Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από sourmenetes »

ABALAEA2 έγραψε:
T.H.E.O.S έγραψε:Τα κυπριακά ΜΜΕ μιλούν πλέον για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ομόνοια για την απόκτηση του Γιώργου Εφραίμ .

Συγκεκριμένα το κυπριακό σάιτ «sigmalive.com» αναφέρει ότι ο Εφραίμ κλείνει στον ΠΑΟΚ έναντι περίπου 500.000 ευρώ
http://inpaok.com/113511/%CE%BF%CE%BA-% ... %B9%CE%B1/
Κι εγώ λέω αν είναι δυνατόν!!
Μου τη σπάνε οι γκρινιάριδες εδώ μέσα, αλλά ρε φίλε, μ' αυτά τα λεφτά + συμβόλαιο του παίκτη παίρνεις παικταρά!
Μίλαγα χθές με φίλο κύπριο και τον ρωτάω:

-Καλός ο Εφραίμ?
-Καλός ναί!
-Θα έπαιζε στον Ολυμπιακό?
-Ούτε σαν ball-boy...
δε θές να γκρινιάζεις αλλά το επιχειρημα ότι ρώτησες το φίλο σου δε λέει και πολλά.
Έχει λογική ρε αγόρι μου ότι επειδη ένας φίλος σου είπε αυτό σημαίνει ότι ειναι έτσι;;;
Δηλαδή ποσο δύσκολο ειναι να καταλάβει κάποιος ότι δε βγαίνουν συμπεράσματα έτσι;;
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Δεν το συνεχίζω γιατί πρώτον μου τη σπάνε τα μαλιοτραβήγματα εδώ μέσα και δεύτερον γιατί δεν βλέπω να διαφωνούμε ιδιαίτερα. Είπα απλά την άποψη μου για τον συγκεκριμένο. Απλά αν θες να δεις στα μάτια το γαύρο, θες 3 παίκτες άλλης κλάσης πίσω από τον Κλάους. Οπότε αν στηρίζεσαι σε Εφραίμ κάτι πάει λάθος. Αν όμως είσαι άπλας και τα σκας για να τον έχεις αλλαγή, με σκοπό να πάρεις παικταρά μπροστά του, τότε ναι είσαι μάγκας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι δεν ξερεις ρε τσακαλε αν ειναι καλυτερος απο το γεωργιαδη?εισαι σοβαρος?που τον ειδες και εβγαλες αυτο το συμπερασμα?ειλικρινα θελω να μου πει καποιος απο που αντλει ολη αυτην την αρνητικη πληροφορηση.
μπηκα σε φορουμ τους και λενε οτι αν ισχυουν αυτα τα ποσα σκοτωνουν τον παικτη.οτι δεν πρεπει να φυγει με τιποτα και λοιπα.
για του λογου το αληθες:

File spas, prwton enas ekton Schembri kai Taylor 8a proorizete perissotero gia 2os epi8etikos opote 8a exoume akoma ligotero va8os apoti persi pou eixame kai provlima, deutero pistefkw i diafora meta3i Rousia kai Xatzivasili me ton Efraim einai akoma megali den mporoun na ton antikatastisoun epa3ia kai oute kai gia tous Platini kai Taylor mporei na eimaste siouroi.
An to skeftoume kai ari8mitika enan polla asxima ta pramata an fiei kai o efraim. 8a meinoume me 17 3enous + ton Xari diladi sinolo 18 prwtoklasatous paixtes + ton Rousia kai ton Xatzivasili pou einai iposxomeni men alla den 3eroume an einai etoimoi i an mporoume na vasistoume panw tous + nearous apo tin akadimia pou den mporoume na vasizomaste panw tous oso talento kai an exoun.
Gia mena 8a einai egklima an 3epoulisoun kai ton Efraim gia 400 xiliades.
υγ.λολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 24 Ιουν 2013, 11:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ποσο μου αρεσει ο φετινός "σκοταδισμός"
ο ενας βαζει ενα τραγουδι στο twitter ,ερχεται στον ΠΑΟΚ
ο άλλος βαζει τον λευκό πυργο στο facebook,εκλεισε στον ΠΑΟΚ
ερχετε ο προπονητης τρωει φευγει δεν τον βλεπει κανεις
ερχετε μυστκο σεντερ μπακ που ξερουμε μονο την ηλικια
για τον εφραιμ οτι λεν οι κυπριοι

Η ουσία για να μην τα πολυλογώ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΗΔΕΝ

πολυ το χαιρομαι ρε ΑΡΔ
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

stephanos έγραψε:
ΥΓ: Να υπενθυμίσω ότι η μεταγραφική περίοδος αρχίζει σε... μία εβδομάδα.
Όπως λέει και ο Στέφανος, μην τρελαίνεστε παιδιά...

Το ότι πρέπει να πάρουμε παιχταράδες πριν την πρώτη προπόνηση, αυτό είναι σχέδιο στο μυαλό μας και όχι της διοίκησης. Όπως επίσης και τα προκριματικά του Τσου Λου. Εγώ τα έχω ξεγραμμένα κατά 80%. Δεν θα με χαλάσει αν δεν περάσουμε, ούτε θα τα βάψω μαύρα. Στόχος είναι να χτιστεί ομάδα φέτος.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Σκετη αηδια το τοπικ, οτι να ναι . Κρισεις επικρισεις και ξαφνικα ολοι δευτεραντζες η σαπακια και κοροιδα ο Στεφενς και ο Σαββιδης.
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Απλά έχω σιχαθεί να βλέπω σχόλια από άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να μηδενίζουν τα πάντα.Είναι οι ίδιοι που στις επιτυχίες εξαφανίζονται και έχει το forum 6-7 σελίδες και στην πρώτη στραβή θριαμβολογούν και μας γεμίζουν 30 σελίδες μίρλας. Πόσο ΠΑΟΚ είναι αυτοί;

Το ρόστερ της ομάδας του 2009-10 που έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο δεν είχε παίκτες-ονόματα..Εναν Αντελίνο είχε να κάνει την διαφορά μπροστά,ένα σοβαρό κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ένα δίδυμο χαφ στο κέντρο να κάνει όλη την δουλειά..Απλά όλοι παίκτες ήταν κανονικοί ποδοσφαιριστές δουλεμένοι σε ένα συγκεκριμένο πλάνο από τον Σάντος.

