Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Παίδες είπαμε, το ψάχνουμε. Δεκτά τα παράπονα, αλλά μη το ξεφτιλίζετε το θέμα ! 

shark4 έγραψε:Stamatiste na me vrizete oloi sas.... Olh thn xronia me xeftylisate kanonika.... Kanoniste na plirotho thn apozimiosi pou moy xrostaei o proedros sas....
O GIORGOS DONIS eimai kai mpika me to logariasmo toy karxaria.
Ты мне больше голову морочишь, я трачу из- за этого больше времени, чтоб все это закончить.
Меня зовут Иван.- Иван ...

(oso moy prizeis ta arxidia , toso ua kathistero. Me lene Ivan . ok? )
Sorry Karxaria o Ivan Savvidis eimai kai mpika me to logariasmo soy....
Οπως ηδη ενημερωσα νωριτερα, εγιναν προσπαθειες για να φτιαχτει το προβλημα ΚΑΙ στο φορουμ μετα την κεντρικη.
Οσοι ειχατε θεμα μεχρι τωρα ακολουθηστε τα εξης βηματα :
1, logout απο το φορουμ
2, διαγραφη μνημης cache του browser π χρησιμοποιειτε
3, κλειστε το browser
4, ανοιξτε ξανα τ browser
5, login στο φορουμ.
6, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ μας αν λυθηκε το προβλημα σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν λεμε οτι φταινε τα pc των χρηστων. Απλα αυτο ειναι ενα ενδιαμεσο βημα για να δουμε αν λυθηκε το θεμα.
Περιμενουμε ενημερωση
Οσοι ειχατε θεμα μεχρι τωρα ακολουθηστε τα εξης βηματα :
1, logout απο το φορουμ
2, διαγραφη μνημης cache του browser π χρησιμοποιειτε
3, κλειστε το browser
4, ανοιξτε ξανα τ browser
5, login στο φορουμ.
6, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ μας αν λυθηκε το προβλημα σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν λεμε οτι φταινε τα pc των χρηστων. Απλα αυτο ειναι ενα ενδιαμεσο βημα για να δουμε αν λυθηκε το θεμα.
Περιμενουμε ενημερωση
Με ειχε ενωσει και εμενα με του Panta χθες , αλλα του τη χαρισα.

Ρε παιδιά, δυο τρεις μέρες τώρα ολόκληρα κατεβατά και χαβαλέ διαβάζω για το πόσα προβλήματα υπήρχαν. Και όταν πάμε να το λύσουμε, το μόνο που διαβάζω ως απάντηση σ αυτά π έγραψα, είναι ένας χαβαλές πάλι.
Αμα έχει λυθεί το θέμα, πείτε το. Αν δεν υπήρχε ποτέ θέμα, γιατί κάνατε ετσι;
Αμα έχει λυθεί το θέμα, πείτε το. Αν δεν υπήρχε ποτέ θέμα, γιατί κάνατε ετσι;
Εγω το λεω ετσι να γελασουμε.
Τωρα δεν εχω προβλημα μαλλον, αμα ειναι θα γραψω ως παντα, να εχουμε και αποδηξεις γιατι ο rain δεν πιστευει.
Που θα παει , δε θα κατσει σε καποιον να ενωθει mod..
Υ.Γ Εν τω μεταξυ, Οποιος και να ναι τυχερος, ανακοινωνει στις μεταγραφες, βιερινια , σκοκο, και μουσλι,ΓΡΗΓΟΡΑ πριν τον πεταξει και οποιον αλλον θελει μετα. Ετσι. Μεταξυ μας να εχουμε κουβεντες εμπιστοσυνης.
Τωρα δεν εχω προβλημα μαλλον, αμα ειναι θα γραψω ως παντα, να εχουμε και αποδηξεις γιατι ο rain δεν πιστευει.

Που θα παει , δε θα κατσει σε καποιον να ενωθει mod..

Υ.Γ Εν τω μεταξυ, Οποιος και να ναι τυχερος, ανακοινωνει στις μεταγραφες, βιερινια , σκοκο, και μουσλι,ΓΡΗΓΟΡΑ πριν τον πεταξει και οποιον αλλον θελει μετα. Ετσι. Μεταξυ μας να εχουμε κουβεντες εμπιστοσυνης.

- kataramenos5
Είχα να μπω απο το μεσημέρι, φαίνεται να έχει λυθεί το πρόβλημα συνδέθηκα έκανα μια βόλτα σε μερικά τόπικ για να τσεκάρω, έκανα και ένα πέρασμα απο κεντρική και δεν μου άλλαξε νικ.
Βέβαια δεν είμαι ο panta αλλά ... (αστειεύομαι
)
Θα το τσεκάρω και αύριο σε ώρες που έχει μεγαλύτερη κίνηση για την περίπτωση που το πρόβλημα επηρεάζεται απο την επισκεψημότητα του φόρουμ. Προς το παρών πάντως όλα οκ.
panta
Βέβαια δεν είμαι ο panta αλλά ... (αστειεύομαι

Θα το τσεκάρω και αύριο σε ώρες που έχει μεγαλύτερη κίνηση για την περίπτωση που το πρόβλημα επηρεάζεται απο την επισκεψημότητα του φόρουμ. Προς το παρών πάντως όλα οκ.
panta
- Μπαρκαρούτσος
Μια φορά με ζητήθηκε να μην κάνω χαβαλέ, και δεν θα κάνω (ναι, ο Roman είμαι!).
Όλα ΟΚ με το forum, ποτέ δεν συνδέθηκα με nick άλλου (δυστυχώς). Δεν ξέρω αν άλλος συνδέθηκε ως Roman.
Όλα ΟΚ με το forum, ποτέ δεν συνδέθηκα με nick άλλου (δυστυχώς). Δεν ξέρω αν άλλος συνδέθηκε ως Roman.
- Maximus
Προς το παρόν και εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα...
Ελα το θεματακι με τους λογαριασμους μαλλον το λυσαμε,αφου απο χτες μπαινω μονο ως rizla,ενω δεν με εχει πεταξει εξω παρολο που με πετουσε σε καθε αλλαγη σελιδας.
Good job λοιπον...
Αντε λυστε και το 502 τωρα να ειμαστε σχεδον κομπλετο...
Good job λοιπον...
Αντε λυστε και το 502 τωρα να ειμαστε σχεδον κομπλετο...

- Maximus
Το θέμα δεν είναι αν μπαίνεις εσύ μόνο ως rizla, αλλά το ότι μπαίναμε και εμεις συνεχώς ως rizla...!

Επιβεβαιώνω και εγώ πως απο χτες μπαίνω κανονικά ως παντα και δεν με πετάει έξω.
Οπότε όλα καλά
Οπότε όλα καλά
Θεωρώ πως και το 502 πρέπει να έχει λυθεί. Προσωπικά τουλάχιστον το τελευταίο τριήμερο δεν το έχω συναντήσει καθόλου ενώ κάνω συνέχεια refresh.