Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Τζιώλης;
Οκ.
Πάω να στείλω κανένα video στην Π.Α.Ε., μπορεί να με πάρουν κι εμένα...
Ή θα ζητήσω την άλλη Παρασκευή να προπονηθώ.
Σκόνδρας;
Οκ.
Πάρτε και τον Nacho Garcia ή τον Diogo.
Και τον Καλύτερο Έλληνα Προπονητή για προπονητή.
Οκ.
Πάω να στείλω κανένα video στην Π.Α.Ε., μπορεί να με πάρουν κι εμένα...
Ή θα ζητήσω την άλλη Παρασκευή να προπονηθώ.
Σκόνδρας;
Οκ.
Πάρτε και τον Nacho Garcia ή τον Diogo.
Και τον Καλύτερο Έλληνα Προπονητή για προπονητή.
- kataramenos5
Ρε Jardel εσύ δεν έρχεσαι για κανα μήνα ,έστω και στα 39 σου ?Βλέπω το avatar και βουρκώνω ρε παιχτούρα.
- sourmenetes
- Moderator
Τα παράπονα σας στον κόουτς...
θα στήσετε ομάδα ή πασαρέλα ονομάτων θελετε να κάνετε;;;
θα στήσετε ομάδα ή πασαρέλα ονομάτων θελετε να κάνετε;;;
- Mario Jardel
kataramenos5 έγραψε:Ρε Jardel εσύ δεν έρχεσαι για κανα μήνα ,έστω και στα 39 σου ?Βλέπω το avatar και βουρκώνω ρε παιχτούρα.
ΠΟΥ υπογραφω;

- navigator11
Έλα μωρέ σούρμεν,σιγά τώρα μην ερωτήθη ο προπονητής για αυτούς που ανακοινώθηκαν.Κάποιοι λογαριασμοί ... φουσκώνουν για τα πολύ καλά μιλάμε.Α ρε κακομοίρη κ.ιδιοκτήτα
Υγ Αξιοπρεπώς δεν τα πήγα;

- kataramenos5
Εγω πάντως τον καημό μου έγραψα όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα.Για Τζιώλη αδιάφορος .Γενικά για τον οποιοδήποτε έρθει.Εχω Χουμπ, και μετά απ το περσινό,το να ξεκινάς δηλαδή καθε Κυριακή για Τούμπα ξέροντας οτι θα πονέσουν τα μάτια σου,οτι και να δω φέτος θα ναι όαση.
-
Δηλαδή σε όλο τον πλανήτη δεν υπήρχε ΕΝΑΣ παίκτης καλύτερος του Τζιώλη?
ή μήπως πάλι έχουμε να κάνουμε με την ανυπαρξία σκάουτινγκ?
ένας Ναβάρο,Ντε μπλάσις,Φουστέρ(αυτοί μου ήρθαν τώρα πρόχειρα),που να κατέχουν το τόπι και να μην κάνουν κοντρόλ με το καλάμι?
ή μήπως πάλι έχουμε να κάνουμε με την ανυπαρξία σκάουτινγκ?
ένας Ναβάρο,Ντε μπλάσις,Φουστέρ(αυτοί μου ήρθαν τώρα πρόχειρα),που να κατέχουν το τόπι και να μην κάνουν κοντρόλ με το καλάμι?
Αρκετά καλά αλλα βγάλει και άλλο πόνοnavigator11 έγραψε:Έλα μωρέ σούρμεν,σιγά τώρα μην ερωτήθη ο προπονητής για αυτούς που ανακοινώθηκαν.Κάποιοι λογαριασμοί ... φουσκώνουν για τα πολύ καλά μιλάμε.Α ρε κακομοίρη κ.ιδιοκτήτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- sourmenetes
- Moderator
Υπάρχουν...
Εφόσον όμως ο προπονητής εγκρίνει τον Τζιωλη δεν μπορείς να κανείς κάτι.και το γενάρη δεν υπήρχε μόνο ο κατσουρ αλλά δε νομίζω να σε χάλασε.επομενως δες τον πρώτα και μετά θα συγκρίνουμε.
Και το σορλεν δεν τον θέλανε οι 7 στους 10 αλλά ο προπονητής τότε δεν τον έβγαζε για κανένα λόγο.
Εφόσον όμως ο προπονητής εγκρίνει τον Τζιωλη δεν μπορείς να κανείς κάτι.και το γενάρη δεν υπήρχε μόνο ο κατσουρ αλλά δε νομίζω να σε χάλασε.επομενως δες τον πρώτα και μετά θα συγκρίνουμε.
Και το σορλεν δεν τον θέλανε οι 7 στους 10 αλλά ο προπονητής τότε δεν τον έβγαζε για κανένα λόγο.
-
Έχω βαρεθεί καθε καλοκαίρι να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια ονόματα. Τζιολης, Δημ.Παπαδοπουλος, Μαντζιος,Γκεκας, σε λίγο θα σκάσει μύτη και ο Μάρκος Αντονιο για τα στόπερ και κλείσαμε...5 χρόνια το "σκαουτινγκ" που κάνουμε συνεχίζει να με εκπλήσσει.
