Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οι αποψεις ακουστηκανε για τα θεματα της μιζας...

Παρακληση:Σταματηστε το εδω...
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

Eorptol, επειδη εγω σε σενα απαντησα εξ αρχης, για τον λογω οτι κανεις λες και μιζες στον ΠΑΟΚ δεν υπηρχαν ποτε, και οτι αυτα ειναι πραματα εκτος τοπου και χρονου για ανθρωπους τυπου βρυζα, να σου πω οτι αυτες οι φαντασιες και οι υποψιες που λες προκειπτουν απο δημοσιευματα και απο απλη λογικη ξεροντας πως πηραμε τον παιχτη απο την legia ενω ηταν με τον στυλο στο χερι, ξεροντας τι προεδρο εχουμε και βλεποντας links που μιλανε για απειλες.. Εσυ μην τις πιστευεις, εγω ειμαι καχυποπτος και τους δινω βαση. Δεν ποσταρα για πεισω κοσμο, την γνωμη μου εγραψα και εφερα και τα επιχειριματα μου απο τον πραγματικο κοσμο και οχι απο το CSI..

Επισης για την μιζα δεν περναμε απο το λογιστιριο, ουτε κοβουμε τιμολογιο.. Αλλα ακομα και αυτο μαλλον λογικο σας φαινεται..

I rest my case λοιπον.
Συνεχιστε, δεν ξαναενοχλω.
Αρκετα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

προβλεψη πιντο σισοκο φυτ σκονδρας και φυσικα δηλωσεις για χακομπο και παμπλο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Επειδη ολοι πεσατε να φατε τον αμπαλαεο,χωρις να υοθετω τα περι μιζας θελω να κανω μια ερωτηση.
Oσοι περνουν μιζες τις περνουν με την συγκαταθεση αυτου που πληρωνει η αυτου που διαχειριζεται τα χρηματα αυτου που πληρωνει? :opaokara:
Ρε barlow τι γραφεις ρε αγορι μου? ημαρτον δηλαδη τον πατωσες κιολας συμφωνα με τον sick.
Οι μιζες βγαινουν απο τις μοιρασιες με τους μανατζερ.
Η μηπως νομιζεται οτι οι μανατζερ τα βαζουν ολα στη τσεπη τους?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Έχω ένα προαίσθημα ότι αυτός ο Λόπεθ έρχεται αντί του Φυτανίδη.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Το ίδιο έγινε και πέρυσι με Κουμάλο και Vivian. Όταν λέγαμε ότι από το βιογραφικό τους φαίνονται μέτριοι παίχτες οι απαντήσεις ήταν καρμπόν με με τις σημερινές. Θα φανεί στο χορτάρι, ο Κουμάλο είναι γρήγορος και δυνατός , ο Vivian είναι καλός με τη μπάλα κάτω ο Δώνης ξέρει ο Ζήσης ξέρει και άλλες τέτοιες "πρωτοτυπίες" . Και μετά οι ίδιοι που το παίζουν τιμητές των πάντων και απαντάνε με ειρωνικά σχόλια και κάτι χαζά gifs γιατί δεν έχουν να πούνε και τίποτα το ιδιαίτερο είναι οι πρώτοι που κράζουνε.

Γενικά οι μεταγραφές θα κριθούν συνολικά όταν τελειώσουν, σε πρώτη φάση από το τι ρόλο θα έχει ο κάθε παίχτης στην ομάδα και μετά από την απόδοση τους.

Από εκεί και πέρα επειδή όπως ξαναείπα πολλά είδαμε τον τελευταίο καιρό, πριν ξεκινήσουμε να σφαζόμαστε για έναν παίχτη ας ανακοινωθεί πρώτα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

soflodoras έγραψε:Πραγματικα. Ειναι τρελο αυτο που συμβαινει με καποιους συνοπαδους. Γκρινια για το παραμικρο. Και τωρα για εναν παικτη που ζητημα να εχουν δει οι παραπανω εστω και μισο του παιχνιδι και που δεν εχει υπογραψει καν . Και επισης κατευθειαν μομφη για τον Βρυζα (μιζαδορος κλπ κλπ). Ειλικρινα , δεν νιωθω οτι υπαρχει ελπιδα για το ανθρωπινο ειδος. Παντως, δεν ξερω ποιος ειναι αυτος που εφτασε θεσσαλονικη στα μουλωχτα , αλλα οποιος και να ειναι καλο θα ηταν να εμπιστευομαστε αυτους που τον επελεξαν και μετα να τους κρινουμε στο χορταρι. Ελεος πια.

