Paokmania.gr

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
AnipsiosDani

Paokmania.gr

Δημοσίευση από AnipsiosDani »

Καλησπέρα ,έπειτα από παρά πολύ καιρό ξανά γράφω στο παοκμανια. Και αυτό επειδή δεν μπορώ άλλο να βλέπω αυτό το site να αλλάζει (προς το χειρότερο κατ' εμέ ).Είμαι εγγεγραμμένος στο παοκμανια από την ημέρα σχεδόν που άνοιξε και κάθε μέρα είμαι μέσα χωρίς να συνδέομαι αλλά αυτό δεν μου στερεί το δικαίωμα να πω την άποψη μου σωστά; Κάποιοι από τους παλιούς ίσως να με θυμούνται γι’ αυτό και τους στέλνω να χαιρετίσματα μου! Τώρα… αυτό που θέλω να θέσω ως απορία και παράπονο προς τους νυν διαχειριστές του site είναι : Γιατί έγινε έτσι το παοκμανια; Όταν ξεκίνησε το εγχείρημα αυτό ο σκοπός του ΗΤΑΝ να γίνει ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των παοκτσηδων πανελλαδικά και μετ’ έπειτα παγκόσμια. Πλέον βλέπω ένα site ποιο πολύ ενημερωτικό/δημοσιογραφικό παρά οπαδικό. Παρακάτω θα παραθέσω τους λόγους που με έκαναν να φτάσω σε αυτό το συμπέρασμα. Κατ’ αρχάς για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι τα παιδιά που ασχολούνται το κάνουν για τα λεφτά η κάτι τέτοιο απλά θέλω να επισημάνω κάποιες αλλαγές που έχουν γίνει με το πέρασμα του χρόνου και έκαναν το site ποιο απόμακρο από ότι ήταν κάποτε. Ξέρω ότι όλοι μας έχουμε τις δουλείες μας και τις υποχρεώσεις μας ,όχι μόνο τώρα πάντα, αλλά κάποτε αυτό δεν εμπόδιζε τα άτομα που ασχολούνταν με τα κοινά του τόπου ( τυχαία ονόματα που μου έρχονται τώρα στο μυαλό mixanikos ,aparadektos,vaggt ,jojefina) να προσπαθούν για κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που μου βγάζει πλέον το site που δεν είναι τίποτα διαφορετικό από την ΠΑΡΕΑ. Κάποτε ήμασταν μια μεγάλη παρέα ΑΔΕΡΦΩΝ που συζητούσαμε, διαφωνούσαμε, χαιρόμασταν, λυπόμασταν κτλ. μέσω του παοκμανια. Σημείωση: ξέρω ότι οι περισσότεροι από τους αρχικούς του παοκμανια δεν ασχολούνται πλέον είτε λογά υποχρεώσεων είτε λογά προσωπικών αποφάσεων αλλά αυτό δεν αλλάζει τον σκοπό ύπαρξης του. Πού είναι το Paokmania web radio; Που είναι το chat; Πού είναι η παρείστικη ατμόσφαιρα; Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά. Paokmania chat: Πριν από χρόνια στο παοκμανια λειτουργούσε ένα chat τελείως διαφορετικό από αυτό που υπάρχει μέχρι σήμερα. Το chat αυτό υπήρχε στην κεντρική σελίδα και ήταν ένας φιλικός και εύχρηστος τρόπος να επικοινωνούμε διαβάζοντας ταυτόχρονα και τα άρθρα που θέλαμε. Ήρθε το νέο chat και από εκεί άρχισε η κατηφόρα του καθώς κανείς ή μάλλον πολλοί λίγοι ήμασταν αυτοί που στην αρχή είχαμε ανοικτό ένα παράθυρο για να συζητάμε μεταξύ μας, οι περισσότεροι είχαν ανοικτό (πολύ λογικά μάλιστα ) την αρχική σελίδα του παοκμανια και όχι το chat. Περνάω στο δεύτερο θέμα Paokmania web radio: με την πάροδο του χρόνου το ράδιο μας έχασε την δυναμική του, δεν μπορώ να ξέρω γιατί , το μόνο που γνωρίζω είναι ότι κάποτε το Paokmania Web Radio ήταν η συντροφιά μας όσες ώρες και αν ήμασταν στο υπολογιστή, χωρίς να υπάρχει μια φωνή πίσω από το μικρόφωνο απλά υπήρχε μουσική συνέχεια υπήρχε ΖΩΗ σε αυτό το διαδικτυακό ραδιόφωνο. Πλέον όσες φορές και να μπήκα το ράδιο είναι κλειστό δε μπορώ να καταλάβω γιατί όμως. Θεωρό αδιανόητο στις τόσες χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη να μην μπορούν να βρεθούν 10-15 άτομα που υπό την επίβλεψη ενός διαχειριστή να μπορέσουν να λειτουργήσουν το ράδιο ΞΑΝΑ! Πρέπει να ξαναγίνουμε οικογένεια όπως κάποτε και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας ξεχωρίζουν από τα άλλους ιστοτόπους που ασχολούνται με τον Π.Α.Ο.Κ. να ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ SITE ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ!!! Προσωπικά ευχαρίστως (και με την σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών ) μπορώ να αφιερώσω κάποιες ώρες την ημέρα στην προσπάθεια της αναγέννησης του Paokmania web radio/chat.
Συγγνώμη αν σας κούρασα αδέλφια αλλά δεν μπορώ άλλο αυτήν την κατάσταση
Φιλικά , anipsiosdani
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Has thanked: 3 times
Been thanked: 25 times

