ντροπή...PAPA TSIBIKOS έγραψε:Καλά θα κάνει τις όποιες μελλοντικές σκέψεις του για τον πάγκο της Α΄ ομάδας να τις βγάλει από το μυαλουδάκι του.
Αααααα έχει και πολλή καλές σχέσεις με τους αρδ
Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Aν ειναι δυνατονΧωρικός έγραψε:ντροπή...PAPA TSIBIKOS έγραψε:Καλά θα κάνει τις όποιες μελλοντικές σκέψεις του για τον πάγκο της Α΄ ομάδας να τις βγάλει από το μυαλουδάκι του.
- Mario Jardel
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
α ρεPAPA TSIBIKOS έγραψε:Καλά θα κάνει τις όποιες μελλοντικές σκέψεις του για τον πάγκο της Α΄ ομάδας να τις βγάλει από το μυαλουδάκι του.
- xrictoforoc
Καλώς τον Παρτιζάνο!
Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι που σε έχουμε πίσω,ελπίζω να διδάξεις στα πιτσιρίκια μας την μπάλα που ξέρεις αλλά και το πάθος και την μαχητικότητα για την ασπρόμαυρη φανέλα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι που σε έχουμε πίσω,ελπίζω να διδάξεις στα πιτσιρίκια μας την μπάλα που ξέρεις αλλά και το πάθος και την μαχητικότητα για την ασπρόμαυρη φανέλα.
- PAPA TSIBIKOS
Ναι είμαι αχάριστος γιατί όταν στα ματς με τον γκέυ έτρωγε αστείες κόκκικες κάποιοι έλεγαν καιdanirifle έγραψε:ελπίζω να κάνεις πλάκα φίλε
αν τα λες σοβαρά είσαι τέρμα αχάριστος, το λιγότερο
έγραφαν Ίβιτς παληκάρι - αλάνι - έχει πάθος το παιδί.........αλλά το αποτέλεσμα ήταν ηττα για την ομάδα μου.
Παπατσιβικο παρε την εικονα του βλανταν και πριν κοιμηθεις κανε κανα 2 προσευχες.. που αυτος μαζι με 5-6 παιχτες σε ανεβασαν παρα πολλα επιπεδα αγωνιστικα.
Στην ουσια πηραν τον ανυπόληπτο αγωνιστικα ΠΑΟΚ.. τον εκαναν διεκδικητη του πρωταθληματος.. και λογω χαρακτηρα εφτιαξαν την πιο "ΠΑΟΚ" ομαδα που εχω δει οσο ζω.
Εισαι τουλαχιστον αχαριστος.
Στην ουσια πηραν τον ανυπόληπτο αγωνιστικα ΠΑΟΚ.. τον εκαναν διεκδικητη του πρωταθληματος.. και λογω χαρακτηρα εφτιαξαν την πιο "ΠΑΟΚ" ομαδα που εχω δει οσο ζω.
Εισαι τουλαχιστον αχαριστος.
- desperando
- Επικοινωνία:
συγνωμη κι ολας αλλα για να γραφεις τετοια πραγματα πρεπει να μην σκαμπαζεις τιποτα απο αθλητισμοPAPA TSIBIKOS έγραψε:Ναι είμαι αχάριστος γιατί όταν στα ματς με τον γκέυ έτρωγε αστείες κόκκικες κάποιοι έλεγαν καιdanirifle έγραψε:ελπίζω να κάνεις πλάκα φίλε
αν τα λες σοβαρά είσαι τέρμα αχάριστος, το λιγότερο
έγραφαν Ίβιτς παληκάρι - αλάνι - έχει πάθος το παιδί.........αλλά το αποτέλεσμα ήταν ηττα για την ομάδα μου.
- PAPA TSIBIKOS
Εσείς όλοι που σκαμπάζεται από μπάλα φάτε στην μάπα παθιάρικα
δεκάρια του στιλ Ιβιτς
παιδαγωγούς-προπονητές για τις ακαδημίες του στιλ Ιβιτς-Αλεξαντρίδη-Πουρνιοτόπουλου κλπ.
Αυτούς που φέρνουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όλα αυτά τα νανάκια με τα αδύνατα ποδαράκια και τα καλοχτενισμένα μαλλάκια και τα πασάρουν σαν σούπερ ταλέντα.
Αυτούς που έφεραν στον ΠΑΟΚ ταλέντο τερματά ύψους 1.80 και τον έκαναν συμ. 4 ετών
Επίσης φάτε στην μάπα όλους αυτούς τους δήθεν προπονητές που σας πάσαραν κατά καιρούς.
(Αναστασιάδη-Χάβο-Δερμιτζάκη-Δωδώνη κλπ.) ¨στήριξη θέλει ο θεσμός του κόουτς"
Χαιρετίσματα στον αδερφό του Βλάνταν , τον γαυρομάνατζερ ντε.

