Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από obanebane »

stephanos έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι o Λόπεθ επιλέχθηκε ως η πρώτη αλλαγή στους αμυντικούς, όχι ως βασικός. Να παίζει το ρόλο του Ζεβλάκοφ δηλαδή, στον πάγκο με δυνατότητα να μπει ως αλλαγή και στην ανάγκη να παίξει οπουδήποτε στην άμυνα ή ακόμη και ως αμυντικό χαφ.
Στη Γρανάδα ήταν ο παίκτης που προσπαθούσε να ρυθμίσει την αμυντική γραμμή (όχι επιτυχώς) και να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του. Σχετικά γρήγορος, σχετικά καλός στο ψηλό παιχνίδι (για το ύψος του), αλλά με πολλές λάθος τοποθετήσεις. Δεν φτιάχνει παιχνίδι από πίσω, βασικά δεν πολυακουμπάει μπάλα. Το μόνο πραγματικά θετικό είναι ότι δεν φοβάται να ανέβει ψηλά.
Για βασικός είναι τραγική επιλογή, αλλά δεν νομίζω ότι δίνουμε 250-300 χιλιάρικα για βασικό σέντερ μπακ, όταν ο Κοντρέρας έπαιρνε 600...

Mακαρι να ειναι ετσι,και οπως ηδη γραφτηκε αυτο ισως να σημαινει οτι χαλαει του φυτανιδη που ακουσα οτι ζηταει κλειστο 4ετες με 250 το χρονο+μπονους.
Αν ισχυει αγαπητε φυτανιδη (οσο και να πιστευω οτι αξιζεις να φορεσεις τη φανελα του ΠΑΟΚ) πηγαινε στα ξενα που σε θελουν να βρεις και ποδοσφαιρικο πολιτισμο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

dolphinto έγραψε:Στο φιναλε φιναλε αν ειναι κανενα ταγαρι, οκ..εμμας θα μας πονεσει το μυαλο καποιες αγωνιστικες
ο Ιβαν θα χασει 400+ και θα ποναει το μυαλο του και τα νευρα του και θα αναγκαστει τον Ιαν. να παρει κατι
ο Τσιτσι και ο Βρυζας θα χρεωθουν μια μεγαλη παπαρια 400...και ο Ιβαν εχει δηλωση οτι δεν θελει να πεταει λεφτα
ο Στεβενς θα αναγκαστη να δουλευει με ενα ταγαρι...

πως το βλεπεται ;

ΠΑΟΚ ΡΕ

και γαμω τις λογικες. και τι εγινε που ο ιβαν εδωσε 200+400 χιλιαρικα για ενα εξαμηνο για τον ιτανζ και τωρα ψαχνουν πως θα τον ξεφορτωθουν? ετσι και με τον καθε λοπεθ , τι εγινε αν ο Ιβαν πεταξει ασκοπα μερικα εκατομμυρια ακομα? νομιζω οτι καποιοι εχετε την εντυπωση οτι ο Σαββιδης θα χωνει αβερτα χρημα εσαει.
οπως καποτε ηταν καλος και ο μπατμαν που εχωνε τα εκατομμυρια αλλα στο τελος πηρε τα τρια μου και τον κυνηγουσε ολη η Τουμπα
Άβαταρ μέλους
obanebane

desperado που πηγε η αισιοδοξια σου ρε? κατσε να δουμε μη προτρεχουμε.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

desperando έγραψε:
dolphinto έγραψε:Στο φιναλε φιναλε αν ειναι κανενα ταγαρι, οκ..εμμας θα μας πονεσει το μυαλο καποιες αγωνιστικες
ο Ιβαν θα χασει 400+ και θα ποναει το μυαλο του και τα νευρα του και θα αναγκαστει τον Ιαν. να παρει κατι
ο Τσιτσι και ο Βρυζας θα χρεωθουν μια μεγαλη παπαρια 400...και ο Ιβαν εχει δηλωση οτι δεν θελει να πεταει λεφτα

πως το βλεπεται ;

ΠΑΟΚ ΡΕ

και γαμω τις λογικες. και τι εγινε που ο ιβαν εδωσε 200+400 χιλιαρικα για ενα εξαμηνο για τον ιτανζ και τωρα ψαχνουν πως θα τον ξεφορτωθουν? ετσι και με τον καθε λοπεθ , τι εγινε αν ο Ιβαν πεταξει ασκοπα μερικα εκατομμυρια ακομα? νομιζω οτι καποιοι εχετε την εντυπωση οτι ο Σαββιδης θα χωνει αβερτα χρημα εσαει.
οπως καποτε ηταν καλος και ο μπατμαν που εχωνε τα εκατομμυρια αλλα στο τελος πηρε τα τρια μου και τον κυνηγουσε ολη η Τουμπα

