Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από xrisitsapa »

soflodoras έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Για ολους οσους κολλησαν σε αυτο που εγραψα οτι στο 99% των περιπτωσεων το κριτηριο του κοσμου ειναι αλανθαστο, να εξηγησω τα εξης :

1.Oταν λεω "κοσμο", εννοω τους ΟΠΑΔΟΥΣ, αυτους που βλεπουν συνεχεια και επι χρονια μια ομαδα, και κυριως, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
2. Μιλαω για μεγαλη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ οπαδων, ειτε πριν καν ερθει ο παικτης, ειτε κατα τη διαρκεια.
3. Αν σας χαλασε το 99%, καντε το 95% , δεν εγινε και τιποτα, η ουσια παραμενει η ιδια.

4. Ξαναθυμιζω περιπτωσεις αντιδρασης οπαδων ( Θετικες ή αρνητικες):

ΠΑΟΚ : Γκαρσια, Σαλπι, Χαλκιας, Μπαλαφας,Δωνης
γαυρος: Μπασινας, Κυργιακος, Αντ, Γεωργιαδης ( κορνεδες )
Βαζελος: Τζιολης, Βυντρα, Μπακε
κουλα: Μπαγεβιτς,Δωνης

ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ;;;;;;;;;;;

Υ.Γ. Επιχειρηματα του στυλ " να πας για σκαουτερ¨ειναι τουλαχιστον αστεια, οποτε μην τα χρησιμοποιειτε. Θυμιζουν τη βλακεια που ειπε ο ΓΔ, περι διπλωματος προπονητικης. Δε χρειαζεται να ειναι κανεις σκαουτερ για να δει αν ο αλλος μπορει να τρεξει ή αν κανει κοντρολ και φευγει η μπαλα 5 μετρα ή αν κανει σεντρα και τη στελνει στην Αγ. Βαρβαρα....ουτε χρειαζομαι διπλωμα προπονητικης για να κρινω ενα συνδυασμο ή ενα στημενο ολη τη χρονια, ενω ακομα και με τον Γεωργιαδη εβαλα τρια γκολ απο στημενο στα play off....
Ναι.Εχουν αδικο.Και στην προκειμενη εχεις (ξανα) τεραστιο. Τον Τζιολη δεν τον παρακολουθουν οι ΠΑΟΚτσηδες ουτε οι βαζελοι απο το 09 που εφυγε για τα ξενα.Τελος παντων,αν νιωθεις ικανος με το να μπορεις να κρινεις εναν παικτη χωρις να γνωριζεις τα στοιχειωδη (να τον εχεις παρακολουθησει,να γνωριζεις ποιος θα ειναι ο ρολος του στην ομαδα,ποσο μπατζετ υπαρχει για το συγκεκριμενο ρολο,ποια ειναι η σκεψη του προπονητικου τιμ κλπ) , τοτε εγω παω πασο.Ο καθενας ας λειτουργει ως νομιζει αυτος. Εμενα απλα μην με τσουβαλιαζεις με το 95% wannabe "αγνων/ανιδιοτελων" οπαδων.Δεν εχω τετοιες ικανοτητες.Προτιμω να κανουν αυτη τη δουλεια ανθρωποι γνωστες (και ναι με διπλωματα αν γινεται) και οχι τσομπανηδες/φουρναρηδες/δικηγοροι/κρεοπωληδες/οδηγοι λεωφορειου.Οποτε εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να πληρωσω το εισητηριακι μου και να παω να απολαυσω το αποτελεσμα.Και αν δεν μου αρεσει, βλεπουμε.
1. Μπερδευεσαι. Δεν μιλησα για το 95% των οπαδων, μιλησα για το 95% ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ να παρουμε/ διωξουμε καποιον, τοτε το γενικο αισθημα που υπαρχει ( υπερ ή κατα) ειναι συνηθως ( συνηθεστατα) σωστο.

