Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
adam04
Δημοσιεύσεις: 964
Εγγραφή: Πέμ 16 Οκτ 2008, 17:17
Τοποθεσία: Κατερινη

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από adam04 »

Mαλεζα η Μορα η και τους δυο.Τους υπολοιπους ας τους διαλεξει ο Χουμπ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel
Δημοσιεύσεις: 1289
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 13:15

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Mario Jardel »

:lol: :lol: διαβασα στο ποστ σου ρε Εορπτολ να κρινουμε ΜΕ χορτο!
Συμφωνω μαζι σου παντως!
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από eorptol »

Στο χόρτο ειπα ,μακριά απο κάθε είδους αλλο χόρτο :):)
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023
Δημοσιεύσεις: 5840
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από potamda »

Ο Μόρας που ακούγεται, πώς σας φαίνεται; Σε σχέση με Φυτανίδη;
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25798
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από joshua »

Παντως με τα λεφτα που στοιχιζουν οι δευτεροκλασσατοι Ελληνες παικτες που μενουν Ελλαδα και δεν εχουν προτασεις απο εξωτερικο Βρισκεις σαφως μεγαλητερη ποιοτητα σε ξενους παικτες.Δεν νομιζω για παραδειγμα να μπορει να συγκρινει κανεις τους Γκαρσια,Κοντρερας με τους Μορα,Τζιωλη.
Άβαταρ μέλους
teod1980
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από teod1980 »

Συμφωνώ...
και το πιο εφικτό είναι είτε να παίρνεις μικρούς έλληνες με παιχνίδια στην σούπα λιγκ στυλ σκόνδρα μπας και σου βγει και μεγάλους έμπειρους ξένους με στοιχειώδη δίψα για ποδόσφαιρο (τα πάθιασμά τους είναι θέμα του κόσμου μετά ;-) )
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14675
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Μόρας νομίζω είναι αρκετά καλή λύση. Στο κάτω κάτω δυο τρεις φουλ σεζόν στην Ιταλία είχε.

Ο Τζιόλης όμως εκτός απο μετριότατη, είναι και ακατανόητη κίνηση. Ντε και καλά να τον φέρουν εδώ και δυο τρία χρόνια. Πρακτικά να το δεις, έχουμε ήδη τέσσερις παίκτες σε εκείνη τη θέση, εκ των οποίων οι τρεις, είναι οχι μόνο καλύτεροι του Τζιόλη, αλλά και το ίδιο αργοκίνητοι. Δηλαδή τι θα κερδίσουμε με την έλευσή του; Είναι ο μόνος τομέας του γηπέδου που έχουμε μια σχετική πληρότητα. Ας φέρουν κανένα φαρμακερό κόφτη, να ανέβει επίπεδο η ομάδα, κι ας σταματήσουν να κοπιάρουν το ίδιο στύλ αργού χαφ χωρίς λόγο.
Άβαταρ μέλους
moican4
Δημοσιεύσεις: 8340
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από moican4 »

Τον Τζιόλη τον θέλει ο Στέφενς γιατί τον γνωρίζει από το πέρασμά του στην Βέρντερ.
Με Λάζαρ, Κατσουράνη, Τζιόλη και Γκαρσία είναι μια 4άδα με πολλές εναλλακτικές στην διάρκεια ενός παιχνιδιού αλλά παράλληλα και σε 3 διοργανώσεις.

Καλημέρα.
Άβαταρ μέλους
obanebane
Δημοσιεύσεις: 25329
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από obanebane »

Παμε σε συνταγη αυτον ξερω αυτον εμπιστευομαι.
Δεν μπορουν να ρισκαρουν με τα λεφτα του ρωσου,να δειτε οτι για αλλη μια φορα οτι εξαιρετικο ερθει θα ειναι επιλογη του προπονητη και δεν θα εχει γραφτει πουθενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 22 Ιουν 2013, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4
Δημοσιεύσεις: 252
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:27
Τοποθεσία: Θ4Α

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

Douglas, Forlin και Civelli είναι ελεύθεροι σέντερ μπακ, όπως και ο Ντεμικέλις, όμως είναι λογικό να είναι άπιαστα όνειρα οι τύποι, αφού εκτός ότι τα συμβόλαιά τους είναι σίγουρα πάνω από 1,5 μύριο, ενδιαφέρονται γι'αυτούς κορυφαίες ομάδες από Ισπανία και Ιταλία.

