33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- kataramenos5
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ψηφίζω τα γκόλ με αεκ και ραπιντ για την κίνηση.Με Μπνέει για το θέαμα
Στέφανος Αθανασιάδης: Έχω δουλέψει με πολλούς και καλούς προπονητές. Από τον καθένα ξεχωριστά παίρνω τα καλύτερα μέσα από τη συνεργασία. Ο κ. Μπόλονι ήταν ένας από τους προπονητές που θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ στη συνέχεια της καριέρας μου.
Α..εκείνος ο άχρηστος που δεν τον ήθελε ο Γιάννου??? Που έβαλε δεξιά τον Αθανασιάδη για να τον μάθει να γίνεται πιο συμμετοχικός φόρ?? Έλα μωρε..προπονητής της πλάκας.
Αυριανό πρωτοσέλιδο:Στέφανος Αθανασιάδης: Έχω δουλέψει με πολλούς και καλούς προπονητές. Από τον καθένα ξεχωριστά παίρνω τα καλύτερα μέσα από τη συνεργασία. Ο κ. Μπόλονι ήταν ένας από τους προπονητές που θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ στη συνέχεια της καριέρας μου.
Ρίχνει γέφυρες προς Κατάρ ο Κλάους!
Κάτι μου λέει ότι ο Κλάους τέτοια εποχή του χρόνου θα κοστολογείται ένα ταληράκι
- desperando
- Επικοινωνία:
συγνωμη κι ολας αλλα σου εχει πει κανενας οτι ο κλαους ειναι απειθαρχος ή τεμπελης?γιατι το γραφεις και αλλου αυτοmarkos4 έγραψε:Κλαους πες αλευρι!!!
Ο Στεφενς σε γυρευει!!!
Με Στεφενς και παικταραδες στο κεντρο εχει χαλαρα στην σεζον 35 τεμαχια.Δεν πρεπει να πουληθει με τιποτα.
- Μπαρκαρούτσος
Έχουμε δει τι μπορεί να κάνει ο Αθανασιάδης με προπονητή (Boloni).
Έχουμε δει τι μπορεί να κάνει ο Αθανασιάδης με ΕΝΑΝ καλό εξτρέμ να τον τροφοδοτεί (Vieirinha).
Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει με δύο καλά εξτρέμ να τον τροφοδοτούν και έναν προπονηταρά που θα "ρίχνει σφαλιάρες"...
Έχουμε δει τι μπορεί να κάνει ο Αθανασιάδης με ΕΝΑΝ καλό εξτρέμ να τον τροφοδοτεί (Vieirinha).
Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει με δύο καλά εξτρέμ να τον τροφοδοτούν και έναν προπονηταρά που θα "ρίχνει σφαλιάρες"...
- xrictoforoc
Την ερχόμενη σαιζόν πιστεύω ότι θα δούμε πραγματικά την αξία του Κλάους.Θα μάθει πολλά με τον Στέφενς και σίγουρα θα έχει πιο καλές τροφοδοτήσεις από τους παικταράδες που θα έχουμε (ελπίζω) 

- kataramenos5
Οτι μπορεί με πραγματικο προπονητή να βάλει περισσότερα γκόλ,σίγουρα.Οτι θα βελτιώσει αδυναμίες όπως η τρίπλα δε νομίζω.