2.Γιάννης Σκόνδρας
- xrictoforoc
Re: Γιάννης Σκόνδρας
Άρα και ο Βιτόλος είναι μεγάλο αλάνι που σε όποια ομάδα πάει (αλλάζει ανα χρόνο κι όλας) χτυπάει το σήμα της αν σκοράρει (και ιδιαιτέρως όταν σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του)
Τέλος πάντων,ανούσιες αντιλογίες.Αγωνιστικά είναι κομπλέ και καλή κίνηση,σχετικά νέος με πολλές προοπτικές.
Τώρα κατά τ'άλλα άλλο πάθος να χαίρεται ένα γκολ και άλλο να λέει "πούτσ@ βούλγαροι/τούρκοι" και δεν ξέρω γω τι άλλο μας είπε.Δεν γαμείς,ελπίζω να μας αλλάξει γνώμη,αν και θα'ναι πολύ υποκρητικό και ο λαός του ΠΑΟΚ δεν τα γουστάρει αυτά.
Ίδωμεν
Τέλος πάντων,ανούσιες αντιλογίες.Αγωνιστικά είναι κομπλέ και καλή κίνηση,σχετικά νέος με πολλές προοπτικές.
Τώρα κατά τ'άλλα άλλο πάθος να χαίρεται ένα γκολ και άλλο να λέει "πούτσ@ βούλγαροι/τούρκοι" και δεν ξέρω γω τι άλλο μας είπε.Δεν γαμείς,ελπίζω να μας αλλάξει γνώμη,αν και θα'ναι πολύ υποκρητικό και ο λαός του ΠΑΟΚ δεν τα γουστάρει αυτά.
Ίδωμεν

μετά το τέλος της παρούσιασης του Σκόνδρα...
σηκώνεται μπροστά στου ΑΡΔ και τι κάνει....?
η συνέχεια στο Video..
στο 12:20
[youtube]GKrCu6UCcr4&feature=player_embedded#t=745s[/youtube]
χαχαχαχαχαχαχαχα

σηκώνεται μπροστά στου ΑΡΔ και τι κάνει....?
η συνέχεια στο Video..
στο 12:20
[youtube]GKrCu6UCcr4&feature=player_embedded#t=745s[/youtube]
χαχαχαχαχαχαχαχα