Ποιος ήξερε τον Βιερίνια όταν ήρθε;Ποιος ενθουσιάστηκε με τον Σορλέν;Ποιος ήταν τρελαμένος με τον Σνάουτσνερ;Όλοι αγαπούσαμε τον Μούσλι,αλλά γκολ δεν έβαζε.Υπήρχε κάποιος που δεν έκραζε τον Ίβιτς;Τον Λίνο που μερικές φορές ήταν αμυντική τρικυμία;

Κ όμως αυτή η ομάδα μας έχει μείνει χαραγμένη γιατί την αποτελούσαν παίκτες μαχητές.Παίκτες που ήταν δουλεμένοι από κανονικό προπονητή και ήξεραν τί να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Την ίδια ομάδα να έχω φέτος μου αρκεί.Και αυτό που βλέπω είναι πως χτίζουμε παρόμοιου στυλ και χαρακτήρα.Και με επιπλέον χαρακτηριστικό το βάθος πάγκου.Και το χρήμα.

Δεν ξέρω μερικοί ίσως είχατε την εντύπωση πως φέτος θα πάμε στο τσάμπιονς λιγκ και θα το πάρουμε κιόλας..Θα σας παρακαλούσα να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα..

Και κάτι τελευταίο για τα μεταγραφικά μπαμ μπουμ.Ο παίκτης-όνομα θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια που διαθέτει και θα περιμένει όλες τις πιθανές προτάσεις που ίσως έρθουν από προηγμένο πρωτάθλημα πριν σκεφτεί καν να έρθει στην Ελλάδα.Μην το ξεχνάτε αυτό και μην αεροβατείτε.

Ελπίζω να μην κούρασα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

barlow4 έγραψε: File spas, prwton enas ekton Schembri kai Taylor 8a proorizete perissotero gia 2os epi8etikos opote 8a exoume akoma ligotero va8os apoti persi pou eixame kai provlima, deutero pistefkw i diafora meta3i Rousia kai Xatzivasili me ton Efraim einai akoma megali den mporoun na ton antikatastisoun epa3ia kai oute kai gia tous Platini kai Taylor mporei na eimaste siouroi.
An to skeftoume kai ari8mitika enan polla asxima ta pramata an fiei kai o efraim. 8a meinoume me 17 3enous + ton Xari diladi sinolo 18 prwtoklasatous paixtes + ton Rousia kai ton Xatzivasili pou einai iposxomeni men alla den 3eroume an einai etoimoi i an mporoume na vasistoume panw tous + nearous apo tin akadimia pou den mporoume na vasizomaste panw tous oso talento kai an exoun.
Gia mena 8a einai egklima an 3epoulisoun kai ton Efraim gia 400 xiliades.

καλά τοσο πισω οι κύπριοι?δεν εχουν στο φορουμ τους κανόνα για greeklish?

τα ματια μου βγηκαν
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η οποία διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες αυτές παραπέμποντας στην διάψευση που είχε βγάλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πριν από ένα μήνα. Παράλληλα η ΠΑΕ τονίζει ότι ο παίκτης πριν από λίγο καιρό υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017 δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από την ομάδα.

http://www.gazzetta.gr/football/article ... e-korovesi
Άβαταρ μέλους
karlat85

δυσκολευομαι να το πιστεψω,αφου ο παικτη εβαλε τον λευκο πυργο,καλα που δεν εβαλε κανεναν πυργο του αιφελ,θα ειχε κλεισει στη παρι
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

γραφει και ασε τον τρελο στην τρελα του απο κατω απο τη φωτο ομως,και χωρουν πολλες ερμηνιες.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ειναι 99% βεβαιο οτι ο σεντερ μαπκ ειναι πορτογαλος. Σαν τον Ντομινγκος και αυτος. Δεν τον εχει δει κανεις.
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

δυστυχως αν αποκλειστουμε στα προκριμαστικα του cl που ειναι και το αναμενομενο
θα οργιασουν τα ΑΡΔ
και μαζι τους ο μεσος γκρινιαρης οπαδος μας
Σασταελεγαεγω,που πας ρε Σαββιδη με Βρυζα και Ζαγορακι,φαγανε τα λεφτα του Ρωσου,με 3 παιχταραδες θα μπαιναμε στους ομιλους και θα ειχαμε χεστει στο ταληρο κτλ
αυτοι ειμαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vlachodeutsch την Δευ 24 Ιουν 2013, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Mario Jardel έγραψε:Ειναι 99% βεβαιο οτι ο σεντερ μαπκ ειναι πορτογαλος. Σαν τον Ντομινγκος και αυτος. Δεν τον εχει δει κανεις.

Αθλητές είναι οι πορτογάλλοι ή κατάσκοποι???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Δευ 24 Ιουν 2013, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Πιο πολυ σε Κοπερφιλντ μου κανουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”