Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
πολυ καλα ονοματα βλεπω να ΄΄΄παιζουν''΄΄/// μακαρι...
ο σισοκο ειναι π καλος παικτης, δεν ειναι και αδδυναμος γι αυτ και σαν 10αρι μπορει να σταθει καλα...ειναι δυνατος...μονο που δε σκοραρει αλλα κοουτς εχουμε...
ο σισοκο ειναι π καλος παικτης, δεν ειναι και αδδυναμος γι αυτ και σαν 10αρι μπορει να σταθει καλα...ειναι δυνατος...μονο που δε σκοραρει αλλα κοουτς εχουμε...
Δεν ηταν παικτης. Μια βλακεια ηταν που με το που ανοιγες την σελιδα πεταγοταν ενα πραμα(κατι σαν την κουκλα Τσακι) και τσιριζε.
Ο βροχοποιος αντεδρασε γρηγορα.. Πολλα ΜΠΡΑΒΟ..
Οντοπικ. Ο Μαρικα οντως καλη περιπτωση οπως και ο Λοπεζ(τραυτισμους πολλους)
Χρειαζομαστε ενα πιο βαρυ φορ τυπου Μουσλι..!!
Ο βροχοποιος αντεδρασε γρηγορα.. Πολλα ΜΠΡΑΒΟ..
Οντοπικ. Ο Μαρικα οντως καλη περιπτωση οπως και ο Λοπεζ(τραυτισμους πολλους)
Χρειαζομαστε ενα πιο βαρυ φορ τυπου Μουσλι..!!
Με επιβεβαιώνει και η wikipedia για Maxi Lopez
http://prntscr.com/19x74a
Μακάρι αδέρφια παιχταράσ είναι !
http://prntscr.com/19x74a
Μακάρι αδέρφια παιχταράσ είναι !

wikipedia..δε λεει τπτ και για το μεσι μπορω να γραψω οτι θα ρθει στον αρη...
Ο μαξι λοπεζ γενικα σχεδονκαθε χρονο επαιζε για ελλ ομαδες...δεν ξερω αν υπαρχει ενδιαφερον....
Στα πιο δεδομενα...σισοκο π καλη κινηση...Φυτανιδης αν ερθει για 3ος με καλυπτει..με τη φετινη χρονια που κανε..
ρετο ζιγκλερ εξαιρετικος....το θεωρω δυσκολο βεβαια..
Ο μαξι λοπεζ γενικα σχεδονκαθε χρονο επαιζε για ελλ ομαδες...δεν ξερω αν υπαρχει ενδιαφερον....
Στα πιο δεδομενα...σισοκο π καλη κινηση...Φυτανιδης αν ερθει για 3ος με καλυπτει..με τη φετινη χρονια που κανε..
ρετο ζιγκλερ εξαιρετικος....το θεωρω δυσκολο βεβαια..
- trel@menos
μπα τωρα τον εχει σαν παικτη της δοξας κρανουλας με 2 συμμετοχες και 98 γκολ ως τωρα.
2013– → ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 2 (98)

Ρε σεις,με ολη την καλη διαθεση, ξεκολληστε απτη Wikipedia δεν ειναι σε καμια περιπτωση εγκυρη πηγη.. Ο καθενας παει και βαζει οτι θελει ανωνυμα.. Πχ μπορω εγω να βαλω Ροναλντο.. 