Ωραία στοπεράκια και προσιτοί είναι οι Ούγγροι Άνταμ Πίντερ και Ρόλαντ Γιουχάζ (για τον οποίο είχε γραφτεί και τα Χριστούγεννα ότι μας ενδιέφερε). Ψηλοί, δυνατοί, φέρνουν κάτι σε Σκρτέλ της Λίβερπουλ, ο πρώτος μένει ελεύθερος, ο δεύτερος πήγε δανεικός στη Βιντεότον από την Άντερλεχτ και δεν υπολογίζεται από τους Βέλγους, ενώ σύμφωνα με το transfermarkt έχουν και τον ίδιο μάνατζερ. Καλή περίπτωση θα ήταν να αποκτήσουμε έναν από τους δύο

Περιπτωσάρα είναι ο Άντον Φέρντιναντ, ο μικρός αδερφός του Ρίο, που έπαιζε φέτος δανεικός στην Μπούρσα από την ΚΠΡ, η οποία ήθελε και θέλει να τον ξεφορτωθεί. Γεμάτες χρονιές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, φοβερά προσόντα, παοκτσήδικη τρέλα, ηγέτης. Μακάρι να μπορέσουμε να κινηθούμε για την απόκτησή του.

Τέλος, αφού ανοίξαμε παρτίδες με Ισπανία, μπορώ να πω ότι καλές περιπτώσεις υπάρχουν στις 3 ομάδες που έπεσαν από την Πριμέρα και κυρίως στην Σαραγόσα, της οποίας οι περισσότεροι ποδοσφαιριστες της 18αδας της πιστεύω άνετα παίζουν βασικοί στον ΠΑΟΚ, με τον Αλβάρο Γκονζάλεζ να είναι πολύ καλός και ανερχόμενος αμυντικός, όμως πιθανότατα θα τον αρπάξει κάποια ομάδα της Ισπανίας.

Αυτά λοιπόν, αν και πιστεύω ότι ο Θείος Ιβάν θα κάνει την έκπληξη και θα μας φέρει στοπεράκι από Ρωσία-Ουκρανία. Μη ξεχνάς τον Λούκας της Καρπάτι όμως κύριε Ιγνατίεβιτς....
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel
Δημοσιεύσεις: 1289
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 13:15

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Για Τζιολη με καλυψε ο Μοικανος. Αν τον θελει ο Στεφενς η αποψη μας ειναι περιττη.
Άβαταρ μέλους
teod1980
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από teod1980 »

Δηλαδή με την απόκτηση του Τζιόλη δε θα κινηθούμε για σκυλί 6άρι;
Δηλαδή ο Τζιόλης θα παίζει μπροστά από τα 2,5 σέντερ μπακ;

Για να δούμε....
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25798
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από joshua »

Ενα θεμα που δεν πρεπει να ξεχναμε ειναι και το επικοινωνιακο που επηρεαζεται οσο τιποτε αλλο απο τις μεταγραφες και κινησεις οπως Λοπεζ,Τζιωλης,Σκονδρας,Μορας μπορει να μην ειναι κακες αγωνιστηκα (χωραει πολυ κουβεντα) δεν ζεσταινουν ομως τον κοσμο να τρεξει για διαρκειας.Πρεπει να γινουν 2-3 κινησεις που να συνδιαζουν ουσια και εφε,ελπιζω μεσοεπιθετικα.

Υ.Γ Ο Τζιωλης πριν 2-3 χρονια ηταν οτι πιο κοντινο στο στυλ σε Γκαρσια χωρις να συγκρινω κλαση.Παικτης δυνατος και ψηλος χωρις τρεξιματα που αμυνεται περισσοτερο με το σωμα παρα με τα ποδια και μπορει να φτιαξει παιχνιδι απο πισω,δεν ειχε βεβαια την πορεια που θα περιμενε κανεις μετα τη βερντερ.
Άβαταρ μέλους
K_geo
Δημοσιεύσεις: 17927
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από K_geo »

Λοιπόν. Επειδή μίλησε και ο...Μόικαν...

