German Chistyakov
Re: German Chistyakov
Απλα ο τσιστιακοφ χωρις να ειμαι σιγουρος ειναι και υπευθηνος ή κατευθηνει το μαρκετινγκ.
Και ενω ειναι ενα χρονο στην ομάδα και βλέπει οτι επικρατεί old school κατασταση σε αυτο το σωματειο και στην νοοτροπια των οπαδων δεν γινεται να κανεις οτι γουσταρεις γιατι ο ΠΡΩΤΟΣ κανονας οταν πας να φτιαξεις κατι, ή να αλλάξεις είναι σε τι κοινό απευθήνεσαι.
Και μου φενεται οτι μετα το θεμα με γκαρσια, με το οτι παιζει pop μουσικη ξερωγω που μπαινουν οι ομαδες, το concept των βιντεο, και γενικα την προσεγγιση προς τον ΠΑΟΚτση, δειχνουν επιβολη, ή απλα αντιεπαγγελματισμο, και ελπιζω να ναι το δευτερο.
Το σημα που βγηκε σημερα δε μοιαζει με το χθεσινο αλλα ειναι καποια πραγματα που ολοι οσοι διαφωνουν με το σημα εχουν ενα κοινο παρονομαστη. Και αυτο δεν ειναι τυχαιο. Και δεν κανουν λαθος αυτοι που διαφωνουν, αλλα αυτοι που το αλλαξαν δεν εκαναν σωστη ερευνα. Αυτο σημαινει.
Το μονο διακριτο καλυτερο που βλεπω ειναι τα κεφαλια του αετου, ενω τα υπολοιπα ειναι ή τα ιδια ή χειροτερα.
Μικρη εμφαση στο 1926, μηδενικη εμφαση στις τελειες.
Οντως η γραμματοσειρα ειναι λιγο περιεργη. Το Α που κοβεται απο πανω οπως και το Κ θυμιζουν ρωσικα.
Επισης το ασπρο και το μαυρο εχουν ολοκληρη ιστορια και ειναι απο τους λογους που ειμαι ΠΑΟΚ. Το χρυσο ας μπει οταν εχουμε γηπεδο εκει που πρεπει. Προς το παρων το χρωμα ειναι το μαυρο, και ελπιζουμε για το ασπρο.
Και ενω ειναι ενα χρονο στην ομάδα και βλέπει οτι επικρατεί old school κατασταση σε αυτο το σωματειο και στην νοοτροπια των οπαδων δεν γινεται να κανεις οτι γουσταρεις γιατι ο ΠΡΩΤΟΣ κανονας οταν πας να φτιαξεις κατι, ή να αλλάξεις είναι σε τι κοινό απευθήνεσαι.
Και μου φενεται οτι μετα το θεμα με γκαρσια, με το οτι παιζει pop μουσικη ξερωγω που μπαινουν οι ομαδες, το concept των βιντεο, και γενικα την προσεγγιση προς τον ΠΑΟΚτση, δειχνουν επιβολη, ή απλα αντιεπαγγελματισμο, και ελπιζω να ναι το δευτερο.
Το σημα που βγηκε σημερα δε μοιαζει με το χθεσινο αλλα ειναι καποια πραγματα που ολοι οσοι διαφωνουν με το σημα εχουν ενα κοινο παρονομαστη. Και αυτο δεν ειναι τυχαιο. Και δεν κανουν λαθος αυτοι που διαφωνουν, αλλα αυτοι που το αλλαξαν δεν εκαναν σωστη ερευνα. Αυτο σημαινει.
Το μονο διακριτο καλυτερο που βλεπω ειναι τα κεφαλια του αετου, ενω τα υπολοιπα ειναι ή τα ιδια ή χειροτερα.
Μικρη εμφαση στο 1926, μηδενικη εμφαση στις τελειες.
Οντως η γραμματοσειρα ειναι λιγο περιεργη. Το Α που κοβεται απο πανω οπως και το Κ θυμιζουν ρωσικα.
Επισης το ασπρο και το μαυρο εχουν ολοκληρη ιστορια και ειναι απο τους λογους που ειμαι ΠΑΟΚ. Το χρυσο ας μπει οταν εχουμε γηπεδο εκει που πρεπει. Προς το παρων το χρωμα ειναι το μαυρο, και ελπιζουμε για το ασπρο.
