Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από eorptol »

ampalaeos έγραψε:Δεν ξερω τι παιχτης ειναι, ουτε το εξεταζω...
Οτι επεσε μιζα λεω που για καποιους φαινεται τοσο πια εξωφρενικο φαινομενο για τον ΠΑΟΚ...
μα δεν λεω οτι ειναι εξωφρενικο αυτος που πληρωνει ειναι ο σαββιδης που εχει τον πρωτο λογο μαζυ με τον στεφενς αυτοι ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ? δεν δωσανε το οκ ? και φυσικα ο καθε μανατζερ θα παρει την προμηθεια του
ΟΛΟΙ ΟΙ Ο ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ? ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 19 Ιουν 2013, 09:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Εσυ δεν εγραφες χτες οτι δεν υπαρχει καμια οργανωση στην ομαδα;
Είπα ότι δεν βλέπω οργάνωση ναι, αυτό είναι διαφορετικό απ το να κρίνω έναν παίχτη που δεν έχω δει.
Και συνεχίζω να μη βλέπω παρά τις εξαγγελίες για μεταγραφές. Ελπίζω να διαψευστώ και η ομάδα που θα γίνει να έχει αρχή μέση και τέλος κι όχι σαν πέρυσι που ήταν τελείως ξεκούδουνη.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Το κακο με την μιζα που ειναι εγω δεν εχω καταλαβει.. Αν και δεν λεγεται 'μιζα' , προμηθεια μανατζερ λεγεται.. Δεν υπαρχει πιο φυσιολογικο πραγμα απο το ενας μανατζερ να πιεσει τον παικτη του να παει σε μια αλλη ομαδα , μονο και μονο επειδη του σταζουν περ-τερα λευτα.. Λογικο δεν ειναι? αν στη σαλσμπουργκ π.χ. διναν 200 στον παικτη και 20 στον μανατζερ , και εμεις διναμε 200 και 50 στον μανατζερ , γιατι ο μανατζερ να μην πιεσει τον παικτη του να υπογραψει σε μας??? δηλ που κολλατε δεν μπορω να καταλαβω.. bussiness το λενε κυριοι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ρε σεις πριν ρίξετε την χολή σας,ψάξατε καθόλου για τον παίκτη;Εγώ όπου κ αν έχω τσεκάρει τον βλέπω ίδιο-άντε λίγο χειρότερο- του Σίλντεφελντ. Τα είδε κανείς αυτά;Αν δηλαδή ο Σιλντεφελντ ήθελε 900.000 και πήραμε αυτόν σας χαλάει;

Και δεν μιλάω για Πολωνικά μπλογκ κλπ γραφικά,αλλά για έγκυρα site και έγκυρες κρίσεις ανθρώπων.Αν θυμάστε καλά πέρυσι είχαμε τον Κουμάλο.Σας χαλάει δηλαδή ο 3ο-4ος αμυντικός του ΠΑΟΚ να προέρχεται από δύο φουλ χρονιές στην Πριμέρα;Για την Πριμέρα μιλάμε.Όχι για κάνα πρωταθληματάκι της πλάκας.

Εν ολίγοις:Φαίνεται να είναι δυνατός αμυντικός,καλός στο μαρκάρισμα που ψιλοσκοράρει κιόλας και έρχεται από ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Πληροφοριακά αν πιστεύει κανείς πως θα πάρουμε τον Πουγιόλ,τον Σέρχιο Ράμος ή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ας αλλάξει πλευρό..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αν ανακοινωθούν 4 μεταγραφές μαζεμένες θα είναι όλα οκ...

Ο Στέφενς έχει εγκρίνει τις προ-συμφωνίες Τσιστιακόφ με τους παίκτες.
Με τον Φυντανίδη ( έχει υπογράψει κιόλας αυτός), τον Σκόνδρα κτλ..
Είναι άνθρωπος που δουλεύει με ότι του δώσεις...τα υπόλοιπα περί απαιτήσεων ήταν μαλκιες των ΑΡΔ.

ΥΓ. Οι της Γερμανίας ας μας πουν, τον πλησιάσε η Βολφσμπουργκ χθες τον Στέφενς για να αναλάβει, αληθεύει?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Odi έγραψε:Ρε σεις πριν ρίξετε την χολή σας,ψάξατε καθόλου για τον παίκτη;Εγώ όπου κ αν έχω τσεκάρει τον βλέπω ίδιο-άντε λίγο χειρότερο- του Σίλντεφελντ. Τα είδε κανείς αυτά;Αν δηλαδή ο Σιλντεφελντ ήθελε 900.000 και πήραμε αυτόν σας χαλάει;

Και δεν μιλάω για Πολωνικά μπλογκ κλπ γραφικά,αλλά για έγκυρα site και έγκυρες κρίσεις ανθρώπων.Αν θυμάστε καλά πέρυσι είχαμε τον Κουμάλο.Σας χαλάει δηλαδή ο 3ο-4ος αμυντικός του ΠΑΟΚ να προέρχεται από δύο φουλ χρονιές στην Πριμέρα;Για την Πριμέρα μιλάμε.Όχι για κάνα πρωταθληματάκι της πλάκας.

