Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Equalizer »

Το κακό είναι οτι φέτος εξαντλήσαμε όλους τους παπάδες σε ευχολόγια την περίοδο Δώνη, οπότε τώρα δεν έχουμε παπά να ρίξουμε... :D

Υγ Πρώτη φορά για Μάξι Λόπεζ άκουσα πριν 4 χρόνια, στις καλές μέρες Ζαγοράκη. Απο τότε έρχεται. Δε λέω, μπορεί και να ισχύει...
VAGGOS4

Δημοσίευση από VAGGOS4 »

Δεν μπορώ να είμαι 1000% σίγουρος ότι ισχύει, πόσο μάλλον ότι θα κλείσει.Πιστεύω δε τα χείλη που μου το είπαν.

Δεν είναι και απίθανο αντικειμενικά.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εύχομαι να ισχύει και να έρθει ο παιχταράς από Τούμπα μεριά.Αν γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο - γενικά - για την περίπτωση maximiliano lopez ας μας πεί.Εγώ λοιπόν γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά μένω εκεί.

*Πριν λίγη ώρα το άκουσα και μπήκα forum για να δω αν το έχει μάθει κανείς άλλος..
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

john4serres έγραψε:Ciprian Marica
27 ετων
επιθετικος

ελευθερος απο τις 01/07/2013
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την επιλογή σου ή την αξία του Marica αλλά νομίζω πως ο Lopez είναι καλύερος

[youtube]izJdI65nHks[/youtube]
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

trel@menos έγραψε:μπα τωρα τον εχει σαν παικτη της δοξας κρανουλας με 2 συμμετοχες και 98 γκολ ως τωρα. :lol: :lol: :lol:
2013– → ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 2 (98)
ΧχαχαχΑΧααχ Όλα τα λεφτά
:opaokara:

http://en.wikipedia.org/wiki/Maxi_L%C3%B3pez
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος apaikto$ την Παρ 14 Ιουν 2013, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Ενταξει ολοι ασχολουμαστε/ασχοληθηκαμε το manager λιγο ή πολυ.Καταντα κουραστικη ομως η αναγωγη του σε πανακεια και η επαναλαμβανομενη αναφορα του.
Επισης κουραζει ανα τρια ποστς να ακουμε αν ειναι πουλεν καποιου στο μανατζερ ο ταδε ή ο δεινα.
Πρόσθετα αυτο με το wikipedia οχι απλα κουρασε αλλα καταντησε αηδια.Καθε λιγο καποιος πηγαινει τροποποιει την αναφορα σε καποιον παικτη στο wikipedia γραφοντας Ο,ΤΙ του κατεβει (μη σεβομενος την εννοια της λειτουργιας του wiki) και αμεσως καποιοι αναφερουν την αναρτηση αυτη ως ενδειξη μεταγραφης στην ομαδα.Αλλεπαλληλα καποιοι εδω τονιζουν οτι Η WIKIPEDIA ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΣΟ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ENHMEΡΩΣΗΣ αλλα εις ματην.
Ειπαμε να ελαφρυνουμε το κλιμα επειτα απο μια περιοδο μαυριλας και απαισοδοξιας αλλα ο βαθμος του εμφανιζομενου χαβαλε στο τοπικ έχει αρχίσε να ξεφευγει.Δε γραφω συχνα, διαβαζω ομως καθημερινα ολα τα σχολια εδω.
Παρακαλω ομως οσοι αναρτουμε θεσεις μας και αποψεις μας να σεβαστουμε το γεγονος οτι καποιοι αφιερωνουν χρονο να τις διαβασουν.
Συγγνωμη για το επιθετικο της αναρτησης μου απλα εξεφρασα την προσωπικη μου και μονο αποψη.

Στα του θεματος τωρα, ο Μaxi Lopez εχει καλο φινισινγκ αλλα βλεπω οτι στα φιζικαλ ατριμπιουτς εχει πολυ κακο ατζιλιτι....(Δεν κρατηθηκα και την ειπα) :D
Καλο κουραγιο και καλες μεταγραφες να εχουμε...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

πιστευεται οτι πραγματικα υπαρχει θεμα maxi lopez θα μιλαμε για μεταγραφη αεροσρομιου τυπου γκαρσια εχει παιξει σε ΜΙΛΑΝ και ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ το βλαιπω πολυ δυσκολο ασε που το συμβολαιο του τελιωνει το 2015 και θα παιρνει στανταρ 1,5 το χρονο αυτος
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Holypaok έγραψε:Ενταξει ολοι ασχολουμαστε/ασχοληθηκαμε το manager λιγο ή πολυ.Καταντα κουραστικη ομως η αναγωγη του σε πανακεια και η επαναλαμβανομενη αναφορα του.
Επισης κουραζει ανα τρια ποστς να ακουμε αν ειναι πουλεν καποιου στο μανατζερ ο ταδε ή ο δεινα.
Πρόσθετα αυτο με το wikipedia οχι απλα κουρασε αλλα καταντησε αηδια.Καθε λιγο καποιος πηγαινει τροποποιει την αναφορα σε καποιον παικτη στο wikipedia γραφοντας Ο,ΤΙ του κατεβει (μη σεβομενος την εννοια της λειτουργιας του wiki) και αμεσως καποιοι αναφερουν την αναρτηση αυτη ως ενδειξη μεταγραφης στην ομαδα.Αλλεπαλληλα καποιοι εδω τονιζουν οτι Η WIKIPEDIA ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΣΟ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ENHMEΡΩΣΗΣ αλλα εις ματην.
Ειπαμε να ελαφρυνουμε το κλιμα επειτα απο μια περιοδο μαυριλας και απαισοδοξιας αλλα ο βαθμος του εμφανιζομενου χαβαλε στο τοπικ έχει αρχίσε να ξεφευγει.Δε γραφω συχνα, διαβαζω ομως καθημερινα ολα τα σχολια εδω.
Παρακαλω ομως οσοι αναρτουμε θεσεις μας και αποψεις μας να σεβαστουμε το γεγονος οτι καποιοι αφιερωνουν χρονο να τις διαβασουν.
Συγγνωμη για το επιθετικο της αναρτησης μου απλα εξεφρασα την προσωπικη μου και μονο αποψη.

