα πριν) αλλιώς στους 8 του E.L.
3η χρονιά: 16 C.L. τουλάχιστον
4η χρονιά: Καινούριο γήπεδο

:opaokara:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Χωρικός έγραψε:
markos4 έγραψε:Συμφωνω...σταδιακα θα γινουνε ομαδα...
Η ομαδα κατεβηκε πολλα σκαλοπατια με τους σωτηρες βρυζα,ζαγορακη.
Ολοι ξερουμε και λεγαμε ολη την χρονια οτι το περσινο ροστερ θελει ξηλωμα
και παλι απο την αρχη.Αυτο δεν γινεται σε μια χρονια.Για να γινει πρεπει να τα
σκασεις χοντρα...
έχεις δίκο μεγαλε!την ομαδάρα που παρέλαβε ο Ζαγόρ και ο Ζήσης μετα απ'τον μέγιστο Τζων Γου, την'έριξαν πολλά σκαλοπάτια κάτω!
Δεν εννοω αυτο ρε μεγαλε...
Μιλαω για τις περηφανες πωλησεις-αποχωρησεις και το διωγμω του Μπολονι
για να μας ερθει ο αλλος σωτηρας...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Ο Βίτορ ήταν δανεικός στην Λέστερ και μετά 'επαιξε 11 αγώνες στην Μπνεφίκα Β'?

Και κάποιοι πανηγυρίζετε?
Τί να πω,πάω πάσο
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Αρμαγεδόνα, να διαβάζεις ξέρεις?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όπως είπε και ο μέγας Huub σε μια συνέντευξη του:
Ποτέ δεν κοιτάω τι έγινε χθές, αλλά τί γίνεται τώρα και τι θα γίνει αύριο."

:opaokara:

ή κάπως έτσι.... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 24 Ιουν 2013, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Armagedonas έγραψε:Ο Βίτορ ήταν δανεικός στην Λέστερ και μετά 'επαιξε 11 αγώνες στην Μπνεφίκα Β'?

Τί να πω,πάω πάσο
Αρμαγεδόνα (!) μην τα καταστρέφεις όλα! :D
ήταν επίσης το 2010 καλύτερος νέος παίχτης στην Πορτογαλία.
Στα 21 ήταν αρχηγός σε αγώνα της Μπενφίκα στο Γιουρόπα (με αντίπαλο την ΑΕΚ)
Στα 23 πήγε στη Μπενφίκα Β' γιατί εν ανανέωνε το συμβόλαιο του καθώς ήθελε βασικός.
Στα 20 το σήκωσε με τη Μπενφίκα.
Τα τελευταία 3 χρόνια οι Γαυροβάζελοι μας τα έχουν κάνει @@ με αυτόν τον παίχτη. ;)

Για αυτά "πανηγυρίζουμε"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 24 Ιουν 2013, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Armagedonas έγραψε:Ο Βίτορ ήταν δανεικός στην Λέστερ και μετά 'επαιξε 11 αγώνες στην Μπνεφίκα Β'?

Τί να πω,πάω πάσο

Κ εμείς το ίδιο αλλά για άλλο λόγο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να Αρμαγεδόν, διάβασε:
http://inpaok.com/113585/%CE%BC%CE%B9%C ... ostoryvid/
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Ονοματα ερχονται ονοματα φευγουν οι ΑΡΔ προσπαθουν να βγαλουν με το τσιγγελι ειδηση...οι αποψεις διιστανται εδω..ηρεμια μαγκες..αραξτε χαλαρα και απολαυστε τις κινησεις της ΠΑΕ. Γνωμη μου πως φετος ειναι πιο οργνανωμενες απο καθε αλλη χρονια. Ο Πορτογαλος ειναι μεγαλη μπαλαδοφατσα και θα αφησει εποχη στο ναο...Ιδια γνωμη ειχα και για Βιερινια..με την μονη διαφορα οτι αυτος ειναι λιγο πιο αλητακος...αν δεν αρχισει ξενυχτια και λοιπες ιστοριες θα τριβουμε τα ματια μας...το καταλληλο ταιμινγκ για εναν αδικημενο κατ' εμε παικτη που δεν τον πιστεψαν. Το αλλο το μπακακι τον καουταρι δεν τον ξερω αλλα οπως γραφουν πολλοι εδω μεσα υπαρχει θετικη εικονα. Οι κινησεις γινονται προγραμματισμενα, ο μαγειρας ειναι ενημερος και απο αυριο πιανει δουλεια. Οσο για τα μπαμ μπουμ αυτα θα μας τα φερει στο τελος ο προεδρας, αρκει και μεις να του δειξουμε οτι ειμαστε ψημενοι για γουστα. Γι αυτο μαγκες λιγη οικονομια και απο ενα διαρκειας φετος να γεμισουμε το ναο. Οσο για αυριο..μαζι με τον Ολλανδο σκυλο στο πανελ θα καθεται και ενας γνωριμος απο τα παλια...ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ...ετσι λεω εγω....

Καλα μπανια και καλες βουτιες μερικοι για να ξελαμπικαρουμε και να αφησουμε την μιρλα στην ακρη...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Μιγκελ>>>> Ιντζιδης
Λοπεζ > Κουμαλο
Σκονδρας > Ετο (και με προοπτικη για εξελιξη κ αυτος).

Δε μπορω να καταλαβω γτ υπαρχεi τετοια μιρλα και γκρiνια
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

η μιρλα υπαρχει γιατι πολλοι φοβουνται το σεναριο

λοπεζ αντι σιντ
μιγκελ αντι κατσουρ
αλλοι γιατι περιμενουν πολλες και μεγαλες μεταγραφες
υπομονη να κλεισουν ολοι και κανουμε απολογισμο τοτε
μεχρι στιγμης δεν χτυπαμε εισοδο ομιλων ουτε κουπα για να ξερουμε τι λεμε...

τες πα θεωρω λαθος της παε αν δεν ανακοινωσει μια σπουδαια μεταγραφη πριν την 1 προπονηση

υγ σταματηστε αυτο το θα φανουν στο γηπεδο και ολα στο χορταρι αηδια καταντησε
δηλαδη μια μεταγραφη πχ μισιμοβιτς με αχρηστοφ εχει την ιδια αξια και ολα στο χορταρι κρινονται?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Δευ 24 Ιουν 2013, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Διακρίνω αρνητισμο.. Πράγμα ακατανόητο.. Κάνετε σαν κάτι χαζό νεόπλουτους που θέλουν από το ένα βράδυ στο άλλο που ενώ πηδουσαν την Μαρία της γειτονιάς .. Επειδή τους έκατσε το τζοκερ ( σαββιδης ) θέλουν να καρφωσουν την Kate upton . Χαλαρωστε.. Μια χαρά το πάμε. Στην φάση που είμαστε προτιμώ την επένδυση στον παγκο. Ολοι εσείς που ζητάτε παίχτες κράχτες σημειώστε ότι Ελλάδα για να έρθουν θέλουν πακέτα ( ο βερδου έγραψε στα παπαρια του το 1.5 χαρτί του γκευ κ έκλεισε στην μπετις!!). Επίσης σημειώστε ότι ζητάμε παίχτες ενώ έχουμε 1000 διαρκείας. Καταλάβετε ότι ο Πόντιος κάνει επένδυση.. Δεν είναι κανά κορόιδο να πετάει εκατομμύρια που δεν θα τα πάρει πίσω. Αυτά και χαλαρά. Κάντε κανά μπάνιο παραλία κ όλα θα γίνουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”