Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Απο ποτε βρε οι ποδοσφαιριστες κρινονται βαση των ευθηνων που τους αναλογουν και οχι βαση των ικανοτητων τους;
Φίλε Josh δεν είπα να ΜΗ ΦΥΓΕΙ. Είπα να μην τον κατηγορούμε, λοιδορούμε και στοχοποιούμε άδικα. Αν οι -σοβαροί επιτέλους- ιθύνοντες της ομάδας κρίνουν οτι δεν θα έχει θέση ποιοτικά στο ρόστερ που θα φτιαχτεί, ας φύγει και στο καλό. Με βάση το σημερινό όμως ρόστερ, μια χαρά είναι ο Ρομπέρ, και ΔΕΝ άκουσα εγώ πουθενά οτι θα γίνουν 4 μεταγραφές εξτρέμ, ώστε να καταστεί ο Ρομπέρ εντελώς άχρηστος. Για κάτι κύπελλα κλπ, καλός είναι. Επομένως, προβλέπω οτι πιθανώς θα μείνει ως μπακ απ. Το τί επιθυμώ είναι άλλο ζήτημα.joshua έγραψε: Σορυ rain αλλα με βαση τα επιχειρηματα που θετεις δεν θα εφευγε σχεδον κανεις,κατι αποστολοπουλοι,μπαλαφες,αραμπατζηδες θα εμεναν για παντα στον ΠΑΟΚ.Αποδεδειγμενα μετριοι παικτες και μαλιστα ξενοι πρεπει να φευγουν με την πρωτη ευκαιρια οχι αντιθετως να ανανεωνουν.Εσυ δηλαδη προτιμας Ρομπερ απο Κοροβεση;
Αυτό που κατέκρινα όμως είναι η τακτική να ρίχνουμε λάσπη και χαρακτηρισμούς σε παίκτες που προσπάθησαν για την ομάδα. Εδώ υπάρχει κόσμος που ισχυρίζεται οτι θα λιποθυμήσει αν δεν φύγει ο Ρομπέρ, και κάτι άλλα χαζά. Σιγά ρε σεις επειδή δε μας αρέσουν τα μούτρα του, και δε μας αρέσει η κακή εποχή του ΠΑΟΚ που μας θυμίζει, θα τον κυνηγάμε κιόλας; Λίγο μέτρο.
Τον λυπάμαι αυτόν τον κακομοίρη τον Σαββίδη που του τρώνε τα λεφτά. Ο Σκόνδρας κλείνει και δίνουμε σοτν Ατρόμητο 350 χιλιάρικα για παίκτη που σε 6 μήνες θα είναι ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει τζαμπέ. Το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι λογικά αρκετά μεγάλυτερο από εκείνο που έπαιρνε στον Ατρόμητο οπόταν αμέσως αμέσως 1 μύριο με την εφορία. Πόσο χειρότερο δεξί μπακ θα βρίσκαμε στην Ευρωπαϊκή αγορά ? Θεωρώ τον Σκόνδρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή πάντως.

Αυτό με τα 350 χιλιάρικα που ακούστηκε/γράφτηκε; Ο απεργοσπάστης24 νομίζω έγραφε για 60-80 χιλιάρικα στον Ατρόμητο.
yg Λάθος ο paokrevolution το έγραφε.
-
arrwstos
Λοιπόν. Ένα δεδομένο είναι ότι δεν θες τον ρομπέρ. Δεύτερο δεδομένο: η διοίκηση δεν έδιωξε τον ρομπέρ (έστω ότι δεν θα το διώξει ούτε ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου) . Τρίτο δεδομένο: ο ρομπέρ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Έχει κάποια λογική να κράζεις του χρόνου τον ρομπέρ από την στιγμή που παίζει όσο μπορεί όταν και όποτε του ζητηθεί? Δεν είναι εθελοτυφλία αυτό? Δεν σου είπα να μην τον κρίνεις αντικειμενικά. Το κράξιμο όμως είναι άκυρο.joshua έγραψε:Απο ποτε βρε οι ποδοσφαιριστες κρινονται βαση των ευθηνων που τους αναλογουν και οχι βαση των ικανοτητων τους;
- ΑποστόληςΑ
Το πρόβλημα είναι ότι έγιναν δύσκολες οι περιπτώσεις των Oliseh και Schildenfeld.
Δεν καταλαβα δεν ηταν ο Ρομπερ παικτης του ΠΑΟΚ;Οταν με ξεφτιλιζουν ατρομητοι και πας στην τουμπα δεν θα κραζω τον Ρομπερ γιατι ειναι καλο παιδι και φιλοτιμο;Αμοιβεται λιγοτερο απο κατι Ναπολεονιδες και Κοροβεσιδες που εμοιαζαν Μεσι μπροστα του για να του την χαριζω και να μην χαλιεμαι αν ανανεωσει;
Photis έγραψε:Τον λυπάμαι αυτόν τον κακομοίρη τον Σαββίδη που του τρώνε τα λεφτά. Ο Σκόνδρας κλείνει και δίνουμε σοτν Ατρόμητο 350 χιλιάρικα για παίκτη που σε 6 μήνες θα είναι ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει τζαμπέ. Το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι λογικά αρκετά μεγάλυτερο από εκείνο που έπαιρνε στον Ατρόμητο οπόταν αμέσως αμέσως 1 μύριο με την εφορία. Πόσο χειρότερο δεξί μπακ θα βρίσκαμε στην Ευρωπαϊκή αγορά ? Θεωρώ τον Σκόνδρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή πάντως.
