Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Παρότι ο Ζίγκλερ έχει... βαρύτερο βιογραφικό, σουξου μουξου κλπ, κι εγώ προς Πόουλσεν κλίνω. Πιο ποδοσφαιριστής. Ο άλλος είναι λίγο... Ελβετός.
Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα, και την όρεξη φυσικά, να ανεβάζει κανένα screenshot απο fm13 για να βλέπουμε χαρακτηριστικά παικτών, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως :ugeek:
Και εντάξει είπαμε δεν χρειάζεται να ανεβάζει απο κάθε όνομα που απλά θα ακουστεί απο αρδ και μανατζαρεους, γιατί θα χαθεί η μπάλα
Σισοκο που είναι σχεδόν κλεισμένος θα ήταν μια καλή αρχή
Και εντάξει είπαμε δεν χρειάζεται να ανεβάζει απο κάθε όνομα που απλά θα ακουστεί απο αρδ και μανατζαρεους, γιατί θα χαθεί η μπάλα

Σισοκο που είναι σχεδόν κλεισμένος θα ήταν μια καλή αρχή
σε εμένα τον έχει καλύτερο.gergeo4 έγραψε:
sissoko

με 16 σε τρίπλα, επαφή, πάσα,τεχνικη (17) και φαντασία....

αν ανέβει....πίντο και μεθώ θα λές!!!!!!koseco έγραψε:Σας ευχαριστώ παιδιά! Δεν ανεβαζετε σιγά σιγά και Pinto;
παρεάκι με Παυλάρα. Λίγο ξύλο για ζέσταμα στα αποδυτήρια και μετά μέσα....
Πάντως μου αρέσει που όλα τα ονόματα που ακούγονται έως τώρα, στην πλειοψηφία τους είναι παίχτες με ένα βασικό χαρακτηριστικό (εκτός παιχτικής αξίας) : ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΥΓ: Επειδή έχω ένα πολύ καλό save (με όλα τα πρόσφατα update), ότι υπογράφει θα ανεβάινει/../......το απόγευμα!
έτσι για το χαβαλέ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 14 Ιουν 2013, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Γράψε ότι θα πάρουμε την Μαρία Σολωμού με την Εύα Καϊλή για εκπρόσωπο τύπου, να δεις τι έχει να γίνει!moican4 έγραψε:Είπα χθες ότι θα ανακοινωθούν 3 μεταγραφές και σήμερα υπάρχει αρδκείμενο για 3 παικταράδες...![]()
Τι περιμένεις από ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, έσπασαν την απεργία του συναφιού τους γιατί τους έτσουξε...
Ε, ρε γλέντια που θα έχουμε...

- paokmaniak
δεν υπαρχει λογικη δανεισμου σε παιχτη με 1 χορνο συμβολαιοDON_DS έγραψε:Αν έρθει, θα έρθει λογικά ως δανεικός από Γιούβε.
Προτιμώ πάντως στην θέση του (αριστερό μπακ) να κάνουμε αγορά με προοπτικές.
(όντως ο Despe έδωσε το όνομα πρώτος)
Όποιον από τους Ζίγκλερ - Πόουλσεν ή κάποιον αντίστοιχης αξίας αριστερό μπακ κι αν πάρουμε θα είμαι 100% ικανοποιημένος. Ικανοποιημένος θα είμαι και με κάποιο μικρότερο όνομα σε αυτή τη θέση με την προυπόθεση να πέσι κάνα ρούβλι παραπάνω σε εξτρέμ, επιθετικό χαφ και στόπερ.
Στη Wikipedia ήδη αναφέρουν τον Sérgio Pinto ως παίκτη του ΠΑΟΚ
http://en.wikipedia.org/wiki/S%C3%A9rgi ... rn_1980%29
http://en.wikipedia.org/wiki/S%C3%A9rgi ... rn_1980%29