Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:
che4 έγραψε:μπαινω στο σαιτ της παε να παραγγειλω φανελα ρομπερ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: με πεισατε οτι ταιριαζει στο νεο ΠΑΟΚ ασε που θα κρεμασω αφισα του στο δωματιο του γιου μου

Περίμενε τις καινούριες :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

εγω θελω την παλια που εκανε τις φαντεσι εμφανισεις με γδ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

xlebouras έγραψε:Οσο και αν δεν το πιστευετε η αληθεια ειναι μια.
Η ενδεκαδα θα ξεκιναει απο τον Ρομπερ. :ugeek:
Σ.Φ. ΜΠΕΡΤΡΑΝ ΡΟΜΠΕΡ 'ΤΟ ΚΟΛΛΥΡΙΟ"

κανε με μελος πληρωνω οσο οσο συνδρομη σε παρακαλω
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Γραφω ως Παντα...το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Rizla speaking...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

che4 έγραψε:
K_geo έγραψε:
che4 έγραψε:μπαινω στο σαιτ της παε να παραγγειλω φανελα ρομπερ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: με πεισατε οτι ταιριαζει στο νεο ΠΑΟΚ ασε που θα κρεμασω αφισα του στο δωματιο του γιου μου

εγω θελω την παλια που εκανε τις φαντεσι εμφανισεις με γδ :lol: :lol: :lol:
να χεις να θυμάσαι ε;
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

che4 έγραψε: σκονδρας ειναι οτι πρεπει για ΠΑΟΚ τετοιυς θελουμε και οχι αποστολοπ να αλλαζουν φανελες και να χαιρετιουνται σταυρωτα με τους αντιπαλους μετα απο ηττες στην τουμπα θελουμε τσαμπουκα και κολοπαιδαρισμο αλλιθως δεν κανεις ομαδα
Έχω καλύτερο για τη θέση και τον είχα ξαναπροτείνει πρόπερσι. Πλέον το κασέ του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση (όπως και η καριέρα του), αλλά παραμένει ελεύθερος, 30άρης, με θητεία στη Ρεάλ (πήγε μαζί με τον Πάμπλο) και λίγο πιο τσαμπουκάς από κάθε Σκόνδρα. Λίγο.
[youtube]KfuW81nj2Rw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πάρε φανέλα φιλικών, τότε έπαιζε καλά...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

stephanos έγραψε:
che4 έγραψε: σκονδρας ειναι οτι πρεπει για ΠΑΟΚ τετοιυς θελουμε και οχι αποστολοπ να αλλαζουν φανελες και να χαιρετιουνται σταυρωτα με τους αντιπαλους μετα απο ηττες στην τουμπα θελουμε τσαμπουκα και κολοπαιδαρισμο αλλιθως δεν κανεις ομαδα
Έχω καλύτερο για τη θέση και τον είχα ξαναπροτείνει πρόπερσι. Πλέον το κασέ του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση (όπως και η καριέρα του), αλλά παραμένει ελεύθερος, 30άρης, με θητεία στη Ρεάλ (πήγε μαζί με τον Πάμπλο) και λίγο πιο τσαμπουκάς από κάθε Σκόνδρα. Λίγο.
αποριπτεται με το που θα βλεπει ο παμπλο φανελα ντιογκο θα τον κυνηγαει σολη την τουμπα

ασε που θελει πιο πολυ τσαμπουκα να τα βαλεις με φανατικους ΠΑΟΚτζηδες παρα με το φαμπιανο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:

[/quote]

ναι απ τις καινουριες θα παρω αποστολοπουλο να την αλλαζω με γνωστους μου οπαδους αλλων ομαδων και να αγκαλιαζομαστε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

panta έγραψε:Γραφω ως Παντα...το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Rizla speaking...
γραψε μλκιες να τον μπαναρουν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

che4 έγραψε: αποριπτεται με το που θα βλεπει ο παμπλο φανελα ντιογκο θα τον κυνηγαει σολη την τουμπα
Είσαι σίγουρος;
Εικόνα Εικόνα
:lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Photis έγραψε:Τον λυπάμαι αυτόν τον κακομοίρη τον Σαββίδη που του τρώνε τα λεφτά. Ο Σκόνδρας κλείνει και δίνουμε σοτν Ατρόμητο 350 χιλιάρικα για παίκτη που σε 6 μήνες θα είναι ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει τζαμπέ. Το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι λογικά αρκετά μεγάλυτερο από εκείνο που έπαιρνε στον Ατρόμητο οπόταν αμέσως αμέσως 1 μύριο με την εφορία. Πόσο χειρότερο δεξί μπακ θα βρίσκαμε στην Ευρωπαϊκή αγορά ? Θεωρώ τον Σκόνδρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή πάντως.
:pano:
πολυ κουβεντιδη διαβαζεις :D :D
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

stephanos έγραψε:
che4 έγραψε: αποριπτεται με το που θα βλεπει ο παμπλο φανελα ντιογκο θα τον κυνηγαει σολη την τουμπα
Είσαι σίγουρος;
Εικόνα Εικόνα
:lol:
πασο φερτε τον χθες
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

stephanos έγραψε:
χαχαχαχαχαχα
που την ειδαν την θαλασσα αυτοι και αρχισαν να κολυμπανε ?
ουαχαχα
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

O ρομπερ ειναι ο πιο αδικημενος παικτης. Τον εφαγαν τα κυκλωματα βιερινια.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

desperando έγραψε:
Photis έγραψε:Τον λυπάμαι αυτόν τον κακομοίρη τον Σαββίδη που του τρώνε τα λεφτά. Ο Σκόνδρας κλείνει και δίνουμε σοτν Ατρόμητο 350 χιλιάρικα για παίκτη που σε 6 μήνες θα είναι ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει τζαμπέ. Το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι λογικά αρκετά μεγάλυτερο από εκείνο που έπαιρνε στον Ατρόμητο οπόταν αμέσως αμέσως 1 μύριο με την εφορία. Πόσο χειρότερο δεξί μπακ θα βρίσκαμε στην Ευρωπαϊκή αγορά ? Θεωρώ τον Σκόνδρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή πάντως.
πολυ κουβεντιδη διαβαζεις :D :D
Όσο δεν τα πάει καλά με τον "συνιδιοκτήτη" του στο 24 μια χαρά θα τα λέει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”