Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από DON_DS »

Bryan Linssen

Καλά θα ήταν να τον έφερνε μαζί του από την Venlo ο Ton Lokhoff...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

che4 έγραψε:“Θέλει να γυρίσει ο Βιεϊρίνια”
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 15:59 μέγεθος γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail 0 Comments και 0 Reactions

Για τη συνάντηση με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στον «ARENA FM 89,4» ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, ο Σίμος Δανιηλίδης.
«Το μεσημέρι έγινε η συνάντηση και διήρκησε δύο ώρες. Πολλά είπαμε, τον Βιερίνια τον εκτιμώ από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Του θύμισα την αγωνία που είχαμε από εκείνη τη κραυγή μετά τον τραυματισμό με τον Βιτόλο . Είπαμε πολλά, μας είπε ότι πιο πολύ νιώθει ως Έλληνας. Του είπα να γυρίσει στον ΠΑΟΚ και είπε είμαι στη διάθεση του προέδρου, αν με ζητήσει εγώ έρχομαι. Εγώ θέλω να γυρίσω, τα πεθερικά μου είναι εδώ, η οικογένεια μου είναι εδώ. Γούσταρε στην Ελλάδα, παντρεύτηκε συμπολίτισσα μας, βάφτισε εδώ το παιδί του, του άρεσε. Μιλούσε αρκετά καλά ελληνικά. Είπαμε και για τα οικονομικά της ομάδας του, για τη Πόρτο. Εξετάσαμε ένα ενδεχόμενο μιας συνεργασίας από κοινού. Μας είπε ότι μπορεί να έρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τη Γερμανία. Συζητήσαμε και για την Εθνική Πορτογαλίας που ήταν στην αποστολή στο προηγούμενο παιχνίδι. Η ομάδα της Νεάπολης δίνει προς τιμήν του Βιερίνια στις ακαδημίες το όνομα του και θα βρεθεί στην εκδήλωση».
Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Είχα προτείνει να αγοραστεί μια έκταση δυτικά και να γίνει προέκταση του μετρό. Πρέπει να αναβαθμιστούν αυτές οι περιοχές, θα έπρεπε να είναι πολλών θέσεων, διότι έχει πολύ κόσμο ο ΠΑΟΚ».

μπαμ μπουμ μπααααααμ ακους ιβαν :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ.

υ.γ Με αυτους τους δυο δε θελω αλλες μεταγραφες.
υ.γ.2 Ζητω πολλα να ρθει και ο Μουσλι με χαμηλο συμβολαιο :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

+ καμια χιλιαδα στον απο πανω... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+4 και από μένα
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Εγω τωρα... δηλαδης να πουμε...ποσα + πρεπει να βαλω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μια χαρα μιλαει τα ελληνικα ο αντρε τωρα στον αρενα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καλα θα ηταν να μπορουσαμε να τους φερουμε στην ΠΑΟΚαρα αλλα πλεον οι ομαδες τους αξιωνουν τεραστια ποσα. γι αυτο Huub πανε φερε τον επιθετικο που οδηγησε την ομαδα του δυο φορες μια ανασα απο τον τελικο του ουεφα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θα ανακοινωσετε επιτελους τιποτα ή θα μας σαλταρετε τελειως; ελεος σε μια βδομαδα ξεκιναμε!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω λεω να αρχισουμε να κραζουμε και να γκρινιαζουμε, γιατι καθε φορα που το κανουμε ο Ιβαν μας βουλωνει το στομα και με το παραπανω. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
marcusm

Δημοσίευση από marcusm »

κ ο χοντρος24 την ιδια απορια εχει σε μια βδοαμδα ξεκιναμε κ ουτε μια μεταγραφη δεν καναμε.
τελικα ο πιντο ηρθε η μουφα ηταν? ο χουμπ ποτε θα ρθει?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

guardian4 έγραψε:
che4 έγραψε:“Θέλει να γυρίσει ο Βιεϊρίνια”
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 15:59 μέγεθος γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail 0 Comments και 0 Reactions