Υ.Γ Το κριτήριο του κόσμου στο 99 τα εκατό των περιπτώσεων είναι αλάνθαστο. Όταν εμείς κραζαμε κάτι Μαντζιους και Παπαδοπουλους για να μην έρθουν, δεν είχαμε δίκιο τελικά; Το ίδιο δίκιο είχαν και οι βαζελοι για Τζιολη, το ίδιο και τα χανουμια για τον ΓΔ για να πούμε και για προπονητές. Όταν είσαι καψουρης οπαδός, παρακολουθείς την ομάδα για χρόνια, και βγάζεις πόρισμα για ενα παίκτη/ προπονητή, πόσο έξω να πέσεις; Καλό θα ήταν να σεβόμαστε αυτό το κριτήριο, γιατί είναι αγνό.
Υ.Γ Το κριτήριο του κόσμου στο 99 τα εκατό των περιπτώσεων είναι αλάνθαστο. Όταν εμείς κραζαμε κάτι Μαντζιους και Παπαδοπουλους για να μην έρθουν, δεν είχαμε δίκιο τελικά; Το ίδιο δίκιο είχαν και οι βαζελοι για Τζιολη, το ίδιο και τα χανουμια για τον ΓΔ για να πούμε και για προπονητές. Όταν είσαι καψουρης οπαδός, παρακολουθείς την ομάδα για χρόνια, και βγάζεις πόρισμα για ενα παίκτη/ προπονητή, πόσο έξω να πέσεις; Καλό θα ήταν να σεβόμαστε αυτό το κριτήριο, γιατί είναι αγνό.
Τελικά το ερώτημα ειναι εγκρινει ο προπονητής τις επιλογές μας ; Αν ναι γιατι κραζουμε την ΠΑΕ αν όχι τότε ειναι σοβαρό θέμα αλλα τότε γιατι ήρθε ο Στεφενς ; Για να τον καπελωνει ο Ενας και ο άλλος ;
Το ποιο πιθανό ειναι να εγκρίνει ο Στεφενς οπότε όλη η συνωμοσίολογια για τους παίκτες και ποιος τους φέρνει παει περίπατο ,θα μιλήσει και ο προπονητής θα πει πως σκέφτετε να δουλέψει σε γενικές γραμμές και θα έχουμε μια ποιο καθαρή εικόνα του τρόπου που σκέφτετε
Το ποιο πιθανό ειναι να εγκρίνει ο Στεφενς οπότε όλη η συνωμοσίολογια για τους παίκτες και ποιος τους φέρνει παει περίπατο ,θα μιλήσει και ο προπονητής θα πει πως σκέφτετε να δουλέψει σε γενικές γραμμές και θα έχουμε μια ποιο καθαρή εικόνα του τρόπου που σκέφτετε
Ρε αδερφια ζητατε ενα καλο φτηνο ξενο οπως εκανε ο αστερας...ραγιος κτλ
Τωρα που μας εφεραν τον λοπεζ που ειναι ακριβως οπως τον ζητατε και καλυτερος μαλιστα γιατι εχει και παραστασεις απο πριμερα πεσατε ολοι και αρχισατε...''καλα ρε τον τυπο που επαιξε μονο 2 χρονια πριμερα?'' και αμεσως μετα σε αλλο τοπικ...'' ποιον τζιωλη ρε παιδια, φερτε ενα ισπανο οπως ο αστερας απο γ εθνικη ισπανιας''
Μηπως να κατασταλαξετε στο τι θελετε ο καθενας??????
Τωρα που μας εφεραν τον λοπεζ που ειναι ακριβως οπως τον ζητατε και καλυτερος μαλιστα γιατι εχει και παραστασεις απο πριμερα πεσατε ολοι και αρχισατε...''καλα ρε τον τυπο που επαιξε μονο 2 χρονια πριμερα?'' και αμεσως μετα σε αλλο τοπικ...'' ποιον τζιωλη ρε παιδια, φερτε ενα ισπανο οπως ο αστερας απο γ εθνικη ισπανιας''
Μηπως να κατασταλαξετε στο τι θελετε ο καθενας??????
εδω ο γαυρος με 1,5 χαρτι καθαρα στον βερδου και δεν καταφερε να τον κλεισει
που εχει και εξασφαλισμενη την συμμετοχη του στους ομιλους του ch.l...
φανταστειτε ποσο δυσκολο ειναι να φερεις καλους παιχτες στην Ελλαδα...
αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα φερεις τον αμπαλο τσιωλη...
που εχει και εξασφαλισμενη την συμμετοχη του στους ομιλους του ch.l...
φανταστειτε ποσο δυσκολο ειναι να φερεις καλους παιχτες στην Ελλαδα...
αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα φερεις τον αμπαλο τσιωλη...
- Μπαρκαρούτσος
Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου:
Γουστάρω Stevens, δεν χαλάστηκα από Lopez και τον Σκόνδρα δεν τον θέλω για εξαγωνιστικούς λόγους.
Απλά δεν θέλω τον Τζιώλη.
Γουστάρω Stevens, δεν χαλάστηκα από Lopez και τον Σκόνδρα δεν τον θέλω για εξαγωνιστικούς λόγους.
Απλά δεν θέλω τον Τζιώλη.