Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από tad »

Προς το παρόν μεγάλη απογοήτευση οι μεταγραφές.
Και αυτών που δεν ήρθαν ακόμα, και σε αυτών που ήρθαν και σε αυτών που ακόμα δεν έφυγαν.

Την ιστορία την έχω ξαναδεί και ειναι η ιστορία της μίζας. Οπως πρόσφερε μηδέν ο φωτακης για 1+ μυριο που στοίχισε στον ΠΑΟΚ άλλο τόσο θα προσφέρει ο τζιολης και ο κάθε τζιολης. Ο κατσουρανης στα 34 ειναι χίλιες φορές καλύτερος απο τον 28χρονο τζιολη.

Θέλω έναν χαφ κάτω των 27 με ταχύτητα και δύναμη να μπορεί να ανταπεξέλθει στα χαφ της Ουντινέζε που παίξαμε και μας έκαναν χαζους
Θέλω έναν αριστερό μπακ σαν τον Λινο στα 28του.
Θέλω μια μπακαρα να κατευθύνει την άμυνα. Οτιδήποτε λιγότερο της κλάσης του κοντρερασ σας ειναι αποτυχία. Επίσης θέλω τον καλύτερο ελπιδοφόρο έλληνα μπακ. Κολοβετσος λέγεται, Μανώλης λέγεται να τον φέρουν.

Θέλω ένα δεκαρι νεαρό λατινοαμερικανο απο τους δεκάδες που δεν βρίσκουν χρόνο συμμετοχής στις μεγάλες ομάδες και ειναι δανεικοι εδώ και εκεί. Με ρήτρα αγοράς.

Θέλω τον Μπουχαλακη τον κολοβο και να κλεψω και έναν ακόμα πιτσιρικά που θέλει ο γαυρος.

Θέλω τον σισοκο για επένδυση αλλα και έναν 30αρη έμπειρο εξτρεμ ο οποίος να έχει σίγουρα πολλά γκολ, ασίστ και πάσες.

Θέλω ένα σεντερ φορ κλάσης, γρήγορο με ντριπλα . Μια κλάση πάνω απο Τζιμπουρ που στοιχίζει 700 το χρόνο.

Αυτά θέλω και είμαι άνετα μέσα στο μπατζετ.

Το βάθος στο ρόστερ ειναι παπαριες

Για βάθος έχουμε πολυ καλούς πιτσιρικάδες και πλέον κορυφαίο προπονητή !

Βρυζα και μπουμπουνοφ αν δεν μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω τον μπουλο.

Βαρέθηκα με το ξενερωμα που προκαλείται συνεχώς !
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και γω θέλω αυτην την τατανα την μπελουτση αλλά δεν μου κάθεται.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ε,ΝΑΙ ΡΕ TAD ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΠΕΣ ΤΑ!!!!!

Μας εχουν κοψει επανειλλημενως πανω στην καβλα ολη τη χρονια οι εμμισθοι ανυπαρκτοι που εχουν μαζευτει στην ΠΑΕ και τα ιδια κανουν και τωρα που επρεπε με τοσα γιουρος η ομαδα να οργιαζει μεταγραφικα στην Ελλαδα!!!

και το χειμωνα θα κανουμε διαγωνισμους ελξεως κωλοτριχων ομαδικως... :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εχει μπει ξανα στο πατων τοπικ. Τον ξαναβαζω μπας και παιρνουν ματι εκει στην ΠΑΕ...

http://www.transfermarkt.co.uk/en/forli ... 53332.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Forl%C3%ADn

συμφωνα με το τρανσφερμαρκτ μενει ελευθερος 30/06 και ειναι και μπακαρα σε μουρλια ηλικια για να μην συγχιζετε ο TAD :mrgreen:

:nairepaok:
niks

Δημοσίευση από niks »

ΜΟΥΣΛΙ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

από teod1980 » 11 Μαρ 2013 20:48
ΚΟΛΟΒΟ από πανιώνιο
και ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ που φτύνει το γαύρο εδώ και 5 μήνες και ο ζήσης με το γχ κοιμούνται όμορφα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ότι αν είχε αποκτηθεί ήδη ο Μπουχαλάκης,δε θα κόντευε στην ανακοίνωση της είδησης να ανατιναχτεί το φόρουμ :!: :!: Κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