Έχεις απόλυτο δίκαιο και εμένα αυτός είναι ο βασικότερος λόγος προβληματισμού από τον οποίο πηγάζει ο προβληματισμός μου. Τα λεφτά δεν είναι άπειρα. Όταν αρχίσει περικοπές, γιατί αν δεν έρθουν αποτελέσματα θα τα κόψει όλα να το ξέρετε θα αρχίσετε το κράξιμο ομαδικώς αλλά εδώ θα είμαστε να θυμίζουμε τις λάθος επιλογές και τους λάθος συμβούλους.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Για ποιο λογο ψαχνουν να ξεφορτωθουν τον Ιτανζ; Ειναι κακος παικτης; Το αντιθετο μαλιστα ειναι ενας απο τους καλυτερους τερματοφυλακες του πρωταθληματος. Τωρα αν του την βαρεσε του Ιβαν , επειδη επνιξε εκεινο το φαουλ και νομιζει οτι δεν ξερω και εγω τι, ειναι δικο του θεμα.
Σε καμια αλλη ομαδα δεν θα εφευγε τετοιος παικτης. Αν τον διωξουν θα ειναι απο καπριτσιο του Ιβαν , και δεν πρεπει να τον διωξουν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Για πορτιερης σε κανα κλαμπ καλος ειναι. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Η απόδοση ενός παίκτη δεν εξαρτάται μόνον από τα δικά του ποιοτικά χαρακτηριστικά. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο προπονητής.

Πλέον έχουμε κανονικό προπονητή και η απόδοση του κάθε παίκτη εξαρτάται και από αυτόν. Ένας κανονικός προπονητής θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το κάθε εργαλείο του με τρόπο που να μη φανερώνονται τα αρνητικά του στοιχεία και να κερδίσει έτσι από τον κάθε παίκτη τα μέγιστα.

Ο Λόπεθ δεν έχει δουλέψει ποτέ με προπονητή ανάλογο του Στέβενς και με τον Ολλανδό μπορεί να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ειναι καλός ο Ιτανζ ,ο χακομπο όμως καλλιτερος θελει να κάτσει με την πιθανότητα να ειναι δεύτερος ; Αν ναι τότε να μείνει φυσικά
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

obanebane έγραψε:desperado που πηγε η αισιοδοξια σου ρε? κατσε να δουμε μη προτρεχουμε.

αισιοδοξος ειμαι ρε συ και ειμαι σιγουρος οτι θα σκασουν και μεγαλες βομβες ,απλα η καλοπροαιρετη κριτικη παντα πρεπει να υπαρχει,τελευται φορα που ειχαμε την νοοτροποια οτι αυτοι τα ξερουν ολα φτασαμε ενα βημα πριν την καταστροφη
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

Εγώ ξέρω ότι όπου λαλούν πολλοί μανατζαρέοι, αργεί να υπογράψει...
Γενικά το λέω, όχι για κάποια συγκεκριμένη περίπτωση.

Ιβάν καθάρισε όλους τους μεσάζοντες, γιατί μας έχουν βάλει ουκ ολίγα μύρια μέσα όλα αυτά τα χρόνια
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

Photis έγραψε:
desperando έγραψε:

πως το βλεπεται ;

ΠΑΟΚ ΡΕ

Έχεις απόλυτο δίκαιο και εμένα αυτός είναι ο βασικότερος λόγος προβληματισμού από τον οποίο πηγάζει ο προβληματισμός μου. Τα λεφτά δεν είναι άπειρα. Όταν αρχίσει περικοπές, γιατί αν δεν έρθουν αποτελέσματα θα τα κόψει όλα να το ξέρετε θα αρχίσετε το κράξιμο ομαδικώς αλλά εδώ θα είμαστε να θυμίζουμε τις λάθος επιλογές και τους λάθος συμβούλους.

διαβασατε αλλα δεν...ακουμπησατε αδερφια... μαλλον δεν καταλαβατε το κειμενο..απομωνοσατε ενα τμημα, βγαλατε το συμπερασμα σας και..οκ...
σας συμπληρωνω κατι που ...χασατε..
ο photis οχι τοσο γιατι εχει σχολιο πριν που δειχνει οτιτο διαβασε μεχρι τελος ;)
desperando, αδερφε το νοημα ηταν στα παρακατω...

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ (δεν λεω αν ειναι καλος η οχι γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΩ)
ας σταματησουμε να εχουμε αποψη για τα παντα και το χειρoτερο να το παιζουμε ειδημονες (η μαλλον καλυτερα να το παιζουμε προπονητες, μανατζερ,προεδροι, λογιστες και σκαουντερ απο το σπιτι μας)
αποψη μπορει να λεει ο καθενας. ο τροπος που λεγετε ομως απο καποιους, ΚΑΙ χωρις καμμια ιδιοτητα..απλα του οπαδου... δεν του δινει κανενα δικαιωμα να κραζει παιχτες που δεν τους εχει δει ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dolphinto την Τετ 19 Ιουν 2013, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δικιο εχεις despe αλλα κατι εκαναν ομως και τοτε,καλη ομαδα ειχαμε ειδαμε λιγο μπαλιτσα.
Το μονο που ελειπε ηταν ο λεφτας να καλυψει τα ελειματα (αν και δεν ειναι της ωρας) που οπως εχω ξαναγραψει δεν ηταν μεγαλα για τους στοχους της τοτε ομαδας.
Τωρα και καλυτερο προπονητη απο τον καρπουζα εχουμε και φραγκατο μεγαλομετοχο και ζαγορ και βρυζα.
Το μονο που μας λειπει ειναι η συσπειρωση που ειχαμε τοτε και οι μισθοι που επετρεπαν να παρουμε καμια μετοχη και κανα διαρκειας παραπανω. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