αδερφε η φανελα η μωβ
ειναι δικαιωμα παε
δεν μου αρεσει αλλα ειναι δικαιωμα του να βγαλουν και 3
εδω εχουμε αλλαγη σηματος με προσθηκη τριτου χρωματος
που συμβολιζει λεει ο εμπνεστης του το βυζαντιο
επισης το ονομα μας κανει οπτικο θορυβο και πρεπει να το αλλαξουμε
και επειδη στην αγγλια εχει γινει ηδη
ετοιμαστειτε για χρυσο δικεφαλο και οχι ασπρομαυρο
βεβαια για τον σαντανα ειναι λεπτομερειες αυτα
γνωμη του βεβαια και δεκτη
ειναι δικαιωμα παε
marley τζάμπα κουράζεσαι...
ΠΑΟΚ ΤΣΑΜΠΙΟ ΛΙ ΡΕ...
νέα τάξη πραγμάτων. σιγά και τί πειράζει το χρυσό. αφού αρέσει στη NIKE εμάς τί μας χαλάει?
ΠΑΟΚ ΤΣΑΜΠΙΟ ΛΙ ΡΕ...
νέα τάξη πραγμάτων. σιγά και τί πειράζει το χρυσό. αφού αρέσει στη NIKE εμάς τί μας χαλάει?
- sourmenetes
- Moderator
Οταν εισαι old school δεν πας στο γηπεδο μονο στα ντερμπυ.
Οταν εδω και μια 20ετια η ομαδα μπαινει με κατι ακυρα τραγουδια και αντι να μπαινει με κατι αντιπροσωπευτικο παραδοσιακο δε μιλαει κανεις και τραγουδας εχω τρελα μες το μυαλο παλι δεν εισαι Old school.
Οταν εδω και μια 20ετια η ομαδα μπαινει με κατι ακυρα τραγουδια και αντι να μπαινει με κατι αντιπροσωπευτικο παραδοσιακο δε μιλαει κανεις και τραγουδας εχω τρελα μες το μυαλο παλι δεν εισαι Old school.
- sourmenetes
- Moderator
Σου ξαναλεω δεν αλλαζει το σημα.Αλλαζει το πλαισιο.marley 4 έγραψε:αδερφε η φανελα η μωβ
ειναι δικαιωμα παε
Το σημα μας ειναι πολυ πιο καθαρο απο το προηγουμενο.Δες τα κεφαλια.
Τα γραμματα και οι τελειες συμφωνω και γω.
Το ετος ιδρυσεως τονιστηκε απο εκει που ηταν ψιλοχαμενο.
Εχει + και -.
Αλλα μην το παμε απο το ενα ακρο στο αλλο.
και επειδη θα βγω κακος που δεν καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει πλαισιο
αλλα προσθηκη νεου χρωματος στο σημα που συμβολιζει βυζαντιο λεει
αυτο και τελος απο εμενα

αλλα προσθηκη νεου χρωματος στο σημα που συμβολιζει βυζαντιο λεει
αυτο και τελος απο εμενα

Sourn.Ακομα και εταιρικα να το δεις, αυτους που λαμβανεις υποψη ειναι τους σταθερους πελατες σε μια εταιρεια.
Που ο ΠΑΟΚ δεν ειναι απλα μια εταιρεια και ουτε πρεπει να το συζηταμε, ειναι συλλογος, αλλα ακομα και ετσι να ηταν ισχυει το παραπανω.
Οι οποιοι σταθεροι, ξερουμε πολυ καλα πιοι ειναι και σιγουρα δεν πατανε μονο στο ντερμπι και ΣΙΓΟΥΡΑ διαφωνουν με το σημα.
Απο το παραδοσιακο στο classic rock που εχει σχεση με τις εκδρομες, ειναι ενα θεμα, και απο αυτα, στο να παιζει ενρίκε ινγκλεσιας και σακίρα ειναι αλλο θεμα.
Που ο ΠΑΟΚ δεν ειναι απλα μια εταιρεια και ουτε πρεπει να το συζηταμε, ειναι συλλογος, αλλα ακομα και ετσι να ηταν ισχυει το παραπανω.
Οι οποιοι σταθεροι, ξερουμε πολυ καλα πιοι ειναι και σιγουρα δεν πατανε μονο στο ντερμπι και ΣΙΓΟΥΡΑ διαφωνουν με το σημα.
Απο το παραδοσιακο στο classic rock που εχει σχεση με τις εκδρομες, ειναι ενα θεμα, και απο αυτα, στο να παιζει ενρίκε ινγκλεσιας και σακίρα ειναι αλλο θεμα.
- sourmenetes
- Moderator
Εγω ξερεις τι καταλαβαινω guardian.Οτι εφοσον επι σαββιδη γινονται πολλα πραγματα αναδεικνυονται πολλα θεματα.
Να τα παρω απο την αρχη.
