Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι , ή απλα κανει διακοπες το παιδι
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 038&type=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 038&type=1
εχει παιξει ο κοροβεσης σε μεγαλη ομάδα του εξωτερικου?που στο μανατζερ?
Μιας και ειμαστε πολλοι μαζεμενοι εδω,το φορ που επαιζε στην τσσκα μοσχας τη χρονια που μας απεκλεισε τι απεγινε ξερει καποιος?
Νομιζω οτι μας ειχε βαλει το γκολ στη τουμπα.
Νομιζω οτι μας ειχε βαλει το γκολ στη τουμπα.
- Mario Jardel
Νομιζω ειχε σακατευει ασχημα(χιαστοι). Δε πρεπει να επαιξε φετος (ή επαιξε ελαχιστοτατα μετα τον Απριλη)
Αν αληθεύει για αυτόν τον πορτογάλο, μοιάζει να στηριζόμαστε σε λαχεία.
Ή θα βγουν και η ομάδα θα πετάει ή θα πατώσουμε..
Στα σοβαρά τώρα.. είναι δυνατόν?
Ή θα βγουν και η ομάδα θα πετάει ή θα πατώσουμε..
Στα σοβαρά τώρα.. είναι δυνατόν?
- Mario Jardel
Απο την ηλικια, το μεγαλη ομαδα και οτι ειναι ελευθερος(αρα προσιτος) και φυσικα το οτι κατι πρεπει να γραψουμε για να χαβαλεδιασουμε! Δεν εχει τα παλια ωραια
με τις διαρροες, τους παπαδες, τα κουιζ, τα αποκλειστικα κτλ κτλ. οποτε μονοι μας οτι κανουμε!
Χμ ειπα και γω δε θα γκρινιαξει καποιος
Χμ ειπα και γω δε θα γκρινιαξει καποιος
Αν θελετε καποιοι να μαντευετε την αποψη μου τουλαχιστον να το κανετε σωστα.Προφανως και διαβαζεται διαφορετικα το βιογραφικο ενος 23 χρονου και ενος 31 χρονου.Παικτες οπως ο βιτορ η ο ελ καουταρι εχουν ενα συντομο βιογραφικο που δειχνει οτι καποιοι εκτιμησαν καποια στιγμη το ταλεντο τους αρα προφανως και αξιζουν μια ευκαιρια σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.Τετοιοι ξενοι παικτες ειναι ευπροσδεκτοι στην ομαδα ως ενδιαφεροντα στοιχηματα,παρεα βεβαια με καποιον παρτενερ κλασης,παικτες οπως ο Λοπεζ δεν εχουν να δωσουν κατι στον ΠΑΟΚ.Ελπιζω μονο να μην περναει απο το μυαλο των διοικουντων να μην αποκτηθει επιπλεον στοπερ, που και να περναει θα τους το ξεκοψει ο Στεφενς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 23 Ιουν 2013, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: arisk, charlie_pace, desperando, joshua, K_geo, karlat85, kataramenos5, Mario Jardel, obanebane, Parolos, stelyk, T.H.E.O.S, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ και 67 επισκέπτες
Εχουμε κάψει φλάντζα.Σιγουρα.Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ...
Ο παιχτης δεν ειναι κακος,απλα του προτεινε η μπενφικα ανανεωση και δεν δεχτηκε με αποτελεσμα να τον στειλουν στη β ομαδα.
Μικρος που θελει να δειξει πραγματα,το βουτυρο στο ψωμι του στεφενς ειναι αυτος.
Αν αξιζει σιγουρα με αυτον προπονητη δεν θα χαθει.
Μικρος που θελει να δειξει πραγματα,το βουτυρο στο ψωμι του στεφενς ειναι αυτος.
Αν αξιζει σιγουρα με αυτον προπονητη δεν θα χαθει.
- desperando
- Επικοινωνία:
το ρεπορταζ του χοντρου αφηνει να εννοηθει οτι δεν ειναι ο ελ καουταρι.ωαπο κει και περα ξερουμε οτι ο βρυζας θελει να φερει στην Τουμπα δυο χρονια τωρα αυτον τον Βιτορ,μακαρι να μην ειναι αυτος αλλα σημερα ολα τα στοιχεια του κουιζ ταιριαζουν με αυτον μετα απο μια βδομαδα δεν θα ταιριαζαν.
εγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι ενας απο τους παρακατω
SEBASTIÁN COATES,SIDNEI RECHEL DA SILVA JÚNIOR,Dedryck Boyata
εγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι ενας απο τους παρακατω
SEBASTIÁN COATES,SIDNEI RECHEL DA SILVA JÚNIOR,Dedryck Boyata
joshua έγραψε:Αν θελετε καποιοι να μαντευετε την αποψη μου τουλαχιστον να το κανετε σωστα.Προφανως και διαβαζεται διαφορετικα το βιογραφικο ενος 23 χρονου και ενος 31 χρονου.Παικτες οπως ο βιτορ η ο ελ καουταρι εχουν ενα συντομο βιογραφικο που δειχνει οτι καποιοι εκτιμησαν καποια στιγμη το ταλεντο τους αρα προφανως και αξιζουν μια ευκαιρια σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.Τετοιοι ξενοι παικτες ειναι ευπροσδεκτοι στην ομαδα ως ενδιαφεροντα στοιχηματα,παικτες οπως ο Λοπεζ δεν εχουν να δωσουν κατι στον ΠΑΟΚ.Ελπιζω μονο να μην περναει απο το μυαλο των διοικουντων να μην αποκτηθει επιπλεον στοπερ, που και να περναει θα τους το ξεκοψει ο Στεφενς.
Εγω παντως το αφησα το παραθυρακι μου δε μπορεις να πεις.