Re: Paokmania.gr

Δημοσίευση από Equalizer »

Anipsie , κατ αρχάς ξεκαθαρίζω πως θεωρώ τα όσα έγραψες καλοπροαίρετα, άσχετα αν σίγουρα κάποιοι θα προσπαθήσουν να χτίσουν καυγάδες πάνω σ αυτά, ή σε ανάλογες κουβέντες που κατά καιρούς γίνονται.

Η πραγματικότητα είναι πως το παοκμανια έχει υποστεί αρκετές αλλαγές κατά καιρούς, σίγουρα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι όλες θετικές. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ προσπάθεια να γίνει το site πιο απόμακρο ή πιο αποξενωμένο απο το κοινό. Έγινε όμως σοβαρή και συντονισμένη προσπάθεια να είναι σοβαρό και να ΣΕΒΕΤΑΙ όσους το διαβάζουν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι στο ξεκίνημα ήταν ασόβαρο ή οτιδήποτε άλλο. Απλά προσπαθούμε να κρατάμε κάποια στάνταρντ, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο site, που το διαβάζουν ΟΛΕΣ οι ηλικίες ΠΑΟΚτσήδων. Επομένως έπρεπε και πρέπει να σεβόμαστε και τα θέλω ορισμένων που είτε δεν ασχολούνται τόσο με το στενά εννοούμενο "οπαδικό" κομμάτι, είτε ζουν στο εξωτερικό και δεν τους απασχολεί και ιδιαίτερα. Και πάλι όμως, δεν υπάρχει κάποια προσπάθεια να ΚΟΨΟΥΜΕ κάτι. Απο όλη αυτή την κοινότητα των χιλιάδων μελών που έχει μαζευτεί εδώ, θέμα γίνεται οτι αυτή η κοινότητα κρίνει. Δηλαδή ο κόσμος είναι αυτός που γεννά, συντηρεί και μεγαλώνει κάποια θέματα. Αν η κοινότητα του παοκμανια τα "κόψει", τότε εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι.

