Υγ Πρώτη φορά για Μάξι Λόπεζ άκουσα πριν 4 χρόνια, στις καλές μέρες Ζαγοράκη. Απο τότε έρχεται. Δε λέω, μπορεί και να ισχύει...
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την επιλογή σου ή την αξία του Marica αλλά νομίζω πως ο Lopez είναι καλύεροςjohn4serres έγραψε:Ciprian Marica
27 ετων
επιθετικος
ελευθερος απο τις 01/07/2013
ΧχαχαχΑΧααχ Όλα τα λεφτάtrel@menos έγραψε:μπα τωρα τον εχει σαν παικτη της δοξας κρανουλας με 2 συμμετοχες και 98 γκολ ως τωρα.![]()
![]()
![]()
2013– → ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 2 (98)
Σωστος!!!Holypaok έγραψε:Ενταξει ολοι ασχολουμαστε/ασχοληθηκαμε το manager λιγο ή πολυ.Καταντα κουραστικη ομως η αναγωγη του σε πανακεια και η επαναλαμβανομενη αναφορα του.
Επισης κουραζει ανα τρια ποστς να ακουμε αν ειναι πουλεν καποιου στο μανατζερ ο ταδε ή ο δεινα.
Πρόσθετα αυτο με το wikipedia οχι απλα κουρασε αλλα καταντησε αηδια.Καθε λιγο καποιος πηγαινει τροποποιει την αναφορα σε καποιον παικτη στο wikipedia γραφοντας Ο,ΤΙ του κατεβει (μη σεβομενος την εννοια της λειτουργιας του wiki) και αμεσως καποιοι αναφερουν την αναρτηση αυτη ως ενδειξη μεταγραφης στην ομαδα.Αλλεπαλληλα καποιοι εδω τονιζουν οτι Η WIKIPEDIA ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΣΟ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ENHMEΡΩΣΗΣ αλλα εις ματην.
Ειπαμε να ελαφρυνουμε το κλιμα επειτα απο μια περιοδο μαυριλας και απαισοδοξιας αλλα ο βαθμος του εμφανιζομενου χαβαλε στο τοπικ έχει αρχίσε να ξεφευγει.Δε γραφω συχνα, διαβαζω ομως καθημερινα ολα τα σχολια εδω.
Παρακαλω ομως οσοι αναρτουμε θεσεις μας και αποψεις μας να σεβαστουμε το γεγονος οτι καποιοι αφιερωνουν χρονο να τις διαβασουν.
Συγγνωμη για το επιθετικο της αναρτησης μου απλα εξεφρασα την προσωπικη μου και μονο αποψη.
Στα του θεματος τωρα, ο Μaxi Lopez εχει καλο φινισινγκ αλλα βλεπω οτι στα φιζικαλ ατριμπιουτς εχει πολυ κακο ατζιλιτι....(Δεν κρατηθηκα και την ειπα)![]()
Καλο κουραγιο και καλες μεταγραφες να εχουμε...
νταξ ρε καρντάσι, μην μας αποπέρνεις.... εμάς του μάνατζερ....Holypaok έγραψε:Ενταξει ολοι ασχολουμαστε/ασχοληθηκαμε το manager λιγο ή πολυ.Καταντα κουραστικη ομως η αναγωγη του σε πανακεια και η επαναλαμβανομενη αναφορα του.
Επισης κουραζει ανα τρια ποστς να ακουμε αν ειναι πουλεν καποιου στο μανατζερ ο ταδε ή ο δεινα.
Πρόσθετα αυτο με το wikipedia οχι απλα κουρασε αλλα καταντησε αηδια.Καθε λιγο καποιος πηγαινει τροποποιει την αναφορα σε καποιον παικτη στο wikipedia γραφοντας Ο,ΤΙ του κατεβει (μη σεβομενος την εννοια της λειτουργιας του wiki) και αμεσως καποιοι αναφερουν την αναρτηση αυτη ως ενδειξη μεταγραφης στην ομαδα.Αλλεπαλληλα καποιοι εδω τονιζουν οτι Η WIKIPEDIA ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΣΟ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ENHMEΡΩΣΗΣ αλλα εις ματην.
Ειπαμε να ελαφρυνουμε το κλιμα επειτα απο μια περιοδο μαυριλας και απαισοδοξιας αλλα ο βαθμος του εμφανιζομενου χαβαλε στο τοπικ έχει αρχίσε να ξεφευγει.Δε γραφω συχνα, διαβαζω ομως καθημερινα ολα τα σχολια εδω.
Παρακαλω ομως οσοι αναρτουμε θεσεις μας και αποψεις μας να σεβαστουμε το γεγονος οτι καποιοι αφιερωνουν χρονο να τις διαβασουν.
Συγγνωμη για το επιθετικο της αναρτησης μου απλα εξεφρασα την προσωπικη μου και μονο αποψη.
Στα του θεματος τωρα, ο Μaxi Lopez εχει καλο φινισινγκ αλλα βλεπω οτι στα φιζικαλ ατριμπιουτς εχει πολυ κακο ατζιλιτι....(Δεν κρατηθηκα και την ειπα)![]()
Καλο κουραγιο και καλες μεταγραφες να εχουμε...
εγώ θαρρώ ότι δεκάρι θα δούμε απο τα πρώτα ονόματα........joshua έγραψε:Αυτος ο Μπεργκ που θελει ο βαζελος τον ξερει κανεις,λεει τιποτα,μηπως να του καναμε και αλλο τρυπημα;
Υ.Γ Δεκαρι δεν βλεπω στα πρωτα ονοματα.Να ανησυχησω;