1. Μπερδευεσαι. Δεν μιλησα για το 95% των οπαδων, μιλησα για το 95% ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ να παρουμε/ διωξουμε καποιον, τοτε το γενικο αισθημα που υπαρχει ( υπερ ή κατα) ειναι συνηθως ( συνηθεστατα) σωστο.soflodoras έγραψε:Ναι.Εχουν αδικο.Και στην προκειμενη εχεις (ξανα) τεραστιο. Τον Τζιολη δεν τον παρακολουθουν οι ΠΑΟΚτσηδες ουτε οι βαζελοι απο το 09 που εφυγε για τα ξενα.Τελος παντων,αν νιωθεις ικανος με το να μπορεις να κρινεις εναν παικτη χωρις να γνωριζεις τα στοιχειωδη (να τον εχεις παρακολουθησει,να γνωριζεις ποιος θα ειναι ο ρολος του στην ομαδα,ποσο μπατζετ υπαρχει για το συγκεκριμενο ρολο,ποια ειναι η σκεψη του προπονητικου τιμ κλπ) , τοτε εγω παω πασο.Ο καθενας ας λειτουργει ως νομιζει αυτος. Εμενα απλα μην με τσουβαλιαζεις με το 95% wannabe "αγνων/ανιδιοτελων" οπαδων.Δεν εχω τετοιες ικανοτητες.Προτιμω να κανουν αυτη τη δουλεια ανθρωποι γνωστες (και ναι με διπλωματα αν γινεται) και οχι τσομπανηδες/φουρναρηδες/δικηγοροι/κρεοπωληδες/οδηγοι λεωφορειου.Οποτε εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να πληρωσω το εισητηριακι μου και να παω να απολαυσω το αποτελεσμα.Και αν δεν μου αρεσει, βλεπουμε.xrisitsapa έγραψε:Για ολους οσους κολλησαν σε αυτο που εγραψα οτι στο 99% των περιπτωσεων το κριτηριο του κοσμου ειναι αλανθαστο, να εξηγησω τα εξης :
1.Oταν λεω "κοσμο", εννοω τους ΟΠΑΔΟΥΣ, αυτους που βλεπουν συνεχεια και επι χρονια μια ομαδα, και κυριως, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
2. Μιλαω για μεγαλη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ οπαδων, ειτε πριν καν ερθει ο παικτης, ειτε κατα τη διαρκεια.
3. Αν σας χαλασε το 99%, καντε το 95% , δεν εγινε και τιποτα, η ουσια παραμενει η ιδια.
4. Ξαναθυμιζω περιπτωσεις αντιδρασης οπαδων ( Θετικες ή αρνητικες):
ΠΑΟΚ : Γκαρσια, Σαλπι, Χαλκιας, Μπαλαφας,Δωνης
γαυρος: Μπασινας, Κυργιακος, Αντ, Γεωργιαδης ( κορνεδες )
Βαζελος: Τζιολης, Βυντρα, Μπακε
κουλα: Μπαγεβιτς,Δωνης
ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ;;;;;;;;;;;
Υ.Γ. Επιχειρηματα του στυλ " να πας για σκαουτερ¨ειναι τουλαχιστον αστεια, οποτε μην τα χρησιμοποιειτε. Θυμιζουν τη βλακεια που ειπε ο ΓΔ, περι διπλωματος προπονητικης. Δε χρειαζεται να ειναι κανεις σκαουτερ για να δει αν ο αλλος μπορει να τρεξει ή αν κανει κοντρολ και φευγει η μπαλα 5 μετρα ή αν κανει σεντρα και τη στελνει στην Αγ. Βαρβαρα....ουτε χρειαζομαι διπλωμα προπονητικης για να κρινω ενα συνδυασμο ή ενα στημενο ολη τη χρονια, ενω ακομα και με τον Γεωργιαδη εβαλα τρια γκολ απο στημενο στα play off....
2. Δηλ εσυ οταν πας σε μια ταβερνα, για να κρινεις αν το φαγητο σου αρεσει, πρεπει να εχεις πτυχιο μαγειρα.
Ή οταν πας να δεις ενα θεατρο ή μια ταινια, παιρνεις μαζι σου το αντιστοιχο πτυχιο. Δε σου ειπα να κανεις το σκηνοθετη, αλλα ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να ξεχωρισεις τον Αλ Πατσινο απο το Σταθη Ψαλτη. Το ιδιο ειναι και στη μπαλα. Ο οπαδος δε χρειαζεται πτυχιο προπονητη για να ξεχωρισει τον αμπαλο. Αρκει να εχεις δει εναν παικταρα στη θεση του ( π.χ. Βιερινια) για να καταλαβεις οτι ο Ρομπερ ειναι αμπαλος. Το ιδιο και οι βαζελοι. Οταν εχεις δει πχ. τον Ζαετς η τον Μικλαντ, μπορεις να καταλαβεις οτι ο Τζιολης ειναι αμπαλος. Τωρα το ΓΙΑΤΙ ειναι αμπαλος, ας το βρει ο ιδιος και οι προπονητες του. Αλλα οταν τον βριζουν επι χρονια, το 95% των βαζελων, εγω θα το σεβομουν αμα ημουν τεχν. διευθυντης και θα εψαχνα κατι αλλο.
Οπως δε μπορεσαν να με πεισουν ποτε ( κι ας μην εχω διπλωμα) οτι ο Γκαρσια ειναι αργος, τρελος, και δεν παταει περιοχη, ετσι δεν μπορουν ποτε να με πεισουν οτι ο Τζιολης ειναι σοβαρο αμυντικο χαφ εν ετει 2013. Ολες οι ομαδες εχουν λυκοσκυλα στη θεση, κι εγω θα παω να παρω το κανις. ΟΚ...