παιδαγωγούς-προπονητές για τις ακαδημίες του στιλ Ιβιτς-Αλεξαντρίδη-Πουρνιοτόπουλου κλπ.
Αυτούς που φέρνουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όλα αυτά τα νανάκια με τα αδύνατα ποδαράκια και τα καλοχτενισμένα μαλλάκια και τα πασάρουν σαν σούπερ ταλέντα.
Αυτούς που έφεραν στον ΠΑΟΚ ταλέντο τερματά ύψους 1.80 και τον έκαναν συμ. 4 ετών

Επίσης φάτε στην μάπα όλους αυτούς τους δήθεν προπονητές που σας πάσαραν κατά καιρούς.
(Αναστασιάδη-Χάβο-Δερμιτζάκη-Δωδώνη κλπ.) ¨στήριξη θέλει ο θεσμός του κόουτς"

Σιγά ρε Παπα Τσιμπικο, άραξε λίγο. Η πολύ ποδοσφαιρική γνώση και επιτυχία σε έχει τυφλώσει...
δεν ξερω και δεν ασχολουμαι και τοσο με το ποιοι προπονουν τα πιτσιρικια.αλλα πες μου ρε τσιμπικο απο τις μεγαλες ομαδες ποια αλλη εχει βγαλει περισσοτερα πιτσιρικια?καθε χρονο πρωταθλημα διεκδικουν και αλλοτε το παιρνουν.PAPA TSIBIKOS έγραψε:Εσείς όλοι που σκαμπάζεται από μπάλα φάτε στην μάπα παθιάρικαδεκάρια του στιλ Ιβιτς
Αυτούς που έφεραν στον ΠΑΟΚ ταλέντο τερματά ύψους 1.80 και τον έκαναν συμ. 4 ετών![]()
(Αναστασιάδη-Χάβο-Δερμιτζάκη-Δωδώνη κλπ.) ¨στήριξη θέλει ο θεσμός του κόουτς"![]()
και σε εσενα τι κακο εκανε ο ιβιτς πια και τον εχεις τοσο αχτι?το ψωμι του τιμια το επαιξε και αντε να δεχτω οτι σαν σερβος δεν ηταν και ο καλυτερος χαρακτηρας.
οσο για τα νανακια αν ειναι να μου φερνουν νανακια σαν το μαλεζα,τον κλαους,τον κατσε,τον πελκα,τον ιντζιδη,τον κωνσταντιιδη,τον ποποβιτς θα το αντεξω..
δε λεω ισως ξερεις κατι και εχεις τα δικια σου σε καποια θεματα,ισως λεω.αλλα υπερβαλεις και η εμπαθεια σε τυφλωνει.
-
Aπόλυτα σωστός,κυρίως ως προς τους νεαρούς που δήθεν αναδεικνύουν και προωθούν στην πρώτη ομάδαPAPA TSIBIKOS έγραψε:Εσείς όλοι που σκαμπάζεται από μπάλα φάτε στην μάπα παθιάρικαδεκάρια του στιλ Ιβιτς
Αυτούς που έφεραν στον ΠΑΟΚ ταλέντο τερματά ύψους 1.80 και τον έκαναν συμ. 4 ετών![]()
(Αναστασιάδη-Χάβο-Δερμιτζάκη-Δωδώνη κλπ.) ¨στήριξη θέλει ο θεσμός του κόουτς"![]()
Αν δεν το καταλάβατε-από τον μεταγραφικό σχεδιασμό-δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη σε κανέναν νεαρό παίκτη της παρούσας ομάδας
όλοι είναι για δανεικοί ή αποδέσμευση,καθώς κανένας δεν έδειξε τίποτα
Αποστολόπουλος-Κωνσταντινίδης έκαναν τον (μέτριο) Σκόνδρα να φαντάζει ως σούπερ μεταγραφάρα!!
ο σκονδρας ειναι 23 και οι αλλοι δυο 17 κ 19 αντιστοιχα.οι αλλοι παιξαν πρωτη φορα κ ο σκονδρας εχει 100 συμμετοχες.και ο σκονδρας δειχνει ετοιμος γιατι επαιζε σε ομαδα χωρις πιεση.σαν να τον ειχαμε εμεις στα τσικο μας και να τον δωσαμε δανεικο στον ατρομητο και να ηρθε ετοιμος ενα πραμα.
ρε μπορειτε να μου πειτε που δεν τα πανε καλα οι ακαδημιες?επιτυχιες δεν εχουν?
το προβλημα ειναι οτι οι προπονητες ειναι ασχετοι η απλα δεν τους γουσταρετε γιατι εχουν σχεση με το παρελθον?ποιους προτεινετε δηλαδη?
παντως τα αποτελεσματα των ακαδημιων ειναι καλυτερα απο των υπολοιπων ομαδων.
ρε μπορειτε να μου πειτε που δεν τα πανε καλα οι ακαδημιες?επιτυχιες δεν εχουν?
το προβλημα ειναι οτι οι προπονητες ειναι ασχετοι η απλα δεν τους γουσταρετε γιατι εχουν σχεση με το παρελθον?ποιους προτεινετε δηλαδη?
παντως τα αποτελεσματα των ακαδημιων ειναι καλυτερα απο των υπολοιπων ομαδων.