στα πάνω κάτω λέμε:
Λόπεζ:250.000$
Σκόνδρας: κανα 300.000?
Τζιόλης: κανα 400.000 μαξιμουμ?
Μόρας: κανα 500.000? -με καλύπτει-
Σισσοκό(?):400.000+400.000 ?

Τα ερωτηματικά θεωρώ κατανοείτε γιατί τα βάζω.
Συμφωνώ με την κίνηση για Τζιόλη μόνο βάση της λογικής που έξεφρασε πιο πάνω ο Μόϊκαν.
Δηλαδή, έχουμε ένα κοουτς που του αρέσει το ροτέισον και θα έχουμε ένα κέντρο με παρεμφερείς παίχτες που θα μπορούν να σου προσδίδουν τουλάχιστον μια σταθερότητα στην απόδοση τους. Το κέντρο μας θα πρέπει να έχει και την εμπειρία, αλλά και την φρεσκάδα, για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του γρήγουρου τρανζίσιον παιχνιδιού που γουστάρουν οι ΒορειοΕυρωπαίοι προπονητές με κεντρώους με καλή μεταβίβαση και οργανωτική λειτουργία (η μπάλα άλλωστε, είναι πιο γρήγορη απο τα πόδια).

Τα παραπάνω ποσά αθροίζονται σε πάνω κάτω 2 εκ. αυτό σημαίνει ότι πόσα ακόμα μας περισσεύουν;;; :D :D
Βάλε και τα περίπου 3 για το τίμ. όλα 5. σύν 5 απο πέρυσι; όλα 10!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ: Χονδρικά ,λέω εγώ τώρα....... :roll: :roll: :roll:
giapas
Δημοσιεύσεις: 10505
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από giapas »

εμένα προσωπικά η κίνηση για Τζιολη αν γίνει με απογοητεύει. Αν δεχθώ ( που δεν έχω λόγο να μην ) αυτό που λέει ο μοικανός , σημαίνει ξεκάθαρα ότι ο προπονητής δεν εγκρίνει / δε του αρέσει η τωρινή τριάδα Γκαρσία-Κατσουρ-Λαζαρ.

Και πως να του αρέσει μάλιστα αφού είναι μια τριάδα που τη βρήκε έτοιμη , απο ηλικία κάπως ξεζουμισμένη , με πολύ περιορισμένες δυνατότητες για σύγχρονο ποδόσφαιρο και καμία απολύτως αλληλοκάλυψη αγωνιστικών χαρακτηριστικών. Με δεδομένο ότι ο Παυλάρας γύρισε περισσότερο για οπαδική κάλυψη άρα "πρέπει" να στηριχθεί αγωνιστικά , ο Κατσουρ είναι με το σπαθί του βαρύ χαρτί πλέον και αξίζει θέση.... είναι ο ασταθής Λάζαρ... άρα ποια αγωνσιτική τρύπα θα βουλώσει ο Τζιολης? Αν έρθει , πιστεύω πρέπει να αποδεσμευτεί ο Λάζαρ. Δε μου βγαίνουν αλλιώς τα κουκιά .

Αν προσθέσω και στην εξίσωση το μοναδικό χαφ που έχουμε και αξίζει να επενδύσεις κάπως, τον Κάτσε, τότε μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο.

Και περιμένει ο κόσμος "βαρύ" όνομα 6αρι και 10αρι.. Άρα πάμε για 7 χαφ... με τίποτα δε γίνονται αυτά.


Αν ήμουν εγώ , με πάντα δεδομένη τη τοποθέτηση μοικανού για τζιολη , δε θα έφερνα πίσω το Παυλαρα και θα έδιωχνα το Λαζαρ. Θα έμενα με Κατσουρ-Κατσε-Τζιολη και θα πήγαινα για 2,5 μεταγραφές. Ένα καλό 6αρι , ένα καλο 10αρι και έναν ακόμα μικρό πιτσιρικά-επένδυση για τα επόμενα χρόνια.


Ευτυχώς τα παραπάνω είναι απλά προσωπικές κρίσεις και ακόμα περισσότερο ευτυχώς δεν είμαι εγώ αυτός που κάνω κουμάντο !!!!!! ( μάλλον καιρό έχω να παίξω μάνατζερ !! )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”