1. O νικ123 θα μας ξανάρθει σε κάνα τετραήμερο, λόγω προκλητικής ανάρτησης. Είναι αδιανόητο να ποστάρουμε εδώ μέσα πράματα τόσο αισχρά, και χωρίς προειδοποίηση. Συχνάζουν μικρά παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι, και είναι τραγικό να τους υποβάλλει ένα μέλος σε εναλλακτικό τεστ κοπώσεως. Προσοχή λοιπόν.
2. Είναι φανερό οτι κάποιος μαλ....ζεται με τη wikipedia. Ελπίζω να μην είναι κάποιος απο εδώ μέσα. Μέσα σε μισή μέρα έχουν διαμορφωθεί πέντε βιογραφικά παικτών που δήθεν είναι στόχοι μας. Προσοχή λοιπόν κι εκεί. Μη χαίρεστε.
3. Ο Marica απ οσο τον ξέρω δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, θα είναι μάλλον ακριβός λόγω bundesliga ενώ ΔΕΝ είναι αυτό που ψάχνουμε. Και δεύτερο στραικερ έχουμε, και γκολτζή έχουμε. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει βαρύ φορ να κάνει παιχνίδι.
2. Είναι φανερό οτι κάποιος μαλ....ζεται με τη wikipedia. Ελπίζω να μην είναι κάποιος απο εδώ μέσα. Μέσα σε μισή μέρα έχουν διαμορφωθεί πέντε βιογραφικά παικτών που δήθεν είναι στόχοι μας. Προσοχή λοιπόν κι εκεί. Μη χαίρεστε.
3. Ο Marica απ οσο τον ξέρω δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, θα είναι μάλλον ακριβός λόγω bundesliga ενώ ΔΕΝ είναι αυτό που ψάχνουμε. Και δεύτερο στραικερ έχουμε, και γκολτζή έχουμε. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει βαρύ φορ να κάνει παιχνίδι.
τελικα ο μαγελύτερος ΑΡΔ είναι το wikipedia!!!!trel@menos έγραψε:μπα τωρα τον εχει σαν παικτη της δοξας κρανουλας με 2 συμμετοχες και 98 γκολ ως τωρα.![]()
![]()
![]()

τι λεει ρε παιδακι μου σε επιβεβαιωνει και η wiki ;
ας κρατησουμε λιγη σοβαροτητα στο φορουμ...
ας κρατησουμε λιγη σοβαροτητα στο φορουμ...

οποιος θελει την αλλαζειdanirifle έγραψε:Η wikipedia σε αυτά δεν είναι αξιόπιστη ρε παιδιά .
Εγώ είπα απλά αυτό που μου είπε ο ίδιο πατέρας μου.Έχει επαγγελματική σχέση με την παέ ( δεν θα πω περισσότερα ) και κάτι λογικα άκουσε για να μου το ειπε.Ουδεμία σχέση έχω με την Βικιπαίδεια.Άλλωστε τό είδα ότι κάποιος το ξαναλαξε.Αν λοιπόν πιστεύω τα ίδια τα αυτιά που βρίσκονται στα γραφεία τότε πιστεύω και την είδηση για maxi lopez και φυσικά τα πιό έμπιστα αυτιά..
Συμφωνω με το 'φορ που κανει παιχνιδι' κατι που ο κλαους δεν το χει καθολου.. σε σημειο που πρεπει να φτασει μεχρι το κεντρο για να παρει μπαλλα και να μοιρασει ελεος... Πρεπει να βρεις ενα κραμα ιμπραιμοβιτς-καβανι , και παστελωτης και οργανωτης. Που θα τον βρεις ομως... Παντως αν εχουμε καλα ακρα που γινονται κρυφοι επιθετικοι , τεσπα διεισδυτικοι , τοτε και οι κλαους/σαλπι καλοι ειναι μπροστα.. Κοιταξτε μονο φετος που οι 2 τους βαλανε ολα σχεδον τα γκολ μας.. ειχαμε πολυ καλυτερα ακρα απο οτι τα τελευταια χρονια (πλυν βιερινια) ενω αλλες χρονιες βαζανε ολη η ομαδα γκολ..
ok...VAGGOS4 έγραψε:Εγώ είπα απλά αυτό που μου είπε ο ίδιο πατέρας μου.Έχει επαγγελματική σχέση με την παέ ( δεν θα πω περισσότερα ) και κάτι λογικα άκουσε για να μου το ειπε.Ουδεμία σχέση έχω με την Βικιπαίδεια.Άλλωστε τό είδα ότι κάποιος το ξαναλαξε.Αν λοιπόν πιστεύω τα ίδια τα αυτιά που βρίσκονται στα γραφεία τότε πιστεύω και την είδηση για maxi lopez και φυσικά τα πιό έμπιστα αυτιά..