rainmaker έγραψε:Όταν λέτε οτι ακούγεται, που ακριβώς ακούστηκε σήμερα;
οχι συμφωνησαν με τον στεβενς να κανει ομαδα με τον αποστολοπουλο και τον ρομπερjoshua έγραψε:Παει το χασαμε μου φαινεται,ζιγκλερ,κρανιτσαρ,τιποτε αλλο βρε παλικαρια;
ο ζιγκλερ καταρχην δεν ανηκει στην φενερ,ανηκει στην γιουβε(με οτι συνεπαγεται με τα περσινα ταξιδακια στο τορινο και τις δηλωσεις συνεργασιας).και οσον αφορα τις αποδοχες του ειναι περιπου 800 χιλιαδεςrainmaker έγραψε:Καλά αυτό δε σημαίνει όμως οτι θα κουβαλήσουμε 500 παικτάρες. Θα τηρηθεί κάποιο μέτρο.
Απο εκεί και πέρα μακάρι να είναι ο Ζιγκλερ απο τις πρώτες επιλογές. Διαβάζω όμως οτι ένα απο τα τελευταία του συμβόλαια στη Φενέρ ήταν ύψους 2 εκατομμύριων. Δεν νομίζω οτι έχουμε φτάσει σε σημείο να μοιράζουμε μύρια έτσι. Μακάρι.
θα σε μαλωσω καθως δεν αναφερεσαι οτι ειναι στην ενδεκαδα μου απο της 11:05arisk έγραψε:Στις 11.19 σήμερα το πρωι γράφεται εδώ μέσα το κουιζακι για τον Ziegler... Λιγο μετα ένας φίλος (ο Don νομίζω) πετάει και το όνομα... Και μια ώρα μετα, στις 12.23 το paokweb ανεβάζει σχετικό άρθρο... Αντε πες μετα ότι δεν διαβάζουν Paokmania οι ΑΡΔ... Καλα κάνει ο Moican και τους κάνει χουνέρια...