Ειπε ο σαββιδης μετα απο το ματς με τη ραπιντ.Δε θελω ακροτητες ασχετο αν δε εφταιγε ο λαος του ΠΑΟΚ.
Βγηκε μεριδα του κοσμου,και εδω μεσα,μας θελει παναγιες να γινει εκκλησια η Τουμπα κτλ.
Το οτι λιγοστευουμε ματς-ματς και οι περισσοτεροι πανε με καφεδακι-σπορακι και τα ρεσταδεν το λενε.
Το οτι τοσα χρονια μπαινει η ομαδα με αθλιο τραγουδι δεν το λεει κανεις.
Τωρα το καναμε θεμα/
Τοσα χρονια η ομαδα παιζει με καθε λογης φανελα.
Τωρα το κανουμε θεμα.
Εφυγε ο παμπλο ολοι πανω στο σαββιδη και μουρμουρα και γκρινια.
Το καναμε θεμα.
Δεν καναμε θεμα ομως τα αποδυτηρια του συλλογου,το χορταρι του γηπεδου,την επιστροφη γκαρσια,τα χρεη που θελουμε να σβησουμε.Ο ΠΑΟΚ δεχεται πολεμο και οσο δεν το παιρνουμε χαμπαρι και τρωγομαστε και εμεις τοσο χανουμε εδαφος.
Αυτα τα απλα ας τα ξεχωρισουμε.Και εμενα σιγουρα δεν μου αρεσουν ολα και λεω οσα δε μ'αρεσουν αλλα δεν μπορω να βγαινω μονο στα στραβα γιατι παρα πολλοι ετσι κανουν.
Να τα παρω απο την αρχη.
Ειπε ο σαββιδης μετα απο το ματς με τη ραπιντ.Δε θελω ακροτητες ασχετο αν δε εφταιγε ο λαος του ΠΑΟΚ.
Βγηκε μεριδα του κοσμου,και εδω μεσα,μας θελει παναγιες να γινει εκκλησια η Τουμπα κτλ.
Το οτι λιγοστευουμε ματς-ματς και οι περισσοτεροι πανε με καφεδακι-σπορακι και τα ρεσταδεν το λενε.
Το οτι τοσα χρονια μπαινει η ομαδα με αθλιο τραγουδι δεν το λεει κανεις.
Τωρα το καναμε θεμα/
Τοσα χρονια η ομαδα παιζει με καθε λογης φανελα.
Τωρα το κανουμε θεμα.
Εφυγε ο παμπλο ολοι πανω στο σαββιδη και μουρμουρα και γκρινια.
Το καναμε θεμα.
Δεν καναμε θεμα ομως τα αποδυτηρια του συλλογου,το χορταρι του γηπεδου,την επιστροφη γκαρσια,τα χρεη που θελουμε να σβησουμε.Ο ΠΑΟΚ δεχεται πολεμο και οσο δεν το παιρνουμε χαμπαρι και τρωγομαστε και εμεις τοσο χανουμε εδαφος.
Αυτα τα απλα ας τα ξεχωρισουμε.Και εμενα σιγουρα δεν μου αρεσουν ολα και λεω οσα δε μ'αρεσουν αλλα δεν μπορω να βγαινω μονο στα στραβα γιατι παρα πολλοι ετσι κανουν.
Sourmenetes , συγνώμη αδερφε αλλά το με ποιο τραγούδι έμπαινε ο ΠΑΟΚ (hells bells) οφειλες να είσαι καλύτερα ενημερωμένος. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έμπαινε με ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τραγούδια στον κόσμο. Σήμα κατατεθέν οι καμπάνες που προμηνιουν κάτι. Δεν νομίζω ότι χρειάζεστε να το αναφέρω το τι γιατί εννοείτε . Λίγο πιο αναλυτικά είναι τραγούδι των AC/DC ( του πιο αναγνωρισμένου live συγκροτήματος στον κόσμο) . Χαρακτηριστικοτατο παράδειγμα είναι ότι μέχρι και ο Stephen King ζητησε και ενσωματοσε σε μια ταινια του την μουσική τους (άλλες γνωστές ταινίες Iron Man 2, last action hero με Schwarzenegger κλπ ). Ο δίσκος όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο τραγούδι Μέχρι τον Νοέμβριο του 1980 το Back In Black είχε πουλήσει 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι μάλιστα το Νο.2 άλμπουμ όλων των εποχών σε πωλήσεις με περισσότερα από 42 εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ είναι το Νο.1 σε πωλήσεις από συγκρότημα.
Το Hells Bells ειναι απο τα πιο αναγνωρισιμα και πιο εμπορικα τραγούδια του δίσκου.