εγω θελω οτι υπαρχει στην αγορα τωρα 100 300 θα δωσει δε με νοιαζει....δικια του επενδυση ειναι
σκονδρας ειναι οτι πρεπει για ΠΑΟΚ τετοιυς θελουμε και οχι αποστολοπ να αλλαζουν φανελες και να χαιρετιουνται σταυρωτα με τους αντιπαλους μετα απο ηττες στην τουμπα θελουμε τσαμπουκα και κολοπαιδαρισμο αλλιθως δεν κανεις ομαδα
+φωνώ & επαυξάνω....che4 έγραψε:Photis έγραψε:Τον λυπάμαι αυτόν τον κακομοίρη τον Σαββίδη που του τρώνε τα λεφτά. Ο Σκόνδρας κλείνει και δίνουμε σοτν Ατρόμητο 350 χιλιάρικα για παίκτη που σε 6 μήνες θα είναι ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει τζαμπέ. Το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι λογικά αρκετά μεγάλυτερο από εκείνο που έπαιρνε στον Ατρόμητο οπόταν αμέσως αμέσως 1 μύριο με την εφορία. Πόσο χειρότερο δεξί μπακ θα βρίσκαμε στην Ευρωπαϊκή αγορά ? Θεωρώ τον Σκόνδρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή πάντως.
εγω θελω οτι υπαρχει στην αγορα τωρα 100 300 θα δωσει δε με νοιαζει....δικια του επενδυση ειναι
σκονδρας ειναι οτι πρεπει για ΠΑΟΚ τετοιυς θελουμε και οχι αποστολοπ να αλλαζουν φανελες και να χαιρετιουνται σταυρωτα με τους αντιπαλους μετα απο ηττες στην τουμπα θελουμε τσαμπουκα και κολοπαιδαρισμο αλλιθως δεν κανεις ομαδα
μπαινω στο σαιτ της παε να παραγγειλω φανελα ρομπερ
με πεισατε οτι ταιριαζει στο νεο ΠΑΟΚ ασε που θα κρεμασω αφισα του στο δωματιο του γιου μου
Ναι αλλά ο το 24 έγραψε για 350 χιλιάρικα. Νούμερο πολύ "μιζαδόρικο"!!!rainmaker έγραψε:Αυτό με τα 350 χιλιάρικα που ακούστηκε/γράφτηκε; Ο απεργοσπάστης24 νομίζω έγραφε για 60-80 χιλιάρικα στον Ατρόμητο.
-
arrwstos
Ρε συ τζόσουα και γω χαλιέμαι αλλά δεν έχει νόημα να κράζουμε προς όποια κατεύθυνση να 'ναι. Κράξε εκεί που πρέπει και γω μαζί σου.
che4 έγραψε:μπαινω στο σαιτ της παε να παραγγειλω φανελα ρομπερ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με πεισατε οτι ταιριαζει στο νεο ΠΑΟΚ ασε που θα κρεμασω αφισα του στο δωματιο του γιου μου
Περίμενε τις καινούριες
Οσο και αν δεν το πιστευετε η αληθεια ειναι μια.
Η ενδεκαδα θα ξεκιναει απο τον Ρομπερ. :ugeek:
Σ.Φ. ΜΠΕΡΤΡΑΝ ΡΟΜΠΕΡ 'ΤΟ ΚΟΛΛΥΡΙΟ"
Η ενδεκαδα θα ξεκιναει απο τον Ρομπερ. :ugeek:
Σ.Φ. ΜΠΕΡΤΡΑΝ ΡΟΜΠΕΡ 'ΤΟ ΚΟΛΛΥΡΙΟ"
Λοιπόν για το Σκόνδρα....
θεωρώ ότι,
ΔΕΝ υπάρχει κανένα ζήτημα απο την στιγμή που κάποιος ζητάει να φοράει τη φανέλα με το Δικέφαλλο στο στήθος.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. και κρίνεται με υπομονή, σύνεση και σεβασμό στην ΟΜΑΔΑ.
Όλα τα άλλα καρτνάσια είναι για να γεμίζουν σελίδες τα φόρουμ.
Και στην τελική, άν είναι φορώντας τα ασπρόμαυρα, να μου βγάλει το ποδοσφαιρικό θράσσος (που φαίνεται ότι έχει), ναι τον θέλω στον ΠΑΟΚ.
θεωρώ ότι,
ΔΕΝ υπάρχει κανένα ζήτημα απο την στιγμή που κάποιος ζητάει να φοράει τη φανέλα με το Δικέφαλλο στο στήθος.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. και κρίνεται με υπομονή, σύνεση και σεβασμό στην ΟΜΑΔΑ.
Όλα τα άλλα καρτνάσια είναι για να γεμίζουν σελίδες τα φόρουμ.
Και στην τελική, άν είναι φορώντας τα ασπρόμαυρα, να μου βγάλει το ποδοσφαιρικό θράσσος (που φαίνεται ότι έχει), ναι τον θέλω στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 17 Ιουν 2013, 19:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.