Για τη συνάντηση με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στον «ARENA FM 89,4» ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, ο Σίμος Δανιηλίδης.
«Το μεσημέρι έγινε η συνάντηση και διήρκησε δύο ώρες. Πολλά είπαμε, τον Βιερίνια τον εκτιμώ από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Του θύμισα την αγωνία που είχαμε από εκείνη τη κραυγή μετά τον τραυματισμό με τον Βιτόλο . Είπαμε πολλά, μας είπε ότι πιο πολύ νιώθει ως Έλληνας. Του είπα να γυρίσει στον ΠΑΟΚ και είπε είμαι στη διάθεση του προέδρου, αν με ζητήσει εγώ έρχομαι. Εγώ θέλω να γυρίσω, τα πεθερικά μου είναι εδώ, η οικογένεια μου είναι εδώ. Γούσταρε στην Ελλάδα, παντρεύτηκε συμπολίτισσα μας, βάφτισε εδώ το παιδί του, του άρεσε. Μιλούσε αρκετά καλά ελληνικά. Είπαμε και για τα οικονομικά της ομάδας του, για τη Πόρτο. Εξετάσαμε ένα ενδεχόμενο μιας συνεργασίας από κοινού. Μας είπε ότι μπορεί να έρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τη Γερμανία. Συζητήσαμε και για την Εθνική Πορτογαλίας που ήταν στην αποστολή στο προηγούμενο παιχνίδι. Η ομάδα της Νεάπολης δίνει προς τιμήν του Βιερίνια στις ακαδημίες το όνομα του και θα βρεθεί στην εκδήλωση».
Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Είχα προτείνει να αγοραστεί μια έκταση δυτικά και να γίνει προέκταση του μετρό. Πρέπει να αναβαθμιστούν αυτές οι περιοχές, θα έπρεπε να είναι πολλών θέσεων, διότι έχει πολύ κόσμο ο ΠΑΟΚ».

μπαμ μπουμ μπααααααμ ακους ιβαν :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ.

υ.γ Με αυτους τους δυο δε θελω αλλες μεταγραφες.
υ.γ.2 Ζητω πολλα να ρθει και ο Μουσλι με χαμηλο συμβολαιο :opaokara: :opaokara:
Από τη συνέντευξη πάντως δε φάνηκε ότι θέλει να γυρίσει τώρα. ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. Α....ρε Βιεϊρίνια ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Πάντως το παιδί είναι πολύ προσγειωμένο και εξαιρετικός χαρακτήρας, εκτός από ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης.

:pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

marcusm έγραψε:τελικα ο πιντο ηρθε η μουφα ηταν? ο χουμπ ποτε θα ρθει?
Ποιος Χούμπ? :mrgreen:

Προσωπικά δε καίγομαι όποιος κι αν έρθει ή δεν έρθει*.Φέτος έχω προπονητή και είμαι σίγουρος οτι αυτό που θα δώ θα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά σε σχέση με πέρσι ακομα κι αν δε πάρουμε κανένα.Το θέμα είναι να γίνουμε ξανά ΟΜΑΔΑ κι αυτό θα χρειαστεί λίγο χρόνο.

* Καλά, εκτός Βιέρι.Να χαρεί κι ο Ταγμα λίγο γιατί πολύ πεσμένο το βλέπω
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

desperando έγραψε:εγω λεω να αρχισουμε να κραζουμε και να γκρινιαζουμε, γιατι καθε φορα που το κανουμε ο Ιβαν μας βουλωνει το στομα και με το παραπανω. :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ελα μωρε τι να φερει ο Ιβαν......σημερα ακουσα κπν να τον αποκαλει τεννε της ολλανδιας....οχι αλλη κοροιδια στην πλατη του ΠΑΟΚ κ ιβαν,,

Για Βιερι Σκοκο δυστυχως δε μπορουμε...αλλα για Βιερι πρεπει να χαιρομαστε με την προοδο του..

Στυλ βιερι δε μπορουμε να αγορασουμε αλλα να φτιαξουμε...πχ Καμαρα Ολισε σισσοκο....

λογικα θα χουμε ντεμαραζ ανακοινωσεων....μετα την ανακοινωση Στεφενς ισως....ή ισως να περιμενουν να κλεισουν κπ μεγαλο ονομα πρωτα και μετα φυτανιδηδες κλπ...χου νοους.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Περαν του Κιοσε ποιοι απο τη β μπορει να ναι ΄΄μετεγγραφες΄΄? τουμανιδης κουλουρης? ποιος εχει εικονα?
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=1 ... 7&id=29044

Πολύ κοντά στην ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής του είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ποδοσφαιριστής, που ήρθε για να υπογράψει.

Πρόκειται για ξένο ποδοσφαιριστή, που είναι στην Ελλάδα για να κλείσει στον ΠΑΟΚ, αλλά η ΠΑΕ απέφυγε επιμελώς να αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό στοιχείο για την ταυτότητά του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”