Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Για νομπελ η σκεψη σου.λες κ ξερουν οι ξενοι το γραμμα "Π" κ μη μου πεις στα αγγλικα.τι θα λεγαν οι παππουδες μας που ειπε κ ενας αλλος.
γιατι κανετε πως δεν καταλαβαινετε?
η φανελα και οι χορηγοι μπορουν να αλλαξουν κανενας δεν ειπε για μωβ φανελα
εδω αλλαζει ομως το σημα
Ο ΠΑΟΚ εχει χρωματα ασπρο μαυρο
σημερα εβαλαν (οχι χρωμα φανελας) και το χρυσο
ποτε κανεις δεν σκεφτηκε να αλλαξει τα χρωματα μας μεχρι σημερα
και το ονομα χωρις τελειες παραπεμπει αλλου σε εμας κατι σημαινουν
η φανελα και οι χορηγοι μπορουν να αλλαξουν κανενας δεν ειπε για μωβ φανελα
εδω αλλαζει ομως το σημα
Ο ΠΑΟΚ εχει χρωματα ασπρο μαυρο
σημερα εβαλαν (οχι χρωμα φανελας) και το χρυσο
ποτε κανεις δεν σκεφτηκε να αλλαξει τα χρωματα μας μεχρι σημερα
και το ονομα χωρις τελειες παραπεμπει αλλου σε εμας κατι σημαινουν
-
Πανεπιστημιο και μεταπτυχιακο στις γλωσσες της ανατολικης Ευρωπης δηλαδη πρεπει να βγαλεις για να διαβασεις το σημα της Ζενιτ η της Σαχταρ που γραφουν το ονομα της ομαδας στη γλωσσα τους ?
Ολοι προσπαθουν να βαλουν το ονομα της εταιριας τους στο logo για να γινει πιο αναγνωρισιμο κι εμεις παμε και το βγαζουμε...Κακα τα ψεμματα δεν ειμαστε ουτε Μαντσεστερ ουτε Μπαρτσελονα..
Ολοι προσπαθουν να βαλουν το ονομα της εταιριας τους στο logo για να γινει πιο αναγνωρισιμο κι εμεις παμε και το βγαζουμε...Κακα τα ψεμματα δεν ειμαστε ουτε Μαντσεστερ ουτε Μπαρτσελονα..

το γραψα στου german το γραφω και εδω, μπορει κάποιος να μου πει γιατί ο παλιός δικέφαλος ήταν ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ενώ ο νέος είναι περιστέρι κοτόπουλο και λοιπα που άκουσα από το πρωί?
Τοσες κ τοσες φορες εχει αλλαξει.εγω το ξαναλεω.αν δεν το εκαναν οι ιδιοι θεμα κ το περνουσαν σττο φλου ουτε θα το καταλαβαινες.απλα ολοι μας εδω μεσα ψυχοθεραπεια κανουμε κ ο καθενας αναλογα την τρελα του!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 11 Ιουν 2013, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το χρυσό είναι το λιγότερο σ'αυτό το κοτοπουλάκι.
Και οι ΑΡΔ προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν άλλαξε, δεν τρέχει τίποτα, έχουμε και άλλα προβλήματα κλπ
ΟΧΙ ρε δεν έχουμε άλλα προβλήματα
Για μενα η φανέλα και το σήμα είναι πιο σημαντικά από κάθε μεταγραφούλα
Και οι ΑΡΔ προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν άλλαξε, δεν τρέχει τίποτα, έχουμε και άλλα προβλήματα κλπ
ΟΧΙ ρε δεν έχουμε άλλα προβλήματα
Για μενα η φανέλα και το σήμα είναι πιο σημαντικά από κάθε μεταγραφούλα
lefis έγραψε:
το γραψα στου german το γραφω και εδω, μπορει κάποιος να μου πει γιατί ο παλιός δικέφαλος ήταν ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ενώ ο νέος είναι περιστέρι κοτόπουλο και λοιπα που άκουσα από το πρωί?
δεν ειναι ο αετος το θεμα
στα 2 σηματα που εβαλεσ βλεπεισ καποιεσ διαφορεσ πλην αετου? αν ναι πως τις αξιολογεισ?
Του χρονου αν παρουμε πρωταθλημα κυπελλο να παραμεινει το χρυσο.
Αν οχι να φυγει.
Μονο στο χρωμα διαφωνω.
Δειτε λιγο συμΠΑΟΚτζηδες πως φαινεται αισθητικα: http://prntscr.com/19ddr5
Το ολο κονσεπτ ειναι παρα πολυ ομορφο μονο το χρυσο το χαλαει.
Αν οχι να φυγει.
Μονο στο χρωμα διαφωνω.
Δειτε λιγο συμΠΑΟΚτζηδες πως φαινεται αισθητικα: http://prntscr.com/19ddr5
Το ολο κονσεπτ ειναι παρα πολυ ομορφο μονο το χρυσο το χαλαει.
- agamemnwnas
Φανταστικο το νεο σημα,επιτελους εγινε ''κακος'' ο νεος δικεφαλος.Το χρυσο αδιαφορο θα λεγα.
εντάξει έχω πρεσβυωπία αλλά όχι στραβομάρα, ο λαιμός και τα ανύπαρκτα μάτια στο παλιό μου θυμίζει σκουλήκια, το καινούργιο είναι μια χαρά και στον αετό και συνολικά.
lefis έγραψε:
brigate4 δε θελω να σε στεναχωρησω ουτε να γινω ερειστικος αλλα το σημα που εχεις σαν φωτο προφιλ ειναι περισσοτερο....στρουθοκαμηλε
απο το τωρινο.
Δειτε τον παλιο αετο και τον καινουριο.
Ο παλιος δεν ειναι αετος.Δεν εχει την αγριαδα στο βλεμμα.
ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑΤΕ!

Δειτε τον παλιο αετο και τον καινουριο.
Ο παλιος δεν ειναι αετος.Δεν εχει την αγριαδα στο βλεμμα.
ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑΤΕ!

απο τον λαιμο και πανω, εχει γινει καλη δουλειά.
Απο κει και κατω, δεν παει καλα.......
Απο κει και κατω, δεν παει καλα.......
- efthimis_paok
Μια χαρά είναι το νέο σήμα. Καλοδουλεμενο κ με προσοχή στην λεπτομέρεια. Έλεγα φέτος να πάρω γνήσια φανέλα μετά απο αρκετά χρονια λόγω nike, οπότε ακόμη καλύτερα. Οσο για την μιρλα μερικών που άρχισε απο εχθές,απλα έλεος. Με είκοσι άτομα που πρόλαβα να μιλήσω για το θεμα κανεις δεν είπε ότι δεν του άρεσε. Οπότε τόση εμπάθεια μαλλον κρύβει άλλες αιτίες θεωρώ.
Ωραιο το νεο σημα. Με Φατσες Αετων τσαμπουκαδων με τα ραμφη απειλητικα και οχι οπως πριν.
Επισης μου αρεσει αυτο το ψευδο-3D .
Επισης μου αρεσει αυτο το ψευδο-3D .