Τον πιστευω αρκετα πολυ...σαν δ μπακ μετα απο τορο και βιδρα ειναι αυτς...οποτε συντομα θα ναι εθνικη λογικα...μακαρι να χει το ιδιο παθος και δω...τα υπολοιπα στο γηπεδο...Αν παρυμε και σισοκο..εχουμε παρει οτι καλυτερο απο ελλαδα για μενα
Τα στατιστικά του στη Σούπαλιγδα το 12-13.
27 εμφανίσεις
2 γκολ
11 τελικές (5 εντός, 5 εκτός και 1 κεφαλιά)
0 ασσίστ
9/40 γεμίσματα
137 πάσες
120 λάθη
5 αποκρούσεις
50 κλεψίματα
37 επεμβάσεις
32 φάουλ - 50 κερδισμένα
9 κίτρινες
και 94,5 λεπτά ανά παιχνίδι!
27 εμφανίσεις
2 γκολ
11 τελικές (5 εντός, 5 εκτός και 1 κεφαλιά)
0 ασσίστ
9/40 γεμίσματα
137 πάσες
120 λάθη
5 αποκρούσεις
50 κλεψίματα
37 επεμβάσεις
32 φάουλ - 50 κερδισμένα
9 κίτρινες
και 94,5 λεπτά ανά παιχνίδι!
Μόνο αγωνιστικά: Θεωρώ ότι είναι κακή κίνηση, αναλογιζόμενος ότι τον πήραμε για βασικό. Έχει πάθος, τσαμπουκά και δύναμη. Ωραία, όπως το 90% των δεξιών μπακ του πλανήτη και όπως ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων άμπαλων παικτών. Επιθετικά δεν μου γεμίζει το μάτι και από τεχνική είναι κλάφτα. Εμένα δεν μου φτάνει το πάθος. Πάθος είχαν ο Κονσεϊσάο και ο Ίβιτς, αλλά αυτοί ήξεραν και 100 καντάρια μπάλα και το πάθος ήταν το επιπλέον προσόν, όχι το μόνο.
Είναι η δεύτερη φορά που εκφράζομαι απολύτως αρνητικά για μεταγραφή (η πρώτη ήταν του Γεωργιάδη) και απλώς ελπίζω αυτή τη φορά να αποδειχθώ λάθος και ας κάνω κωλοτούμπες. Και θα τις κάνω αν ο Σκόνδρας μου αποδείξει ότι είναι καλύτερος του Σνάουτσνερ.
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ. Δεν έχεις πίστωση χρόνου.
Είναι η δεύτερη φορά που εκφράζομαι απολύτως αρνητικά για μεταγραφή (η πρώτη ήταν του Γεωργιάδη) και απλώς ελπίζω αυτή τη φορά να αποδειχθώ λάθος και ας κάνω κωλοτούμπες. Και θα τις κάνω αν ο Σκόνδρας μου αποδείξει ότι είναι καλύτερος του Σνάουτσνερ.
προσέξτε στην ΠΑΕ, ο ΠΑΟΚ να φαίνεται σε ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες που βγάζουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Μια φωτογραφία έχει ο Σκόνδρας χωρίς ΠΑΟΚ στο background και αυτή διάλεξαν να βάλουν στο sport-fm.gr
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε σεις μην κανετε σαν γκομενιτσες που τις μιλησαν ασχημα. οκ ηταν αντιπαλος μας εβαλε γκολ η ομαδα του και απο το υπερβολικο παθος ηρθε και μας μπινελικωσε. τετοιους γουσταρω που θα βαζουν γκολ μεσα στο καραισκακι και θα πηγαινουν στους γκει και θα τους λενε σας μαμησα μ@^νια.τους βαρεθηκα τους αναλατους και τους μετριους
stephanos έγραψε:Μόνο αγωνιστικά: Θεωρώ ότι είναι κακή κίνηση, αναλογιζόμενος ότι τον πήραμε για βασικό. Έχει πάθος, τσαμπουκά και δύναμη. Ωραία, όπως το 90% των δεξιών μπακ του πλανήτη και όπως ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων άμπαλων παικτών. Επιθετικά δεν μου γεμίζει το μάτι και από τεχνική είναι κλάφτα. Εμένα δεν μου φτάνει το πάθος. Πάθος είχαν ο Κονσεϊσάο και ο Ίβιτς, αλλά αυτοί ήξεραν και 100 καντάρια μπάλα και το πάθος ήταν το επιπλέον προσόν, όχι το μόνο.
Φίλε πρώτον αν ειχε τεχνική θα έπαιζε χαφ και οχι μπακ...Ετσι ξεκινάνε ολοι!
Βρες μου εσυ πολλα πλάγια μπακ με τεχνική...Μην βλέπεις τον Λινο αυτός ειναι περιπτωσάρα!
Πολύ καλή μεταγραφή...
stephanos έγραψε:Μόνο αγωνιστικά: Θεωρώ ότι είναι κακή κίνηση, αναλογιζόμενος ότι τον πήραμε για βασικό. Έχει πάθος, τσαμπουκά και δύναμη. Ωραία, όπως το 90% των δεξιών μπακ του πλανήτη και όπως ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων άμπαλων παικτών. Επιθετικά δεν μου γεμίζει το μάτι και από τεχνική είναι κλάφτα. Εμένα δεν μου φτάνει το πάθος. Πάθος είχαν ο Κονσεϊσάο και ο Ίβιτς, αλλά αυτοί ήξεραν και 100 καντάρια μπάλα και το πάθος ήταν το επιπλέον προσόν, όχι το μόνο.
Σε γενικες γραμμες συμφωνουμε στεφανε το εγραψα και εγω αλλωστε νωριτερα χωρις να μπω σε λεπτομερειες.
Απο τον σναουτσνερ ομως ειναι σιγουρα καλυτερος με προοπτικη να γινει αποστολακης,εκει νομιζω ειναι το ταβανι του.
Για αυτό άλλωστε φαίνεται ότι ψάχνουμε για επιθετικογενή αρ.μπακ.obanebane έγραψε:stephanos έγραψε:Μόνο αγωνιστικά: Θεωρώ ότι είναι κακή κίνηση, αναλογιζόμενος ότι τον πήραμε για βασικό. Έχει πάθος, τσαμπουκά και δύναμη. Ωραία, όπως το 90% των δεξιών μπακ του πλανήτη και όπως ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων άμπαλων παικτών. Επιθετικά δεν μου γεμίζει το μάτι και από τεχνική είναι κλάφτα. Εμένα δεν μου φτάνει το πάθος. Πάθος είχαν ο Κονσεϊσάο και ο Ίβιτς, αλλά αυτοί ήξεραν και 100 καντάρια μπάλα και το πάθος ήταν το επιπλέον προσόν, όχι το μόνο.
Σε γενικες γραμμες συμφωνουμε στεφανε το εγραψα και εγω αλλωστε νωριτερα χωρις να μπω σε λεπτομερειες.
Απο τον σναουτσνερ ομως ειναι σιγουρα καλυτερος με προοπτικη να γινει αποστολακης,εκει νομιζω ειναι το ταβανι του.
λέω εγώ τώρα.