hitman έγραψε:Η απόδοση ενός παίκτη δεν εξαρτάται μόνον από τα δικά του ποιοτικά χαρακτηριστικά. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο προπονητής.

Πλέον έχουμε κανονικό προπονητή και η απόδοση του κάθε παίκτη εξαρτάται και από αυτόν. Ένας κανονικός προπονητής θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το κάθε εργαλείο του με τρόπο που να μη φανερώνονται τα αρνητικά του στοιχεία και να κερδίσει έτσι από τον κάθε παίκτη τα μέγιστα.

Ο Λόπεθ δεν έχει δουλέψει ποτέ με προπονητή ανάλογο του Στέβενς και με τον Ολλανδό μπορεί να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

ετσι ακριβως ειναι, απλα το ποσοστο ρισκου ειναι αρκετα αυξημενο.
τελος παντων εφοσον ο παικτης ειναι πλεον μελος της ομαδος θα στηριχθει και με το παραπανω και ελπιζω να βγαλει ματια με την αποδοση του
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Με τις προσδοκιες που εχει δημιουργησει ο ερχομος του Στεφενς ειναι λογικο να ξενερωνουν καποιοι με την επιλογη Λοπεζ
Αλλες χρονιες (με καβουρια στις τσεπες) ισως ο ερχομος ενος παικτη απο την πριμερα να ενθουσιαζε αλλα οχι φετος μετα και απο τον προπονητη που πηραμε και τους στοχους που εχουμε
Καποιοι που λενε για φτωχα βιογραφικα Μουσλι κτλ αφενος μεν να τα ψαξουν καλυτερα και αφετερου να αναλογιστουν τι στοχους (ρεαλιστικους) ειχαμε οταν παιρναμε αυτους τους παικτες
Διαφορετικο να παρεις ενα Λινο απο την Πορτο και ας μην ειναι ο καλυτερος της παικτης η τον διεθνη ελληνα Χαλκια και διαφορετικο να παρεις τον Λοπεζ
Μπορει ο παικτης να βγει λιρα 100 (ολα στο χορταρι κρινονται) αλλα εχουν δικιο οσοι μιλανε για φτωχο βιογραφικο
Αλλωστε σε μια ηλικια 30-31 που ειναι βλεπεις τι εχει κανει ο καθε παικτης πριν τον παρεις
Δεν ειναι 20 χρονων να του δωσεις μια ευκαιρια οπως ειχαμε παρει μια φορα εναν κοντο χοντρουλη πορτογαλο...
Βεβαια ετσι οπως παρουσιαζονται τα πραγματα απο τα ΜΜΕ την μεταγραφη την εχουν εγκρινει οι υπευθυνοι αρα και ο Τσιστιακοφ που το χειμωνα αν και δεν εφερε τον Μεσσι σιγουρα οι δανεικοι βοηθησαν
Καποιος εγραψε να μην θελουμε 10 μεταγραφες αεροδρομιου και να μην περιμενουμε τον Πουγιολ
Ε ναι συμφωνοι αλλα αναμεσα στον Πουγιολ και τον Λοπεζ (χωρις να τον εχουμε δει) εχει ενα σκασμο παικτες με πιο πολλα γαλονια στη θητεια τους
Το θεμα ποσα θα παρει , ποιος και αν πηρε μιζα, μπριζα κτλ δεν με απασχολει καθολου
Αν τον πληρωνα εγω τοτε ναι θα με απασχολουσε
Αυτα τα περι fm ειναι τουλαχιστον αστειοτητες
Προσωπικα (οπως και οι πιο πολλοι φανταζομαι) δεν ξερω καθολου τον παικτη , με βαση το βιογραφικο του δεν μου γεμιζει το ματι αλλα επειδη οπως προειπαμε ολα στο χορταρι κρινονται θα τον καλοσωρισω στην οικογενεια της ΠΑΟΚαρας μας , σιδερενιος και ευχομαι να μας βγαλει ολους τους σκεπτικιστες-επικριτες της μεταγραφης του ψευτες
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

http://www.esfutbol.net/?action=read&idnotizia=69263

"de 200.000 euros por temporada"

Θα υπέγραφε 200 χιλιάρικα..
Τεράστια επιτυχία τον αρπάξαμε μέσα από τα χέρια της Λέγκια με τα διπλά χρήματα ... κορόιδα Πολωνοί..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”