Εν ολίγοις:Φαίνεται να είναι δυνατός αμυντικός,καλός στο μαρκάρισμα που ψιλοσκοράρει κιόλας και έρχεται από ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Πληροφοριακά αν πιστεύει κανείς πως θα πάρουμε τον Πουγιόλ,τον Σέρχιο Ράμος ή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ας αλλάξει πλευρό..
Ρε odi το λεει το Blog της πολωνιας...
Σε παρακαλω... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτη τη μαλακια με το κρινω παικτη που δεν εχω δει πραγματικα δεν την αντεχω.Τι στο διαολο ρε τοτε ζηταμε μισιμοβιτς,γκαρσιες,ριος,ζιγκλερ και εγω δεν ξερω τι αλλο.Πηγαιντε παρτε καμια 15 ρια παικτες απο β,γ,δ εθνικες να μη ξοδευομαστε τσαμπα,αφου δεν θα τους εχουμε δει μπορει να ειναι παικταραδες...Τα ιδια ακουγαμε για Μπουσαιντι,Βιβιαν και ποσους αλλους και ειδαμε την καταληξη.Πειτε μου εναν ρε παλικαρια οχι δυο,ΕΝΑΝ,που ηρθε χωρις κατι το αξιολογο στο βιογραφικο του σε προχωρημενη ηλικια και βγηκε λαυρακι.Να μην κρινω δε την παπαρια που θελει να μην υπαρχει κανενας παικτης μεταξυ του πουγιολ και του λοπεζ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 19 Ιουν 2013, 09:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

moican4 έγραψε:Αν ανακοινωθούν 4 μεταγραφές μαζεμένες θα είναι όλα οκ...

Ο Στέφενς έχει εγκρίνει τις προ-συμφωνίες Τσιστιακόφ με τους παίκτες.
Με τον Φυντανίδη, τον Σκόνδρα κτλ..
Είναι άνθρωπος που δουλεύει με ότι του δώσεις...τα υπόλοιπα περί απαιτήσεων ήταν μαλκιες των ΑΡΔ.

ΥΓ. Οι της Γερμανίας ας μας πουν, τον πλησιάσε η Βολφσμπουργκ χθες τον Στέφενς για να αναλάβει, αληθεύει?
Υπαρχει περιπτωση να μην ανακοινωθουν???
Καπως περιεργα το εγραψες...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Όχι..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για πες ρε μοικαν ειναι οντως αυτος ο Λοπεζ εδω η @@;
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

sourmenetes έγραψε:
ampalaeos έγραψε:Συγνωμη που δεν τα γραψε και το official της uefa...

Ολος ο πλανητης γραφει οτι ο παιχτης ηταν κλεισμενος με 600.000 και εμεις τους τον πηραμε μεσα απο τα χερια (με τα μισα), δηλαδη τι αλλο να σου πουν? να σου βγαλουν τιμολογιο? Κανε λιγο googling.

Το inpaok το μετεφρασε ως "επιμονη του ΠΑΟΚ", μπορει να σου αρεσει καλυτερα ετσι.. Οπως νιωθει ο καθενας.

http://inpaok.com/112231/%CE%BF-%CE%BB% ... %B9%CE%BF/
Οταν ο παιχτης θα κλεισει,αν κλεισει στον ΠΑΟΚ θα μας πεις εγκυρα τα νουμερα

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ...

ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΑ...

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..

Και ο λογος που "φωναζεις" ποιος ειναι? Επειδη εφερα 2 λινκς και ειπα και την γνωμη μου περι του θεματος?

Αν δεν μπορουμε να γραψουμε αυτα που πιστευουμε και αυτα που διαβαζουμε, ποιος ο λογος υπαρξης αυτου του τοπικ?? Μονο για κλαπα κλαπα? Πειραζει να πουμε οτι κατι βρωμαει γιατι ετσι δειχνει?

Μιλησα εγω για νομιμες προμηθειες ? Για παρανομες μιζες (ποτε? που? πως? ποτε?) λεω και απειλες που αναφερονται στο πολωνικο blog που παρεθεσα.. Αφου εσυ ξερεις πως δεν εγινε ετσι, περιμενω και εγω απο σενα να μου το αποδειξεις, αφου εσυ θες αποδειξεις για κατι που τουλαχιστον για αρκετους βγαζει ματι. Τι να κανουμε δεν γεννηθηκαμε χτες...