αφου καποιοι εχουν θεμα με μεταγραφες τυπου λοπεζ και τζιολη και θελουν κατι πιο καλο,να ενας παικτης που αν ερθει στην Τουμπα καθε φορα που θα ακουμπαει την μπαλα το γηπεδο θα σειεται . ειναι το απολυτο πακετο... απιστευτος τεχνιτης. και το οναμα αυτου

PATRICIO RODRÍGUEZ
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

desperando έγραψε:αφου καποιοι εχουν θεμα με μεταγραφες τυπου λοπεζ και τζιολη και θελουν κατι πιο καλο,να ενας παικτης που αν ερθει στην Τουμπα καθε φορα που θα ακουμπαει την μπαλα το γηπεδο θα σειεται . ειναι το απολυτο πακετο... απιστευτος τεχνιτης. και το οναμα αυτου

PATRICIO RODRÍGUEZ
αυτον τον παρακολουθει η μαντσεστερ γιουναιτετ...εμεις μονο στο γιουτουμπ..κοστιχμε το μισο μας χρεος...παρακαλω κανετε ρεαλιστικες υποδειξεις.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Athens έγραψε:
desperando έγραψε:αφου καποιοι εχουν θεμα με μεταγραφες τυπου λοπεζ και τζιολη και θελουν κατι πιο καλο,να ενας παικτης που αν ερθει στην Τουμπα καθε φορα που θα ακουμπαει την μπαλα το γηπεδο θα σειεται . ειναι το απολυτο πακετο... απιστευτος τεχνιτης. και το οναμα αυτου

PATRICIO RODRÍGUEZ
αυτον τον παρακολουθει η μαντσεστερ γιουναιτετ...εμεις μονο στο γιουτουμπ..κοστιχμε το μισο μας χρεος...παρακαλω κανετε ρεαλιστικες υποδειξεις.
καλο ειναι να μην γραφουμε απλα για να το παιζουμε εξυπνοι.τον παικτη γραφτηκαν δημοσιευματα οτι τον κοιτα η μαντσεστερ πριν απο 3 χρονια, ενω περσι τετοιο καιρο πηρε μεταγραφη με λιγοτερα φρανγκα απ οτι εδωσες εσυ για τον κουτσιανικουλη.ασχετα αν υπηρχαν αρθρα για ενδιαφερον της μαντσεστερ και για κατι ποσα 15 μυρια
αυτο που χρειαζεται για να παρεις παικτες σαν τον συγκεκριμενο ειναι καλο δικτυο σκαουτινγκ στην λατινικη αμερικη και διασυνδεσεις με τους εκει μαντζερες
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

desperando έγραψε:και γω θέλω αυτην την τατανα την μπελουτση αλλά δεν μου κάθεται.
Λιγα με την Μονικα θα μαλωσουμε...

[youtube]UCJ5tbw5Fdg[/youtube]
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

teod1980 έγραψε:
ΚΟΛΟΒΟ από πανιώνιο
και ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ που φτύνει το γαύρο εδώ και 5 μήνες και ο ζήσης με το γχ κοιμούνται όμορφα
ακομα δεν ανακοινωθηκε η μεταγραφη του στον γαυρο ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ποιον γαύρο, επί εβδομάδες έβγαιναν άρθρα για Μπουχαλάκη στον Π.Α.Ο.Κ., τώρα τι έγινε;;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ κάπου διάβασα ότι είναι κλεισμένος στο γαύρο, αλλά δεν βλέπω κάτι επίσημο :? :? :?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

john4serres έγραψε:
teod1980 έγραψε:
ΚΟΛΟΒΟ από πανιώνιο
ακομα δεν ανακοινωθηκε η μεταγραφη του στον γαυρο ?

Όλο υπογράφει σύμφωνα με τα ΜΜΕ αλλά δε συμφώνησε ποτέ.
Σας λέω τον ΠΑΟΚ περιμένει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”