2. Δηλ εσυ οταν πας σε μια ταβερνα, για να κρινεις αν το φαγητο σου αρεσει, πρεπει να εχεις πτυχιο μαγειρα.
Ή οταν πας να δεις ενα θεατρο ή μια ταινια, παιρνεις μαζι σου το αντιστοιχο πτυχιο. Δε σου ειπα να κανεις το σκηνοθετη, αλλα ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να ξεχωρισεις τον Αλ Πατσινο απο το Σταθη Ψαλτη. Το ιδιο ειναι και στη μπαλα. Ο οπαδος δε χρειαζεται πτυχιο προπονητη για να ξεχωρισει τον αμπαλο. Αρκει να εχεις δει εναν παικταρα στη θεση του ( π.χ. Βιερινια) για να καταλαβεις οτι ο Ρομπερ ειναι αμπαλος. Το ιδιο και οι βαζελοι. Οταν εχεις δει πχ. τον Ζαετς η τον Μικλαντ, μπορεις να καταλαβεις οτι ο Τζιολης ειναι αμπαλος. Τωρα το ΓΙΑΤΙ ειναι αμπαλος, ας το βρει ο ιδιος και οι προπονητες του. Αλλα οταν τον βριζουν επι χρονια, το 95% των βαζελων, εγω θα το σεβομουν αμα ημουν τεχν. διευθυντης και θα εψαχνα κατι αλλο.
Οπως δε μπορεσαν να με πεισουν ποτε ( κι ας μην εχω διπλωμα) οτι ο Γκαρσια ειναι αργος, τρελος, και δεν παταει περιοχη, ετσι δεν μπορουν ποτε να με πεισουν οτι ο Τζιολης ειναι σοβαρο αμυντικο χαφ εν ετει 2013. Ολες οι ομαδες εχουν λυκοσκυλα στη θεση, κι εγω θα παω να παρω το κανις. ΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ακριβώς αυτό, οταν πας σε ενα εστιατοριο ή στο σινεμα μπορείς να κρίνεις αφού φας/δεις το φαγητό/ταινια και να πεις ναι μου αρεσε ή ηταν χαλια. Δε μπορεις να πεις όμως ούτε στο μαγειρα πώς να κάνει τη δουλειά του, ούτε στον Σπηλμπεργκ πώς να γυρνάει ταινίες!
Φαντάσου να πηγαινεις σε ενα εστιατόριο και στο τέλος του φαγητού να φωνάξεις τον σεφ για να το παίξεις Μποτρίνης!

Δεχομαι ότι με τα χρόνια παρακολούθησης του αθληματος αποκτας καποιες γνώσεις, μπορεις να σχηματισεις μια αποψη. Ομως το συμπερασμα ειναι περιμενε να ολοκληρωθει το μαγειρεμα (μεταγραφες συνολικα) και μετα κραζουμε ολοι μαζι.
xrisitsapa

Μαζι σου Μαριο.
Απλα σε εμενα και σε πολλους αλλους, το συγκεκριμενο υλικο ( Τζιολης ) φερνει δυσπεψια !!! :D :D

Μακαρι να κανουμε λαθος.... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Άκριβώς αυτό.
Δε σου εχει τυχει να φας ενα φαγητο, να σου αρεσει και μετα να σου πουνε ειχε μεσα "Τζιολη", το καταλαβες; Και να μεινεις χαζος. Μην ξεχναμε οτι αλλαξαμε σεφ πλεον!

Τελος τα γαστριμαργικα σχολια, χαιρομαι που συμφωνουμε!
Αντε να ερθουν και τα υπολοιπα υλικα! :lol:
xrisitsapa

Πιο συχνα μου εχει τυχει να φαω συνολικα καλα, αλλα να μη μου αρεσει π.χ. το επιδορπιο, γιατι ειχε μεσα " Τζιολη" !!

Και να λεω, "χαθηκε ρε σεφ, να εκανες ενα αλλο γλυκο, χωρις "Τζιολη" ;;!! Καθε μερα θα ερχομουνα !" :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Mario Jardel έγραψε:Ακριβώς αυτό, οταν πας σε ενα εστιατοριο ή στο σινεμα μπορείς να κρίνεις αφού φας/δεις το φαγητό/ταινια και να πεις ναι μου αρεσε ή ηταν χαλια. Δε μπορεις να πεις όμως ούτε στο μαγειρα πώς να κάνει τη δουλειά του, ούτε στον Σπηλμπεργκ πώς να γυρνάει ταινίες!
Φαντάσου να πηγαινεις σε ενα εστιατόριο και στο τέλος του φαγητού να φωνάξεις τον σεφ για να το παίξεις Μποτρίνης!
Δεχομαι ότι με τα χρόνια παρακολούθησης του αθληματος αποκτας καποιες γνώσεις, μπορεις να σχηματισεις μια αποψη. Ομως το συμπερασμα ειναι περιμενε να ολοκληρωθει το μαγειρεμα (μεταγραφες συνολικα) και μετα κραζουμε ολοι μαζι.

Δεν το φαντάζομαι καθόλου. Άνοιξε το ράδιο (ή μπες σε οποιαδήποτε σελίδα που επιτρέπει σχολιασμό) μετά από ήττα και θα το δεις/ακούσεις. Και όχι μόνο στον ΠΑΟΚ φυσικά.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Εξετάζει Ελ Καουταρί ο Στέφενς

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ εμφανίζεται να βρίσκεται ο Αμπντελχαμίν Ελ Καουταρί, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Live Sport".