Αυτό προς ενημέρωση σου γι'αυτο που λες εσύ αθλιότητα.
Κάτι Σακιρα και pop και beat-ακια που παίξαμε φέτος, εμπορικά μεν αλλά μιλάμε για τεράστια ασχετοσυνη μουσικά γι' αυτόν που τα επέβαλε στον κόσμο που απευθύνεται, σε διαχρονικοτητα Και φυσικά σαν μεγέθη , ούτε κάν πλησιάζουν....
Τώρα αν εσύ και εγώ και ο καθένας μας θέλει να ακούει καλαματιανα η ακόμη και τους ημνους μας , οκ...
Απλά καποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι απευθυνόμαστε και σε άλλους και κάτι που είναι παγκόσμιος αναγνωρίσιμο είναι ....ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ. Τέλος .
Με όλο το συμπάθειο όλα τα παραπάνω και χωρίς καμμιά διάθεση να σου τη πω.
συμφωνούμε σε κάποια που αναφέρεις πιο πάνω
Το Hells Bells ειναι απο τα πιο αναγνωρισιμα και πιο εμπορικα τραγούδια του δίσκου.
Αυτό προς ενημέρωση σου γι'αυτο που λες εσύ αθλιότητα.
Κάτι Σακιρα και pop και beat-ακια που παίξαμε φέτος, εμπορικά μεν αλλά μιλάμε για τεράστια ασχετοσυνη μουσικά γι' αυτόν που τα επέβαλε στον κόσμο που απευθύνεται, σε διαχρονικοτητα Και φυσικά σαν μεγέθη , ούτε κάν πλησιάζουν....
Τώρα αν εσύ και εγώ και ο καθένας μας θέλει να ακούει καλαματιανα η ακόμη και τους ημνους μας , οκ...
Απλά καποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι απευθυνόμαστε και σε άλλους και κάτι που είναι παγκόσμιος αναγνωρίσιμο είναι ....ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ. Τέλος .
Με όλο το συμπάθειο όλα τα παραπάνω και χωρίς καμμιά διάθεση να σου τη πω.
συμφωνούμε σε κάποια που αναφέρεις πιο πάνω
- WestBlock4
Καταρχην το hells bells ειναι το τραγουδι που μπαινει κ στο γηπεδο tis st pauli... oxi oti leei kati auto alla opoios leei oti den antiprosopeuei auto to tragoudi to lao tou PAOK einai mirodias megalos..... ektos vevaia an thelete na xekiname me kamia paola... eleos merikoi edo mesa
Πιστευω οτι ο Ιβαν μαθαινει απο τα λαθη του και θα αλλαξει το σημα το γρηγοροτερο. :ugeek:
Το δικεφαλο ας μην τον πειραξει,ωραιος ειναι.
Τα γραμματα με τελειες αναμεσα και βγαλε το χρυσαφι καρακιτσαριο...
Το δικεφαλο ας μην τον πειραξει,ωραιος ειναι.
Τα γραμματα με τελειες αναμεσα και βγαλε το χρυσαφι καρακιτσαριο...
- kataramenos5
Όντως ξενερώσαμε φέτος.Αυτη η μουσική που βάζουν δεν κάνει για Τουμπα .Για κάτι τρέντηδες σαν το ΓΔ είναι.dolphinto έγραψε: Αυτό προς ενημέρωση σου γι'αυτο που λες εσύ αθλιότητα.
- PAOKSaLoNiCa
Εγώ προσωπικά γούσταρα όταν έμπαινε το only girl in the world από την Ριάνα, καλό after η τούμπα φέτος.

Σέβομαι τα προσωπικά γούστα του καθενός στη μουσική. Μου αρέσουν οι AC/DC, όμως … προσωπικά δεν πιστεύω ότι την ώρα που κάνει είσοδο η ομάδα χρειάζεται οποιαδήποτε μουσική επένδυση από τα μεγάφωνα του γηπέδου, εκτός αν παίζεις τσουλου ή γιουρόπα. ΠΑΟΚ είσαι και αυτό που θα πρέπει να ακούγεται είναι το ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ, τα κασκόλ να ανεμίζουν και να σείεται η γης. ΤΕΛΟΣWestBlock4 έγραψε:Καταρχην το hells bells ειναι το τραγουδι που μπαινει κ στο γηπεδο tis st pauli... oxi oti leei kati auto alla opoios leei oti den antiprosopeuei auto to tragoudi to lao tou PAOK einai mirodias megalos..... ektos vevaia an thelete na xekiname me kamia paola... eleos merikoi edo mesa