υγ.Εκτος και αν καποιος σου εδωσε τον τιτλο "λαος του ΠΑΟΚ" αγαπητε desperado , καλο θα ηταν να μην μιλας εξ ονοματος μου. Καμια απογοητευση απολυτως, τουλαχιστον απο μενα.
αγαπητέ soflodoras αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η πρόταση ΄΄απαγοητευση στο λαο του ΠΑΟΚ΄΄ έχει γραφτεί με χιουμοριστικό στιλ συγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί μάλλον κάποιοι ψάχνετε αφορμές για να τσακωθειτε και να την πείτε στους υποτιθέμενους γκρινιαριδες.
όσο για τον παίκτη ασφαλώς και τον εχω δει γι αυτό και εκφράζω την άποψη μου αν δεν τον ηξερα δεν θα μπορούσα να πω τίποτα. αλλά δυστυχώς όλοι έχουν μάθει να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
όσων αφορά τον ποδοσφαιριστή , αυτό που ξέρω είναι ότι αν προορίζεται για βασικός τότε η ποιότητα του φετινού διδύμου κεντρικών θα είναι χαμηλότερο από το περσινό που ήταν ο κατσουρ και ο σιφο .και τονιζω το ποιότητα και όχι η απόδοση ή η αποτελεσματικότητα γιατί αυτα είναι παράγοντας πολλών πραγμάτων.
ΥΓ ελπίζω κάποια στιγμή να μπορείται να ακούτε τους γύρο σας χωρίς μοναδικός σας σκοπός να ειναι η αρνητική κριτική
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 19 Ιουν 2013, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Παντως εδω μεσα καποιοι εχετε πολυ πλακα... ασχολειστε ολη μερα με τα forum αμφιβαλω αν εχετε ιδεα τι γινεται πραγματικα μεσα στον ΠΑΟΚ , κ παντα ξερετε για ολα ειτε για μιζες ειτε για το ποιος τρωει ποιον κ παει λεγοντας.... τουηλαχιστον γελαω κ περναει ωραια η ωρα μου διαβαζοντας σας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

moican4 έγραψε:Προσοχή αυτός που θα ανοίξει τα τόπικ των νέων παικτών, που θα ανακοινωθούν σε λίγες ώρες... :mrgreen:

Θα βγάλουν έκτακτα απογευματινά πρωτοσέλιδα οι εφημερίδες..!
Τι τους κάνεις Moican, αντί να τα πεις χθες το βραδάκι, να τα έχουν γραμμένα από σήμερα και να πουλήσουν κανένα φύλλο....!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ρε παιδια γιατι κάνετε σαν να ανακαλυψατε την Αμερική τώρα.
Θα δώσω ενα παράδειγμα ,πας σε ενα γραφείο μάνατζερ και λες "καλησπέρα ενδιαφερομαι για τον Χ διάσημο και ακριβό σας παιχτη" απάντηση "βεβαίως αλλα πρέπει να πάρετε μαζι του και τον Ψ άγνωστο και ψιλό μέτριο παιχτη γτ σαν γραφείο πρέπει να τον σπρώξουμε...αν τον πάρετε κλείνετε και τον αλλο"

Έτσι γίνονται το 99,9% των μεταγραφών πλέον!

Sent from my mind using boobs power
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Από το στόμα μου το πήρες!
Ξέρουμε ποιούς άλλους εκπροσωπεί ο μανατζέρ του ή σε ποιο γραφείο ανήκει;; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Αν το συμβολαιο ειναι στο υψος του προηγουμενου κ η νομιμη προμηθεια ως 4% η καπου εκει τελος παντων ,ο παικτης κ ο μανατζερ του ας δωσουν οσα θελουν στο βρυζα.τωρα απο τα 300000 που θα παρει ο παικτης ποσα θα δωσουν στο βρυζα υπολογισε το εσυ.
Αφου μπορει κ δουλευει 15 ατομα μαγκια του.δε λεει κανεις οτι ειναι αγιος ο βρυζας.αλλα πλεον δεν παιζει μονος του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ο συγκεκριμενος ομως thanix δεν ειναι κατι τετοιο.
Να σου δωσω ενα παραδειγμα αυτου που γραφεις? περσυ ο γαβρος πηρε τον φεισα που ηταν και καλα ο καλος ο υποσχομενος ρε παιδι μου,και τον συνοδευσαν δυο παλτα που δεν ειχαν θεση ουτε σε λιβαδεια και οφη.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Obanebane ο συγκεκριμένος μπορει να ειναι ο μέτριος που θα πάρουμε πακέτο με ενα μεγαλο ονομα

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
obanebane

Καταλαβα το σκεπτικο σου νομιζω ομως οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”