Πρόκειται για τον 23χρονο Μαροκινό αμυντικό της Μονπελιέ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο αριστερό άκρο της, με 78 συμμετοχές και 1 γκολ στο Σαμπιονά από το 2008 έως και σήμερα. Παράλληλα, έχει φορέσει 5 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας U21, όμως τελικά επέλεξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του με το οποίο "μετράει" 3 εμφανίσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αμπντελχαμίντ ελ Καουταρί "εξετάζεται" από τον Χουμπ Στέφενς προς την κατεύθυνση της όσο το δυνατόν ταχύτερης ολοκλήρωσης των κινήσεων που αφορούν την "ασπρόμαυρη" άμυνα, με τον ΠΑΟΚ να κινείται και για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό ακόμα και στην περίπτωση που αποκτήσει τον Μαροκινό.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=29218&t=1
Καλα αυτος δεν ειχε υπογραψει πριν μια εβδομαδα σε αλλη ομαδα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν νομιζω να υπαρχει δοση αληθειας στα περι Ελ Καουταρι,ο παικτης αν δεν κανω λαθος δεσμευεται με συμβολαιο και δεν νομιζω να κοστολογειται με ποσα που θα διαθεταμε για την περιπτωση του.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

xrisitsapa έγραψε:

Τωρα το ΓΙΑΤΙ ειναι αμπαλος, ας το βρει ο ιδιος και οι προπονητες του. Αλλα οταν τον βριζουν επι χρονια, το 95% των βαζελων, εγω θα το σεβομουν αμα ημουν τεχν. διευθυντης και θα εψαχνα κατι αλλο.
Αν οι οπαδοί είχαν άποψη για το ποιος κάνει για την ομάδα,πως πρέπει να παίζει η ομάδα κλπ τότε να είσαι σίγουρος πως η εθνική μας δε θα έπαιρνε ποτέ Euro...Όλοι έλεγαν να πάρουμε τον Ζηκο στην αποστολή αλλά ο Ρεχάγκελ τους έγραψε και πήρε Κατσουράνη.Η συνέχεια είναι γνωστή...Σεβαστός ο κόσμος και η άποψη του αλλά όχι και να επιλέγουν ποιος ποδοσφαιριστής θα είανι στην ομάδα επειδή τον νομίζουν άμπαλο.Btw στους αγώνες της εθνικής το φθινόπωρο που ο Τζιώλης είχε πολύ χρόνο συμμετοχής ήταν πολύ σταθερος...
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

markos4 έγραψε:Barlow καθε χρονο πριν ξεκινησουν οι υποχρεωσεις
λεμε οτι μια χαρα ομαδα φτιαχνουμε αλλα στο τελος μαπα το καρπουζι.

Για μενα το σημαντικο ειναι πως το βλεπεις το ποτηρι.
Εγω το βλεπω μισοαδειο,δηλαδη θα εκπλαγω αν κατακτησουμε
ανετα την δευτερη θεση στο πρωταθλημα.
Καλά πρέπει να το έχουμε χάσει τελείος ως οπαδικό κίνημα εεε;Συγγνώμη Μάρκο αλλά έχουμε 23 Ιούνη και εσύ λες θα εκπλαγώ αν βγούμε άνετα 2οι;Πάω για βουτιές....Καλό μπάνιο αδέρφια :pano:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

xrisitsapa έγραψε:Μαζι σου Μαριο.
Απλα σε εμενα και σε πολλους αλλους, το συγκεκριμενο υλικο ( Τζιολης ) φερνει δυσπεψια !!! :D :D

Μακαρι να κανουμε λαθος.... :mrgreen: :mrgreen:
αν ο μαγειρας ειναι καλλιτεχνης βαζει φετα στο φαγκρι και παιρνει αστερι michellin.
αν ο πελατης ειναι βλαχος βλεπει τη φετα μεσα στο φαγκρι και δεν το δοκιμαζει καν γιατι νομιζει οτι τα ξερει ολα.
επισης παει με 30 ευρω στην τσεπη και θελει να του φερουν δυο κιλα συναγριδα.η θελει να του βαφτισουν τη φετα καμαμπερ να κοκορευεται στο χωριο του οτι ξερει απο γαστρονομια.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Mario Jardel έγραψε:Ακριβώς αυτό, οταν πας σε ενα εστιατοριο ή στο σινεμα μπορείς να κρίνεις αφού φας/δεις το φαγητό/ταινια και να πεις ναι μου αρεσε ή ηταν χαλια. Δε μπορεις να πεις όμως ούτε στο μαγειρα πώς να κάνει τη δουλειά του, ούτε στον Σπηλμπεργκ πώς να γυρνάει ταινίες!

Πόσο πιο ορθολογικά μπορεί να ειπωθεί η πραγματικότητα;Πιο φραγκοδίφραγκο δε γίνεται :!:
Υπό το φόβο μήπως το φαγί βγεί μάπα δηλαδή,σκέψου να κάνεις μια επίσκεψη στην κουζίνα και,βλέποντας ένα υλικό,επιλεγέν να χρησιμοποιηθεί,να αρχίσεις το κινδυνολογικό κράξιμο στο σέφ για να τον αποτρέψεις.Ε,δε θα σε διαολοστείλει;Στην καλύτερη;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

θα σταματήσετε με τα φαγητά?πεινάσαμε
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Μήπως επρεπε να ειχε ερθει εκεινος ο προπονητης απο τη Ρωσσια με τα μουτρα ταβερνιαρη;; :lol: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”