Athens έγραψε:400χιλ παντως ειναι πολλα για τον Λοπεζ, εκτος αν ειναι παικταρας, τοτε παω πασο....
στον βαζελο ειχε προταθει με λιγοτερα
τα 400 απο πού απορρέουν;
Athens έγραψε:400χιλ παντως ειναι πολλα για τον Λοπεζ, εκτος αν ειναι παικταρας, τοτε παω πασο....
K_geo έγραψε:Athens έγραψε:400χιλ παντως ειναι πολλα για τον Λοπεζ, εκτος αν ειναι παικταρας, τοτε παω πασο....
τα 400 απο πού απορρέουν;
Mario Jardel έγραψε:Αν τον Λοπεζ τον ειχε παρει ο gay σημερα τα στρατιωτακια θα γραφανε για τον παικταρα απο πριμερα, που ηθελε η Swansea (η οποια βρισκει λαυρακια απο Ισπανια και ο Λαουντρουπ εχει ματι αετου κτλ κτλ), τον ηθελε και η Λεγκια oπου παιζει ο μεγαλος Ljuboja και ολοι θα πανηγυριζανε.(χαιρομαι που δεν ειμαστε ετσι)
Αν ειχαμε κανονικους δημοσιογραφους θα γραφανε τα στοιχεια της μεταγραφης, τα χαρακτηριστικα του παικτη κτλ κτλ και ολοι θα λεγαμε οκ καλωσηρθες, δωσε τη ψυχη σου και ειμαστε οκ. (λυπαμαι που δεν ειμαστε ετσι)
Τωρα που οι ΑΡΔ ειναι σε πολεμο με την ΠΑΕ λενε πιπες, γκρινιαζουν, φτιαχνουν κλιμα και εμεις σκοτωνομαστε. (εξοργιζομαι με τα νουμοπανα που παιζουν παιχνιδια στην πλατη του ΠΑΟΚ)
Γ@μω την τρελα μου!
Photis έγραψε:desperando έγραψε:απαγοητευση στον λαό του ΠΑΟΚ
πάντως αυτή η επιλογή μυρίζει επιλογή βρύζα από δω μέχρι την γρανάδα
Η επιλογή μυρίζει ΜΙΖΑ! Τίποτα άλλο...μετριότατος παίκτης.
Photis έγραψε:Μα δεν είπα ότι υπάρχει μίζα. Είπα μυρίζει μίζα. Όπως και τα 4/5 των μεταγραφών στον κόσμο φιλαράκι μου. Μην προσβάλλεσαι. Δε σε βρίσαμε.
Photis έγραψε:Μα δεν είπα ότι υπάρχει μίζα. Είπα μυρίζει μίζα. Όπως και τα 4/5 των μεταγραφών στον κόσμο φιλαράκι μου. Μην προσβάλλεσαι. Δε σε βρίσαμε.