Στα του θεματος τωρα, ο Μaxi Lopez εχει καλο φινισινγκ αλλα βλεπω οτι στα φιζικαλ ατριμπιουτς εχει πολυ κακο ατζιλιτι....(Δεν κρατηθηκα και την ειπα) :D
Σωστος!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτος ο Μπεργκ που θελει ο βαζελος τον ξερει κανεις,λεει τιποτα,μηπως να του καναμε και αλλο τρυπημα;

Υ.Γ Δεκαρι δεν βλεπω στα πρωτα ονοματα.Να ανησυχησω;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Βαρέθηκα ήδη...
Καθόλου σασπένς.
Η αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά, μου δίνει άσχημη γεύση στον ουρανίσκο.

Τουλάχιστον με τον γδβοσκό είχα να ασχολούμαι με την ανικανότητά του. Τώρα;

Εδώ δε με απασχολεί καν ποιες μεταγραφές θα κάνουμε. Με την ύπαρξη τέτοιου προπονητή, γιατί να αγχωθώ εγώ;
Το ρόστερ θα συμπληρωθεί με τη σύμφωνη γνώμη του.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Holypaok έγραψε:Ενταξει ολοι ασχολουμαστε/ασχοληθηκαμε το manager λιγο ή πολυ.Καταντα κουραστικη ομως η αναγωγη του σε πανακεια και η επαναλαμβανομενη αναφορα του.

νταξ ρε καρντάσι, μην μας αποπέρνεις.... εμάς του μάνατζερ.... :lol: :lol:
λές και υπάρχει άλλος τρόπος να δούμε στο περίπου τι σόι παίκτης είναι κάποιος που (δεν ξέρουμε εννοείται).
Για παράδειγμα, τον Σισσόκο όντως ρε μαν, τον βλέπαμε πέρυσι όλη τη χρονιά, το μάνατζερ θα σου πεί τι σόι τύπος είναι;δεν ξέρουμε δηλαδή ότι παίρνουμε ένα βιρτουόζικο μαυράκι;
Απο την άλλη,
Δηλαδή εγώ που από το 1997 αγόραζα Σεβτσένκο; ή το 2008 Lewandowski? κάτι δεν "ήξερε" το διαολεμένο;
Και, τέλος, η ουσία κατ εμέ είναι να μπορείς να βλέπεις τα βασικά χαρακτηριστικά, πχ ότι ένας παίχτης φαίνεται να έχει καλή (ν)τρίπλα ή σούτ ξερω γω. :D
Παράδειγμα, άν κοιτάξεις αυτόν τον Sergio Pinto στα 3 τελευταία fm, τότε θα δείς ότι το μακρινό σούτ και τα στημένα είναι ένα σταθερό χαρακτηριστικό του παίχτη. Εννοείται ότι δεν είναι πανάκεια. Παιχνίδι είναι (ίσως και κάτι παραπάνω) :lol: :lol:

(ή πχ adelino vierinha. ήρθε στον ΠΑΟΚ με 12 μακρινό σούτ και πήγε Γερμανία με 15 και το διατηρεί απο πέρυσι. Αυτό δεν αναδυκνύει κάτι;)

ΟΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ...
Έτσι εν ολίγης./.......Καλές μεταγραφές(άρες)!!!!!

Καλά για το wikipedia δεν λέω. Ο ιδρυτής του θα κάνει μπαν στους ΠΑΟΚτσήδες.....,.
του το γ@μήσ@με././..

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 14 Ιουν 2013, 19:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όλα τα παραπάνω γιατί ψήνομαι να σας δείξω τον aleksic......
αΛΉΘΕΙΑ, δεν παίζει να κρατήσουμε Jacobo να πάρουμε το Σέρβο και να βγάλουμε μια worldwide ανακοίνωση ότι όποιος πάρει το Δώνη, παίρνει και Itandje δώρο απο το μεγαλομέτοχο./.......

:D :D :D

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Αυτος ο Μπεργκ που θελει ο βαζελος τον ξερει κανεις,λεει τιποτα,μηπως να του καναμε και αλλο τρυπημα;

Υ.Γ Δεκαρι δεν βλεπω στα πρωτα ονοματα.Να ανησυχησω;
εγώ θαρρώ ότι δεκάρι θα δούμε απο τα πρώτα ονόματα........

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

απο ιδρυσεως παοκμανια.. προμηνύεται μακραν η πιο ηρεμη περιοδος του συγκεκριμενου τοπικ... απλος σχολιασμος των ικανοτητων των παικτων..... επειδη ομως ΠΑΟΚ εισαι.. ας μη προτρεχουμε.. χα0χα0χ0αα0χ
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Σε μια μέρα απο χθες π πηραμε προπονητη εχουν βγει 6-7 Sissoko, Pinto (π τους ξεραμε), Marica, Lopez, Ziegler, Poulsen,Ronaldinho, Πετροπουλος.....

Ο καθε πικραμενος θα βγαζει οτι θελει.

Link για τους 2 τελευταιους.

http://periodista.gr/index.php/sports/i ... E%AC%CE%BD

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=1 ... 7&id=28911
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και πούσται, βάζετε και κάνα βιντεάκι να περνάει η ώρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”