Σε κάθε περίπτωση, κι εμείς γνωρίζουμε πως π.χ. το θέμα του radio πρέπει να λυθεί. ΔΕΝ το ξεχνάμε, αλλά και οι υποχρεώσεις είναι πολλές, και ΚΥΡΙΩΣ είτε το πιστεύεις είτε οχι, ήταν τόσο μεγάλη η κατήφεια τα τελευταία χρόνια, που δεν έβγαινε "ενέργεια" απο κανέναν απο τα μέλη για να βρεθούν καινούρια άτομα για το ραδιο. Προσπάθειες υπήρξαν. Και θα υπάρξουν. Είναι γνωστό όμως οτι ο ΠΑΟΚτσής είναι μέγας πανηγυρτζής. Επομένως όταν τα πράγματα πάνε καλά, όπως το 08-09, τότε όλα ρολάρουν τέλεια. Μετά αρχίζουν οι γκρίνιες και η κάθοδος. Καταβάλαμε λοιπόν (και ακόμα καταβάλλουμε) ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπάθεια για να κρατηθεί ένα επίπεδο αισιοδοξίας και ανοδικής τάσης στο "διαδικτυακό" κομμάτι του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου.

Επομένως, για να μη το κουράζουμε άλλο, θέλω να σου πω οτι η προσπάθεια συνεχίζεται, ούτε ΤΕΛΕΙΟ ήταν το site τότε, ούτε τέλειο είναι και τώρα. Πάντα θα υπάρχουν πράγματα να κάνουμε, και πάντα θα το παλεύουμε. ΤΟ κυριότερο ζήτημα είναι να γίνεται αντιληπτό το ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ της προσπάθειάς μας, και να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας. Όλα τα άλλα έρχονται. Όταν όμως τα μέλη είναι πραγματικά χιλιάδες και ο καθένας τραβάει προς τη μεριά που τον βολεύει, τότε καταλαβαίνεις οτι κι εμείς πρέπει για να προστατεύσουμε την προσπάθειά μας, να κρατήσουμε κάποια γραμμή που θα κρατά το site λειτουργικό και αξιοπρεπές. Και νομίζω πως μέχρι τώρα το πετυχαίνουμε, και κυρίως οι admin που τρέχουν κυριολεκτικά ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ για να τρέχει το Paokmania.

Ελπίζω να εξήγησα κάποια πράγματα, εδώ είμαστε να τα λύνουμε όλα. Προσωπική μου άποψη είναι οτι ΑΝ δεν ρολάρει η ψυχολογία ΟΛΟΥ του κόσμου του ΠΑΟΚ, αν δεν κοπούν οι άσκοπες και πολλές μίρλες και γκρίνιες, τότε και στο διαδίκτυο η... "γκ..λα" που ανέφερε ο Ζαγοράκης, θα παραμείνει ως ένα βαθμό ΧΑΜΕΝΗ.
AnipsiosDani

Re: Paokmania.gr

Δημοσίευση από AnipsiosDani »

rainmaker έγραψε:Ελπίζω να εξήγησα κάποια πράγματα, εδώ είμαστε να τα λύνουμε όλα. Προσωπική μου άποψη είναι οτι ΑΝ δεν ρολάρει η ψυχολογία ΟΛΟΥ του κόσμου του ΠΑΟΚ, αν δεν κοπούν οι άσκοπες και πολλές μίρλες και γκρίνιες, τότε και στο διαδίκτυο η... "γκ..λα" που ανέφερε ο Ζαγοράκης, θα παραμείνει ως ένα βαθμό ΧΑΜΕΝΗ.

Συμφωνο μαζί σου δεν είπα οτι δέν κάνετε προσπάθεια για να λειτουργεί το site.Και φυσικά δεν τα λέω κακοπροαίρετα όλα αυτά το παοκμανια σου ειπα το ξέρω απο τοτε που γεννηθηκε απλά θα στο ξανά αναφέρο οτί είναι πολύ δημοσιογραφικό.. πλεον . δεν νομίζω η κοινότητα να εχει "κοψει" τον χαβαλέ που βγάζαμε στο chat... ιδικά στο πρώτο αν το θυμάσε!
Εαν θεωρείς οτι μπορω να βοηθήσω σε κάτι απλά πες το.. θελω αυτο το site να αρχίσει να τραβάει παλι τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. !!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”