Αλλα το κοβω, γιατι μου φωναζεις και μαλλον κανω κατι κακο..

Καλημερα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Τζοσουα
Ναγκμπε.κρισμαρεβιτς.σπασιτς.βερον στις αρχες.λαζαρ πριν το δωνη.μπακαγιοκο.μιετσελ.τακολα.
Και αλλοι πολλοι ειναι αλλα βαριεμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 19 Ιουν 2013, 09:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Αν θέλετε μεγάλους παίκτες στον ΠΑΟΚ...να υποστείτε και αυτους!Καμία φορά πάνε μαζί αυτά... ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

joshua έγραψε:Αυτη τη μαλακια με το κρινω παικτη που δεν εχω δει πραγματικα δεν την αντεχω.Τι στο διαολο ρε τοτε ζηταμε μισιμοβιτς,γκαρσιες,ριος,ζιγκλερ και εγω δεν ξερω τι αλλο.Πηγαιντε παρτε καμια 15 ρια παικτες απο β,γ,δ εθνικες να μη ξοδευομαστε τσαμπα,αφου δεν θα τους εχουμε δει μπορει να ειναι παικταραδες...Τα ιδια ακουγαμε για Μπουσαιντι,Βιβιαν και ποσους αλλους και ειδαμε την καταληξη.Πειτε μου εναν ρε παλικαρια οχι δυο,ΕΝΑΝ,που ηρθε χωρις κατι το αξιολογο στο βιογραφικο του σε προχωρημενη ηλικια και βγηκε λαυρακι.Να μην κρινω δε την παπαρια που θελει να μην υπαρχει κανενας παικτης μεταξυ του πουγιολ και του λοπεζ...

Tον Κοντρέρας τον πήρες από την άσημη Μπράγκα,τον Μουσλίμοβιτς από την λίγη Αταλάντα,τον Μάρκος Αντόνιο μετά από 2 χρονιές που είχε κάνει συνολικά 10 συμμετοχές με την Οσέρ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

ampalaeos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
ampalaeos έγραψε:Συγνωμη που δεν τα γραψε και το official της uefa...

Ολος ο πλανητης γραφει οτι ο παιχτης ηταν κλεισμενος με 600.000 και εμεις τους τον πηραμε μεσα απο τα χερια (με τα μισα), δηλαδη τι αλλο να σου πουν? να σου βγαλουν τιμολογιο? Κανε λιγο googling.

Το inpaok το μετεφρασε ως "επιμονη του ΠΑΟΚ", μπορει να σου αρεσει καλυτερα ετσι.. Οπως νιωθει ο καθενας.

http://inpaok.com/112231/%CE%BF-%CE%BB% ... %B9%CE%BF/
Οταν ο παιχτης θα κλεισει,αν κλεισει στον ΠΑΟΚ θα μας πεις εγκυρα τα νουμερα

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ...

ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΑ...

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..

Και ο λογος που "φωναζεις" ποιος ειναι? Επειδη εφερα 2 λινκς και ειπα και την γνωμη μου περι του θεματος?

Αν δεν μπορουμε να γραψουμε αυτα που πιστευουμε και αυτα που διαβαζουμε, ποιος ο λογος υπαρξης αυτου του τοπικ?? Μονο για κλαπα κλαπα? Πειραζει να πουμε οτι κατι βρωμαει γιατι ετσι δειχνει?

Μιλησα εγω για νομιμες προμηθειες ? Για παρανομες μιζες (ποτε? που? πως? ποτε?) λεω και απειλες που αναφερονται στο πολωνικο blog που παρεθεσα.. Αφου εσυ ξερεις πως δεν εγινε ετσι, περιμενω και εγω απο σενα να μου το αποδειξεις, αφου εσυ θες αποδειξεις για κατι που τουλαχιστον για αρκετους βγαζει ματι. Τι να κανουμε δεν γεννηθηκαμε χτες...

Αλλα το κοβω, γιατι μου φωναζεις και μαλλον κανω κατι κακο..

Καλημερα.
Οταν γραφεις κατι να μπορεις να το στηριζεις..Δεν σου ειπε κανεις να μη γραφεις.
Μη βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου που δεν ειπα.

Αλλα οταν ξεκινας οτι μια μεταγραφη γινεται και βγαινει μιζα,πρωτα θα πρεπει να το στηριζεις και μετα να το κοπανας.Γιατι με αυτη τη λογικη θα βγω και γω και θα πω ενα ονομα για το ποιος πηρε τη μιζα και θα γινει χαμος εδω μεσα.

Μην παρεξηγεισαι οπως κανεις κουβεντα εσυ κανουμε και εμεις.Απλα περιμενουμε επιχειρηματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”